Homepagina » Buitenaards » Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken
Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken

Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken

De voormalige Pakistaanse premier Nawaz Sharif heeft een opvallende uitspraak gedaan. Hij heeft gezegd dat zijn partij, de Pakistan Muslim League (N), het tijdens de aankomende verkiezingen moet opnemen tegen buitenaardse soorten of aliens in plaats van politieke tegenstanders.

Nawaz, die drie keer premier is geweest van Pakistan, wilde hier niet verder over uitweiden, maar wel sprak hij nog van ‘verborgen krachten’.

Verduidelijken

Voorzitter van de Pakistan Muslim League (Q) Chaudhry Shujaat Hussain, een andere ex-premier van het land, heeft Nawaz gevraagd om zich te verduidelijken. Hij wil dat Nawaz de aliens benoemt.

“Nawaz Sharif moet zijn uitspraak over de aliens verduidelijken,” zei hij.

Shehbaz Sharif, partijvoorzitter van de Pakistan Muslim League (N), heeft gezegd dat er geen ‘buitenaardsen’ in de Pakistaanse politieke arena actief zijn.

“Er zijn geen aliens en we zijn er ook niet bang voor,” zei hij.

Gehouden door aliens

De huidige premier van Pakistan, Shahid Khaqan Abbasi, zei echter dat de aanstaande verkiezingen in juni niet zullen worden gehouden door de overheid, maar door ‘aliens’.

“De verkiezingen zullen worden gehouden door aliens, maar zelfs dan zullen we [Pakistan Muslim League] eraan deelnemen,” zei de premier tegen journalisten.

Heeft Nawaz een tipje van de sluier proberen op te lichten door te verwijzen naar de onzichtbare aliens die achter de schermen de boel aansturen?

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

De Bijbel spreekt over buitenaardse engelen, aartsengelen, serubijnen serafijn enz. dit zijn aliens met een gewoon lichaam maar ook over Geesten, Machten en Krachten. die zouden dus onzichtbaar zijn.

Edward
Edward
Reactie op  Eelke Piers
2 jaren geleden

Die bijbel is na de koran het grootste onderdrukkingsmiddel ooit ! Wordt ook eens wakker.

Philip
Philip
2 jaren geleden

Beetje de bron checken kan geen kwaad en dan alles in de juiste context plaatsen-lezen.

” Former prime minister Nawaz Sharif has said his party’s real contest is not with Pakistan Tehreek-e-Insaf and Pakistan Peoples’ Party but with the ‘aliens’ – a reference to the so-called establishment.”

https://nation.com.pk/03-May-2018/our-real-fight-is-aginst-aliens-nawaz

Zoals gezegd, je moet dat in de juiste context plaatsen, de zgn elite zijn nu eenmaal aliens gezien ze wereld vreemd zijn wat betreft de wereld om zich heen, zij leven nu eenmaal in een gouden toren en kijken met argus ogen neer op de pleps (het gewone voetvolk)
Tevens hebben zij geen oren laat staan feeling-gevoel met de wereld om zich heen, zij zijn ook diegene met een verborgen agenda (voor de wakkere onder ons is het niet meer zo verborgen)

G74
G74
Reactie op  Philip
2 jaren geleden

2 zielen, 1 gedachte.

g74
g74
2 jaren geleden

Aliens….
Denk eens aan het nummer van Sting

Oh, I’m an alien, I’m a legal alien / I’m an Englishman in New York / Oh, I’m an alien, I’m a legal alien / I’m an Englishman in New York…

Dan kun je dus denken aan buitenstaanders….

Is evengoed slecht nieuws uiteraard…..

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Dit heeft niks meer te maken met “goden”.
,maar ik geloof erin..

Crionics
Crionics
2 jaren geleden

Maar zoals we weten is de Bijbel een verzonnen fantasie verhaal met leuke verhalen uit (Oud Testament) mesopotamië en de rest (Nieuw Testament) vanaf ca. vanaf 100 na christus inelkaar geflansd door de eerste christenen. En in de middeleeuwen (vanaf het jaar 700-800 na Chr.) sterk gewijzigd zodat de mens naar de kerk zou luisteren en angst werd ingeboezemd bij de europese inwoners. Er zijn zo’n 16.000 woorden “vertaald” door monniken die niet juist zijn zoals ze in de oorspronkelijke zogenaamde evangelieën staan alleen maar om de mensheid onder de duim te houden van de kerk. Dus spreek me niet over de bijbel Eelke Piers maar haal iets anders aan wat wel geloofwaardig is…. maakt jezelf ook wat geloofwaardiger…

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Crionics
2 jaren geleden

Crionics,

Veel Britten zijn van mening dat de King James bijbel het meest accuraat is maar daar verschillen de meningen over. Neemt niet weg dat alles wat in de bijbel of Koran staat verzonnen is. Dat is tekort door de bocht omdat universiteiten altijd gebruik maakten van de bijbel als studieobject. Of het nou om historici ging, geologen, archeologen, antropologen, en noem maar op.. Veel wat in de bijbel of Koran staat kon door nauwkeurig onderzoek worden bevestigd.

Wat de bijbel verder aangaat. Die zou inderdaad herschreven moeten worden om beter in de juiste context te plaatsen. Een beter beeld te krijgen. Dit geld ook voor de Koran omdat het Arabische schrift rond de periode van profeet Mohammed nog geen accenten kende, tekens onder en boven een zin waardoor het ruimte schiep om hetgeen op meerdere manieren te interpreteren.

Enfin, een geleerde, en ik kan zo even niet op de naam komen. Stelde ooit dat als er geen God was, dan hadden we hem zeker wel uitgevonden. De katholieke kerk besloot in de middeleeuwen tijdens een Concilie in de stad Trente, dat Jezus de drie heilige eenheid was, God. Echter staat nergens in het Nieuwe Testament aangegeven dat Jezus gezegd zou hebben dat hij God was.

Een aanwijzing hiervoor is de confrontatie van Jezus met de streng orthodoxe Schriftgeleerden, de farizeeërs. De farizeeërs geloofde net zoals zovelen vandaag de dag dat de messias zal terug keren – de verlosser van het volk van Israël. In het Oude Testament die de Joden tot zich nemen stond namelijk geschreven dat profeet Jesaja een paar honderd jaar voor de komst van Jezus had voorspeld dat de messias spoedig zal komen.

Gezien het gonsde van de geruchten dat er een nieuwe messias was aangekomen in Jeruzalem wilde de farizeeërs hem in de tempel ontmoeten. Ze vroegen Jezus of hij God was? Waarop Jezus vertelde, jij zegt het. Om er aan toe te voegen dat hij niet speciaal voor hun was gekomen, maar voor alle mensen. Dit schoot in het verkeerde keelgat bij de farizeeërs. Ze wilde van hem af en bespoedigde zijn kruisiging.

Alien
Alien
2 jaren geleden

Als je beseft dat wij incarneren op deze planeet, dan besef je ook dat wij niet van deze aarde zijn. Wij zijn dus aliens.

helder
helder
2 jaren geleden

Aliens kan ook vertaald worden naar vreemdeling, buitenstaander

flardinga
flardinga
2 jaren geleden

Lachwekkend of is het om te huilen,volgende bericht graag!!!

rob
rob
2 jaren geleden

Die beestjes zitten bij vele in hun hooft daar reizen ze door alle kanalen heen, men noemt dat geloof en als je met die beestjes niet meedenkt val er je buiten en dan vallen die beestjes je aan als een ongelovigen .

Sander
Sander
2 jaren geleden

Pakistani spreken (ook) Engels. Alien betekent gewoon buitenlander/buitenstaander in deze context.

x

Check Also

verkiezingen

Uitstel verkiezingen door corona? ‘Buitenspel zetten democratie moet maar even’

Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren sluit ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x