Mens en Dier

Freek Jansen (FVD) doet dringende oproep aan alle mensen: ‘Word wakker, haal die prikken niet’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedereen in Nederland voelt dat heel veel dingen van het gevoerde beleid niet kloppen en onlogisch, inconsistent, vaak tegenstrijdig en niet uit te leggen zijn, zei Kamerlid Freek Jansen (FVD) dinsdag tijdens het coronadebat.

Toen premier Rutte werd gevraagd waarom de supermarkten om 20.00 uur al dicht moesten, zei hij: ik zou het niet weten, maar we hebben het de vorige keer ook zo gedaan. Ook Van Dissel gaf zo’n antwoord toen hem gevraagd werd waarom die derde prik dan wél zou gaan beschermen. Hij zei: ‘Het korte antwoord: dat weten we nog niet’ en toen kwam er een of ander halfvaag betoog uit waar niemand een touw aan vast kon knopen, aldus Jansen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er zijn heel veel mensen die hebben besloten die derde prik niet te gaan nemen, juist ook door dit soort dingen. Dat is heel goed. Hopelijk is dit het moment waarop heel veel mensen massaal wakker worden. Dit gaat namelijk nooit meer voorbij. Er gaan altijd weer nieuwe rondes van prikken en prikken en prikken komen en dit beleid heeft niks te maken met volksgezondheid. Dat moet nu toch wel een keer duidelijk zijn, zei het Kamerlid.

Speelt hier iets anders?

“Waarom moet de horeca steeds dicht als daar volgens het RIVM zelf nauwelijks besmettingen zijn? Waarom is er zoveel paniek om die omikronvariant terwijl alles erop wijst dat die milder is, dat de klachten die er zijn keelpijn, hoofdpijn en een verstopte neus zijn? Waarom worden winkels vroeger dichtgedaan waardoor mensen juist geclusterd gaan winkelen en je, als je gelooft in het gevaar van dit virus, mensen juist dichter bij elkaar krijgt? En waarom wordt de ic-capaciteit al twee jaar niet vergroot? Waarom is er in september door het ministerie een plan afgewezen om 100 extra ic-bedden te realiseren? We deden het toch voor de zorg? Waarom hebben we nu meer ziekenhuisopnames en meer besmettingen dan vorig jaar, terwijl nu volgens de minister 85 procent van de bevolking geprikt zou zijn?” vroeg Jansen.

“Laat het nou eens bezinken wat er de afgelopen twee jaar allemaal gebeurd is. Het is toch allemaal niet uit te leggen? Is deze regering compleet incompetent en niet in staat om een logische afweging te maken, of speelt hier iets anders?”

Het houdt niet op

“Waarom denkt u dat Forum voor Democratie als enige keer op keer kan voorspellen wat er gaat gebeuren, dat we keer op keer gelijk krijgen? Waarom denkt u dat wij voor de zomer wisten dat er weer een lockdown ging komen, terwijl half Nederland ervan overtuigd was dat het nu toch wel voorbij was nu we iedereen geprikt hadden? Nee, dat was niet voorbij. Zo werkt het niet. Er komen gewoon weer lockdowns. We zitten gewoon weer in het volgende griepseizoen. Het was een complottheorie. Nu zitten we er weer middenin,” sprak Jansen.

“Dus het houdt niet op. We moeten gewoon kiezen om hiermee te stoppen. We moeten ervoor kiezen om de maatregelen op te heffen en weer te gaan leven. Daarom doe ik ook een oproep aan alle mensen. Word wakker. Haal die prikken niet,” zei hij.

4.8 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Evenwichtig betoog ! Alweer geen speld tussen te krijgen !

Marie
Marie
2 jaren geleden

De linkse prikfanaten, adepten van D66, PvdA, GroenLinks, Rutte (der neue Führer) und der Hugo (en de helft van het CDA) staan nooit open voor discussie.
Wat een dom en intolerant volk is het toch. Kwam al ten tijde van Fortuyn met Tweede Wereldoorlog vergelijken.
Aber jetzt ist es verboten. Door deze ‘linksen’.

Tom
Tom
2 jaren geleden

Gewoon logische vragen stellen, werkt het beste om mensen te overtuigen, maar het is bijzonder moeilijk om door de cognitieve dissonantie te breken.
https://www.bitchute.com/video/nEpNvYQGvQX3/
https://rumble.com/vq0rp5-traumatiseren-als-wapen-tegen-de-bevolking-pieter-stuurman-en-robert-bridge.html

Bob Fleumer
Bob Fleumer
2 jaren geleden

En niemand spreekt over de olifant in de kamer n.l. ivermectine dan is in een paar weken het probleem opgelost!! Vrij geven dat medicijn!!

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x