CoronaMens en Dier

EU-parlementslid stelt vertegenwoordiger AstraZeneca 1 prangende vraag over coronaprik, haar antwoord is veelzeggend

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Afgelopen week was Iskra Reic (WEF) van AstraZeneca te gast in het Europees Parlement. EU-parlementslid Rob Roos (JA21) stelde haar in de coronacommissie één belangrijke vraag: is het vaccin ooit getest op het tegengaan van de verspreiding van het virus en zo ja, mogen wij dan die data inzien?

“Dat is een hele belangrijke vraag. De overheden zeiden dat het vaccin niet alleen ziekte voor een persoon zelf tegengaat of vermindert, maar er ook voor zorgt dat gevaccineerden het virus minder verspreiden,” zegt Roos in een videoboodschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ondanks de grote onzekerheid hierover voerden overheden het coronapaspoort in. Daarmee verloren mensen de toegang tot essentiële delen van de samenleving op basis van hun vaccinatiestatus. Een ongekende inperking van de grondrechten, aldus de Europarlementariër.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen antwoord

Op basis van de aanname ‘je doet het om een ander te beschermen’, werd mensen ook het schuldgevoel aangepraat. Jonge kinderen werd een prik opgedrongen met het argument ‘je doet het voor je oma’.

Maar als het vaccin de verspreiding niet remt of stopt, doe je het helemaal niet voor een ander, merkt Roos op. Reic hing een heel verhaal op, maar gaf geen antwoord op de vraag.

“Mevrouw Reic noemt allerlei dingen op die op zichzelf best interessant zouden kunnen zijn, maar helaas niets te maken hebben met mijn vraag,” stelt het Europarlementslid. “Als de data waarom ik vraag beschikbaar zouden zijn, dan vermoed ik dat ze die graag had gegeven.”

Slecht en onverdedigbaar

Roos komt tot de conclusie dat er geen testresultaten zijn die aantonen dat vaccinatie de verspreiding afremt of stopt.

“Dat maakt de verregaande keuze van de overheid om grondrechten in te perken en het coronapaspoort in te voeren des te dubieuzer. Ik krijg de indruk dat het coronapaspoort echt alleen maar bedoeld was om de vaccinatiedrang op te voeren. Dat vind ik slecht en onverdedigbaar.”

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Corona👿 = n complot!

David
David
1 jaar geleden

Mosterd na de maaltijd, de massa heeft inmiddels de gifprik al genomen. No turning back. Uiteindelijk klopt het wel dat je het doet voor een ander. Wanneer er straks heel veel huizen vrij komen dan zijn er een heleboel asielzoekers blij natuurlijk. Je doet het voor een ander als je begrijpt wat ik bedoel.

frederika
frederika
1 jaar geleden

Net als in Nederland dus. Praten, praten, maar geen antwoord op de vraag geven. Ik denk dat ze sowieso geen antwoord op de vraag heeft. Is nooit onderzocht natuurlijk.

Caatje
Caatje
1 jaar geleden

Test voor de Europese Id.
Hoeveel trapten er in. Wat totaal nutteloos bleek.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x