Homepagina » Chemtrails » Bijeenkomst over chemtrails: “We worden besproeid als insecten”
Bijeenkomst over chemtrails: "We worden besproeid als insecten"

Bijeenkomst over chemtrails: “We worden besproeid als insecten”

Afgelopen woensdag werd in de Amerikaanse staat Arizona een bijeenkomst gehouden voor mensen die geloven dat de overheid chemicaliën in de lucht sproeit. Ze baseren zich op het werk van neuroloog Russell Blaylock, die eerder al heeft gezegd dat voedseladditieven als aspartaam en mononatriumglutamaat (E621) schadelijk zijn en dat het Mexicaanse griepvaccin gevaarlijker is dan de ziekte zelf.

Een aanwezige vrouw zei: “We worden besproeid als insecten. Het is echt niet normaal meer.” Sherrie Zendri van het Centrum Milieukwaliteit van de staat Arizona probeerde uit te leggen dat vliegtuigen onder de bevoegdheid vallen van de luchtvaartautoriteit FAA en dat ze weinig kon betekenen.

De hoorzitting, georganiseerd door staatssenator Kelli Ward, gaf mensen de kans om hun zorgen te uiten over chemtrails, die volgens sommigen door vliegtuigen in de lucht worden achtergelaten om mensen ziek te maken.

“Ik ben hier niet om te praten over de wetenschap achter de uitstoot van vliegtuigen. Ik ben geen wetenschapper,” legde Zendri uit tijdens de bijeenkomst. Ze voegde toe dat haar handen gebonden zijn en adviseerde mensen waar ze het beste met hun klachten terecht zouden kunnen.

De meeste sprekers maakten van de mogelijkheid gebruik om hun eigen onderzoek te presenteren. Een man citeerde wetsvoorstel HR2977 uit 2001, waarin chemtrails worden genoemd als een mogelijk ‘exotisch wapensysteem’. [14:33 in de video]

Een man uit Golden Valley vroeg of het regenwater in het gebied was onderzocht. Daarna wees hij erop dat veel van de aanwezigen ‘zeer hoge concentraties barium, aluminium en strontium in hun bloed hebben’. Mensen worden ziek en sterven, aldus de man. [19:33]

Een vrouw uit Prescott legde uit dat ze vier jaar geleden naar het gebied is verhuisd. Ze gaf aan dat in de afgelopen 10 jaar vijf familieleden en twee vrienden zijn gestorven aan hersentumoren. Ze verwees daarna naar het werk van Blaylock, die een verband vond tussen chemtrails en hersentumoren. Blaylock heeft ook gezegd dat de kunstmatige zoetstof aspartaam leidt tot multiple sclerose en waarschuwt tegen fluoride, vaccins en E621. [32:10]

Een vrouw die zichzelf introduceerde als Roberta Schroeder zei dat ze een rapport van de luchtmacht had gevonden uit 1994, waarin wordt uitgelegd hoe aluminium kan worden gebruikt om radarsystemen te verstoren. Schroeder had in het rapport gelezen dat aluminium op grote hoogte wordt gedumpt, waarna het op weg naar het aardoppervlak een giftige mix vormt met chemicaliën uit vliegtuigstrepen. [45:56]

Een vrouw zei: “Ik denk dat we allemaal al geruime tijd weten dat we worden besproeid. Dit zijn geen contrails. […] We worden besproeid als insecten. Het is echt niet normaal meer.” [46:42]

Een chiropractor uit Lake Havasu wees op het bestaan van aluminium, barium en strontium nanodeeltjes, die via de reukzenuw rechtstreeks in je brein belanden. Ze wendde zich vervolgens tot Zendri: “Je zit daar de hele tijd te grijnzen, je dwarsboomt ons en zegt dat je niets voor ons kunt betekenen.”

Bekijk de hele bijeenkomst hieronder:

[Raw Story, Today’s News-Herald, The Arizona Republic]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk001 schreef:

  Wat een merkwaardige bijeenkomst. Kennelijk is er geen enkele wetenschapper uitgenodigd om de claims te nuanceren. Mensen mogen hun bezorgdheid uiten, maar er wordt niet inhoudelijk op ingegaan?
  Als dat wel was gebeurd, had men kunnen opmerken dat de genoemde wet uit 2001 (bedoeld om alle mogelijke wapengebruik in de ruimte te verbieden) in de definitieve versie niet over chemtrails rept; in het conceptvoorstel kwam de term chemtrails in een waslijst van mogelijke wapensystemen voor (samen met bijv. “extraterrestrial weapons” om een zo breed mogelijke definitie van “wapens” te geven.
  De hoge waarden van strontium, barium e.d. berusten een meting die Gianluca Zanna in 2011 heeft laten verrichten. Ten onrechte interpreteert hij de uitslagen als boven normaal. (hij beweert bijv. dat normale waardes Barium tot 10 microgram/L gaan, terwijl dat ging over de ondergrens van meetnauwkeurigheid; normale waardes Barium liggen tussen 2 en 400 microgram/L).
  Het is natuurlijk triest als iemand in 10 jaar tijd 7 dierbaren heeft verloren aan hersentumoren, de vraag is alleen: is het aantal in het algemeen gestegen en zo ja kun je dat koppelen aan de door jou veronderstelde oorzaak? Het antwoord op de eerste vraag is al nee (http://www.braintumor.org/advocate-for-change/advocates-in-action/advocate-by-state/brain-tumor-facts/arizona-facts.html hetzelfdee geldt overigens voor o.a. nederland) , dus de tweede is dan niet meer relevant.
  Het rapport uit 1994 kan ik niet vinden. Radardeflectie met aluminium, maar dan op kleine plasticdeeltjes (“chaff”) is al decennialang bekend, maar heeft niets met chemtrails te maken. Nogmaals; was er iemand aanwezig geweest die inhoudelijk op deze eenvoudig te weerleggen claims in kon gaan dan zouden deze mensen onmiddellijk gerustgesteld kunnen zijn. En dan zou ook meteen kunnen worden uitgelegd dat contrails alle verschijningsvormen kunnen hebben van kort en dun tot lang en dik.

  16 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   1:18-31u Henkie. En anderen die wellicht niet de hele video willen bekijken.

   Ga al die punten die zij aanhaalt maar tot in detail weerleggen ipv selectief hier en daar een puntje eruit te picken waar wel een aardig standaard verklarinkje voor te bedenken valt.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1NJvRhO0V_A#t=4698

   p.s. Doe geen moeite hier op te reageren want jou reacties daar steek ik allang geen tijd en moeite meer in (dus geen vinkje bij abo op deze discussie).

   2 likes
   • Roy schreef:

    🙂 I rest my case.. Met die P.S. bevestig je alle vooroordelen.

    6 likes
   • Roy schreef:

    Enige wat deze dame doet is allemaal “theorieen” benoemen die allemaal via de alternatieve media verspreid zijn. Het is niet nodig om dit allemaal “weer” te gaan weerleggen, aangezien dit allemaal al gebeurt is. Zowel in reacties op NineForNews.nl als op andere sites. Alleen de vermelding van het studieboek met basis scheikunde bevestigd al dat ze gewoon opleest wat ze van sites heeft geplukt en er zelf verder geen aandacht aan heeft besteed.. Kijk niet alleen naar een titel van een boek, maar lees het ook daadwerkelijk zou ik dan zeggen voordat je dingen gaat roepen, maar ja, wie ben ik.. Ik slaap alleen maar…

    3 likes
  • Roy schreef:

   Je hebt een goed punt, dat vind ik inderdaad ook jammer ja. Als ze dat hadden geregeld konden veel stellingen meteen van tafel worden geveegd. Aan de andere kant, de kans dat de mensen die daar aanwezig waren het zouden geloven is dan weer erg klein.. Waarschijnlijk is het dan een onbetrouwbaar iemand die werkt voor de overheid. Ze gaat dat jammer genoeg. Veel van de mensen die “wakker” zijn, zijn niet bereid om verder te ontwikkelen en te leren.

   Misschien is er van geleerd en wordt er bij een vervolggesprek wel een deskundige (liefst meerdere) uitgenodigd.

   Wat hier dan weer niet vermeld wordt is dat de testen van, lucht, grond, en water aantonen dat er niets wijst op het gebruik van Chemtrails. Maar dat vergeet iedereen even voor het gemak.
   http://www.azdeq.gov/environ/air/contrails_not_chemtrails.html

   Al met al had deze bijeenkomst niet veel nut.

   “The skeptic does not mean he who doubts, but he who invastigates or researches, as opposed to he who asserts and thinks that he has found.” – Miguel de Unamuno

   5 likes
  • Roy schreef:

   Je hebt een goed punt, dat vind ik inderdaad ook jammer ja. Als ze dat hadden geregeld konden veel stellingen meteen van tafel worden geveegd. Aan de andere kant, de kans dat de mensen die daar aanwezig waren het zouden geloven is dan weer erg klein.. Waarschijnlijk is het dan een onbetrouwbaar iemand die werkt voor de overheid. Ze gaat dat jammer genoeg. Veel van de mensen die “wakker” zijn, zijn niet bereid om verder te ontwikkelen en te leren.

   Misschien is er van geleerd en wordt er bij een vervolggesprek wel een deskundige (liefst meerdere) uitgenodigd.

   Wat hier dan weer niet vermeld wordt is dat de testen van, lucht, grond, en water aantonen dat er niets wijst op het gebruik van Chemtrails. Maar dat vergeet iedereen even voor het gemak.
   http://www.azdeq.gov/environ/air/contrails_not_chemtrails.html

   Al met al had deze bijeenkomst niet veel nut.

   “The skeptic does not mean he who doubts, but he who investigates or researches, as opposed to he who asserts and thinks that he has found.” – Miguel de Unamuno

   0 likes
 • Kalki schreef:

  Dit is identiek aan langzame moord en met zulk een aantal sterfgevallen door vergiftigingen afkomstig van chemtrails. We moeten bijeenkomsten organiseren om deze misdaad wereldkundig te maken.

  19 likes
  • Pascal schreef:

   Niets aan de hand Kalki, het is geweldig wat ze daar uit die vliegtuigen spuiten.

   Laat je niet beetnemen door die negatieve Chemo denkers!!

   3 likes
   • Rini schreef:

    Pascal! jij bent echt een van die schooieres die dit soor desinformatie op het internet zetten!
    Zal je een ding zeggen,dat wat jij aan het doen bent met je vieze streken zal je later veel last bezorgen,want de mensen zijn wakker aan het worden(niet te stoppen,ook door die praatjes van je :-).
    En ik hoop dat we je te pakken krijgen,wat ben jij een vies iemand zeg!
    Jongens we zien hier goed wat deze LIEVE Pascal aan het proberen is he,we zijn te wakker voor dit soort onbeschoft individu.
    Wij komen er wel,maar JIJ PASCALEKE,JIJ JIJ KOMT NERGENS!!!!

    6 likes
    • Pascal schreef:

     Beste Rini,

     Jij zegt, wij zijn wakker, maar WIJ is meervoud en dat vind ik best maar JIJ slaapt nog heel stevig en je hebt het totaal niet door en je begrijpt mijn verhaal ook niet, anders had je erover nagedacht.

     Veel succes en vergeet WIJ want dan praat je over andere en dat moet je nooit doen.

     1 likes
 • Dirk schreef:

  Henk, bedankt voor je uitleg over cloudseeding en de twee verschillen. Heel leerzaam.

  Dat er voornamelijk in Amerika over dit fenomeen zou worden gesproken klopt niet helemaal.

  In Italie houdt men zich al enige jaren bezig met dit fenomeen en is het onderwerp inmiddels al aangekaart in het parlement: (vertaling: scie chimiche!)

  http://www.consiglio.marche.it/banche_dati_e_documentazione/atti_di_indirizzo_e_controllo/interrogazioni/pdf/inter1541_9.pdf

  Onze nuchtere Noorderburen schijnen het er ook nogal druk mee te hebben, en niet sinds gisteren:
  http://vaken.se/modules/newbb/viewpost.php?start=3600&forum=22&viewmode=compact&type=&uid=0&order=ASC&mode=0

  Ook de Engelsen blijven niet achter; Wel vreemd inderdaad, die supergoedkope tickets van bepaalde luchtvaartmaatschappijen;
  http://beforeitsnews.com/chemtrails/2011/09/busted-easy-jet-a-cheap-tickets-airline-is-caught-spraying-chemtrails-over-uk-1133995.html

  Er bestaat zelfs een boek over:
  http://www.amazon.com/Chemtrails-Chemistry-Edition-Applications-Concepts/dp/0201306840
  (Let wel: Auteur: Usafa!!)

  En een leuke foto van het interieur van een vliegtuig met grote pannen kippensoep;:
  https://www.google.nl/search?q=chemtrails&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=hIWxU8ypJYOvPIbZgRg&sqi=2&ved=0CDAQsAQ&biw=1032&bih=472#facrc=_&imgdii=_&imgrc=hpCnAErt2qGw3M%253A%3BZlTyFcpjQZ8evM%3Bhttp%253A%252F%252Fcdn1.collective-evolution.com%252Fassets%252Fuploads%252F2014%252F04%252Fchemtrail-300×200.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.collective-evolution.com%252F2014%252F04%252F18%252Fnasa-admits-to-chemtrails-as-they-propose-spraying-stratospheric-aerosols-into-earths-atmosphere%252F%3B300%3B200

  (Nasa not only ‘propose’ it!)

  Alsmede een interessant medisch-wetenschappelijk artikel over wilde hoefdieren en het absurd hoge gehalte zilver, barium en strontium dat werd aangetroffen in hun geweiein:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15236778

  Of de toename van het aantal gevallen van MS
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15082100

  En de absurd hoge concentraties aluminium vanwege ‘military purposes’
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12061831

  Wat er in het luchtruim gebeurt weet ik ook niet precis, maar als het condensstrepen zijn, waarom dan volgens bepaalde patronen en waarom zie ik ze vandaag dan niet? Ligt het vliegverkeer soms stil?

  5 likes
  • Henk001 schreef:

   Om met je laatste vraag te beginnen. De patronen kunnen door allerlei oorzaken ontstaan. Er zijn verschillende corridors op verschillende hoogtes waar vliegtuigen achter elkaar vliegen. Met zijwind komen dan de condenssporen naast elkaar te liggen. Bij kruisende corridors krijg je dan een soort ruitjespatroon; als een vliegtuig in een holding track vliegt krijg je cirkels of ovalen, die met zijwind ook weer over elkaar kunnen komen te liggen. De ene dag is de luchtvochtigheid laag en zie je helemaal geen condenssporen, de andere dag of een paar uur later is de luchtvochtigheid matig en zie je korte sporen, dan weer is de luchtvochtigheid hoog en blijven ze heel lang hangen.
   De foto van het interieur met allemaal vaten erin is er een van vele, die allemaal testvliegtuigen tonen. In plaats van passagiers zitten daar vaten met water in die meer of minder gevuld kunnen worden, om verschillende gewichtsbelastingen te testen. Die van jou kwam uit een A380-testvlucht.
   Je Italiaanse link geeft “Non ci sono interrogazioni in archivio”. De zweedse link lijkt mij een blog over klimaat, waar kennelijk iets over chemtrails gezegd wordt, maar ik ben het zweeds niet machtig.
   In het filmpje over easyjet wordt veel gesuggereerd maar niets bewezen (zoals we gewend zijn van beforeitsnews), getoond wordt een normale contrail.
   Er zijn wel meer boeken over chemtrails. Er zijn ook boeken over kabouters. Onder jouw link vind ik geen inhoudelijke info, geen reviews, dus dat zegt me niks.
   De artikelen over Barium en andere stoffen gaan deels over cloud-seeding. Dus niet over chemtrails.
   Ik ben sterk tegen elke vorm van geo-engineering of het rondstrooien van chaff en dergelijke. Waar ik hier tegen in het geweer kom is de suggestie dat wat je dagelijks in de lucht kunt zien hier iets mee te maken heeft. Dat zijn normale condenssporen. Dat die niet zo lang zouden kunnen blijven hangen is gewoon feitelijk onjuist.

   4 likes
   • Roy schreef:

    Dat boek bestaat wel degelijk, alleen is het niet wat men denkt dat het is.
    Het is een studieboek van de U.S. air force academy en er staat niets in wat enigszins met chemtrails te maken heeft. Men ziet een titel en neemt het maar aan dat het wel zo is. De titel is een verbastering van het woord “Contrails”. Dat is de titel van het handboek voor jonge studenten. Aangezien het een studieboek is over chemie is de titel alszijnde woordgrap veranderd van “Contrails” naar chemtrails.. een combinatie van Chemistry en Contrails.

    Als men de moeite zou nemen om de binnenkant van het handboek te bekijken, was dit al nooit een discussiepunt geweest. Een eerdere editie van het studieboek is gewoon als pdf op het internet in te zien..

    “The skeptic does not mean he who doubts, but he who investigates or researches, as opposed to he who asserts and thinks that he has found.” – Miguel de Unamuno

    3 likes
   • Artist schreef:

    Hoi Henk, eerst dank voor je bijdrages en geduld met mensen die af en toe pinnig naar je zijn.
    Het is al helaas waar dat er mensen in dienst zijn van de overheid die betaald worden om invloed uit te oefenen op forums/ discussie sites. Iemand die dus fanatiek iets probeert te ontkrachten heeft grote kans daarmee geassocieerd te worden. Wellicht is het goed om te delen waarom je verder Niburu bezoekt. Het geeft wellicht een wat completer beeld van jou. En ik ben uiteraard benieuwd wat jou hier verder brengt.
    Wat betreft moeite met de vreemde talen: Google chrome kan complete websites vertalen (soms is de woordvolgorde niet meer helemaal correct, maar verhaal is vaak wel te volgen), dus dat moet geen belemmering zijn.

    3 likes
    • Henk001 schreef:

     Ik kan niet tegen wetenschappelijke onjuistheden. Ik probeer wat volgens mij aantoonbaar misvattingen zijn te weerleggen met feiten en argumenten. (Niet alleen hier). Ik kom hier en elders mensen tegen die op een bepaalde manier bevlogen zijn, maar m.i. hun pijlen verkeerd richten.

     4 likes
     • Artist schreef:

      Ja, maar bedoel je daarmee dat je 9fornews bezoekt om onjuistheden tegen te komen die je daarna gaat weerleggen?
      Welke overige interesses heb je die hier op 9fornews zijn? Of vind je alles wat 9fornews plaatst onzin? ( Wat uiteraard mag)

      0 likes
   • Dirk schreef:

    Hi Henk,

    Bedankt voor je ‘super inhoudelijke’ reactie. Jouw opmerking dat de artikelen over Barium en andere stoffen over cloudseeding gaan en dus niets te maken hebben met chemtrails is mijn inziens een foute. Alles wat in de lucht wordt gesprayd en geen water of ijskristal is, is in feite een chemtrail. Maar ik snap je punt.
    Barium wordt gebruikt voor militaire doeleinden (niet voor geoengineering!) en beïnvloedt de radardetectie/radargevoeligheid van vliegtuigen.
    Jammer dat je het boek “chemtrails’ op Amazon ‘n beetje bagatelliseert. Dat het door Usafa is uitgegeven is een belangrijk feit. Dat het niets van doen zou hebben met de strepen die wij door ons Nederlandse luchtruim zien lopen is discutabel. “Neem eerst eens een luchtmonster”, zou ik zeggen. Of neem de artikelen door die aantonen dat de Nederland bodem een te hoog gehalte barium bevat waardoor men in plaats van naar de oorzaak te zoeken, gewoon de normen maar een beetje heeft bijgesteld!

    Kun je me uitleggen Henk, hoe het kan dat deze ‘condensstrepen’ sinds enkele jaren het weerbeeld volledig kunnen veranderen? Wat is er anders t.o.v. 50 jaar geleden toen dit nog niet gebeurde? Zijn soms opeens de atmosferische eigenschappen van ons luchtruim veranderd? Door de global warming misschien?

    Nog even terugkomend op de Zweden, Engelsen en Italianen; ook de Duitsers, Fransen, Belgen Australianen enz, enz. houden zich er nogal mee bezig en internet staat er bomvol van. Allemaal alu hoedjes, deze mensen. Komt vast door het aluminium dat in onze deodorant zit, in onze vaccins wordt gestopt, in cosmetica en in voedsel. Want natuurlijk hebben de overheden en multinationals het beste met ons voor.

    Goed onthouden Henk; we hebben te kampen met onvoldoende werkgelegenheid, pensioentekorten en teveel kosten in de zorg. Daar kun je hele creatieve oplossingen voor vinden. Net zoals het volledig platleggen van complete werelddelen door er voor te zorgen dat er op de bodem niets meer kan groeien door droogte of overstromingen.

    Maak de mens maar goed arm en ziek; dan krijg je er macht over en worden het slaven. Slaap jij maar lekker door Henk.

    0 likes
    • Roy schreef:

     Het boek is via de link boven jouw reactie te downloaden Dirk. Lees het maar eens en dan zal je zien dat het helemaal niets met chemtrails te maken heeft. Waarom het chemtrails is genoemd kan je ook lezen in een eerdere reactie.

     Het verscil met 50 jaar geleden is ook al aangegeven.. Het aantal vliegbewegingen vanaf schiphol is vervijfvoudigd van 89.560 naar 440.057.

     En laten we eerlijk wezen dat het internet er vol van staat zegt niets over de betrouwbaarheid. Ik kan nog een aantal dingen noemen waar het internet wereldwijd vol mee staat en dat zijn ook maar verhaaltjes. Het is tegenwoordig gewoon makkelijk om informatie te verspreiden en de ene neemt het over van de andere, dan gaat het al snel wereldwijd.

     1 likes
     • Dirk schreef:

      Roy,

      De theorie dat de strepen te maken hebben met het vliegverkeer dat vervijfvoudigd zou zijn vanaf Schiphol kan ik helaas niet met je delen. De trails ontstaan namelijk op hoogtes die ver boven het niveau liggen van vliegtuigen die aan- en afvliegen naar/van Schiphol. De vliegtuigen waar jij het over hebt kunnen dus helemaal geen trails achterlaten; ze vliegen te laag. Er zou dan op schiphol zelf zo’n dikke mist ontstaan dat piloten niet eens meer konden opstijgen.

      Roy, kun jij misschien uitleggen waarom ik het ene vliegtuig wel een streep zie achterlaten en het andere niet? Beide vliegtuigen vliegen op dezelfde hoogte (kan ik opmaken uit de overeenkomsten in grootte en type) op hetzelfde moment, in hetzelfde stukje luchtruim dus met dezelfde atmosferische omstandigheden? Kun je dan ook uitleggen waarom de ene streep na 30 seconden verdwijnt en de andere uren blijft hangen en uitwaaiert?

      Vreemd trouwens, dat aerotoxic syndrome van die piloten tegenwoordig. Daar hadden ze vroeger kennelijk geen last van. En uit het proces van de KLM pilot (kun je downloaden van internet) wezen testen toch duidelijk uit dat olie van de motoren er niet mee te maken had).

      1 likes
     • Roy schreef:

      Dirk, mijn punt is dat er +- 350000 meer vliegtuigen in de lucht zijn. En dat is alleen al van en naar schiphol, dus het totaal zal nog wel hoger liggen.. dat de trails hoger ontstaan klopt.

      En waarom de ene wel en de andere niet heeft Henk001 allemaal al heel goed uitgelegd, dus hoeft ook niet verder verklaard te worden. Ik kan wel met 120% zekerheid zeggen dat jij niet met het blote oog kan zien dat ze op dezelfde hoogte vliegen, zelfs niet met een verrekijker. Als jij dat wel kan ben je echt een heel bijzonder mens..

      Wat betreft het dat aerotoxic syndrome. Heb je de symptomen van TCP-vergiftiging opgezocht?? En dat is wel degelijk van het synthetisch oliemengsel welke gebruikt wordt van de smering van de motoren.

      1 likes
    • Roy schreef:

     Dit is ook wel een leuk artikel over het effect van contrails.

     http://vorige.nrc.nl/next/article1722296.ece

     0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Wedden dat Henk z’n oogkleppen al klaar heeft liggen? Het heeft totaal geen zin om hem op dit soort zaken te wijzen. He has made up his mind and will never sway.

   0 likes
 • Pascal schreef:

  Dit is weer 1 groot brok gek makende manipulatie, speciaal voor mensen die niet verder kunnen denken en die enkel aan sproei en chemie kunnen denken.

  Ik ben gaan inzien dat alles een positieve reden heeft maar met veel negatieve fabels in het genootschappen nieuws media word gebracht om de wereld paniek en chaos te maken. Voor zover paniek en chaos gaat het ze heel goed af voor de mensen die nog in hokjes denken.

  Ik zie de reacties als een ware attractie tegemoet.

  17 likes
 • bert (maathuis) schreef:

  Waarom zagen we de inmiddels overbekende [chem]trails in de jaren ’50, ’60 en ’70 nooit langer dan een paar minuten (ALTIJD minder dan 10 minuten)? Welke “wetenschapper” kan dit uitleggen? Werd er toen gebruik gemaakt van anderssoortige motoren of brandstof? Was de samenstelling van het luchtruim toen anders? Werd er op andere hoogten gevlogen?

  3 likes
  • Henk001 schreef:

   Rond 1970, als jochie van pakweg 10 jaar, geinteresseerd in sterrenkunde en meteorologie, herinner ik mij de soms irritante vliegtuigwolken nog heel goed. Maar waarom zou je mij op mijn woord geloven? Tegen deze bewering is zoveel tegenbewijs. Er zijn hele fotoarchieven aangelegd van breed uitgewaaierde vliegtuigwolken tot meer dan 70 jaar terug:
   http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/
   http://contrailscience.com/life-magazine-contrail-photos/
   https://www.metabunk.org/threads/pre-1995-persistent-contrail-archive.487/
   In onderstaand filmpje worden boe ken over wolkenvorming getoond terug tot de jaren ’50 die allemaal aandacht besteden aan contrails en allemaal zeggen dat die lang kunnen blijven hangen tot wel urenlang.
   http://www.youtube.com/watch?v=X72uACIN_00
   Ook in de ANWB-gids over het weer blz 110: “Als de lucht vochtig is zoals bij een naderend warmtefront kunnen ze zich uitspreiden en zeer persistent zijn. In sommige gevallen breiden ze zich over de hele hemel uit tot een deken van cirriforme bewolking”.

   4 likes
   • bert (maathuis) schreef:

    Henk (001; dank voor je reactie), ik weet nog dat ik als jochie van een jaar of tien, twaalf (± 1960) wel eens keek naar de uitlaatgassen van vliegtuigen en dan op mijn horloge in de gaten hield of de strepen inderdaad binnen zo’n 10 minuten verdwenen waren. Geen enkele streep haalde ooit die tien minuten. Of het zeven of acht minuten waren, ….?
    Wat is er de afgelopen paar decennia dan veranderd???

    2 likes
    • Henk001 schreef:

     Hallo Bert, grappig dat we als jochies geheel verschillende waarnemingen hebben gedaan. Ook interessant waarom je rond 1960 controleerde of het inderdaad binnen de tien minuten was; dat suggereert namelijk dat je toen ter tijd over een bron beschikte, waarin stond dat ze niet langer konden bestaan. Kun je me vertellen in welk boek dat stond? Ik had toen een boek over weerkunde waarin namelijk iets heel anders stond: “weer of geen weer, meteorologie voor natuurvrienden”. Net als alle andere boeken over meteorologie die ik ken, werden daar vliegtuigwolken besproken en en gezegd dat ze uren konden blijven hangen afhankelijk van de omstandigheden.

     3 likes
     • bert (maathuis) schreef:

      Henk, ik heb er geen boek over gelezen. Ik vroeg het mezelf af; waarom?, …. geen idee.
      Ik heb toentertijd ook nooit parallelle of ruitvormige patronen gezien; die waren er vroeger gewoon niet.

      Wat ik sowieso bijzonder haat (excuus voor het woord), is dat bij een onbewolkte hemel de trails die niet oplossen, na enige tijd vaak zorgen voor een hemel die helemaal niet meer strak blauw is, maar blauw met melkachtig wit. Zodat de zonnestralen in het geheel niet meer de aarde bereiken.

      Chemtrails of contrails, ze verpesten onze zonnige dagen helaas maar al te vaak! (Hoe is het überhaupt mogelijk dat een aantal trails de hemel over zó´n groot oppervlak doen dicht trekken???)

      2 likes
     • Roy schreef:

      Bert ik spreek even voor mn beurt, misschien heeft Henk er een ander idee over. Maar waarschijnlijk zag je die patronen in de jaren 60 niet zo extreem vanwege het aantal vliegbewegingen.

      Aantal vlieguigen die startte en landde op Schiphol:
      1960 = 89.560
      2013 = 440.057

      dit aantal is bijna vervijfvoudigd.

      Als ik het even snel bereken (ik zal er dus wel iets naast zitten) is dat 10 per uur in 1960 en 50 per uur in 2013
      Als er minder vliegtuigen vliegen zal er minder snel een patroon ontstaan van contrails.

      2 likes
     • bert [maathuis] schreef:

      Speciaal voor Roy en Henk;

      https://saubererhimmel.wordpress.com/2015/05/06/die-kondensstreifenluge-999-aller-streifen-hinter-flugzeugen-sind-chemtrails-gifitige-aerosole/

      Citaat:
      “Die Kondensstreifenlüge – 99,9% aller Streifen hinter Flugzeugen sind CHEMTRAILS – gifitige Aerosole

      Ich meine wir sollten endlich unsere Landsverteidigungen gegen die Chemtrailsflieger einsetzen!”

      1 likes
     • bert-maathuis- schreef:

      Roy en Henk(001),

      uit andere hoek lees ik vandaag ook over de tijdsduur van vliegtuigsporen:

      “In den sechziger und siebziger Jahren wurde zwar nicht so viel geflogen wie heute, aber grundsätzlich konnte man einfach bis Fünf zählen, dann waren die Streifen wieder verschwunden, ausgehend von der Stelle, wo man mit dem zählen begann. Die älteren Semester wissen das noch ziemlich aus ihrer Kindheit.”

      http://qpress.de/2016/08/31/streifen-kerosin-knappheit-laesst-himmel-erblaeuen/

      0 likes
 • Hersentumoren hebben zeker meer met de mobieltjes te maken als met de chemtrails. De straling is zeker het primaire factoor. Misschien doen ook nog barium en aluminium iets erbij, maar het hooftwerk doe jezelf, als je jij een mobieltje aan de kop drukt.

  4 likes
 • pleiadian schreef:

  Probleem met chemtrails: de kinderen, familie en vrienden van de daders worden dan natuurlijk ook besproeid. Ik geloof er niks van.

  10 likes
 • Dirk schreef:

  De complottheorieën over gif en depopulation even ter zijde; ik heb nog niemand zien schrijven over weermanipulatie, ook wel: cloudseeding.
  De aarde is toch zo verschrikkelijk aan het opwarmen? Daar moet toch iets tegen worden gedaan?
  Wat nu als er al multinationals en ‘filantropen’ miljarden hebben geïnvesteerd in dit briljante project en de desbetreffende middelen? Dan moet je de wereldregeringen toch overtuigen dat het een goede zaak is om zonlicht te reflecteren?

  1 likes
  • Henk001 schreef:

   Dirk: Cloudseeding is niet: “wolken maken”; het is het bestrooien van bestaande (stapel-)wolken met zilverjodide of later natrium- of kaliumchloride, om ze te laten uitregenen op een plek waar je de neerslag wilt hebben of om te zorgen dat het juist niet op een andere plek gaat regenen waar je het niet wilt hebben.
   Het idee dat die lang hangende uitgesmeerde contrails de opwarming zouden remmen is precies verkeerd om. Ze versterken de opwarming juist. Wolken doen namelijk twee dingen: ze kaatsen inderdaad zonlicht terug, doordat ze wit zijn, maar ze houden ook de uitstraling van de Aarde tegen (denk maar aan dat het ‘s nachts meer afkoelt als het onbewolkt is). Lange tijd was het niet duidelijk naar welke kant de balans doorsloeg. Nu is bekend dat wolken op geringe hoogte en op lage breedtes (in de buurt van de evenaar) meer afkoelen dan opwarmen, terwijl wolken op grote hoogte en hogere breedtes (meer naar de polen toe) meer opwarmen dan afkoelen. Vliegtuigwolken vallen onder de laatste categorie.

   7 likes
  • Henk001 schreef:

   Om nog even op dat reflecteren van zonlicht terug te komen. Er is ooit wel een geo-engineering voorstel gedaan om zwaveldioxide uit te strooien in de stratosfeer (ergens tussen 15 en 50 km hoog) maar bij nadere studie bleek dat dit een nieuwe bedreiging van de ozonlaag in de stratosfeer zou betekenen, dus dat idee is in de prullemand verdwenen. En het heeft hoe dan ook niets met de contrails in de troposfeer te maken.

   1 likes
 • Enkidoe schreef:

  Goed, er wordt een hoop in de lucht gespoten. Boeren doen dat met vergif op het land, vliegtuigen met hun uitlaatgassen, fabrieken, hier in het limburgse o.a. dsm en ford genk en wij de automobilist en de huisbewoner die op hout/olie stookt. Chemtrails gaat mij te ver, er is gewoon geen duidelijk bewijs, buiten verklaringen van burgers die met nietszeggende foto’s komen aanzetten. Er is een hoop mis, maar we moeten het niet erger maken dan het is.

  8 likes
 • Huisheks schreef:

  Wat vreemd dat er hier in Nederland nu nooit eens zo’n soort hoorzitting is, waarover uitgebreid geschreven kan worden.
  Alles wordt uit Amerika gehaald; alle rapporten, alle nieuwsgaring, alle wetenschappelijke verhandelingen.
  Alles, maar dan ook alles ademt Amerika !!! Zijn wij een Amerikaanse provincie ???
  Hebben we zelf geen hersens , kunnen we zelf geen rapportjes schrijven, zijn we zo gehersenspoeld dat we niks meer kunnen ??? Is er niet 1 onderzoek te vinden over dit onderwerp hier in EUROPA ?
  Ik heb eens gehoord dat de Denen erg slim zijn en wel allerlei onderzoekjes doen, is dat wat ??
  Discussies over wel of niet Chemtrails, met wel of niet giftige componenten, zouden hier toch ter plaatse onderzocht moeten/ kunnen worden ? Of ben ik nou gek ?

  4 likes
 • Ralf schreef:

  Als ik hier bij mij in Duitsland tegenover vrienden over chemtrails praat word ik voor gek verklaard. Of ze verwarren het met CO2 en de officieele theorie over klimaatsverandering (vroeger verwarming). Mensen geloven meestal alleen maar wat ze in de “Tagesschau” hebben gezien of in Nederland in het “Journaal” of de “evening news” in de VS. En in deeze weeken is voetball veel belangrijker dan chemtrails. Daarom kunnen de “illuminatie” alles met onz doen wat ze willen doen. Ik heb geleezen en gehoord, b.v. bij Alex Jones/Texas (infowars.com) dat stets meer mensen wakker worden. Ja, is dat zo? Ik merk daar heelemaal niets van.

  3 likes
  • Delfina schreef:

   Tja Alex Jones..? Allemaal desinformatie m.i. En ondertussen wordt er in het Midden Oosten de komst van de Dajjal voorbereid door de Illuminati, volgens mijn islamitische collega’s althans. Amerika en Europa spelen geen rol van betekenis. Dream on…

   1 likes
 • krull schreef:

  Iedereen lekker blijven slapen totdat je zelf of je kinderen, dierbaren, falilie kanker krijgen terwijl ze gezond zijn, zoals longkanker etc. Er word zeker zwafel gesproeid in de lucht, deze is”s-nachts geroken in Utrecht en in Voorburg. De aarde is altijd in evenwicht maar wordt opzettelijk opgewarmd om 90% wereleldwijd de mensheid te vernietigen, de meeste doen hieraan met plezier aan mee en genieten hiervan. succes

  4 likes
  • Rini schreef:

   En zo is het krull,we wachten gewoon af en kijken of ze strak ook nog zo praten als het in hun straatje komt.
   Ik heb al 4 familie leden veloren in 1,5 jaar,en er zijn er nog 2 op komst.
   Grtjes!

   0 likes
 • bert (maathuis) schreef:

  “Punt blijft echter dat die trails destijds altijd binnen een minuut of wat verdwenen waren.” (Destijds: gedurende ± de eerste drie decennia na de oorlog.)

  Helaas, Roy, in het oosten (Twente) zijn de zonnige zomerse dagen zeer beperkt. Vanmiddag leek het weer helemaal de verkeerde kant op te gaan, maar in de tweede helft van de middag kwam de zon toch weer door.

  1 likes
  • Roy schreef:

   dat is waarschijnlijk hoe jij het beleefd hebt en dat begrijp ik best… als ik nu oude foto’s terugkijk heb ik er nu ook een hele andere beleving bij als dat ik dat vroeger had.
   Zoals je in dat boek uit 1963 hebt kunnen lezen bleven contrails vroeger ook hangen en waaierde deze ook uit. Soms waren ze binnen de 10 minuten verdwenen en soms pas naar een paar uur. Dit is niet respectloos naar je bedoeld, maar het wordt er beschreven en dat is al lang voordat de chemtrails ontstaan zouden zijn.

   2 likes
   • bert (maathuis) schreef:

    Zeker, Roy, zo heb ík het beleefd. En dat is ± 50 jaar geleden!!! Tóch meen ik me correct te herinneren dat de [con]trails ALTIJD na een aantal minuten opgelost waren. Maar ja … Wie zal het zeggen. Wat ik wel met volledige zekerheid weet, is dat onze huidige maatschappij 100 % corrupt is. Ik maakte het een paar weken geleden mee in de rechtbank Almelo, waar een rechter een bedrijfsdirecteur volledig tegemoet kwam en waar een werknemer (een zeer naast familielid van me) volledig rechteloos werd behandeld. Er is in Nederland geen onafhankelijke rechtspraak meer, kan ik getuigen! Hoe ernstig is dit?! (Het heeft mij behoorlijk aangegrepen; maar als ik tweede kamer-leden hierover bericht, … dan doen zij hier NIETS mee.)

    Hoe mensonwaardig is onze maatschappij?! De geldbeluste machthebbers spelen hun spel; de individuele (niet verdeelde, niet gedisintegreerde mens is tóch het waarden-loze slachtoffer). Ik heb geen idee of de [airoplane-]trails in hetzelfde verhaal thuis horen. Ik zeg niet verabsoluteerd dat dat zo is, maar het zou ook best kunnen. (Want vroeger waaierden die trails niet uit!)

    0 likes
 • Ronny schreef:

  Inderdaad een rare vertonning, desondanks de kleine groep is er wel iets opgevallen dat de mensen meer en meer inzien dat de staat hun niet beschermd als het moet en een groep willen vormen tegen de staat, blijkbaar teweinig fluoride in het drinkwater van Arizona.

  2 likes
 • bert (maathuis) schreef:

  bert
  2 juli 2014 00:35 at 00:35

  Henk, ik heb er geen boek over gelezen. Ik vroeg het mezelf af; waarom?, …. geen idee.
  Ik heb toentertijd ook nooit parallelle of ruitvormige patronen gezien; die waren er vroeger gewoon niet.

  Wat ik sowieso bijzonder haat (excuus voor het woord), is dat bij een onbewolkte hemel de trails die niet oplossen, na enige tijd vaak zorgen voor een hemel die helemaal niet meer strak blauw is, maar blauw met melkachtig wit. Zodat de zonnestralen in het geheel niet meer de aarde bereiken.

  Chemtrails of contrails, ze verpesten onze zonnige dagen helaas maar al te vaak! (Hoe is het überhaupt mogelijk dat een aantal trails de hemel over zó´n groot oppervlak doen dicht trekken???)

  1 likes
  • bert (maathuis) schreef:

   Bedankt, Roy. Dat kan natuurlijk een medebepalende factor zijn geweest. Punt blijft echter dat die trails destijds altijd binnen een minuut of wat verdwenen waren. Er moeten nog veel mensen zijn, die dit kunnen beamen.
   Of het nu con- of chemtrails zijn, váák vertroebelen ze, middels uitwaaieren, volledig de heldere hemel. Vele dagen wordt ons hierdoor alle directe zonlicht en veel zomerse dagen ontnomen! Werkelijk veel! Terwijl we die zonnestralen zo hard nodig hebben, fysiek en psychisch. En daarom zouden we dit probleem absoluut moeten oplossen, net als het fijnstofprobleem m.b.t. verbrandingsgassen “op de grond”. Maar de staat lijkt zich hier niet bepaald zorgen over te maken.
   Mijns inziens dient er absoluut een oplossing te komen voor het uiterst negatieve effect op de zonnestralen (namelijk het volledig blokkeren van het directe zonlicht), als gevolg van het uitwaaieren van de vliegtuiguitlaatgassen, of het nu chemtrails zijn of niet.

   0 likes
 • Roy schreef:

  Hi Bert
  Als de weersomstandigheden meezitten hebben we zelfs nu nog aardig wat dagen dat we mooie heldere luchten hebben. Hier in Amersfoort wel in ieder geval. 🙂 Maar ook vroeger waren er dagen dat de contrails wel uitwaaierde. Er waren minder contrails dus het effect zou wat minder drastisch geweest zijn en misschien niet eens opvallend.
  Hier is een link naar een boek uit 1963 over wolken en daar staat ook een stukje over contrails.. Pagina 27 van de pdf, puntje 36. Ik vind het een interessant boek en misschien kan ik jou er ook een plezier mee doen.

  http://ia700804.us.archive.org/28/items/AColourGuideToClouds/ScorerWexler-AColourGuideToClouds.pdf

  Dat het allemaal beter en schoner kan ben ik het helemaal met je eens, net als stichting Lucht- en Ruimtevaart Nederland. Hier is een pdf over de visie luchtvaart voor 2020 en persoonlijk denk ik dat daar possitieve ontwikkelingen worden beschreven, bijvoorbeeld vanaf pagina 33.

  http://www.luchtenruimtevaart.nl/fileadmin/user_upload/Documenten/PDF/visie_luchtvaart_2020.pdf

  Miisschien wordt het ooit wel wat 🙂

  0 likes
 • Humor al deze reacties…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

  Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

  Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

  Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger

  Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger

  De meeste elektrische auto’s die vandaag de ...

  >