Chemtrails

Bijeenkomst over chemtrails: “We worden besproeid als insecten”

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen woensdag werd in de Amerikaanse staat Arizona een bijeenkomst gehouden voor mensen die geloven dat de overheid chemicaliën in de lucht sproeit. Ze baseren zich op het werk van neuroloog Russell Blaylock, die eerder al heeft gezegd dat voedseladditieven als aspartaam en mononatriumglutamaat (E621) schadelijk zijn en dat het Mexicaanse griepvaccin gevaarlijker is dan de ziekte zelf.

Een aanwezige vrouw zei: “We worden besproeid als insecten. Het is echt niet normaal meer.” Sherrie Zendri van het Centrum Milieukwaliteit van de staat Arizona probeerde uit te leggen dat vliegtuigen onder de bevoegdheid vallen van de luchtvaartautoriteit FAA en dat ze weinig kon betekenen.

De hoorzitting, georganiseerd door staatssenator Kelli Ward, gaf mensen de kans om hun zorgen te uiten over chemtrails, die volgens sommigen door vliegtuigen in de lucht worden achtergelaten om mensen ziek te maken.

“Ik ben hier niet om te praten over de wetenschap achter de uitstoot van vliegtuigen. Ik ben geen wetenschapper,” legde Zendri uit tijdens de bijeenkomst. Ze voegde toe dat haar handen gebonden zijn en adviseerde mensen waar ze het beste met hun klachten terecht zouden kunnen.

De meeste sprekers maakten van de mogelijkheid gebruik om hun eigen onderzoek te presenteren. Een man citeerde wetsvoorstel HR2977 uit 2001, waarin chemtrails worden genoemd als een mogelijk ‘exotisch wapensysteem’. [14:33 in de video]

Een man uit Golden Valley vroeg of het regenwater in het gebied was onderzocht. Daarna wees hij erop dat veel van de aanwezigen ‘zeer hoge concentraties barium, aluminium en strontium in hun bloed hebben’. Mensen worden ziek en sterven, aldus de man. [19:33]

Een vrouw uit Prescott legde uit dat ze vier jaar geleden naar het gebied is verhuisd. Ze gaf aan dat in de afgelopen 10 jaar vijf familieleden en twee vrienden zijn gestorven aan hersentumoren. Ze verwees daarna naar het werk van Blaylock, die een verband vond tussen chemtrails en hersentumoren. Blaylock heeft ook gezegd dat de kunstmatige zoetstof aspartaam leidt tot multiple sclerose en waarschuwt tegen fluoride, vaccins en E621. [32:10]

Een vrouw die zichzelf introduceerde als Roberta Schroeder zei dat ze een rapport van de luchtmacht had gevonden uit 1994, waarin wordt uitgelegd hoe aluminium kan worden gebruikt om radarsystemen te verstoren. Schroeder had in het rapport gelezen dat aluminium op grote hoogte wordt gedumpt, waarna het op weg naar het aardoppervlak een giftige mix vormt met chemicaliën uit vliegtuigstrepen. [45:56]

Een vrouw zei: “Ik denk dat we allemaal al geruime tijd weten dat we worden besproeid. Dit zijn geen contrails. […] We worden besproeid als insecten. Het is echt niet normaal meer.” [46:42]

Een chiropractor uit Lake Havasu wees op het bestaan van aluminium, barium en strontium nanodeeltjes, die via de reukzenuw rechtstreeks in je brein belanden. Ze wendde zich vervolgens tot Zendri: “Je zit daar de hele tijd te grijnzen, je dwarsboomt ons en zegt dat je niets voor ons kunt betekenen.”

Bekijk de hele bijeenkomst hieronder:

[Raw Story, Today’s News-Herald, The Arizona Republic]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Dit is weer 1 groot brok gek makende manipulatie, speciaal voor mensen die niet verder kunnen denken en die enkel aan sproei en chemie kunnen denken.

Ik ben gaan inzien dat alles een positieve reden heeft maar met veel negatieve fabels in het genootschappen nieuws media word gebracht om de wereld paniek en chaos te maken. Voor zover paniek en chaos gaat het ze heel goed af voor de mensen die nog in hokjes denken.

Ik zie de reacties als een ware attractie tegemoet.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Dit is identiek aan langzame moord en met zulk een aantal sterfgevallen door vergiftigingen afkomstig van chemtrails. We moeten bijeenkomsten organiseren om deze misdaad wereldkundig te maken.

Patricia van Moffeland
Patricia van Moffeland
8 jaren geleden

Hersentumoren hebben zeker meer met de mobieltjes te maken als met de chemtrails. De straling is zeker het primaire factoor. Misschien doen ook nog barium en aluminium iets erbij, maar het hooftwerk doe jezelf, als je jij een mobieltje aan de kop drukt.

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Wat een merkwaardige bijeenkomst. Kennelijk is er geen enkele wetenschapper uitgenodigd om de claims te nuanceren. Mensen mogen hun bezorgdheid uiten, maar er wordt niet inhoudelijk op ingegaan?
Als dat wel was gebeurd, had men kunnen opmerken dat de genoemde wet uit 2001 (bedoeld om alle mogelijke wapengebruik in de ruimte te verbieden) in de definitieve versie niet over chemtrails rept; in het conceptvoorstel kwam de term chemtrails in een waslijst van mogelijke wapensystemen voor (samen met bijv. “extraterrestrial weapons” om een zo breed mogelijke definitie van “wapens” te geven.
De hoge waarden van strontium, barium e.d. berusten een meting die Gianluca Zanna in 2011 heeft laten verrichten. Ten onrechte interpreteert hij de uitslagen als boven normaal. (hij beweert bijv. dat normale waardes Barium tot 10 microgram/L gaan, terwijl dat ging over de ondergrens van meetnauwkeurigheid; normale waardes Barium liggen tussen 2 en 400 microgram/L).
Het is natuurlijk triest als iemand in 10 jaar tijd 7 dierbaren heeft verloren aan hersentumoren, de vraag is alleen: is het aantal in het algemeen gestegen en zo ja kun je dat koppelen aan de door jou veronderstelde oorzaak? Het antwoord op de eerste vraag is al nee (http://www.braintumor.org/advocate-for-change/advocates-in-action/advocate-by-state/brain-tumor-facts/arizona-facts.html hetzelfdee geldt overigens voor o.a. nederland) , dus de tweede is dan niet meer relevant.
Het rapport uit 1994 kan ik niet vinden. Radardeflectie met aluminium, maar dan op kleine plasticdeeltjes (“chaff”) is al decennialang bekend, maar heeft niets met chemtrails te maken. Nogmaals; was er iemand aanwezig geweest die inhoudelijk op deze eenvoudig te weerleggen claims in kon gaan dan zouden deze mensen onmiddellijk gerustgesteld kunnen zijn. En dan zou ook meteen kunnen worden uitgelegd dat contrails alle verschijningsvormen kunnen hebben van kort en dun tot lang en dik.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x