Mens en Dier

Kuiken gekozen als fractieleider PvdA: ‘Dit is dé snelste manier om de partij te decimeren’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Attje Kuiken is verkozen als nieuwe fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Ze volgt Lilianne Ploumen op, die vorige week onverwacht haar vertrek aankondigde. Ploumen zei dat ze het leiderschap niet goed bij haar vond passen.

De 44-jarige Kuiken zit sinds 2006 namens de PvdA in de Kamer en voert het woord over gezondheidszorg. Na het vertrek van Samsom in 2016 was ze al een tijdje waarnemend fractievoorzitter.

Saillant detail: de eerste die aanspraak kan maken op haar zetel is Gijs van Dijk, maar hij moest de fractie verlaten na meldingen van grensoverschrijdend gedrag.

Kuiken krijgt veel kritiek. Velen verwachten dat de PvdA onder haar leiderschap zetels gaat verliezen. Journalist Annelies Strikkers merkt op dat ze artsen die zich niet precies volgens het toegestane corona-narratief uitten hun BIG-registratie wilde laten afnemen. “Zij wordt de nieuwe fractieleider van de PvdA. Op naar nul zetels,” schrijft Strikkers.

(Video verwijderd? Klik hier...)


“Op naar nul zetels,” zegt ook journalist Eric van de Beek. Neuroloog Jan Bonte voegt toe: “Ik drink hier vanavond een extra kersenbiertje op! R.I.P. Attje Uilskuiken als nieuwe leider van de PvdA. Dit is dé snelste manier om de partij te decimeren. Haar charme deelt ze met die van Sigrid Kaag,” twittert Bonte.

Wat is er met Kuiken aan de hand?

Topmodel en gezondheidsadviseur Lonneke Engel herinnert mensen aan dingen die zij het afgelopen jaar in de Kamer heeft gedaan. “Door mensen heen schreeuwen, slechte voorzitter zijn, desinformatie delen over medicijnen en ook nog zonder enige medische kennis dokters die zich zorgen maken kwakzalvers noemen,” schrijft Engel.

“Wat is er met Kuiken aan de hand? Heeft ze psychische hulp nodig? Leeft ze in een bubbel? Is ze een fascist? Weet ze heel goed wat ze doet, moeten we even kijken naar de (financiële) banden om uit te vinden waarom ze ineens zo raar doet?”

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
11 maanden geleden

Een vreselijk dom wicht! 😡 Bah 😳 😤

Arnold
Arnold
11 maanden geleden

Dag dag PvdA, Attje Kuiken zorgt voor de grote verdwijntruc.

Jeroen
Jeroen
11 maanden geleden

Zelfvernietigingsdrang bij de Partij van de Arbeid. Wie zagen ’t al bij D66.
Ik was ooit een zwevende kiezer tussen die twee partijen, maar ik merkte al jaren dat ik van die twee partijen begon te vervreemden. De afgelopen twee jaar lijkt steeds duidelijker te worden wat de bron is van de ellende die mij van de partijen deed vervreemden.

Mij zijn ze voorlopig als potentiële stemmer kwijt en ze zullen diep door ’t stof moeten gaan en echt eens even zelf hun eigen “great resets” door moeten maken om mij nog terug te winnen.

Bartimeus
Bartimeus
11 maanden geleden

Er zullen genoeg mensen zijn die haar geweldig vinden. Want vrouw. Dan maakt het al niet meer uit hoe slecht je bent.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

146
0
We lezen graag je reactie!x