UFO

‘Massale UFO-waarneming’ in Phoenix. Wat hebben mensen hier vastgelegd?

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona zouden afgelopen week onbekende objecten in de lucht zijn waargenomen. Er wordt gesproken van een massale UFO-waarneming.

In onderstaand filmpje zijn vijf objecten te zien die in formatie door de lucht vliegen. Joe Martino van Collective Evolution schrijft dat dit één van de duidelijkste en meest intrigerende UFO-filmpjes is die hij ooit heeft gezien.

In april werden er ook al UFO’s gesignaleerd in Arizona. Toen legde Mauricio Morales vreemde objecten vast terwijl hij onderweg naar Phoenix was.

Niet het geval

Een bericht dat hij op Facebook plaatste werd in korte tijd vele duizenden keren gedeeld. Uiteindelijk berichtten ook de media erover, maar zij claimden dat het ging om een meteoor.

“ABC15 meldt dat de foto’s een meteoor tonen. Dat is niet het geval,” reageerde Morales.

Martino merkt op dat veel mensen UFO’s zien, maar er geen melding van maken. Of ze zien een UFO en leggen het object niet vast op beeld.

Bekijk het filmpje van de vijf objecten hieronder:

Phoenix Lights

Op 13 maart 1997 werden in het luchtruim boven Phoenix in Arizona de zogeheten Phoenix Lights gezien, een reeks massaal gemelde UFO’s.

Het incident is één van de best gedocumenteerde UFO-meldingen. Er werden foto’s en video’s gemaakt en CNN deed er verslag van.

Niet van deze wereld

Meer dan 700 ooggetuigen beweerden dat ze toen driehoekige UFO’s hadden gezien met vijf bolvormige lampen of lichtgevende motoren.

Fife Symington, de toenmalige gouverneur van Arizona, was één van de ooggetuigen. Later beschreef hij de objecten als ‘niet van deze wereld’.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vincent
Vincent
4 jaren geleden

Het zou toch mooi zijn als het eens onweerlegbaar was he.. wie weet.
Hoewel een stel lampen, wel of niet hangend aan het speelgoed van de regionale drone vereniging, niet perse ‘out of this world’zijn kriebelt het wel; als het echt door zoveel mensen vastgelegd zijn. Als 3D vormgever weet ik dat een fake filmpje goed te maken is, maar tegelijkertijd vanuit andere hoeken veranderd het verhaal..

Roy
Roy
4 jaren geleden

Dit is van iemand die een viral video probeert te krijgen (lukt hem aardig)
De beelden zijn van maart dit jaar, daarom dragen ze wss ook jassen op de beelden. Nu is het tussen de 35 en 40 graden in Arizona.. Afgelopen maart was het 20 jarig jubileum van de beruchte Phoenix lights. Filmmakers recreërden de lichten met behulp van drones vanwege hun aankomende sci-fi horror film Phoenix Forgotten..

Hier te zien..

https://www.youtube.com/watch?v=GgPEI60yGy0

Bij 00:30/00:31 seconden zie je dezelfde rood witte ballon die ook zichtbaar is in het filmpje hierboven op 00:20 seconden..

Voor wie interesse heeft in de film (ik wel :), hier de link naar een trailer

https://www.moviemeter.nl/film/1112624

En hier nog een stukje..

http://www.512tech.com/technology/sxsw-2017-phoenix-lights-ufo-sighting-recreated-using-drones/4BUICrj9BrHi8QxgjIKTwJ/

Marcel
Marcel
4 jaren geleden
wie weet
wie weet
4 jaren geleden

het zijn drones, misschien zijn de zogenaamde ufos altijd al drones geweest?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x