Binnenland

FVD dient meer dan 100 vragen in over ‘vaccins’, ADE & mondkapjes: ‘We hebben ze op de inhoud schaakmat gezet’

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Forum voor Democratie heeft woensdag meer dan 100 vragen ingediend bij het ministerie van Volksgezondheid over ‘van alles en nog wat’. De vragen gaan onder andere over de werking van de ‘coronavaccins’, ADE (antibody-dependent enhancement), IC-capaciteit, en mondkapjes, met verwijzing naar tientallen wetenschappelijke artikelen.

“Inhoudelijk hebben we ze inmiddels volledig tegen de muur gewerkt,” laat Kamerlid Pepijn van Houwelingen weten. “We krijgen waarschijnlijk weer geen antwoord. We hebben ze namelijk op de inhoud schaakmat gezet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We stoppen niet,” zegt Van Houwelingen. “Dankzij FVD is Nederland wellicht het eerste westerse land waar het ‘coronaverhaal’ volledig uit elkaar aan het vallen is. Ze kunnen dat, met dank aan het mediakartel, alleen nog maar proberen te verbergen door geen antwoorden te geven.”

Dat kunnen ze nooit toegeven

“We hebben gelijk, maar dat kunnen ze natuurlijk nooit toegeven. U zult dus zien dat de vragen niet beantwoord worden,” benadrukt hij.

Van Houwelingen vraagt het ministerie onder andere of zij het RIVM kan vragen om een inhoudelijke reactie te geven op het onderzoek van de Universiteit van Minnesota waaruit blijkt dat de infectieuze dosis SARS-CoV-2 slechts 300 virionen (virusdeeltjes) is, terwijl een enkele minuut normaal spreken meer dan 750.000 virionen kan genereren, waardoor het onwaarschijnlijk is dat gezichtsmaskers een infectie kunnen voorkomen.

Het Kamerlid levert ook studies aan die laten zien dat ivermectine als coronamedicijn heel waarschijnlijk werkzaam is. Hij verwijst daarnaast naar een metastudie van 286 studies naar de effectiviteit van hydroxychloroquine, een ander veelgenoemd potentieel coronamedicijn, die laat zien dat hydroxychloroquine vooral in een vroeg stadium van behandeling een effectief geneesmiddel kan zijn.

180 graden gedraaid

FVD wil bovendien weten waarom op de website van de Rijksoverheid op 11 september nog was te lezen: ‘U mag niet aan uw werknemers vragen of ze zijn gevaccineerd’, en een week later op deze website precies het tegenovergestelde stond: ‘De werkgever mag zijn werknemers vragen of ze gevaccineerd zijn’. “Waarom is in één week tijd het antwoord op deze vraag 180 graden gedraaid?”

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik heb gedurende deze hele COVID-1984-Operatie-Depopulatie steeds meer RESPECT gekregen voor de MOED die ze Tentoon hebben gespreid door steeds maar weer de Confrontatie op te zoeken met dat Haagse Establishment van Bought & Paid for Puppeticians, Controlled Opposition, Landverraders & Oorlogsmisdadigers…Zij zijn in mijn Ogen nog de Enigen die zichzelf Recht in de Spiegel aan kunnen kijken…De rest zijn allemaal Collaborateurs in Handen van die Nazi-Elite-Parasieten….

Cire
Cire
2 jaren geleden

idee om deze vragen ook in de media te publiceren (via advertentie) zo dat het grote publiek zich ook kan afvragen wat hier op de antwoorden zullen zijn

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

De Cabal is in paniek…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Super gaaf gedaan, Pepijn! Maar je zegt het goed: antwoorden komen er NATUURLIJK niet.
Maar ik beschouw jullie als Forum voor Democratie als de “luizen in de pels”, als de klokkenluiders voor het Nederlandse volk.
Jullie laten zien wat het betekent om volksvertegenwoordigers te zijn. Jullie vertegenwoordigen DAADWERKELIJK ons.
Chapeau voor jullie niet aflatende druk op dat stelletje rapaille. Helaas kan ik er geen ander woord meer voor vinden.
Ga zo door!
Al maken jullie maar wat slaapkoppen wakker. Dan is het al de moeite waard.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x