Buitenaards

Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aftreden van Benedictus XVI als paus, een historische gebeurtenis, werd door schrijvers Thomas Horn en Cris Putnam voorspeld in de bestseller Petrus Romanus: The Final Pope Is Here.

Sindsdien worden de auteurs overspoeld met uitnodigingen voor interviews en televisieprogramma’s.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het tweetal verscheen onder meer in een programma van History Channel en werd uitgenodigd in Rome om daar met de Italiaanse media te spreken over de Belgische jezuïet René Thibaut en zijn nauwkeurige analyse van de Profetie van de pausen.

Volgens Thibaut zou Petrus de Romein, de beoogde laatste paus, in deze tijd verschijnen. Dit zou inhouden dat Franciscus deze paus in kwestie zou zijn.

Buitenaardse connectie

Kondigt laatste paus buitenaardse verlosser aan?Tijdens een aflevering van Omega Man Radio spraken de auteurs van een ‘buitenaardse’ connectie tussen Petrus de Romein, het Vaticaan en het Mount Graham International Observatory in Arizona. Onder de luisteraars bleek grote interesse te zijn voor het onderwerp, wat voor de schrijvers een teken was dat de bevolking niet alleen geïnteresseerd is in de laatste paus, maar ook in de connectie tussen Rome en de geheime inwinning van buitenaardse inlichtingen, astrobiologie en de intrigerende voorbereidingen op de komst van een buitenaardse ‘verlosser’.

Horn en Putnam stellen dat de hiërarchie van de Katholieke Kerk van plan is ‘een buitenaardse verlosser aan te kondigen die aan de basis zal staan van een spiritueel geloofssysteem’. Het onderzoek van de auteurs is gebaseerd op interviews met katholieke onderzoekers en wetenschappers die bereid waren te spreken over de Profetie van de pausen en de mogelijkheid van buitenaards leven.

Het boek Exo-Vaticana: Petrus Romanus, Project LUCIFER, and the Vatican’s astonishing exo-theological plan for the arrival of an alien savior verschijnt op 15 april aanstaande.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C R
C R
10 jaren geleden

En daar moeten wij mee uit kijken zie hun niet als goden .Kijk naar de laatste van Alex Collier van Maart dit jaar .en al wat van het Vatiaan komt vertrouw dit niet .Het is hun doel om aan de MACHT te blijven .

Jasper
Jasper
10 jaren geleden

Mmm, klinkt een beetje als “Jezus in een nieuw jasje”. Een soort van Upgrade van het geloof om nieuwe zieltjes te winnen.

Ben benieuwd wat het ons zal brengen..

Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

De bijbel over de wederkomst van de zoon des mensen??Van de tijd, noch het uur zal niemand weten, want zie ik zal komen als een dief in de nacht!!!Dus DAAAAAAAG VATICAAN.En nu wat meelullen over de buitenaarden??Schijnheiligerts??Vroeger mikten jullie dit soort “denkers” op de brandstapel, en nu huichelen ze wat mee!!!Stakkers!!

365Y
365Y
10 jaren geleden

Fake , Christus heeft de hulp van een verziekt instituut niet nodig , de liefde over Gods dienaren moet veranderen , en dan weet je dat velen van de leerstoel fout waren, enige troost nu is dat het evangelie – nu – opnieuw onder de mensen word gebracht los van alle dramas van duizenden jaren menselijke verwachting en wederkomst voorspellingen .

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x