Homepagina » Buitenland » Amerika maakt zich op voor ‘totale oorlog’. In dit document doet het Pentagon de plannen uit de doeken
Amerika maakt zich op voor 'totale oorlog'. In dit document doet het Pentagon de plannen uit de doeken

Amerika maakt zich op voor ‘totale oorlog’. In dit document doet het Pentagon de plannen uit de doeken

De Amerikaanse NAVO-ambassadeur Kay Bailey Hutchison liet begin deze maand alarmbellen afgaan toen ze suggereerde dat de Verenigde Staten overwegen ‘Russische raketten uit te schakelen’ die in strijd zijn met een belangrijk wapenbeheersingsverdrag dat beide landen ondertekend hebben.

Volgens experts kunnen de opmerkingen van Hutchison gemakkelijk geïnterpreteerd worden als doelend op een preventieve aanval van de VS.

“Mensen die zulke beweringen doen, zijn zich niet bewust van hun verantwoordelijkheid en het gevaar van zulke agressieve retoriek,” reageerde Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ondergeschikt

Enkele dagen eerder had een Chinees oorlogsschip een Amerikaanse torpedojager in de Zuid-Chinese Zee gedwongen uit te wijken.

Volgend jaar wil de VS 60 procent van de Amerikaanse marinevloot voor de Chinese kust stationeren, om zo de opkomende wereldmacht permanent te kunnen bedreigen.

Vorige maand publiceerde de Amerikaanse overheid een 146 pagina’s tellend document, waaruit blijkt dat het Pentagon zich voorbereidt op een grootschalige, langdurige oorlog tegen Rusland en China, waarbij democratische rechten ondergeschikt worden aan militaire doeleinden.

Totale oorlog

Het militair-industrieel complex maakt zich op voor ‘een totale oorlog’, daarbij gesteund door gecorrumpeerde mainstream journalisten, die zich door de overheid laten betalen om anti-Russische propaganda te verspreiden.

In onderstaande video gaan journalist Stan van Houcke en emeritus hoogleraar Kees van der Pijl hierover in gesprek:

[Café Weltschmerz]
4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Beste lezers, er komt geen totale oorlog. Elke cm2 is reeds besproken. Alle informatie die je krijgt, is om jouw een mening te laten vormen. Dit behoord nog tot de fase “verdeeldheid zaaien” . Als alle meningen door een computer gehaald zijn, trekken ze hun conclusies. ALLES WAT JE NU TE HOREN KRIJGT is larie, nonsens of fake, geef het je naam. Het enige verzet wat je kunt plegen, is niet meegaan met trends op technologisch gebied. Maar wees niet bezorgd, want ze maken je er gewoon van afhankelijk. Je kunt niet meer zonder, om te overleven in de maatschappij. Dan is het gedaan en zijn we klaar met alle menselijke aspecten. Zelfs de gerenommeerde wetenschap is hiervan bewust. HET IS GEDAAN. On topic, de angst voor een totale oorlog is een machtiger wapen als de oorlog zelf. Het is een grote 1 aprilgrap, met een eigen agenda. Als je je ergens zorgen over wilt maken? doe het dan niet omwille een aanstaande oorlog. Sterker nog, dat is het minst erge wat ons kan overkomen. M.a.w. oorlog is het minst kwade alternatief, want dat betekent dat er in zeer hoge kringen, verdeeldheid is ontstaan. Ik wens u een fijne avond.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Ik heb meer het idee dat er in Amerika zelf het e.e.a aan de hand is…
Gisteren was Bolton met gevolg bij Putin……
Van de week las ik dat Rusland ver vooruit is met zn nieuwe wapens ,, een hele ontspannen Putin.
Als het waar is allemaal dan heeft Soros op z’n 88ste pas een bom in z’n brievenbus gehad, en vandaag geloof ik de Clinton familie … dus ja of het is een slecht media spektakel of er is wat aan de hand… Vraag me af of mensen zich hier nog door laten beïnvloeden ……Volgens mij hebben de meeste mensen geen idee hoe de Chinezen in elkaar zitten.. Trouwens stil he in Noord Korea , Die hele media bende moet natuurlijk wel opletten dat ze hun hand niet overspelen, dan kunnen ze wel ophouden,……Schijn theater….

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Eén te gek vette Russische of Chinese nuke op de United States of Zionist Morons is voldoende om het hele economische en monetaire bluf poker kaartenhuis van ze te doen laten instorten. Dus, kom maar op met deze zelfvernietigende waanzin.

Sergio
Sergio
3 jaren geleden

Een oorlog tegen Rusland en China????
Dat is pas een zelfmoordactie!

x

Check Also

europarlement

Europarlementariër: we zijn getuige van de Chinaficatie van Europa, coronapas was slechts eerste stap

We zijn getuige van de Chinaficatie van ...

baudet

Baudet haalt uit naar ‘leugenaars op het Binnenhof’ tijdens coronaprotest: ‘Dit laten wij niet gebeuren!’

In Den Haag waren vandaag tienduizenden betogers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x