CoronaBinnenland

Rob Elens handelde 4000 hulpvragen af en bijna iedereen is genezen, toch kreeg hij een fikse boete: ‘Vreselijk’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

De gezondheidsinspectie heeft sinds de zomer 16 artsen beboet wegens het verstrekken van medicijnen tegen corona. Het gaat om ivermectine en hydroxychloroquine. De hoogste boete bedroeg zo’n 13.000 euro en was voor een arts die de medicijnen 150 keer voorschreef.

Het totaal aantal boetes staat nu op 17, vorig jaar werd er ook al één van 3000 euro opgelegd. De beboete artsen staan in het BIG-register.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Huisarts Rob Elens laat op Twitter weten dat hij de eerste boete kreeg. “Na verschillende bezwaarrondes is de rechtszaak ergens in maar 2023,” aldus Elens.

Schande dat dit gebeurt

“Nooit is gevraagd hoe het met de patiënten is afgelopen,” zegt de huisarts. “Wij hebben 4000 hulpvragen afgehandeld en bijna iedereen is genezen. Er is nooit naar gevraagd door de inspectie.”

De arts krijgt veel steun. “Rob Elens verdient een lintje – geen boete of rechtszaak,” vindt FVD-voorman Thierry Baudet. “Hij hield zich aan zijn ambtseed en hielp zijn patiënten om te genezen. Maar daarmee ging hij in tegen de sinistere belangen van Big Pharma en Big Government.”

“Wat een held. Schande dat dit gebeurt,” stelt Baudet.

Inspectie treitert ze

Datawetenschapper Henk Leerssen voegt toe: “Huisartsen zoals Rob Elens moeten niet beboet worden, maar juist worden gecompenseerd en een lintje worden gegeven voor hun inzet! Ze hebben hart voor hun patiënten. De inspectie treitert ze.”

“Bij de inspectie zijn ze er ook nog trots op om artsen die hun werk deden en patiënten genezen te beboeten. Vreselijk!” schrijft Leerssen.


4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tbf
Tbf
1 jaar geleden

Baudet is een sheepgoat.
Elke keer moet hij er met zijn harses bij om het kind met het badwater meg te kunnen gooien.
FVD weg ermee!

psa
psa
1 jaar geleden

Top, wat deze arts heeft gedaan, we gaan hem steunen.

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Het zou alle huisartsen sieren als ze als een blok achter Rob Elens en medebeboete huisartsen gingen staan. Want zij werken volgens de eed van hippocrates! Het zou ook een signaal zijn naar de “inspectie “. Ik heb diep respect voor alle moedige artsen die pal staan voor hun patiënten.

Sjef
Sjef
1 jaar geleden

Alle genezen patienten meegaan naar de Rechtbank met pek, vuur en veren. De bestuursrechtspraak is van het niveau kakelen als een kip zonder kop.

Deze magistraten hebben hun ziel verkocht aan de Staat en vermoorden de democratie, lees rechtvaardigheid, op grove wijze

Back to top button
155
0
We lezen graag je reactie!x