CoronaBinnenland

Kamer weigert debat over explosieve uitspraak Pfizer-directeur: ‘Wat ontzettend triest’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Tijdens een Covid-hoorzitting deed Pfizer-directeur Small een explosieve uitspraak: het coronavaccin was voor het op de markt kwam nooit getest op verspreiding. Deze bekentenis slaat het fundament onder de vaccinatiedrang en het coronapaspoort weg.

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, vroeg een debat aan. De partij vindt de uitspraak van de Pfizer-directeur zowel schokkend als alarmerend. Was minister Hugo de Jonge hiervan op de hoogte? Waarom is de Tweede Kamer hierover nooit geïnformeerd. Is Nederland bewust voorgelogen over de werking van het vaccin en daarmee in een opzettelijke vaccinatieval gelokt? We zullen het wellicht nooit weten. Van Haga kreeg geen meerderheid voor een debat.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nou, mooi is dat

“Geen steun van het CDA,” zei Kamerlid Peters. “Geen steun,” zei D66-Kamerlid Raemakers. “Geen steun,” zei VVD-Kamerlid Tielen. “Geen steun,” zei ChristenUnie-Kamerlid Ceder.

Ook diverse oppositiepartijen stemden tegen: Denk, PvdD, GroenLinks en SP. Van Haga kreeg ook geen steun van BBB. Alleen JA21, FVD en PVV steunden het verzoek. “Nou, mooi is dat,” reageerde Van Haga.

Schaamteloos

“Debat afgewezen. Oók door Caroline van der Plas. Wat ontzettend triest. Het bewijs dat het kabinet loog komt nota bene van Pfizer zelf,” voegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons toe.

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols stelt: “Het land uit elkaar gedreven, een deel van de bevolking gediscrimineerd met QR-codes, maar geen debat willen als blijkt dat de prikjes helemaal niet geschikt zijn om verspreiding tegen te gaan. Schaamteloos.”

4.8 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
278 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Goh, je verwacht het niet.

Overigens was dit al lang bekend door de rechtszaken gevoerd door mensenrechten organisatie Viruswaarheid.

Ray
Ray
5 maanden geleden

Caroline van der Plas lijkt mij verdacht. Wat speelt hier ?

Mart
Mart
5 maanden geleden

Waarheid willen ze daar niet

Marie
Marie
5 maanden geleden

Die Caroline van der Plas vond ik al niet fris. Is nu twee keer achter elkaar door de mand gevallen.

BBB van der Plas die geen debat wil over de gigantische leugen van Pfizer wat ongelooflijke gevolgen had voor Nederland.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

278
0
We lezen graag je reactie!x