Mens en Dier

Kritiek op foto: ‘Wow! Rutte schudt een met bloed doordrenkte hand’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

In november vorig jaar schreef minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken in een Kamerbrief over het conflict tussen Azerbeidzjan en Armenië. Dat naar aanleiding van oplopende spanningen die leidden tot beschietingen over en weer.

Hoekstra riep op tot een onafhankelijk onderzoek naar videobeelden waarop te zien is dat Armeense krijgsgevangenen worden doodgeschoten. De minister had het over oorlogsmisdaden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Vervolgens werd de Nederlandse ambassadeur in Azerbeidzjan op het matje geroepen bij de regering in Bakoe. Die moest uitleg geven over de uitspraken van minister Hoekstra. De regering beweerde dat het Armenië is dat zich schuldig maakt aan oorlogsmisdaden.

Gas

En met wie staat onze premier Mark Rutte in Davos op de foto? Met niemand minder dan president Ilham Alijev van Azerbeidzjan. Het tweetal had een ontmoeting in het Zwitserse skioord over de economische samenwerking tussen Azerbeidzjan en Nederland. Op de foto schudden ze elkaar de hand.

Nederlandse bedrijven zijn nauw betrokken bij diverse projecten in het land. Azerbeidzjan levert daarnaast gas aan Europese landen.

Dan ben je een afschuwelijk slecht mens

Financieel journalist Arno Wellens trekt op social media hard van leer. “Wow! Rutte schudt een met bloed doordrenkte hand. Hij moest zo nodig naar het WEF om ‘met mensen te praten’,” reageert Wellens.

“Deze Alijev koopt allemaal Europese politici om en is bezig met een etnische zuivering. En Rutte vindt dat mooi. Dan ben je een afschuwelijk slecht mens,” voegt hij toe.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IkBen
IkBen
1 jaar geleden

Dat soort mist een geweten. Hebben geen benul wat ze doen. Kunnen gewoon een appeltje naast je eten nadat ze je om het leven hebben gebracht. En ze zullen het echt doen ook! Stoppen kan dit soort nooit. NOOIT.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAAROM is iedereen zo verschrikkelijk verbaasd over dit verhaal over het handen schudden van een oorlogszuchtige dictator als Ilham Aliyev (ik heb drie keer terug moeten scrollen om die naam goed getypt te krijgen) en onze eigen, eveneens oorlogszuchtige dictator Mark Rutte?

Het gezegde luidt: SOORT ZOEKT SOORT. En eigenlijk is daar zo goed als ALLES mee gezegd.

Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik maar heel weinig heb meegekregen van het conflict tussen Azerbeidzjan en Armenië. Er gebeurt namelijk zo ongelooflijk veel in de wereld, dat het onmogelijk is om ALLES goed bij te houden. Dan zou ik überhaupt mijn bed niet eens meer zien. En dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Arno Wellens maakt er hier een enorme ophef over. En natuurlijk heeft hij 100% gelijk met alles wat hij zegt, maar Mark Rutte heeft zich al JAREN geleden ontpopt als een ongevoelige, narcistische, empathieloze psychopaat. En DAAR kun je absoluut niets menselijks meer van verwachten.

Wat mij betreft heeft dit wanproduct al LANG zijn houdbaarheidsdatum overschreden.

Toeschouwer
Toeschouwer
1 jaar geleden

Zou het weer “paartijd” kunnen zijn??? Dan komt het addergebroed toch altijd weer tezamen!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Rutte is een LANDVERADERS, heeft het volk besodemieterd en bedrogen…
Heeft het land bestolen, de economie naar de klote geholpen.. KARMA KOMT ERAAN !!

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x