Homepagina » Mens en Dier » Neuroloog trekt van leer: ‘Politici drijven ons steeds verder het coronamoeras in’
neuroloog
Foto: Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0

Neuroloog trekt van leer: ‘Politici drijven ons steeds verder het coronamoeras in’

De coronamaatregelen zijn niet proportioneel en van sommige maatregelen is zelfs bewezen dat zij niet effectief zijn. Dat zei neuroloog Jan Bonte tegenover de buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC). Zo is bijvoorbeeld met betrekking tot mondkapjes geen enkel bewijs te vinden dat ze de verspreiding van respiratoire virussen voorkomen, aldus Bonte. Hij verwees naar een studie in het medische tijdschrift The BMJ waaruit blijkt dat mensen die mondkapjes dragen juist vaker besmet raken.

De neuroloog is geen voorstander van de coronatest. “Wat ik erg belangrijk vind om te bespreken, is de volstrekte idioterie van het massale testen van de bevolking met een kreupele PCR-test. Wat men nu doet, is iedereen – ongeacht klachten of symptomen – testen met een test die daarvoor niet geschikt is. De PCR-test toont RNA aan en geen actief, intact virus. De test geeft tot veel langer na besmetting een positieve uitslag; tot wel twee maanden. Het komt er dus op neer dat een groot gedeelte van de mensen die positief getest worden in werkelijkheid niet (meer) besmettelijk is.” Het is daarom ook weinig zinvol om in quarantaine te gaan na een positieve test, zei hij.

Niet aan het virus zelf

Op de vraag of corona ernstiger is dan de griep antwoordde Bonte: “In wezen niet.” Hij lichtte toe dat je bij elk RNA-virus ziet dat het virus muteert en zich als gevolg daarvan makkelijker kan verspreiden, maar ook minder dodelijk wordt. De neuroloog vindt het vreemd dat viroloog Ab Osterhaus veelvuldig refereert aan de Spaanse griep van 1918, die miljoenen levens eiste. “Mensen overleden veelal aan secundaire bacteriële longontsteking, die toendertijd niet met antibiotica behandeld kon worden, en niet aan het virus zelf.”

Neuroloog Bonte trok van leer: “De huidige situatie is ontstaan doordat politici, bestuurders en niet-klinisch werkzame medici – artsen die niet aan het bed staan of dierenartsen zoals Osterhaus en [Marion] Koopmans – bepalen hoe de gezondheidszorg eruit moet zien. Iedere arts die klinisch werkzaam is, zou moeten weten dat deze strategie ons alleen verder het coronamoeras indrijft.”

[BPOC]
4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
d1rty7
d1rty7
6 maanden geleden

We gaan allemaal het moeras in, of je wil of niet. Welkom in het nieuwe Noord Korea

Lange Fries
Lange Fries
6 maanden geleden

Beste mensen, beste ondernemers, wees als deze kerel: https://www.bitchute.com/video/C1uqwFVmARZE/

Jeroen
Jeroen
6 maanden geleden

Met de PCR-test werden al COLA, een GEIT en AFGEWERKTE MOTOROLIE positief getest op corona…….

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Doe mondkap weg.. We zijn bijna overgenomen door China de Chinese Communist Party. President Trump riskeert zijn leven voor onze vrijheid. Wij moeten ook mee vechten. COVID-19 is gebruikt voor het overname..Rutte en Hugo werkt met China’s agenda..mondkap is een symbool van de Communist China. Chinezen/UN zijn klaar om Amerika binnen te gaan voor aanval via Canada en Mexico. Trump en militaren vechten keihard terug. Er zijn al 50.000 chinezen gedood. Media zwijgt !!

https://www.youtube.com/watch?v=OumhrE6JV3A
Major leak ‘exposes’ members & ‘lifts the lid’ on the Chinese Communist Party

x

Check Also

de jonge

‘De Jonge loog dat je met een experimentele gentherapie je vrijheid terug zou krijgen’

Het komende najaar is het een reëel ...

de jonge

De Jonge: kinderen vanaf 12 jaar vaccineren ‘omdat ze lijden onder de maatregelen’

Zorgminister Hugo de Jonge zei vrijdag tijdens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x