Homepagina » Het Complot » Rothschilds vermoordden al 6 Amerikaanse presidenten. Financieel analist doet in dit tv-programma zeer gedurfde uitspraken
Rothschilds vermoordden al 6 Amerikaanse presidenten. Financieel analist doet in dit tv-programma zeer gedurfde uitspraken

Rothschilds vermoordden al 6 Amerikaanse presidenten. Financieel analist doet in dit tv-programma zeer gedurfde uitspraken

De Jordaanse zender Altaghier TV zond onlangs een programma uit over de Rothschilds, die ‘het grootste deel van de hulpbronnen, media en banken in handen hebben’.

Tijdens het programma kwam de Jordaanse financieel analist Mohammed Sami Abugoush aan het woord.

Hij zei dat ‘iedere leider die weigert te onderhandelen met de Rothschilds vermoord zal worden’.

Drie

In 2000 waren er nog maar acht landen die niet door de familie Rothschild aangestuurd werden, aldus Abugoush. Nu zijn dat er nog drie: Cuba, Iran en Noord-Korea.

Abugoush en presentatrice Rita Altaji waren het er over eens dat het niet president Macron, maar Rothschild is die over Frankrijk heerst en dat zelfs de machtige Britse koninklijke familie niet de baas is in Groot-Brittannië.

De analist vertelde verder dat de Rothschilds de Amerikaanse presidenten Lincoln, Kennedy, Garfield, Harrison, Tyler en Jackson hebben omgebracht.

Heel ver

Volgens hem reikt de invloed van de familie heel ver. “Ze hebben alle tv-kanalen in handen – niet alleen CNN, maar ook Fox News, CBS en ABC.”

Abugoush merkte op dat de Joden ook de wapenhandel en farmaceutische industrie in handen hebben en het geneesmiddel tegen kanker en aids achterhouden om winst te maken.

Monopolie

“Mensen zeggen dat er een geneesmiddel tegen kanker is, maar deze machtige families weigeren het aan te bieden omdat ze willen blijven verdienen aan medicijnen,” zei Altaji.

“Hetzelfde geldt voor aids,” voegde Abugoush toe. “Ze kunnen aids genezen, maar willen hun monopolie niet opgeven.”

Bekijk het fragment hieronder:

[MEMRI]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hmck
Hmck
3 jaren geleden

En wat gaan we er tegen doen….. helemaal niets.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Dus als we van alle ellende af willen, moeten we in Iran, Noord Korea of Cuba gaan wonen ?….. Nou ik kies voor Cuba, ik vind die oude auto’s zo mooi …..maar ik denk dat we onze financiële status ( vrijheid ) niet in willen leveren……dus blijven we gewoon hier, lekker door mopperen en hopen op een betere wereld”.

dna
dna
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Nou zeg Louise, en dat was jouw leven? Mopperen en hopen, en denken dat je in een vrij geestelijk gezond land leeft.

Faya
Faya
3 jaren geleden

Nog heel even Louise…….dan zijn we van de deep state en hun hielenlikkers en slippendragers af……
Wereldwijd…….!!!!!

BORIS
BORIS
Reactie op  Faya
3 jaren geleden

Zoiets als dat hij binnenkort komt, en dat 2000 jaar volhouden.

Visser
Visser
Reactie op  Faya
3 jaren geleden

@Faya , hoe kom je daar bij. is het niet anders om ?

Faya
Faya
Reactie op  Visser
3 jaren geleden

@Visser, ik had deze link al eerder geplaatst maar wordt duidelijk niet bekeken en ja, zo blijf je achter te feiten aanlopen en bazelen als een onwetende.
Nog een keer speciaal voor jou en Louise, want die heeft ook grote moeite iets simpels te snappen.
Er is een nieuwe sherriff in town, die is klaar met de deep state, hoe moeilijk kan het zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=PKnNCFBELSA

Frankypilooloo
Frankypilooloo
3 jaren geleden

En wat kan ik er als leek aan doen?

Visser
Visser
Reactie op  Frankypilooloo
3 jaren geleden

@ frankypilooioo; De 95% wakker maken of op de hoogte stellen. Corrupt MSM zal het niet doen. Corrupte regeringen zullen het niet doen. Demonstreren heeft geen nut. Site`s zoals dezen zullen het in de toekomst steeds moeilijker gemaakt worden om waarheid te brengen. Dus moeten we het zelf doen en niet wachten op een ander. Flyeren, posters, dvd verspreiden enz, durf een mening te hebben. Alle beetjes zouden kunnen helpen. (ik zag laatst ook een leuke voorbij komen, diegene had op al zijn € biljetten gezet; ik ben illuminati papier en ik controleer jou hele leven.)

salvar
salvar
3 jaren geleden

Louise denk je dat je hier nog vrij bent.

Nu zijn dat er nog drie: Cuba, Iran en Noord-Korea.
vergeet syrie en rusland niet.

marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

Het énige wapen (met een kleine “w”) dat we hebben tegen deze dictatuur is dat er blijft op gehamerd worden en altijd gewezen wordt op deze wereldkwaal, tot misschien, vroeger of later een zwakte kan opduiken die er een einde aan maakt.

Lucie
Lucie
3 jaren geleden

Het zijn geen joden,deze Rothschild familie,maar zionisten die dit allemaal doen.
Dit zijn nep-joden,Khazaren.
De echte joden willen niks te maken hebben met deze zionisten.

exegese
exegese
Reactie op  Lucie
3 jaren geleden

Precies @Lucie, het feit dat de Rothschilds ook Hitler’s strijd financierden bewijst dat het zeker geen echte Joden zijn en psychopathisch, gewetenloos bovendien. En dat tuig van de richel heeft het totale beheer over al ons geld. Hoe maf wil je het hebben ?

Jodokus
Jodokus
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

@ exegese,
De geschiedenis herhaalt zich… Zionisten (lees: nep-joden) zijn tuig van de richel! Jaha, “Hitler’s strijd” was eigenlijk een strijd van nep-joden tegen echte joden… Domme Hitler… Nu zitten wij opgescheept met allemaal nep-joden… Nep-joden die ons geld beheren… Die hele WOII voor niks geweest…

an argie
an argie
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

No Warburgs. No Rothschilds. No Rockefellers. While the Rockefellers indirectly came into Hitler’s financial sphere by way of Standard Oil technical investments and the Warburgs via I. G. Farben and J. H. Stein later on, neither gave Hitler any financial support before 1933. And neither directly supported or paid Hitler at any point in time. The Sidney Warburg story is pure fabrication. Fritz Thyssen and some of Hugenberg’s heavy industrial connections, not James Warburg, gave Hitler substantial monetary gifts in 1929 (at least RM 1,250,000) and Deterding and several German coal companies took care of Hitler in the early 1930s. While Hitler spent a vast amount on campaigning, he was by no means rolling in untraceable money. All of his funding was carefully accounted for and most of it came from VB advertising; party dues, insurance, and speaking fees; Gregor Strasser’s left-wing faction, which received RM 10,000 per month in 1931; the good will of VB publisher Adolf Müller; and the financial frugality of party treasurer Franz Schwarz, whose meticulous party financial records were destroyed. The Americans interrogated him so brutally that he died in 1946 in British captivity. His records denoting even Hitler’s anonymous donors never turned up anywhere. The Pools suspect that the American occupiers destroyed them.

http://inconvenienthistory.com/3/3/3157

Jodokus
Jodokus
Reactie op  Lucie
3 jaren geleden

@ Lucie,
Echte joden en nep-joden… Je bedoelt zoals in: Echte neo-nazi’s en nep-neo-nazi’s?
Het blijft een dingetje, he? Verander het woord jood in zionist en… hopla! We hebben weer een excuus! Wat zijn “nep-joden” eigenlijk? Leg eens uit. Zijn “nep-joden” joden die zich niet meer laten fokken door “nep-neo-nazi’s” of wat?

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Lucie
3 jaren geleden

Juist Lucie, gelukkig begrijp je het.

@Jodokus
Nep-Joden (Zionisten) scharen zich achter de Joden om overal aan te kondigen dat Joden het slachtoffer zijn. Onruststokers dus. Ellende financieren. Dat is niks nieuws. Zelfs veel Joden weten dat. Ja ja, het begint te stinken.

Ras
Ras
Reactie op  Lucie
3 jaren geleden

tuurlijk zionisten zijn geen joden wel toevallig dan dat theodore herzl de zionist leider was en die was echt wel een jood.
En de rothschilds zijn 100% joods het is makkelijk om er een boegie naam aan te geven zoals zionist.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
3 jaren geleden

Maar wat vertelt zij dan wat zo bijzonder is, niks. Zij herhaald alleen wat vele anderen voor haar al verklaard hebben op tv, in de krant, op internet etc.

BORIS
BORIS
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Tjemig, zit je weer te trollen Rob ter Horst!
Het is wel duidelijk aan welke kant jij staat.

Marcus
Marcus
3 jaren geleden

” In 2000 waren er nog maar acht landen die niet door de familie Rothschild aangestuurd werden, aldus Abugoush. Nu zijn dat er nog drie: Cuba, Iran en Noord-Korea. ”

Bolivia -met Morales aan het roer- behoort sinds 2016 ook toe aan dat rijtje. Zie onderstaande links.
Hoe lang gaat het duren, voordat de Amerikanen aanbieden het land te bevrijden (zoals nu met Venezuela) van z’n weinig gehoorzame regime…

‘Bolivia verzekert zich van economische onafhankelijkheid en weert Rothschild-banken’
https://www.ninefornews.nl/bolivia-weert-rothschild-banken/

‘Bolivia bevrijdt zich uit de vallen van het IMF | http://www.kla.tv/10604
https://www.youtube.com/watch?v=1OKz-z8xjxQ

Louise
Louise
3 jaren geleden

Eerlijk gezegd was m’n reactie hier boven ook humor……….want laten we eerlijk zijn, tegen zo’n machtige organisatie zijn we helemaal niet opgewassen ……dan moet de mens eerst zelf veranderen en dat zie ik nou niet zo snel gebeuren…We zijn wel aangekomen in de Waterman, veranderingen in het met elkaar omgaan, meer technologie etc….maar dat gaat heel lang duren,daar maken we alleen nu de begin fase van mee…… We kunnen ook een Oorlog krijgen en Natuur geweld, kortom voor we een rechtvaardig en liefdevol systeem hebben, duurt nog wel even. Waar ik me meer zorgen over maak is onze houding hier en in Europa………Die mentaliteit van ,, bagatelliseren ,, als we het er niet over hebben dan is het er niet?……..Alles onder het vloerkleed vegen…….dat is pas een gevaarlijke ontwikkeling…… Als dat barst heb je pas een probleem……….. Maar wel leuk dat we met een hele groep naar Cuba gaan….. misschien zijn we wel een nieuwe zielen groep?🙏

x

Check Also

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

grote reset

De Grote Reset: een zet van de financiële elite

De lockdowns die tijdens de coronapandemie zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x