Mens en DierCorona

Neuroloog trekt van leer: ‘Politici drijven ons steeds verder het coronamoeras in’

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronamaatregelen zijn niet proportioneel en van sommige maatregelen is zelfs bewezen dat zij niet effectief zijn. Dat zei neuroloog Jan Bonte tegenover de buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC). Zo is bijvoorbeeld met betrekking tot mondkapjes geen enkel bewijs te vinden dat ze de verspreiding van respiratoire virussen voorkomen, aldus Bonte. Hij verwees naar een studie in het medische tijdschrift The BMJ waaruit blijkt dat mensen die mondkapjes dragen juist vaker besmet raken.

De neuroloog is geen voorstander van de coronatest. “Wat ik erg belangrijk vind om te bespreken, is de volstrekte idioterie van het massale testen van de bevolking met een kreupele PCR-test. Wat men nu doet, is iedereen – ongeacht klachten of symptomen – testen met een test die daarvoor niet geschikt is. De PCR-test toont RNA aan en geen actief, intact virus. De test geeft tot veel langer na besmetting een positieve uitslag; tot wel twee maanden. Het komt er dus op neer dat een groot gedeelte van de mensen die positief getest worden in werkelijkheid niet (meer) besmettelijk is.” Het is daarom ook weinig zinvol om in quarantaine te gaan na een positieve test, zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Niet aan het virus zelf

Op de vraag of corona ernstiger is dan de griep antwoordde Bonte: “In wezen niet.” Hij lichtte toe dat je bij elk RNA-virus ziet dat het virus muteert en zich als gevolg daarvan makkelijker kan verspreiden, maar ook minder dodelijk wordt. De neuroloog vindt het vreemd dat viroloog Ab Osterhaus veelvuldig refereert aan de Spaanse griep van 1918, die miljoenen levens eiste. “Mensen overleden veelal aan secundaire bacteriële longontsteking, die toendertijd niet met antibiotica behandeld kon worden, en niet aan het virus zelf.”

Neuroloog Bonte trok van leer: “De huidige situatie is ontstaan doordat politici, bestuurders en niet-klinisch werkzame medici – artsen die niet aan het bed staan of dierenartsen zoals Osterhaus en [Marion] Koopmans – bepalen hoe de gezondheidszorg eruit moet zien. Iedere arts die klinisch werkzaam is, zou moeten weten dat deze strategie ons alleen verder het coronamoeras indrijft.”

[BPOC]

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
d1rty7
d1rty7
3 jaren geleden

We gaan allemaal het moeras in, of je wil of niet. Welkom in het nieuwe Noord Korea

Lange Fries
Lange Fries
3 jaren geleden

Beste mensen, beste ondernemers, wees als deze kerel: https://www.bitchute.com/video/C1uqwFVmARZE/

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Met de PCR-test werden al COLA, een GEIT en AFGEWERKTE MOTOROLIE positief getest op corona…….

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Doe mondkap weg.. We zijn bijna overgenomen door China de Chinese Communist Party. President Trump riskeert zijn leven voor onze vrijheid. Wij moeten ook mee vechten. COVID-19 is gebruikt voor het overname..Rutte en Hugo werkt met China’s agenda..mondkap is een symbool van de Communist China. Chinezen/UN zijn klaar om Amerika binnen te gaan voor aanval via Canada en Mexico. Trump en militaren vechten keihard terug. Er zijn al 50.000 chinezen gedood. Media zwijgt !!

https://www.youtube.com/watch?v=OumhrE6JV3A
Major leak ‘exposes’ members & ‘lifts the lid’ on the Chinese Communist Party

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x