Buitenaards

Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Pakistaanse premier Nawaz Sharif heeft een opvallende uitspraak gedaan. Hij heeft gezegd dat zijn partij, de Pakistan Muslim League (N), het tijdens de aankomende verkiezingen moet opnemen tegen buitenaardse soorten of aliens in plaats van politieke tegenstanders.

Nawaz, die drie keer premier is geweest van Pakistan, wilde hier niet verder over uitweiden, maar wel sprak hij nog van ‘verborgen krachten’.

Verduidelijken

Voorzitter van de Pakistan Muslim League (Q) Chaudhry Shujaat Hussain, een andere ex-premier van het land, heeft Nawaz gevraagd om zich te verduidelijken. Hij wil dat Nawaz de aliens benoemt.

“Nawaz Sharif moet zijn uitspraak over de aliens verduidelijken,” zei hij.

Shehbaz Sharif, partijvoorzitter van de Pakistan Muslim League (N), heeft gezegd dat er geen ‘buitenaardsen’ in de Pakistaanse politieke arena actief zijn.

“Er zijn geen aliens en we zijn er ook niet bang voor,” zei hij.

Gehouden door aliens

De huidige premier van Pakistan, Shahid Khaqan Abbasi, zei echter dat de aanstaande verkiezingen in juni niet zullen worden gehouden door de overheid, maar door ‘aliens’.

“De verkiezingen zullen worden gehouden door aliens, maar zelfs dan zullen we [Pakistan Muslim League] eraan deelnemen,” zei de premier tegen journalisten.

Heeft Nawaz een tipje van de sluier proberen op te lichten door te verwijzen naar de onzichtbare aliens die achter de schermen de boel aansturen?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

De Bijbel spreekt over buitenaardse engelen, aartsengelen, serubijnen serafijn enz. dit zijn aliens met een gewoon lichaam maar ook over Geesten, Machten en Krachten. die zouden dus onzichtbaar zijn.

Philip
Philip
4 jaren geleden

Beetje de bron checken kan geen kwaad en dan alles in de juiste context plaatsen-lezen.

” Former prime minister Nawaz Sharif has said his party’s real contest is not with Pakistan Tehreek-e-Insaf and Pakistan Peoples’ Party but with the ‘aliens’ – a reference to the so-called establishment.”

https://nation.com.pk/03-May-2018/our-real-fight-is-aginst-aliens-nawaz

Zoals gezegd, je moet dat in de juiste context plaatsen, de zgn elite zijn nu eenmaal aliens gezien ze wereld vreemd zijn wat betreft de wereld om zich heen, zij leven nu eenmaal in een gouden toren en kijken met argus ogen neer op de pleps (het gewone voetvolk)
Tevens hebben zij geen oren laat staan feeling-gevoel met de wereld om zich heen, zij zijn ook diegene met een verborgen agenda (voor de wakkere onder ons is het niet meer zo verborgen)

g74
g74
4 jaren geleden

Aliens….
Denk eens aan het nummer van Sting

Oh, I’m an alien, I’m a legal alien / I’m an Englishman in New York / Oh, I’m an alien, I’m a legal alien / I’m an Englishman in New York…

Dan kun je dus denken aan buitenstaanders….

Is evengoed slecht nieuws uiteraard…..

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Dit heeft niks meer te maken met “goden”.
,maar ik geloof erin..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x