Binnenland

Kritiek op ‘discriminatiepaspoort’ zwelt aan: ‘Alle grenzen van het betamelijke zijn verregaand overschreden’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mona Keijzer is niet de enige die zich als volksvertegenwoordiger heeft uitgesproken tegen het coronatoegangsbewijs. De kritiek zwelt aan. Ook in de lokale politiek klinken kritische geluiden tegen de coronapas.

“Transparant Deurne kan zich voorstellen dat u op dit moment in een spagaat zit,” zei Joan van Rixtel van Transparant Deurne tegen burgemeester Greet Buter. “Enerzijds moet u zich houden aan de regels die opgelegd zijn uit Den Haag. Anderzijds kunnen wij ons voorstellen dat u worstelt in een afweging tussen wet, grondwet en geweten.”

De feiten spreken dat tegen

“Afgelopen dinsdag zijn alle grenzen van het betamelijke in Nederland verregaand overschreden,” zei Van Rixtel, nadat bekend was geworden dat de coronapas er zou komen. “Nu nog volhouden dat onze regering een gezondheidscrisis aan het bestrijden is… De feiten spreken dat tegen.”

“Er dringt zich een keuze op: het discriminatiepaspoort. Gaat u handhaven of gaat u zich ertegen uitspreken?” vroeg hij.

Bijzonder

Het burgercommissielid kwam eerder deze maand op voor kroegbaas Jos van den Eijnden uit Deurne. Burgemeester Buter sloot zijn café Bright Side voor drie weken omdat gasten zich niet aan de coronaregels zouden houden.

“Wij vonden het bijzonder dat de locoburgemeester blijkbaar niet eens de moeite heeft genomen om de horecaondernemer even te bellen en zijn kant van het verhaal te laten horen. We vinden dat niet van veel fatsoen getuigen,” zei Van Rixtel.

4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

WAKE BIJ WAKU WAKU

Gisteravond stonden we er met zijn allen…Mordechai Krispijn & zeker Vijfhonderd Vrijheidsstrijders voor het Veganistische Restaurant Waku Waku om de Eigenaren te Steunen in hun Strijd tegen deze Tirannieke Roverheid…Gesloten in Opdracht van Führer Rüttler’s Totalitaire Dystopische Apartheidsregime omdat de Eigenaren Weigeren gasten te controleren op hun QR-COVID-1984-VacciNazi-Paspoort… Ze vinden het discriminerend om onderscheid te maken tussen mensen met en zonder QR-Corona-VacciNazi-Paspoort…Ondanks herhaalde waarschuwingen bleef Waku Waku de afgelopen dagen open…Waarop de Nazi-Collaborerende Bilderberg-Trol Sharon Dijksma (PvdA) hoogstpersoonlijk alle Sloten heeft uitgeboord & vervangen….

De eigenaren van restaurant Waku Waku krijgen veel financiële steun. De tussentijdse opbrengst van de Crowdfunding staat inmiddels op zeker 250.000 euro…Er is een geldinzameling gestart omdat ze door Führer Rüttler & zijn Terroristische Haagse Misdaad-Syndicaat Financieel KAPOT worden gemaakt…

Het werd gisteravond zo druk dat de menigte zelfs op de Busbaan stond…De Utrechtse Politie & ME hebben zich weer voortreffelijk naar het Volk toe gedragen (ik had overigens niet anders van me broeders verwacht)…RESPECT voor het optreden van Utrechtse Politiekorps, ze stonden gezellig met iedereen te praten…Agenten werden zelfs geknuffeld & omhelsd…de ME hield gepaste afstand, busjes uit het zicht, zo kan het dus blijkbaar ook….Er werd afgesproken dat we tot de Officiële Sluitingstijd van het Restaurant zouden blijven en daarna netjes vertrekken…Een Man een Man, een Woord een Woord…Klokslag 23.00 zijn we met zijn allen weer rustig huiswaarts gekeerd…Vandaag staan we er Weer, we gaan Door totdat de Rechtszaak heeft gediend…voel je Vrij om de Strijd van Waku Waku te steunen!

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Het gaat niet om gezondheid want dan zouden zij op zijn minst elke dag vitamine D (rond 50ug per dag) adviseren.

Het gaat om totalitarisme/ totalitaire controle.

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Rutte is,vrijmetselaar in de lage rangorde Klaus swabe staat boven in de rangorde.en dus moet Rutte doen wat hij wil daarom gebeurd dit

Engelbracht
Engelbracht
8 maanden geleden

Alle normen en menselijke waarden,zijn veranderd in een duivelse dwingelandij,nog ietsje meer,en dat gaat echt gebeuren,dan breekt de pleuris uit een revolutie zal er kinderspel bij zijn,overal hoor ik stemmen dat de maat vol is.Zelfs politieke partijen zijn het zat

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x