Homepagina » UFO » ‘Massale UFO-waarneming’ in Phoenix. Wat hebben mensen hier vastgelegd?
'Massale UFO-waarneming' in Phoenix. Wat hebben mensen hier vastgelegd?

‘Massale UFO-waarneming’ in Phoenix. Wat hebben mensen hier vastgelegd?

In Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona zouden afgelopen week onbekende objecten in de lucht zijn waargenomen. Er wordt gesproken van een massale UFO-waarneming.

In onderstaand filmpje zijn vijf objecten te zien die in formatie door de lucht vliegen. Joe Martino van Collective Evolution schrijft dat dit één van de duidelijkste en meest intrigerende UFO-filmpjes is die hij ooit heeft gezien.

In april werden er ook al UFO’s gesignaleerd in Arizona. Toen legde Mauricio Morales vreemde objecten vast terwijl hij onderweg naar Phoenix was.

Niet het geval

Een bericht dat hij op Facebook plaatste werd in korte tijd vele duizenden keren gedeeld. Uiteindelijk berichtten ook de media erover, maar zij claimden dat het ging om een meteoor.

“ABC15 meldt dat de foto’s een meteoor tonen. Dat is niet het geval,” reageerde Morales.

Martino merkt op dat veel mensen UFO’s zien, maar er geen melding van maken. Of ze zien een UFO en leggen het object niet vast op beeld.

Bekijk het filmpje van de vijf objecten hieronder:

Phoenix Lights

Op 13 maart 1997 werden in het luchtruim boven Phoenix in Arizona de zogeheten Phoenix Lights gezien, een reeks massaal gemelde UFO’s.

Het incident is één van de best gedocumenteerde UFO-meldingen. Er werden foto’s en video’s gemaakt en CNN deed er verslag van.

Niet van deze wereld

Meer dan 700 ooggetuigen beweerden dat ze toen driehoekige UFO’s hadden gezien met vijf bolvormige lampen of lichtgevende motoren.

Fife Symington, de toenmalige gouverneur van Arizona, was één van de ooggetuigen. Later beschreef hij de objecten als ‘niet van deze wereld’.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Vincent schreef:

  Het zou toch mooi zijn als het eens onweerlegbaar was he.. wie weet.
  Hoewel een stel lampen, wel of niet hangend aan het speelgoed van de regionale drone vereniging, niet perse ‘out of this world’zijn kriebelt het wel; als het echt door zoveel mensen vastgelegd zijn. Als 3D vormgever weet ik dat een fake filmpje goed te maken is, maar tegelijkertijd vanuit andere hoeken veranderd het verhaal..

  4 likes
 • StefanZ schreef:

  Een meteoor ?!?!? Elke idioot ziet, dat dit geen meteoor is. Ook zijn het geen lampjes in het raam en ook geen lampjes aan een drone. Er zijn een groot aantal toeschouwers die dit registreren en je ziet ook de mensen zelf, die het registreren. Wat het wel is, is moeilijk te zeggen, maar ik denk wel dat dit “the real deal” is…..

  2 likes
 • Roy schreef:

  Dit is van iemand die een viral video probeert te krijgen (lukt hem aardig)
  De beelden zijn van maart dit jaar, daarom dragen ze wss ook jassen op de beelden. Nu is het tussen de 35 en 40 graden in Arizona.. Afgelopen maart was het 20 jarig jubileum van de beruchte Phoenix lights. Filmmakers recreërden de lichten met behulp van drones vanwege hun aankomende sci-fi horror film Phoenix Forgotten..

  Hier te zien..

  https://www.youtube.com/watch?v=GgPEI60yGy0

  Bij 00:30/00:31 seconden zie je dezelfde rood witte ballon die ook zichtbaar is in het filmpje hierboven op 00:20 seconden..

  Voor wie interesse heeft in de film (ik wel :), hier de link naar een trailer

  https://www.moviemeter.nl/film/1112624

  En hier nog een stukje..

  http://www.512tech.com/technology/sxsw-2017-phoenix-lights-ufo-sighting-recreated-using-drones/4BUICrj9BrHi8QxgjIKTwJ/

  6 likes
 • Kara schreef:

  Er werden in Phoenix film opnamen gemaakt over het befaamde Phoenix Lights incident, daarvoor hebben ze het incident voor de film herhaald met drones, niets aan de hand dus.

  2 likes
 • Nobiru schreef:

  Vaak gaat het om laser shows. Ze kunnen tegenwoordigen met licht van alles projecteren in de hemel. Ik zou niet weten waarom Aliens – die zich normaliter nooit vertonen en cloaking devices zouden gebruiken – nu opeens wel zin zouden hebben in spelletjes ‘gezien worden’.

  1 likes
 • rick schreef:

  wel grappig dat altijd elke ufo wordt afgedaan als meteoriet of ander weer fenomeen, door de overheid

  1 likes
 • wie weet schreef:

  het zijn drones, misschien zijn de zogenaamde ufos altijd al drones geweest?

  0 likes
 • dirk schreef:

  uit de oude doos.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >