CoronaBuitenland

Echtgenoot van man die ongevaccineerden uitmaakte voor eikels sterft ‘plotseling en onverwacht’

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

John W. Ryan, directeur van de Conference of State Bank Supervisors (CSBS), is op 59-jarige leeftijd overleden. Zijn echtgenoot, Thomas Hogglestock, liet zich op Twitter geregeld denigrerend uit over ongevaccineerden. Het tweetal was meerdere keren gevaccineerd met Pfizer.

Op 16 januari twitterde Hogglestock dat hij zijn echtgenoot dwingt om iedere keer dat hij de keuken binnenkomt zijn vaccinatiekaart te laten zien. Hij zei ook dat er ‘eindelijk’ vaccinatieregels van kracht waren in restaurants.


Enkele dagen later, op 20 januari, noemde hij mensen die niet gevaccineerd of geboosterd waren ‘eikels’.


Hogglestock is vier keer gevaccineerd, Ryan drie keer. Hij was ook verbaasd dat zijn echtgenoot na drie prikken corona kreeg en dat hijzelf positief testte na vier injecties. Hij gaf mensen die geen mondkapje droegen de schuld.


Op 17 mei schreef Hogglestock op Twitter dat zijn echtgenoot de nacht ervoor was overleden. “Het was plotseling en onverwacht. Ik ben diepbedroefd.”


4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan de wit
jan de wit
7 maanden geleden

Ik probeer dat soort hersenen te begrijpen maar gelukkig lukt dat niet. Ik snap nu wel dat maar amper 20.000 mensen tijdens wo2 in het verzet zaten. Ze worden als helden gezien, maar niet tijdens de oorlog en in de jaren daarna ook niet en de ambtenarij blijft al sinds die tijd buiten schot. Nu ook. Een ieder die meewerkt aan deze gekheid is mede verantwoordelijk. Ik heb nergens aan mre gedaan en zal ook nooit gebeuren. Ik sterf er graag voor

Annette
Annette
7 maanden geleden

KARMA IS A BITCH! Dat is nu het allereerste wat er in mij opkomt ná het lezen van dit artikel.

In tegenstelling tot mijn reactie van een paar dagen geleden over die vrouw, genaamd Alona, kost het mij nu ECHT wel moeite om sympathie op te wekken.

De reden is, denk ik, wel duidelijk: in het geval van Alona was er totaal geen sprake van zich negatief opstellen tegenover mensen die er anders over dachten.

In DIT specifieke geval is het een ander verhaal. Deze John was de echtgenoot van, in mijn ogen althans, de ALLERGROOTSTE eikel, loslopend op deze planeet.

John is eigenlijk slachtoffer geworden van zijn echtgenoot. Thomas (doet mij zelf denken aan de goedgelovige Thomas) is zijn maatje nu kwijt.

Al zijn demoniseren van WEL verstandige mensen is nu als een boemerang teruggeslagen.

Ik ben nog steeds van mening, dat ieder mens voor zichzelf mag bepalen of hij WEL geloof heeft in overheid, artsen en pharma of dat hij of zij liever vertrouwt op zijn eigen immuunsysteem.

Psa
Psa
7 maanden geleden

Erg hoor, sterkte

King of light
King of light
7 maanden geleden

Karma voor een geïndoctrineerd wappie. Hard met de neus op de feiten gedrukt.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x