Gezondheid

Neef John F. Kennedy waarschuwt voor holocaust door kindervaccinaties

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert F. Kennedy jr. heeft kindervaccinaties deze week vergeleken met een holocaust. Tijdens een screening van de film ‘Trace Amounts’ sprak de neef van de Amerikaanse president John F. Kennedy zich uit tegen een wetsvoorstel in Californië dat kindervaccinaties verplicht moet maken, ongeacht de persoonlijke overtuiging van de ouders.

In de documentaire wordt een verband gelegd tussen thiomersal, een chemisch stofje dat in diverse kindervaccinaties wordt gevonden, en autisme. “Ze kunnen alles in dat vaccin stoppen en hoeven geen verantwoordelijkheid af te leggen,” zei Kennedy over de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ze krijgen de prik, nog dezelfde avond krijgen ze koorts, ze gaan slapen en drie maanden later is hun brein beschadigd. Dit is een holocaust,” sprak Kennedy dinsdag tijdens de screening in Sacramento.

De documentaire heeft ervoor gezorgd dat een soortgelijk wetsvoorstel in de staat Oregon van tafel is. Hij hoopt dat de film in Californië hetzelfde effect zal hebben. Beleidsmakers uit de staat kregen gratis kaartjes aangeboden voor de film. De antivaccinatiebeweging in de VS groeit in rap tempo. Steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten inenten.

Senator Richard Pan, een Democraat en kinderarts uit Sacramento, vindt de uitspraken van Kennedy gevaarlijk. “Ik denk dat het gevaarlijk is dat hij misinformatie verspreidt over iets wat erg belangrijk is voor de volksgezondheid,” zei senator Pan. “Het aantal gevallen van autisme blijft stijgen, ook al gebruiken we geen thiomersal meer voor kindervaccinaties.”

[Sacramento Bee]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Tijdsgebonden berichten, verzameld door Arie Goedhart
9 jaren geleden
Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Onze kinderen worden nu voorgeprogrammeerd tot een robot. Door middel van DNA veranderingen en les/spel. Les op school is vooral veel stof opnemen.(maar je leert niet om met die stof iets te doen) Het echte begrijpen leer je door te doen/zien/voelen. Lichamelijk moet je dus ook ontwikkelen en daar heeft een kind tijd/jaren voor nodig. Thuis via playstation spellen/tablet enz. Eigen fantasie/creatieve ontwikkeling wordt verstoord. Verveling is er niet meer en dat zorgt juist voor creatief denken. Spelletjes zijn al ingevuld op fantasie. enz. Alles wijst er dus op dat de mens omgezet gaat worden in een machine/zombie.

Moi
Moi
9 jaren geleden

Daar gaan we weer. Autisme word niet door vaccinaties veroorzaakt. Autisme daar word je mee geboren. Ik heb het syndroom van Asperger maar ik ben niet ziek! Mijn hersens zijn qua vorm gewoon ietsjes anders en mijn hersens reageren anders in bepaalde situaties en op bepaalde dingen dan de gewone, gemiddelde doorsnee mens. Ik ben intelligent, heb een leuke baan, ik ben doktersassistente, gehuwd en ik heb een lieve zoon van 15 die ook het syndroom van Asperger heeft. Kortom ik heb een gewoon, normaal leven met vrienden, kennissen en familie net als iemand anders.

Bob de Jong
Bob de Jong
9 jaren geleden

Na chaos en paniek komt de orde en dat is waar die groep zeker wel voor zorgt. Niets aan de hand dus!!

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x