CoronaBuitenland

Europarlementariër gaat los: ‘Dit is het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis!’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

EU-baas Ursula von der Leyen kocht 4,5 miljard doses van het Pfizer-vaccin tegen corona. Ze weigert de communicatie rond de totstandkoming van de deal te openbaren.

Toen ze de deal sloot, was er geen enkel bewijs dat het vaccin effectief was. Er was ook nog niets bekend over de eventuele schadelijkheid van het vaccin, merkt Europarlementariër Mislav Kolakusic op in een videoboodschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand weet wat erin zit

4,5 miljard doses voor 450 miljoen mensen. Dat betekent dat elke Europeaan 10 keer moet worden geïnjecteerd met iets waarvan niemand ter wereld – op misschien twee of drie mensen na – weet wat erin zit, benadrukt Kolakusic.

We hebben het hier over geheimen, beschermde patenten. Geen enkele overheid, geen enkel agentschap weet precies wat er in dit product zit, zegt het Europarlementslid.

Hoe is dat mogelijk?

Ze hebben dat vaccin goedgekeurd op basis van uitspraken die zijn gedaan door de vaccinmakers zelf. Ze hebben geen medische onderzoeken toegestuurd gekregen. Er is tot op de dag van vandaag geen enkel medisch onderzoek aangeleverd aan de coronacommissie van het Europees Parlement of aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), aldus Kolakusic.

“Hoe is dat mogelijk? We hebben het hier over corruptie.” De aankoop van de 4,5 miljard vaccins is volgens hem het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis.

4.9 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

De globalisten lachen ons uit in het gezicht.

Ze spuugen op ons het vestje en zeggen wat wil je.

Ze bezitten het narratief.

Wie doet ze wat?

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

4,5 miljard vaccins. Wat kost me dat?

Underground
Underground
1 jaar geleden

Het zijn allemaal Nazies, Landverraders, oorlogsmisdadigers. Waarom lopen deze misdadigers nog rond ? Timmerfrans is een grote oorlogsmisdadiger, hoeveel mensen zijn door zijn toedoen wel niet vermoord, omgekomen. Reken ze maar uit al die mensen die zijn verzopen, of zijn neergeschoten tijdens hun vlucht naar europa. of de MH17 298 doden, tuurlijk zit deze club uitschot daar achter. Zij zijn overal de schuldige van. van alle ellende in heel europa. Word echt tijd dat deze club gestopt word, het is voor iedereen zijn bestwil !!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Zo hebben ze op het laatste moment nog al het geld wat er nog overgebleven was van de burgers kunnen stelen. En z.g moesten ze geld bijdrukken om de burgers te helpen! Van de wal in de sloot en hebben nu een excuus om te markeren dat ze al jaren lang ons aan het bestelen zijn.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x