Homepagina » Buitenaards » Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?
Kondigt laatste paus buitenaardse verlosser aan?

Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?

Het aftreden van Benedictus XVI als paus, een historische gebeurtenis, werd door schrijvers Thomas Horn en Cris Putnam voorspeld in de bestseller Petrus Romanus: The Final Pope Is Here.

Sindsdien worden de auteurs overspoeld met uitnodigingen voor interviews en televisieprogramma’s.

Het tweetal verscheen onder meer in een programma van History Channel en werd uitgenodigd in Rome om daar met de Italiaanse media te spreken over de Belgische jezuïet René Thibaut en zijn nauwkeurige analyse van de Profetie van de pausen.

Volgens Thibaut zou Petrus de Romein, de beoogde laatste paus, in deze tijd verschijnen. Dit zou inhouden dat Franciscus deze paus in kwestie zou zijn.

Buitenaardse connectie

Kondigt laatste paus buitenaardse verlosser aan?Tijdens een aflevering van Omega Man Radio spraken de auteurs van een ‘buitenaardse’ connectie tussen Petrus de Romein, het Vaticaan en het Mount Graham International Observatory in Arizona. Onder de luisteraars bleek grote interesse te zijn voor het onderwerp, wat voor de schrijvers een teken was dat de bevolking niet alleen geïnteresseerd is in de laatste paus, maar ook in de connectie tussen Rome en de geheime inwinning van buitenaardse inlichtingen, astrobiologie en de intrigerende voorbereidingen op de komst van een buitenaardse ‘verlosser’.

Horn en Putnam stellen dat de hiërarchie van de Katholieke Kerk van plan is ‘een buitenaardse verlosser aan te kondigen die aan de basis zal staan van een spiritueel geloofssysteem’. Het onderzoek van de auteurs is gebaseerd op interviews met katholieke onderzoekers en wetenschappers die bereid waren te spreken over de Profetie van de pausen en de mogelijkheid van buitenaards leven.

Het boek Exo-Vaticana: Petrus Romanus, Project LUCIFER, and the Vatican’s astonishing exo-theological plan for the arrival of an alien savior verschijnt op 15 april aanstaande.

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C R
C R
7 jaren geleden

En daar moeten wij mee uit kijken zie hun niet als goden .Kijk naar de laatste van Alex Collier van Maart dit jaar .en al wat van het Vatiaan komt vertrouw dit niet .Het is hun doel om aan de MACHT te blijven .

Jasper
Jasper
7 jaren geleden

Mmm, klinkt een beetje als “Jezus in een nieuw jasje”. Een soort van Upgrade van het geloof om nieuwe zieltjes te winnen.

Ben benieuwd wat het ons zal brengen..

Hunting Wolf
Hunting Wolf
7 jaren geleden

De bijbel over de wederkomst van de zoon des mensen??Van de tijd, noch het uur zal niemand weten, want zie ik zal komen als een dief in de nacht!!!Dus DAAAAAAAG VATICAAN.En nu wat meelullen over de buitenaarden??Schijnheiligerts??Vroeger mikten jullie dit soort “denkers” op de brandstapel, en nu huichelen ze wat mee!!!Stakkers!!

365Y
365Y
7 jaren geleden

Fake , Christus heeft de hulp van een verziekt instituut niet nodig , de liefde over Gods dienaren moet veranderen , en dan weet je dat velen van de leerstoel fout waren, enige troost nu is dat het evangelie – nu – opnieuw onder de mensen word gebracht los van alle dramas van duizenden jaren menselijke verwachting en wederkomst voorspellingen .

silversurfer
silversurfer
7 jaren geleden

Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?

We hebben toch al een Anton?

Jolanda
Jolanda
7 jaren geleden

[quote name=”C R”]En daar moeten wij mee uit kijken zie hun niet als goden .Kijk naar de laatste van Alex Collier van Maart dit jaar .en al wat van het Vatiaan komt vertrouw dit niet .Het is hun doel om aan de MACHT te blijven .[/quote]

Het is raadzaam en altijd goed op de hoede te zijn, zelfstandig te denken en dat beetje vrije wil wat je hebt te gebruiken. Wie weet zijn het fake buitenaardsen die in samenwerking met oud nazi gentechwetenschappers gecreëerd zijn om ons te misleiden en inderdaad aan de macht te blijven. Overigens staan alle elkaar opvolgende religies zo sterk met elkaar in verband kwa inhoud, dat het spreekwoord oude wijn in nieuwe zakken hier zeker van toepassing is. En waarom zou deze successoap der millennia nu opeens gestaakt worden? HALLO! Ze denken,o jee het is aqaurius tijdperk tijd voor iets nieuws, zo doen we dat al duizenden jaren, there we go… of geloven jullie dat het allemaal in de sterren geschreven staat en wij tegen wil en dank onbewust, of bewust TOCH Gods wil uitvoeren. Ben benieuwd naar jullie reacties! Groetjes Jolanda

Linda
Linda
7 jaren geleden

Nostradamus sprak over de laatste paus die een antichrist is. Ik lees de galacticchannelings. Daar wordt er aan de lopende band op gewezen dat ze zullen verschijnen na de aankondiging, wanneer de tijd daar is.
Ook wordt er gewag gemaakt van zaken als ‘niemand zal vergeten worden’ en ‘voor sommigen zal het pijnlijk zijn als ze hun leven en handelen moeten beoordelen'(met een zuiver geweten). Het klinkt als het laatste oordeel. Alles wijst erop. Ik geloof dat wel.

Silber eye
Silber eye
7 jaren geleden

Precies wat Hunting Wolf hier neerzet, daar komt bij dat het katholicisme zich graag bedient van en omringt met mythische profetieën.
De huidige situatie binnen het katholicisme en zijn geschiedenis getuigt mijn inziens van een duivelse sekte.
Ben zelf gelovig maar ben niet actief betrokken bij enige organisatie geloof is zuiver een persoonlijk iets dat alleen nog maar kan groeien door om je heen te kijken en te analyseren.
Dat God buitenaards is zoals wij ons als aards zien is zonneklaar.

Cathy
Cathy
7 jaren geleden

[quote name=”365Y”]Fake , Christus heeft de hulp van een verziekt instituut niet nodig , de liefde over Gods dienaren moet veranderen , en dan weet je dat velen van de leerstoel fout waren, enige troost nu is dat het evangelie – nu – opnieuw onder de mensen word gebracht los van alle dramas van duizenden jaren menselijke verwachting en wederkomst voorspellingen .[/quote]
Dat vind ik nou ook kinderen misbruiken als of dat heilig is .

Hunting Wolf
Hunting Wolf
7 jaren geleden

THE VATICAN’S SECRET PLAN for the arrival of an alien god ► Tom Horn w/Red http://www.youtube.com/watch?v=ukSGV1MegQA

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

politie

Neergeknuppelde man (71): Politie gooide zelf met bakstenen op Museumplein

De demonstratie tegen de coronamaatregelen afgelopen zondag ...

duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x