Great ResetBuitenland

Davos-deelnemer zegt het gewoon: doel is het creëren van een ‘nieuwe wereldorde’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Een spreker heeft op het World Economic Forum in Davos expliciet gezegd dat het doel van de organisatie is om een ‘nieuwe wereldorde’ te creëren. De uitspraak werd op de bijeenkomst gedaan door Bilawal Bhutto Zardari, de Pakistaanse minister van Buitenlandse Zaken.

“Hier op het WEF wordt veel gesproken over hoe de nieuwe wereldorde eruit komt te zien, hoe we toewerken naar die nieuwe normatieve internationale orde die ons als beschaafde wereld in staat stelt om onze verschillen en geschillen aan te pakken,” zei Zardari.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Complottheorie

Volgens de minister moeten we onze normatieve en internationale institutionele orde ‘internationaal vormgeven en verbeteren’. Als we eenmaal bouwen aan deze nieuwe wereldorde hoop ik dat dit keer de stem van het zuidelijk halfrond en de ontwikkelingslanden wordt meegeteld, aldus Zardari.

Een andere spreker klaagde over landen die hun eigen soevereiniteit boven de belangen van de ‘wereldorde’ plaatsen.

De mainstream media doen de ‘nieuwe wereldorde’ nog altijd af als een complottheorie. Maar als globalisten de term bezigen, is het iets goeds.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongekozen wereldregering

Hoe zal het leven eruitzien onder de Nieuwe Wereldorde? Denk bijvoorbeeld aan 5-minutensteden, het uitbannen van auto’s, geïmplanteerde hersenchips, een digitale database om de vaccinatiestatus van mensen te monitoren, een nieuwe pandemie en het bestrijden van ‘desinformatie’.

Elon Musk twitterde deze week dat het WEF ‘steeds meer verandert in een ongekozen wereldregering waar mensen nooit om hebben gevraagd en die mensen niet willen’.

[Zero Hedge via Summit News]

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
17 dagen geleden

Een nieuwe wereldorde? Dan wel met democratisch gekozen leiders, die niet tot corrupte organisaties behoren en anders regelen we het zelf wel, we zijn vrij geboren en zullen vrij blijven tot de laatste snik.

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
17 dagen geleden

Onderwerpen aan een hive mind, die ieder zelfstandig denken wil elimineren.

William
William
17 dagen geleden

Legale slavernij. Dat willen ze. Maar nog even wachten want GenX laat het niet zomaar gebeuren.

Marc
Marc
17 dagen geleden

Niets wereld orde ..de ideologie van de leugen is wat ze willen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x