CoronaBinnenland

Kritiek op ‘infantiele’ tv-spot over herhaalprik: ‘Dit is op alle mogelijk denkbare gebieden horror’

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!

Sinds maandag is een reclamespot te zien die mensen oproept hun herhaalprik te halen. “Het zetten van de herhaalprik is in volle gang. Om zoveel mogelijk mensen te wijzen op deze mogelijkheid, is vanaf vandaag deze tv-spot te zien,” schrijft zorgminister Kuipers op Twitter.

“Deze spot is onderdeel van een nieuwe coronacampagne die mensen herinnert aan het belang van het volgen van de basisadviezen,” aldus Kuipers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Negatief

Na enkele uren stonden er al zo’n 1000 reacties onder de tweet, tegenover enkele tientallen likes. Het overgrote merendeel van de reacties is negatief.

“Die prik helpt tegen meerdere varianten,” zegt een supermarktmedewerker in het spotje. “Wij 60-plussers lopen meer risico om ernstig ziek te worden,” aldus een klant. Er verschijnt een tekst in beeld: “Haal ook je herhaalprik zodra je aan de beurt bent.”

Infantiel

“Dit is op alle mogelijk denkbare gebieden horror,” stelt theatermaker George van Houts. “Zuurtrekkend slechte commercial op doodsbedreigend humoristisch infantiele toon.”

Onderzoeker Annelies Strikkers voegt toe: “Wat ben ik blij dat ik nooit meer tv kijk en zelfs onlangs m’n tv-abonnement heb opgezegd zodat ik dit soort lachwekkende, infantiele reclames niet constant hoef te zien. Kan het iedereen aanraden.”

Voor de liefhebber is er nog een langere versie.

4.8 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

kuipers is een zgn. wetenschappelijk geschoolde politicus.

Eén waarbij satanistische ideologie boven ware wetenschap staat. Wetenschap is gebaseerd op het zoeken naar de waarheid en op de integriteit van de zoeker.

Kuiper is het toonbeeld ban totale corruptie daarin.

Wetenschap is een fundamentele basis. Als zij wordt vernietigd, zoals letterlijk voor onze ogen gebeurt, met dit soort waanzinnige gifspuiten prooaganda,
wordt de beschaving vernietigd.

Nederland is verloren met dit soort duivels tuig die de tv bepalen en het nieuws.

Zemoeten verwijderd worden net als dat gebeurd met kankergezwellen.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Verstandige artsen kunnen doodvallen maar voor medisch advies kunt u altijd even bij uw buurtsuper medewerker terecht.
Het is vaste prik aan het worden, dat nieuwe doodnormale gedrag.

dna
dna
1 jaar geleden

Ze willen het intelligentie niveau systematisch omlaag. Zijn ze tientallen jaren al mee bezig.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Als eerste kan ik melden, dat ik nog niet het GENOEGEN heb gehad om deze nieuwe tv “reclame” te aanschouwen.

Naar de NPO kijken mijn man en ik al heel lang niet meer. De enige 2 programma’s die wij nog kijken, zijn op dinsdag- en donderdagmiddag. Namelijk Ongehoord Nieuws.
Maar OOK dat zou zomaar binnenkort tot het verleden kunnen behoren.

Vanochtend heb ik trouwens iets gelezen over die hele prikcampagne, waar “ze” nu weer enthousiast mee gestart zijn.

“Ze” richten zich voornamelijk op de 70% van de mensen, die er eerder ingetrapt zijn. DIE moeten ze specifiek hebben om DOOR TE GAAN met hun destructieve bezigheden.

Deze mensen hebben zich al eerder laten verleiden om naar de prikstraat te gaan, dus is het al duidelijk dat ZIJ gevoelig zijn voor de propaganda EN de manipulatie.

De overgebleven 30% van de Nederlandse bevolking heeft op dit moment nog geen prioriteit. Deze mensen hebben inmiddels al ruimschoots bewezen NIET gevoelig te zijn voor propagandistische bullshit.

Het is bijna lachwekkend als je ziet wat er allemaal uit de kast wordt getrokken om nog steeds mensen te overtuigen van de zogenaamde VEILIGHEID van de rotzooi, die ze bij je willen inspuiten.

Maar ja…. zolang er nog miljoenen mensen zijn die dagelijks afstemmen op de staatsomroep, zolang kunnen ze doorgaan met hun criminele werk.

Ik las trouwens gisteren ook, dat er bij de Isala ziekenhuizen inmiddels een verplichting is van het personeel om zich te laten “vaccineren”. Voor zover ik weet is VERPLICHTEN nog steeds bij wet verboden.

Met andere woorden: de directie van die ziekenhuisgroep is in overtreding. Maar ook DAT maakt schijnbaar tegenwoordig geen moer meer uit.

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x