Homepagina » Gezondheid » De invloed van amalgaamvullingen op het lichaam (video)
De invloed van amalgaamvullingen op het lichaam

De invloed van amalgaamvullingen op het lichaam (video)

Filmmakers Elizabeth Hong en Daniel Montoya onthullen de gevaren van kwik en de connectie met amalgaamvullingen.

Gezondheidsdiensten hebben het gevaar van amalgaam ondanks een grote hoeveelheid wetenschappelijke publicaties al vele jaren succesvol verborgen kunnen houden.

Er zijn al veel wetenschappers geweest die hebben uitgelegd dat kwikdampen van amalgaan worden opgenomen in het lichaam. Wanneer kwikdamp vrijkomt uit een amalgaamvulling bereikt het vrij snel de longen. Via de bloedstroom komt het uiteindelijk in de hersenen terecht.

Katalase

Het enzym katalase zet kwikdamp in het lichaam om in de ionische vorm van kwik (Hg2+), die zeer giftig is en zich ophoopt in lichaamscellen. Het is bijzonder moeilijk om deze vorm van kwik uit het lichaam te verwijderen.

Waarom is dit giftige product nog altijd op de markt? In de documentaire Mercury Undercover komen verschillende wetenschappers, advocaten en artsen voorbij die de waarheid vertellen over amalgaamvullingen.

Bron: Mercuyundercover.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk schreef:

  Hang dit nu niet aan de grote klok….. het verdient zo lekker 🙂

  0 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  In de beginjaren ’80 toen de EAV-methode (Elektroakupunktur nach Voll) in Nederland en België is geïntroduceerd door Dr. Richard Voll en mij werd deze kennis al verspreid aan artsen, tandartsen en therapeuten. Diverse Duitse tandartsen zijn op uitnodiging in Nederland geweest om uitgebreid verslag te doen van de giftige effecten, die amalgaam op de gezondheid had en nog steeds heeft. De EAV-seminars, die in de jaren ’80 door heel Nederland zijn georganiseerd, hebben een groot aantal (para)medici het inzicht verschaft hoe belangrijk niet alleen de energetische relatie tussen gebitselementen en de organen v.v. is, maar ook de toxische werking van amalgaam op die gebitselementen en de daarbij corresponderende organen. Ik ben blij de kans aangegrepen te hebben de EAV-methode samen met Dr. Voll persoonlijk in Nederland en België te hebben geïntroduceerd. De VEGATEST-methode heeft de kennis door Voll en collegae verder uitgediept, waarin ook de amalgaam een belangrijk onderdeel van het onderkennen als mogelijke oorzaak van ziekten is voortgezet. Er zijn in Nederland en België dus veel medici en paramedici, die een uitstekende kennis van zaken hebben op dit gebied. Mensen kunnen zich dus terdege informeren over dit thema.

  0 likes
 • Rob schreef:

  Oh lekker net deze week die kwik vullingen in me kiezen laten douwen… Weet iemand wat nu ? haha lekker dan heb ik weer

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  Gelukkig werkt mijn tandarts met composiet vullingen. Misschien is dit in Amerika een issue?

  0 likes
 • T-C schreef:

  [quote name=”Rob”]Oh lekker net deze week die kwik vullingen in me kiezen laten douwen… Weet iemand wat nu ? haha lekker dan heb ik weer[/quote]
  ik ben meerdere tandartsen en specialisten tegengekomen die op een veilige manier deze vullingen kunnen vervangen.
  ook ben ik natuurlijke (fysieke) manieren tegengekomen om tanden te helen, zoals met smeerwortel.

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  Je amalgaam vullingen laten omleggen naar witte vullingen is schadelijker dan ze gewoon te laten zitten.

  De hoeveelheid kwik die vrij komt tijdens het boren is enorm. Je krijgt dan meer kwik in je lichaam dan de geringe hoeveelheid die vrij komt door de jaren heen tijdens het dragen er van.

  Als je bij de tandarts dan toch een vulling moet laten vervangen door cariës.
  Spoel dan net zo lang je mond tot ALLE deeltjes uit je mond zijn, neem daar gerust een kwartier de tijd voor, al zal je tandarts dat niet leuk vinden, het is jouw lijf.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Amalgaam? Wordt dat nog gebruikt dan? Hier is er geen enkele tandarts die nog met dat spul werkt en oude amalgaam vullingen worden netjes vervangen door witte. En dat is hier al jaren zo. Ik heb geen enkele zwarte vulling in mijn mond. Zo’n 10 jaar geleden mijn eerste vulling gekregen en dat is geen amalgaamvulling.

  0 likes
 • Jacques schreef:

  15 jaar geleden had ik 21.2 ppb kwik in mijn bloed. Dat is zo’n 10 keer teveel. Alle vullingen zijn toen vervangen door composiet. Amalgaam wordt aan veel ziektes verbonden. Hard bewijs is er niet. Het is echter wel zo dat rond 1820 al in Frankrijk amalgaam werd gebruikt. In 1840 werden in Frankrijk de eerste Multiple Scleroses gevallen gedocumenteerd.

  0 likes
 • Rob schreef:

  [quote name=”T-C”][quote name=”Rob”]Oh lekker net deze week die kwik vullingen in me kiezen laten douwen… Weet iemand wat nu ? haha lekker dan heb ik weer[/quote]
  ik ben meerdere tandartsen en specialisten tegengekomen die op een veilige manier deze vullingen kunnen vervangen.
  ook ben ik natuurlijke (fysieke) manieren tegengekomen om tanden te helen, zoals met smeerwortel.[/quote]

  Zou je misschien wat kunnen door linken?
  Met smeerwortel kan je tand helemaal helen ook al zat er een vulling in of alleen kleine gaatjes?

  dankje, rob

  0 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Je amalgaam vullingen laten omleggen naar witte vullingen is schadelijker dan ze gewoon te laten zitten.

  De hoeveelheid kwik die vrij komt tijdens het boren is enorm. Je krijgt dan meer kwik in je lichaam dan de geringe hoeveelheid die vrij komt door de jaren heen tijdens het dragen er van.

  Als je bij de tandarts dan toch een vulling moet laten vervangen door cariës.
  Spoel dan net zo lang je mond tot ALLE deeltjes uit je mond zijn, neem daar gerust een kwartier de tijd voor, al zal je tandarts dat niet leuk vinden, het is jouw lijf.[/quote]

  Dit is tekort door de bocht. Inderdaad komt er veel kwik vrij bij het verwijderen van amalgaam, maar daarom is het ook een absolute vereiste deze toxische belasting van kwik d.m.v. homeopathie uit het lichaam te verwijderen. Dat het verwijderen van kwik daarom veelal in diverse behandelingen gebeurt, steeds gecombineerd met hom. “drainage” is dan ook de praktijk. De EAV-artsen/tandartsen/therapeuten weten precies hoe deze behandeling en drainage per patiënt dient te worden ingezet en begeleid. Tevens wordt veel water drinken een vereiste, zodat de vrijgekomen gifstoffen via de zgn. uitscheidingsorganen (dikke darm, nieren) het lichaam kunnen verlaten.

  0 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  Ook wil ik nog even kort de ‘potentiaalmeting’ aanhalen. De amalgaamvulling kan o.i.v. het speeksel met zijn enzymen een verhoogde elektrisch potentiaal opleveren. Bij sommige patiënten kun je een lampje in de mond laten branden!! Dit potentiaalverschil in de mondholte heeft zeer zeker een sterke negatieve invloed op het functioneren van de organen in het lichaam. Via de tanden en kiezen (gebitselementen) oefent dit opgebouwde potentiaal (minieme stroompjes waarvan de grens gelegd wordt bij 6 microampere = 6/1.000.000 ampère) serieuze beschadiging van de organen dan wel orgaandelen op. Zoals gezegd, voor de EAV/VEGATEST-onderzoeker/behandelaar bekend terrein en dus zaak voor iedereen om hier weet van te hebben. Gelukkig hebben we nu internet en kunnen we ruim aandacht geven aan ook het thema ‘Amalgaamvullingen en haar schadelijke invloed op het functioneren van de mens’. Ken je EAV/VEGATEST artsen/tandartsen/natuurgeneeskundige therapeuten dan is het zeker zaak aandacht te schenken aan het gebit. De mens wordt met al zijn/haar organen als één geheel gezien en gelukkig niet in zgn. medische specialismen gerangschikt, omdat psyche en soma(=lichaam) niet onafhankelijk van elkaar werken, maar een wisselwerking met elkaar hebben. Misschien heb je ooit de prachtige opmerking van Toon Hermans (voormalig Nederlands conferenciers voor misschien de jongeren onder ons) gehoord, die met een klacht bij de dokter kwam en zei:”Dokter als ik hier druk, doet het daar pijn”. En dit is nu precies wat veel mensen overkomt en bij medisch onderzoek niets kan worden gevonden!! Daarmee is niet gezegd, dat de medici vanuit de reguliere opties niets goed doen, maar dat we met z’n allen (patiënt + onderzoeker) verder kijken dan onze neus lang is. De verantwoording van kennis/inzicht en het overdragen/delen hiervan ook. De amalgaamproblematiek is in ieder een aspect hiervan.

  0 likes
 • RAKKER schreef:

  http://www.redicecreations.com/radio/2013/06/RIR-130626.php

  hierboven een link naar een interview over amalgaam/kwik vergiftiging.

  Op redice creations zijn de afgelopen maanden twee interviews geweest met tandartsen over holistische benaderingen.

  0 likes
 • Klaasvaak schreef:

  Weet iemand toevallig middeltjes/technieken die goed zijn voor het gebit? Ik heb smeerwortel zien staan, verder weet ik dat kruidnagels opzich goed helpen bij pijn… Maar verder heb ik nog niet veel gevonden

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >