CoronaBinnenland

Rob Elens handelde 4000 hulpvragen af en bijna iedereen is genezen, toch kreeg hij een fikse boete: ‘Vreselijk’

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De gezondheidsinspectie heeft sinds de zomer 16 artsen beboet wegens het verstrekken van medicijnen tegen corona. Het gaat om ivermectine en hydroxychloroquine. De hoogste boete bedroeg zo’n 13.000 euro en was voor een arts die de medicijnen 150 keer voorschreef.

Het totaal aantal boetes staat nu op 17, vorig jaar werd er ook al één van 3000 euro opgelegd. De beboete artsen staan in het BIG-register.

Huisarts Rob Elens laat op Twitter weten dat hij de eerste boete kreeg. “Na verschillende bezwaarrondes is de rechtszaak ergens in maar 2023,” aldus Elens.

Schande dat dit gebeurt

“Nooit is gevraagd hoe het met de patiënten is afgelopen,” zegt de huisarts. “Wij hebben 4000 hulpvragen afgehandeld en bijna iedereen is genezen. Er is nooit naar gevraagd door de inspectie.”

De arts krijgt veel steun. “Rob Elens verdient een lintje – geen boete of rechtszaak,” vindt FVD-voorman Thierry Baudet. “Hij hield zich aan zijn ambtseed en hielp zijn patiënten om te genezen. Maar daarmee ging hij in tegen de sinistere belangen van Big Pharma en Big Government.”

“Wat een held. Schande dat dit gebeurt,” stelt Baudet.

Inspectie treitert ze

Datawetenschapper Henk Leerssen voegt toe: “Huisartsen zoals Rob Elens moeten niet beboet worden, maar juist worden gecompenseerd en een lintje worden gegeven voor hun inzet! Ze hebben hart voor hun patiënten. De inspectie treitert ze.”

“Bij de inspectie zijn ze er ook nog trots op om artsen die hun werk deden en patiënten genezen te beboeten. Vreselijk!” schrijft Leerssen.


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tbf
Tbf
5 maanden geleden

Baudet is een sheepgoat.
Elke keer moet hij er met zijn harses bij om het kind met het badwater meg te kunnen gooien.
FVD weg ermee!

psa
psa
5 maanden geleden

Top, wat deze arts heeft gedaan, we gaan hem steunen.

Eleonora
Eleonora
5 maanden geleden

Het zou alle huisartsen sieren als ze als een blok achter Rob Elens en medebeboete huisartsen gingen staan. Want zij werken volgens de eed van hippocrates! Het zou ook een signaal zijn naar de “inspectie “. Ik heb diep respect voor alle moedige artsen die pal staan voor hun patiënten.

Sjef
Sjef
5 maanden geleden

Alle genezen patienten meegaan naar de Rechtbank met pek, vuur en veren. De bestuursrechtspraak is van het niveau kakelen als een kip zonder kop.

Deze magistraten hebben hun ziel verkocht aan de Staat en vermoorden de democratie, lees rechtvaardigheid, op grove wijze

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

155
0
We lezen graag je reactie!x