Homepagina » Buitenaards » Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?
Kondigt laatste paus buitenaardse verlosser aan?

Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?

Het aftreden van Benedictus XVI als paus, een historische gebeurtenis, werd door schrijvers Thomas Horn en Cris Putnam voorspeld in de bestseller Petrus Romanus: The Final Pope Is Here.

Sindsdien worden de auteurs overspoeld met uitnodigingen voor interviews en televisieprogramma’s.

Het tweetal verscheen onder meer in een programma van History Channel en werd uitgenodigd in Rome om daar met de Italiaanse media te spreken over de Belgische jezuïet René Thibaut en zijn nauwkeurige analyse van de Profetie van de pausen.

Volgens Thibaut zou Petrus de Romein, de beoogde laatste paus, in deze tijd verschijnen. Dit zou inhouden dat Franciscus deze paus in kwestie zou zijn.

Buitenaardse connectie

Kondigt laatste paus buitenaardse verlosser aan?Tijdens een aflevering van Omega Man Radio spraken de auteurs van een ‘buitenaardse’ connectie tussen Petrus de Romein, het Vaticaan en het Mount Graham International Observatory in Arizona. Onder de luisteraars bleek grote interesse te zijn voor het onderwerp, wat voor de schrijvers een teken was dat de bevolking niet alleen geïnteresseerd is in de laatste paus, maar ook in de connectie tussen Rome en de geheime inwinning van buitenaardse inlichtingen, astrobiologie en de intrigerende voorbereidingen op de komst van een buitenaardse ‘verlosser’.

Horn en Putnam stellen dat de hiërarchie van de Katholieke Kerk van plan is ‘een buitenaardse verlosser aan te kondigen die aan de basis zal staan van een spiritueel geloofssysteem’. Het onderzoek van de auteurs is gebaseerd op interviews met katholieke onderzoekers en wetenschappers die bereid waren te spreken over de Profetie van de pausen en de mogelijkheid van buitenaards leven.

Het boek Exo-Vaticana: Petrus Romanus, Project LUCIFER, and the Vatican’s astonishing exo-theological plan for the arrival of an alien savior verschijnt op 15 april aanstaande.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • legaal schreef:

  Hoi allemaal,het is heel ingewikkeld allemaal hoe het nu zit.Er was eerst de jesuieten in Tibet en ergens in een land in Rusland daar komen ook de Rotschilds vandaan.daarvoor hadden de jesuiten met de reptielen een samenwerking,later met de rotschilds en de koningin van Engeland die kan schape schiften dus een halve reptiel.Het vatikaan aanbad de duivel(lucifer)dit waren de orde van jesuiten.er is ergens op you tubbe een foto met de paus en achter hem een groot schulptuur met een reptiel.het zit allemaal een beetje ingewikkeld in elkaar de reptielen moesten vlees hebben,van het liefst jonge baby,s ja het is niet te geloven maar waar,en jonge kinderen,daarom zijn er ook veel kinderen wereld wijd vermist.Als je in aanraking kwam met zo,n reptiel en je toonde angst dat voelde ze dan en was dat voor hun een lekkernij,het valt haast niet te geloven maar het is waar.De reptielen zijn nu allemaal van de aarde weg,en hun ondergrondse bassisen zijn vernietigd. de rotschils en de koningin van engeland die zijn net als deBuch fam gemikts met de reptielen,en doen rituelen met jonge kinderen en eten die op David ike heeft een getuige hierover gehoord deze was er bij toen dat gebeurde er zijn nog meer getuigen onder het vatikaan worden ook rituelen gehouden.Het is een grote puinhoop.De Rotchilds en de Buch fam,bezitten ons eigelijk de hele wereld en de koningin van Engeland en haar fam,ook tony blair,maar niet lang meer,hun tijd is voorbij en dat weten ze en ze proberen nog van alles te doen.nu met de paus och hij laat zien met de voeten van gevangene wassen en heeft nu een ander offensief.Binnen kort krijgen wij allemaal te horen hoe het zit.dus geduld dit was nog maar het tipje van de ijsberg.
  Groetjes Tineke.

  1 likes
 • C R schreef:

  En daar moeten wij mee uit kijken zie hun niet als goden .Kijk naar de laatste van Alex Collier van Maart dit jaar .en al wat van het Vatiaan komt vertrouw dit niet .Het is hun doel om aan de MACHT te blijven .

  0 likes
 • Jasper schreef:

  Mmm, klinkt een beetje als “Jezus in een nieuw jasje”. Een soort van Upgrade van het geloof om nieuwe zieltjes te winnen.

  Ben benieuwd wat het ons zal brengen..

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  De bijbel over de wederkomst van de zoon des mensen??Van de tijd, noch het uur zal niemand weten, want zie ik zal komen als een dief in de nacht!!!Dus DAAAAAAAG VATICAAN.En nu wat meelullen over de buitenaarden??Schijnheiligerts??Vroeger mikten jullie dit soort “denkers” op de brandstapel, en nu huichelen ze wat mee!!!Stakkers!!

  0 likes
 • 365Y schreef:

  Fake , Christus heeft de hulp van een verziekt instituut niet nodig , de liefde over Gods dienaren moet veranderen , en dan weet je dat velen van de leerstoel fout waren, enige troost nu is dat het evangelie – nu – opnieuw onder de mensen word gebracht los van alle dramas van duizenden jaren menselijke verwachting en wederkomst voorspellingen .

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  Kondigt laatste paus buitenaardse ‘verlosser’ aan?

  We hebben toch al een Anton?

  0 likes
 • Jolanda schreef:

  [quote name=”C R”]En daar moeten wij mee uit kijken zie hun niet als goden .Kijk naar de laatste van Alex Collier van Maart dit jaar .en al wat van het Vatiaan komt vertrouw dit niet .Het is hun doel om aan de MACHT te blijven .[/quote]

  Het is raadzaam en altijd goed op de hoede te zijn, zelfstandig te denken en dat beetje vrije wil wat je hebt te gebruiken. Wie weet zijn het fake buitenaardsen die in samenwerking met oud nazi gentechwetenschappers gecreëerd zijn om ons te misleiden en inderdaad aan de macht te blijven. Overigens staan alle elkaar opvolgende religies zo sterk met elkaar in verband kwa inhoud, dat het spreekwoord oude wijn in nieuwe zakken hier zeker van toepassing is. En waarom zou deze successoap der millennia nu opeens gestaakt worden? HALLO! Ze denken,o jee het is aqaurius tijdperk tijd voor iets nieuws, zo doen we dat al duizenden jaren, there we go… of geloven jullie dat het allemaal in de sterren geschreven staat en wij tegen wil en dank onbewust, of bewust TOCH Gods wil uitvoeren. Ben benieuwd naar jullie reacties! Groetjes Jolanda

  0 likes
 • Linda schreef:

  Nostradamus sprak over de laatste paus die een antichrist is. Ik lees de galacticchannelings. Daar wordt er aan de lopende band op gewezen dat ze zullen verschijnen na de aankondiging, wanneer de tijd daar is.
  Ook wordt er gewag gemaakt van zaken als ‘niemand zal vergeten worden’ en ‘voor sommigen zal het pijnlijk zijn als ze hun leven en handelen moeten beoordelen'(met een zuiver geweten). Het klinkt als het laatste oordeel. Alles wijst erop. Ik geloof dat wel.

  0 likes
 • Silber eye schreef:

  Precies wat Hunting Wolf hier neerzet, daar komt bij dat het katholicisme zich graag bedient van en omringt met mythische profetieën.
  De huidige situatie binnen het katholicisme en zijn geschiedenis getuigt mijn inziens van een duivelse sekte.
  Ben zelf gelovig maar ben niet actief betrokken bij enige organisatie geloof is zuiver een persoonlijk iets dat alleen nog maar kan groeien door om je heen te kijken en te analyseren.
  Dat God buitenaards is zoals wij ons als aards zien is zonneklaar.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”365Y”]Fake , Christus heeft de hulp van een verziekt instituut niet nodig , de liefde over Gods dienaren moet veranderen , en dan weet je dat velen van de leerstoel fout waren, enige troost nu is dat het evangelie – nu – opnieuw onder de mensen word gebracht los van alle dramas van duizenden jaren menselijke verwachting en wederkomst voorspellingen .[/quote]
  Dat vind ik nou ook kinderen misbruiken als of dat heilig is .

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  THE VATICAN’S SECRET PLAN for the arrival of an alien god ► Tom Horn w/Red http://www.youtube.com/watch?v=ukSGV1MegQA

  0 likes
 • Coeus schreef:

  Als je voorspelt dat de volgende paus Petrus Romanus zal worden, en vervolgens blijkt het Franciscus te zijn, dan is het wel erg lachwekkend dat je je ongelijk niet wilt toegeven en beweert dat Franciscus eigenlijk Petrus is. Zo lust ik er nog wel een paar.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”365Y”]Fake , Christus heeft de hulp van een verziekt instituut niet nodig , de liefde over Gods dienaren moet veranderen , en dan weet je dat velen van de leerstoel fout waren, enige troost nu is dat het evangelie – nu – opnieuw onder de mensen word gebracht los van alle dramas van duizenden jaren menselijke verwachting en wederkomst voorspellingen .[/quote]
  We zitten nog steeds in de eindtijd, de tijd waarop de Bijbel van toepassing was, ware het niet dat er te veel mee gerotzooid is. Volgens mij zijn we zover dat we de Bijbel niet meer nodig hebben. Hij is teruggebracht tot ‘Liefde en Licht’.

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Een Verlosser?? Wat moet ik me daarbij nou weer voorstellen? De zoveelste goeroe die vertelt hoe we (onder zijn hoede, uiteraard)dienen te leven? We hebben elke politieke vorm al gehad, dictaturen, communisme, democratie. Hebben we er soms toch nog een vergeten? Waar we behoefte aan hebben zijn leraren (meervoud!) die ons de werking en de daarbij behorende regels van het Heelal uitleggen. Verder techneuten die praktische vrije energie, vervoers- en genezingsapparaten kunnen construeren. Dat eeuwige gezwam over ‘de verlosser’, hoe simpel kun je zijn/blijven …

  0 likes
 • pietje schreef:

  Helemaal met je eens hunting wolf !
  Ze draaien mee om hun hachie te redden maar dat gaat niet lukken ze gaan down ! Dan kunnen we de bieb in van het vaticaan als ik het goed het is die 78 km. lang onder het vaticaan ! Wat zullen we lezen ! Jaren lang ! Met veel plezier.

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Dat mensen zij het nu van planeet Aarde of een andere, de ene voor de andere moet knielen, of neervallen op de knieën, streelt natuurlijk het eigen libido en imago, glitter,glamour, glans, geld en macht, dagelijkse opgediste vsa-Hollywoodfilmklucht, een beschavingspeil van welk intellectueel gehalte,
  binnen de eigen wetenschap wereld een vreemd geheel?

  Het aftreden van Benedictus XVI als paus, een historische gebeurtenis, werd door schrijvers Thomas Horn en Cris Putnam voorspeld in de bestseller Petrus Romanus: The Final Pope Is Here

  De zoveelste ufoboekenpublicatie,het geld rolt weer over de tafels,wie heeft de juiste glazenbol om in de toekomst te kijken…

  Er zijn hier Extraterrestrials die met de totale Aardse evolutie vanaf haar planetair begin niets te maken hadden! wat nu volgende boekenroman tegen november 2013?

  0 likes
 • Doni schreef:

  Oh nee he !, wat een bullshit..!
  Historychannel, hahaha, Illuminatie-job

  0 likes
 • Pablo schreef:

  Wat is dot toch zo Macdonalds van het Vaticaan..zo Hollywood..wat is dit nou voor iets onzinnigs..

  0 likes
 • Pablo schreef:

  Van de zotte dus..

  0 likes
 • stan schreef:

  don’t trust the aliens

  0 likes
 • Peter schreef:

  Altijd weer aandoenlijk hoe de mens bezig is met het hoe en waarom.
  Is het ooit weleens iemand opgevallen dat in de dierentuin de apen ons altijd bekijken met een ietwat meewarige blik.
  Volgens mij zijn ze heel blij dat ze net die ene gen missen,ze hebben gewoon medelijden met ons.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”pietje”]Helemaal met je eens hunting wolf !
  Ze draaien mee om hun hachie te redden maar dat gaat niet lukken ze gaan down ! Dan kunnen we de bieb in van het vaticaan als ik het goed het is die 78 km. lang onder het vaticaan ! Wat zullen we lezen ! Jaren lang ! Met veel plezier.[/quote]Ik geloof dat het Vaticaan een doorsnede van nog geen halve kilometer heeft. Het lijkt me dus een behoorlijk sterk verhaal wat je hier poneert.

  0 likes
 • Tomaat schreef:

  Ja dit klopt nie de verlosser .En het project heet Lucifer ? dus satan de verlosser zeker .Dit bedoelen ze zeker stel ongelukkige gekken die kinderen verkrachten want daar hebben zij macht over .

  0 likes
 • Marcel E schreef:

  Toch dat boekje maar eens lezen.

  Heb me altijd al afgevragen wat de eerste tempeliers beschermden onder de heuvel in Jeruzalem, altijd al gedacht dat daar meer aan de hand was. Toevallig werden de Tempeliers na hun ontdekking (en hun verslag daarvan aan het Vaticaan) ineens “Kerkelijke” ridders…
  Totdat ze door datzelfde Vaticaan weer opgedoekt werden natuurlijk…

  Altijd ergens in mijn achterhoofd het idee gehad dat zij iets buitenaards vonden dat via hen de weg naar het Vaticaan vond (heb er een halve roman van op harde schijf staan = nog niet klaar).

  0 likes
 • Marcel E schreef:

  [quote name=”Jasper”]Mmm, klinkt een beetje als “Jezus in een nieuw jasje”. Een soort van Upgrade van het geloof om nieuwe zieltjes te winnen.

  Ben benieuwd wat het ons zal brengen..[/quote]

  Ja inderdaad,
  Christendom 2.0

  0 likes
 • Marcel E schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]De bijbel over de wederkomst van de zoon des mensen??Van de tijd, noch het uur zal niemand weten, want zie ik zal komen als een dief in de nacht!!!Dus DAAAAAAAG VATICAAN.En nu wat meelullen over de buitenaarden??Schijnheiligerts??Vroeger mikten jullie dit soort “denkers” op de brandstapel, en nu huichelen ze wat mee!!!Stakkers!![/quote]

  Ja, per idee, maar volgens mij is het toch iets gecompliceerder dan dat.

  0 likes
 • Marcel E schreef:

  [quote name=”Linda”]Nostradamus sprak over de laatste paus die een antichrist is. Ik lees de galacticchannelings. Daar wordt er aan de lopende band op gewezen dat ze zullen verschijnen na de aankondiging, wanneer de tijd daar is.
  Ook wordt er gewag gemaakt van zaken als ‘niemand zal vergeten worden’ en ‘voor sommigen zal het pijnlijk zijn als ze hun leven en handelen moeten beoordelen'(met een zuiver geweten). Het klinkt als het laatste oordeel. Alles wijst erop. Ik geloof dat wel.[/quote]

  Daar heb ik ook het een-en-ander van meegekregen… wel via History Channel, dat maakt het dan wel weer een stuk merkwaardiger.

  …maar er staat vast “iets” te gebeuren voor de komende tijden.

  0 likes
 • Solman schreef:

  Waarom kiezen die Aliens het Vaticaan en niet bvb Mekka? Zijn ze bang voor de moslims?

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Marcel E”][quote name=”Hunting Wolf”]De bijbel over de wederkomst van de zoon des mensen??Van de tijd, noch het uur zal niemand weten, want zie ik zal komen als een dief in de nacht!!!Dus DAAAAAAAG VATICAAN.En nu wat meelullen over de buitenaarden??Schijnheiligerts??Vroeger mikten jullie dit soort “denkers” op de brandstapel, en nu huichelen ze wat mee!!!Stakkers!![/quote]

  Ja, per idee, maar volgens mij is het toch iets gecompliceerder dan dat.[/quote]
  Lucht je hart!!Hoe complexer hoe beter vertelt u maar.Waait het zo hard boven??

  0 likes
 • Marcel E schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]

  Lucht je hart!!Hoe complexer hoe beter vertelt u maar.Waait het zo hard boven??[/quote]

  Nou ja, zoals ik al vermelde in een post een paar stappen beneden ben ik er al heel erg lang van overtuigd dat het Vaticaan IN IEDER GEVAL sinds de eerste kruistocht de marionet is van iets “anders” (of je het buitenaards mag noemen weet ik niet aangezien het hier op aarde huist). Net zo goed als ik ervan overtuigd ben dat toekomstvoorspellingen uit het verleden geen voorspellingen zijn maar een draaiboek of script dat gevolgd moet worden om de mensheid te laten geloven.

  De macht ligt niet bij het Vaticaan, noch bij de banken. Dat zijn slechts marionetten.

  De pastoor zei tegen de banier: “Houd jij ze arm, dan houd ik ze dom”. Maar wat ik me afvraag is; wat is het dat we niet mogen weten? Dat we de macht over de mensheid uit handen hebben gegeven aan iets onmenselijks klinkt vrij plausibel.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Marcel E”][quote name=”Hunting Wolf”]

  Lucht je hart!!Hoe complexer hoe beter vertelt u maar.Waait het zo hard boven??[/quote]

  Nou ja, zoals ik al vermelde in een post een paar stappen beneden ben ik er al heel erg lang van overtuigd dat het Vaticaan IN IEDER GEVAL sinds de eerste kruistocht de marionet is van iets “anders” (of je het buitenaards mag noemen weet ik niet aangezien het hier op aarde huist). Net zo goed als ik ervan overtuigd ben dat toekomstvoorspellingen uit het verleden geen voorspellingen zijn maar een draaiboek of script dat gevolgd moet worden om de mensheid te laten geloven.

  De macht ligt niet bij het Vaticaan, noch bij de banken. Dat zijn slechts marionetten.

  De pastoor zei tegen de banier: “Houd jij ze arm, dan houd ik ze dom”. Maar wat ik me afvraag is; wat is het dat we niet mogen weten? Dat we de macht over de mensheid uit handen hebben gegeven aan iets onmenselijks klinkt vrij plausibel.[/quote]
  In bijbelse termen zou je het Vaticaan de bedoelde satan uit de bijbel kunnen noemen.Stinkend rijk, vies van haar praktijken, en valse aanbiddingen van symbolen,allemaal dingen die juist anti-Christelijk zijn.Die Satan weet ook dat haar tijd kort zal zijn, aldus de bijbel dus haar walgelijkheden zullen tot het uiterste gaan.Ik heb in één van mijn reaktie,s een link gezet moet je die eens bekijken??O ja de grootste macht zit altijd verdekt achter schermen van wazigheid.Zodat ze zich veilig kan voelen.Grote vraag hoelang nog??Antwoord: Te lang!!Maar vallen zullen ze!!

  0 likes
 • Oma.T schreef:

  In de Bijbel staat ook dat de mensen niet alles weten,want God zei dat er nog veel verborgen blijft.En wanneer het mensdom klaar is weet niemand.Zo lang de stammen in de boes boes niet gevonden zijn,blijft de Wereld gewoon zo als nu.
  Uit onder vinding weet ik dat er licht wezens bestaan.
  Ik zou ook willen zeggen lees de boeken van Josef Rulof,hij heeft deze boeken geschreven voor de mensen van deze tijd.
  Dat is om de mensen wakker te maken,want de kerken hebben ons eigen persoonlijkheid af genomen.Daarom gaan er veel mensen niet meer naar de kerk,en komen nu bij hun eigen zelf terug.

  Gr Oma .T

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Oma.T”]In de Bijbel staat ook dat de mensen niet alles weten,want God zei dat er nog veel verborgen blijft.En wanneer het mensdom klaar is weet niemand.Zo lang de stammen in de boes boes niet gevonden zijn,blijft de Wereld gewoon zo als nu.
  Uit onder vinding weet ik dat er licht wezens bestaan.
  Ik zou ook willen zeggen lees de boeken van Josef Rulof,hij heeft deze boeken geschreven voor de mensen van deze tijd.
  Dat is om de mensen wakker te maken,want de kerken hebben ons eigen persoonlijkheid af genomen.Daarom gaan er veel mensen niet meer naar de kerk,en komen nu bij hun eigen zelf terug.

  Gr Oma .T[/quote]
  Hoi OMA Er zijn LICHT WEZENS daar heb je gelijk in.DEze LIGHT WEZENS helpen ontzicht baar de wereld.ER zijn LICHTWERKERS op aarde GAIYA waar ik ook een van ben.Er zijn ook LICHTWARIORS die ook ontzicht baar werk doen net als de LICHTWERKERS,om de aarde te verlossen van de duisteren de Cabal en de elite waar onder de Rotchilds.De LICHTWERKERS ENLIGHTWARIORS worden bijna iedere dag wel door de duisteren of andere duister entiteiten aangevallen,daar kan ik over mee praten en dat is geen pretje,wij zijn hiervoor op aarde gekomen om de aarde en de mensheid te helpen,maar dat gaat niet van vandaag op morgen maar het eind is in zicht.Ons motto is VICTORI of the LIGHT.
  Groetjes Tineke.EEn LICHTWERKER.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Oma.T”]In de Bijbel staat ook dat de mensen niet alles weten,want God zei dat er nog veel verborgen blijft.En wanneer het mensdom klaar is weet niemand.Zo lang de stammen in de boes boes niet gevonden zijn,blijft de Wereld gewoon zo als nu.
  Uit onder vinding weet ik dat er licht wezens bestaan.
  Ik zou ook willen zeggen lees de boeken van Josef Rulof,hij heeft deze boeken geschreven voor de mensen van deze tijd.
  Dat is om de mensen wakker te maken,want de kerken hebben ons eigen persoonlijkheid af genomen.Daarom gaan er veel mensen niet meer naar de kerk,en komen nu bij hun eigen zelf terug.

  Gr Oma .T[/quote]
  Hoi OMA Er zijn LICHT WEZENS daar heb je gelijk in.DEze LIGHT WEZENS helpen ontzicht baar de wereld.ER zijn LICHTWERKERS op aarde GAIYA waar ik ook een van ben.Er zijn ook LICHTWARIORS die ook ontzicht baar werk doen net als de LICHTWERKERS,om de aarde te verlossen van de duisteren de Cabal en de elite waar onder de Rotchilds.De LICHTWERKERS ENLIGHTWARIORS worden bijna iedere dag wel door de duisteren of andere duister entiteiten aangevallen,daar kan ik over mee praten en dat is geen pretje,wij zijn hiervoor op aarde gekomen om de aarde en de mensheid te helpen,maar dat gaat niet van vandaag op morgen maar het eind is in zicht.Ons motto is VICTORI of the LIGHT.
  Groetjes Tineke.EEn LICHTWERKER.[/quote]
  Volgens mij zijn er miljoenen lichtwerkers en komen er iedere dag veel bij. Zoals ik las: lichtwerkers kennen vele vormen. Als we gaan wijzen: ik wel, jij niet, promoten we de dualiteit.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,het is heel ingewikkeld allemaal hoe het nu zit.Er was eerst de jesuieten in Tibet en ergens in een land in Rusland daar komen ook de Rotschilds vandaan.daarvoor hadden de jesuiten met de reptielen een samenwerking,later met de rotschilds en de koningin van Engeland die kan schape schiften dus een halve reptiel.Het vatikaan aanbad de duivel(lucifer)dit waren de orde van jesuiten.er is ergens op you tubbe een foto met de paus en achter hem een groot schulptuur met een reptiel.het zit allemaal een beetje ingewikkeld in elkaar de reptielen moesten vlees hebben,van het liefst jonge baby,s ja het is niet te geloven maar waar,en jonge kinderen,daarom zijn er ook veel kinderen wereld wijd vermist.Als je in aanraking kwam met zo,n reptiel en je toonde angst dat voelde ze dan en was dat voor hun een lekkernij,het valt haast niet te geloven maar het is waar.De reptielen zijn nu allemaal van de aarde weg,en hun ondergrondse bassisen zijn vernietigd. de rotschils en de koningin van engeland die zijn net als deBuch fam gemikts met de reptielen,en doen rituelen met jonge kinderen en eten die op David ike heeft een getuige hierover gehoord deze was er bij toen dat gebeurde er zijn nog meer getuigen onder het vatikaan worden ook rituelen gehouden.Het is een grote puinhoop.De Rotchilds en de Buch fam,bezitten ons eigelijk de hele wereld en de koningin van Engeland en haar fam,ook tony blair,maar niet lang meer,hun tijd is voorbij en dat weten ze en ze proberen nog van alles te doen.nu met de paus och hij laat zien met de voeten van gevangene wassen en heeft nu een ander offensief.Binnen kort krijgen wij allemaal te horen hoe het zit.dus geduld dit was nog maar het tipje van de ijsberg.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  Voor wie de geïnteresseerd is in deze info: het komt uit een lang interview van David Icke met Arizona Wilder
  http://www.youtube.com/watch?v=Byw4XRSnIAc

  0 likes
 • C R schreef:

  wat mijn veel op valt is dat er nogal makkelijk Lichtwerker word genoemd .Ook al zijn ze het niet ik vind je moet 100% weten dat je lichtwerker bent en dit is moeilijk .ik geloof niet zo in deze dingen .Maar je heb er bij die zich naar een engel noemt dit vind ik helemaal al niks .

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”C R”]wat mijn veel op valt is dat er nogal makkelijk Lichtwerker word genoemd .Ook al zijn ze het niet ik vind je moet 100% weten dat je lichtwerker bent en dit is moeilijk .ik geloof niet zo in deze dingen .Maar je heb er bij die zich naar een engel noemt dit vind ik helemaal al niks .[/quote]
  Hallo C R als Lichtwerker word je geboren,en ben je niet zo maar een LICHTWERKER.Er zullen vast nog wel LICHTWERKERS zijn .en die slapen nog.Ja weet je eigelijk wel wat een LICHTWERKER of een LIGHTWARIOR is?Over de hele wereld zijn ze en wij houden contact met elkaar en zorgen voor elkaar als ze hulp nodig hebben,of informatie te delen.Er zijn meer dan 144000 Lichtwerkers,Lightwariors en Lichtwezens nodig om de aarde en de mensheid van hun ondergang te redden.Dus noem dit geen onzin.Ik voor mij zelf roep vaak de hulp in van de BRON AAMichael,en de Lichtwezens om mij te helpen ook bij bescherming die ik nodig heb.
  ons motto is.
  VICTORY of the LIGHT.
  Tineke.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Linda”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal,het is heel ingewikkeld allemaal hoe het nu zit.Er was eerst de jesuieten in Tibet en ergens in een land in Rusland daar komen ook de Rotschilds vandaan.daarvoor hadden de jesuiten met de reptielen een samenwerking,later met de rotschilds en de koningin van Engeland die kan schape schiften dus een halve reptiel.Het vatikaan aanbad de duivel(lucifer)dit waren de orde van jesuiten.er is ergens op you tubbe een foto met de paus en achter hem een groot schulptuur met een reptiel.het zit allemaal een beetje ingewikkeld in elkaar de reptielen moesten vlees hebben,van het liefst jonge baby,s ja het is niet te geloven maar waar,en jonge kinderen,daarom zijn er ook veel kinderen wereld wijd vermist.Als je in aanraking kwam met zo,n reptiel en je toonde angst dat voelde ze dan en was dat voor hun een lekkernij,het valt haast niet te geloven maar het is waar.De reptielen zijn nu allemaal van de aarde weg,en hun ondergrondse bassisen zijn vernietigd. de rotschils en de koningin van engeland die zijn net als deBuch fam gemikts met de reptielen,en doen rituelen met jonge kinderen en eten die op David ike heeft een getuige hierover gehoord deze was er bij toen dat gebeurde er zijn nog meer getuigen onder het vatikaan worden ook rituelen gehouden.Het is een grote puinhoop.De Rotchilds en de Buch fam,bezitten ons eigelijk de hele wereld en de koningin van Engeland en haar fam,ook tony blair,maar niet lang meer,hun tijd is voorbij en dat weten ze en ze proberen nog van alles te doen.nu met de paus och hij laat zien met de voeten van gevangene wassen en heeft nu een ander offensief.Binnen kort krijgen wij allemaal te horen hoe het zit.dus geduld dit was nog maar het tipje van de ijsberg.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  Voor wie de geïnteresseerd is in deze info: het komt uit een lang interview van David Icke met Arizona Wilder
  http://www.youtube.com/watch?v=Byw4XRSnIAc%5B/quote%5D
  Dank je Linda.
  Tineke

  0 likes
 • Bor de IJswolf schreef:

  Bij de makers van de site van Vatican Observatory weten ze van iks: http://bit.ly/XRiZ0K

  There was another strange phone call today. Somebody was apparently just recently hurt by a misinformation which has been circulating on the web for two or three years. This calumny claims that the Vatican astronomers named some instrument or telescope “Lucifer”.
  It is fairly clearly a typical case of degradation of information. The truth of the matter is that the Vatican Observatory is a member of the Mount Graham International Observatory (MGIO) consortium, together with a number of other institutions from Europe and the USA. The MGIO comprises a large number of stake holders, most of whom have nothing to do with the Vatican Observatory or its telescope.
  How does this work? It is quite similar to share holders in a company. Supposing you had a six percent share in a company, while Mr XYZ had a four percent share. What could you do if Mr XYZ decided to name his pet hamster “Demon”?
  One of the stake holders in the MGIO is a group of European institutes who built an infrared camera and spectroscope, and named it “Lucifer”. So what happened? First, somebody reported that an instrument called “Lucifer” was installed on Mt Graham. Then somebody remarked that Mt Graham also hosts the Vatican Advanced Technology Telescope, and that it is somewhat amusing that Mt Graham has both Vatican and Lucifer. Then the information somehow degraded and the slur was born: Vatican astronomers are supposedly friends with Lucifer…

  0 likes
 • Marcel E schreef:

  [quote name=”Solman”]Waarom kiezen die Aliens het Vaticaan en niet bvb Mekka? Zijn ze bang voor de moslims?[/quote]

  Waarom zouden ze kiezen? Waarom niet allebei?

  Verdeel en heers… …toch?

  0 likes
 • Wout schreef:

  [quote name=”Jasper”]Mmm, klinkt een beetje als “Jezus in een nieuw jasje”. Een soort van Upgrade van het geloof om nieuwe zieltjes te winnen.

  Ben benieuwd wat het ons zal brengen..[/quote]
  Niet veel goeds…. blijf gewoon bij JeZelf. Religie staat voor angst, beperking en de ENE Waarheid niet onder ogen willen zien, dus blijft er in jou afscheiding en een zoeken buiten JeZelf.

  0 likes
 • therese schreef:

  LEES DE RECENTE BOEKEN VAN JAAP HIDDINGA STAAT ALLES IN VAN DE NIEUWETIJD EN DE TOEKOMST NA MIJN TIJD OVER DE NIEUWE AARDE,HEEL INTERESSANT HIJ IS MEER DAN 1OO KEER AAN DE ANDERE KANT GEWEEST

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >