Homepagina » Binnenland » FVD dient meer dan 100 vragen in over ‘vaccins’, ADE & mondkapjes: ‘We hebben ze op de inhoud schaakmat gezet’
fvd
Foto: FVD in Tilburg (Videostill YouTube/Forum voor Democratie)

FVD dient meer dan 100 vragen in over ‘vaccins’, ADE & mondkapjes: ‘We hebben ze op de inhoud schaakmat gezet’

Forum voor Democratie heeft woensdag meer dan 100 vragen ingediend bij het ministerie van Volksgezondheid over ‘van alles en nog wat’. De vragen gaan onder andere over de werking van de ‘coronavaccins’, ADE (antibody-dependent enhancement), IC-capaciteit, en mondkapjes, met verwijzing naar tientallen wetenschappelijke artikelen.

“Inhoudelijk hebben we ze inmiddels volledig tegen de muur gewerkt,” laat Kamerlid Pepijn van Houwelingen weten. “We krijgen waarschijnlijk weer geen antwoord. We hebben ze namelijk op de inhoud schaakmat gezet.”

“We stoppen niet,” zegt Van Houwelingen. “Dankzij FVD is Nederland wellicht het eerste westerse land waar het ‘coronaverhaal’ volledig uit elkaar aan het vallen is. Ze kunnen dat, met dank aan het mediakartel, alleen nog maar proberen te verbergen door geen antwoorden te geven.”

Dat kunnen ze nooit toegeven

“We hebben gelijk, maar dat kunnen ze natuurlijk nooit toegeven. U zult dus zien dat de vragen niet beantwoord worden,” benadrukt hij.

Van Houwelingen vraagt het ministerie onder andere of zij het RIVM kan vragen om een inhoudelijke reactie te geven op het onderzoek van de Universiteit van Minnesota waaruit blijkt dat de infectieuze dosis SARS-CoV-2 slechts 300 virionen (virusdeeltjes) is, terwijl een enkele minuut normaal spreken meer dan 750.000 virionen kan genereren, waardoor het onwaarschijnlijk is dat gezichtsmaskers een infectie kunnen voorkomen.

Het Kamerlid levert ook studies aan die laten zien dat ivermectine als coronamedicijn heel waarschijnlijk werkzaam is. Hij verwijst daarnaast naar een metastudie van 286 studies naar de effectiviteit van hydroxychloroquine, een ander veelgenoemd potentieel coronamedicijn, die laat zien dat hydroxychloroquine vooral in een vroeg stadium van behandeling een effectief geneesmiddel kan zijn.

180 graden gedraaid

FVD wil bovendien weten waarom op de website van de Rijksoverheid op 11 september nog was te lezen: ‘U mag niet aan uw werknemers vragen of ze zijn gevaccineerd’, en een week later op deze website precies het tegenovergestelde stond: ‘De werkgever mag zijn werknemers vragen of ze gevaccineerd zijn’. “Waarom is in één week tijd het antwoord op deze vraag 180 graden gedraaid?”

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
23 dagen geleden

Ik heb gedurende deze hele COVID-1984-Operatie-Depopulatie steeds meer RESPECT gekregen voor de MOED die ze Tentoon hebben gespreid door steeds maar weer de Confrontatie op te zoeken met dat Haagse Establishment van Bought & Paid for Puppeticians, Controlled Opposition, Landverraders & Oorlogsmisdadigers…Zij zijn in mijn Ogen nog de Enigen die zichzelf Recht in de Spiegel aan kunnen kijken…De rest zijn allemaal Collaborateurs in Handen van die Nazi-Elite-Parasieten….

Cire
Cire
23 dagen geleden

idee om deze vragen ook in de media te publiceren (via advertentie) zo dat het grote publiek zich ook kan afvragen wat hier op de antwoorden zullen zijn

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
23 dagen geleden

LS…

De Cabal is in paniek…

Annette
Annette
23 dagen geleden

Super gaaf gedaan, Pepijn! Maar je zegt het goed: antwoorden komen er NATUURLIJK niet.
Maar ik beschouw jullie als Forum voor Democratie als de “luizen in de pels”, als de klokkenluiders voor het Nederlandse volk.
Jullie laten zien wat het betekent om volksvertegenwoordigers te zijn. Jullie vertegenwoordigen DAADWERKELIJK ons.
Chapeau voor jullie niet aflatende druk op dat stelletje rapaille. Helaas kan ik er geen ander woord meer voor vinden.
Ga zo door!
Al maken jullie maar wat slaapkoppen wakker. Dan is het al de moeite waard.

x

Check Also

npo

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’

In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

97
0
We lezen graag je reactie!x