Homepagina » Buitenland » Amerika maakt zich op voor ‘totale oorlog’. In dit document doet het Pentagon de plannen uit de doeken
Amerika maakt zich op voor 'totale oorlog'. In dit document doet het Pentagon de plannen uit de doeken

Amerika maakt zich op voor ‘totale oorlog’. In dit document doet het Pentagon de plannen uit de doeken

De Amerikaanse NAVO-ambassadeur Kay Bailey Hutchison liet begin deze maand alarmbellen afgaan toen ze suggereerde dat de Verenigde Staten overwegen ‘Russische raketten uit te schakelen’ die in strijd zijn met een belangrijk wapenbeheersingsverdrag dat beide landen ondertekend hebben.

Volgens experts kunnen de opmerkingen van Hutchison gemakkelijk geïnterpreteerd worden als doelend op een preventieve aanval van de VS.

“Mensen die zulke beweringen doen, zijn zich niet bewust van hun verantwoordelijkheid en het gevaar van zulke agressieve retoriek,” reageerde Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ondergeschikt

Enkele dagen eerder had een Chinees oorlogsschip een Amerikaanse torpedojager in de Zuid-Chinese Zee gedwongen uit te wijken.

Volgend jaar wil de VS 60 procent van de Amerikaanse marinevloot voor de Chinese kust stationeren, om zo de opkomende wereldmacht permanent te kunnen bedreigen.

Vorige maand publiceerde de Amerikaanse overheid een 146 pagina’s tellend document, waaruit blijkt dat het Pentagon zich voorbereidt op een grootschalige, langdurige oorlog tegen Rusland en China, waarbij democratische rechten ondergeschikt worden aan militaire doeleinden.

Totale oorlog

Het militair-industrieel complex maakt zich op voor ‘een totale oorlog’, daarbij gesteund door gecorrumpeerde mainstream journalisten, die zich door de overheid laten betalen om anti-Russische propaganda te verspreiden.

In onderstaande video gaan journalist Stan van Houcke en emeritus hoogleraar Kees van der Pijl hierover in gesprek:

[Café Weltschmerz]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Ik heb meer het idee dat er in Amerika zelf het e.e.a aan de hand is…
  Gisteren was Bolton met gevolg bij Putin……
  Van de week las ik dat Rusland ver vooruit is met zn nieuwe wapens ,, een hele ontspannen Putin.
  Als het waar is allemaal dan heeft Soros op z’n 88ste pas een bom in z’n brievenbus gehad, en vandaag geloof ik de Clinton familie … dus ja of het is een slecht media spektakel of er is wat aan de hand… Vraag me af of mensen zich hier nog door laten beïnvloeden ……Volgens mij hebben de meeste mensen geen idee hoe de Chinezen in elkaar zitten.. Trouwens stil he in Noord Korea , Die hele media bende moet natuurlijk wel opletten dat ze hun hand niet overspelen, dan kunnen ze wel ophouden,……Schijn theater….

  13 likes
  • Klopt Louise. Soros, de Clintons, maar ook Obama en CNN hebben een pijpbombrief gehad, maar die schijnen ze aan elkaar te hebben ‘gestuurd’. En ja gestuurd tussen ‘haakjes’, want er zaten 6 stamps (postzegels) op die pakjrs die niet eens waren afgestempeld. En dan nog, een pijpbom is een zware ijzeren staaf met een explosieve vulling, en zijn 6 stamps verre van toereikend als je dat soort loodzware post verstuurd, en dan komt het pakket bij dat soort mensen hoogstwaarschijnlijk niet eens aan. Dit heeft allemaal te maken met de tussentijdse verkiezingen op 6 november, dus houd die datum maar in de gaten. Als dan de republieken winnen, dan gaat de grote schoonmaak beginnen. Maar winnen de democraten, dan gaat het heel hard stormen zoals we dat nog niet hebben meegemaakt…

   10 likes
   • @ Aradhel

    Ja ik dacht ook gelijk op 6 November zijn er tussen verkiezingen..
    Maar hoe achterlijk moet je dan zijn om zo’n doorzichtige aktie te ondernemen..
    Ik vind het meer een bevestiging hoe zwak ze daar eigenlijk zijn…
    En dan allemaal de hoofd spelers , jaja die vallen door de mand….En dan denken dat hiermee iets te winnen valt…….Astrologisch is dit een hele zware maand November met 4 planeten in de Schorpioen …ik ben benieuwd ……

    7 likes
  • @louise
   Ik vind het nogal verdacht dat er ineens veel bommen naar de dems worden gestuurd, vooral omdat ze allemaal onderschept worden…..

   8 likes
 2. Beste lezers, er komt geen totale oorlog. Elke cm2 is reeds besproken. Alle informatie die je krijgt, is om jouw een mening te laten vormen. Dit behoord nog tot de fase “verdeeldheid zaaien” . Als alle meningen door een computer gehaald zijn, trekken ze hun conclusies. ALLES WAT JE NU TE HOREN KRIJGT is larie, nonsens of fake, geef het je naam. Het enige verzet wat je kunt plegen, is niet meegaan met trends op technologisch gebied. Maar wees niet bezorgd, want ze maken je er gewoon van afhankelijk. Je kunt niet meer zonder, om te overleven in de maatschappij. Dan is het gedaan en zijn we klaar met alle menselijke aspecten. Zelfs de gerenommeerde wetenschap is hiervan bewust. HET IS GEDAAN. On topic, de angst voor een totale oorlog is een machtiger wapen als de oorlog zelf. Het is een grote 1 aprilgrap, met een eigen agenda. Als je je ergens zorgen over wilt maken? doe het dan niet omwille een aanstaande oorlog. Sterker nog, dat is het minst erge wat ons kan overkomen. M.a.w. oorlog is het minst kwade alternatief, want dat betekent dat er in zeer hoge kringen, verdeeldheid is ontstaan. Ik wens u een fijne avond.

  26 likes
 3. Eén te gek vette Russische of Chinese nuke op de United States of Zionist Morons is voldoende om het hele economische en monetaire bluf poker kaartenhuis van ze te doen laten instorten. Dus, kom maar op met deze zelfvernietigende waanzin.

  9 likes
  • @weg met ons,

   Beste,

   Als je wat tijd over hebt is dit misschien interessant om eens te bekijken!!

   Ze houden ons niet een beetje voor de gek maar strooien al ruim 70 jaar FEARPORN over ons heen en wel met een hele achterbakse bedoeling (zijn we wat anders gewend overigens!!) net zoals de klimaatveranderingsHOAX!!

   Denk dat het met een door jouw bedoelde NUKE niet zal vlotten!!

   https://www.youtube.com/watch?v=rMqHTbXm3rs&ab_channel=EIKE-EuropäischesInstitutfürKlimaundEnergie

   Galen Winsor: The Nuclear Scare Scam (90 min)

   Hoor het wel amice, er zal nog meer komen zoals ik reeds heb gezegd, en ik denk ook wel redelijk explosief!! Doe het maar stapsgewijs anders wordt het een overkill!

   Gegroet,

   Gladiator

   7 likes
  • @weg met ons: gewoon de US wegvagen met alles en iedereen erop en eraan? Opgeruimd staat netjes? Gelukkig heeft Putin een iets gezondere manier van denken, en zelfs Xi Jinping zie ik dat niet eens doen, en dat wil wat zeggen…

   2 likes
   • @Aradhel

    Eén nuke op de VS en het hele kaartenhuis stort in. De nuke is dan slechts een katalysator. Dergelijke nuke hoeft niet eens in bewoondgebied te worden gedropt. Ik geef dlechts aan hoe brak de situatie is in de VS, feitelijk, in heel de wereld is.

    De VS, met z’n eeuwig grote muil, moet vanaf nu de hand in eigen boezem stoppen en begrijpen dat het spel wat ze over decennia heeft gespeeld en daarbij als een alles vernietigende vredes duivel miljoenen en miljoenen mensen heeft afgeslacht, is afgelopen.

    De VS is allang zwaar door de mand gevallen, alleen is ‘t kwartje daar nog niet gevallen, die zijn nog niet goed wakker.

    Het bluffen en de grote muil zijn uitgewerkt, net als de spelletjes van de verheerlijkte zionisten, koningshuizen die bij elkaar uithuilen, de Rothschilds c.s., de club Bilderberg, de politieke puppets, de door en door verziekte multinationals, alles is ten dode opgeschreven en is als een open beerput geworden. De stank en de drek van ze ligt niet langer onder een dikke plaat.

    Vandaar ook dat deze criminelen uit alle macht en onder valse voorwendselen proberen het vrije internet en de slaven van alle kanten aan te pakken.

    De geijkte methodes zijn uitgewerkt. Vandaar ook dat men grijpt naar het onmogelijke, de bompakketjes, die helaas en wonderbaarlijk genoeg, geen dikke “boem” deden in het gezicht van de satanisten.

    6 likes
 4. Een oorlog tegen Rusland en China????
  Dat is pas een zelfmoordactie!

  6 likes
 5. Volgens dit artikel:
  https://www.rt.com/russia/442147-us-russia-nuclear-yellowstone-inf/
  kan Rusland met 1 A-bom Amerika uitschakelen en voor jaren lang een giftige winter zorgen. Wat zullen ze een lol hebben in hun moderne schuilkelders.

  4 likes
 6. Er komt geen enorme ontketening van oorlog!
  Je moet het ook niet willen.

  4 likes
 7. Laat ook maar gebeuren ook, dan kunnen we ons eens flink verlossen van bepaald stoorzenders…

  3 likes
 8. Hoelang nog vooraleer terroristennatie amerikaka het deksel op de neus gaat krijgen? De hele wereld de les spellen, overal militaire basissen, vooral rondom Rusland.
  Het halve midden oosten afgeslacht en terroristenorganisaties creëren en steunen, oorlog zoeken tegen Iran, die niets gedaan hebben als zichzelf verdedigen tegen de agressor, teveel om op te noemen…
  Kan niet wachten tot Putin en China deze amerikaanders eens een lesje gaan leren!!!

  3 likes
 9. In de media hoor ik niemand spreken over dit Amerikaanse document,men wil het bewust negeren,angstig is het wel dat Amerika zijn macht wenst te behouden zoals het nu is en sommige macht terugpakken op de Russen en de Chinezen,we gaan naar angstige,zorgelijke tijden toe.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...

belgische

Belgische huisarts kan niet langer zwijgen over ‘coronacrisis’: ‘Ik steek mijn nek uit’

Toen de corona-epidemie uitbrak in China voelde ...