Homepagina » Buitenaards » Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken
Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken

Aanstaande verkiezingen worden gehouden door aliens. Pakistaanse politieke zwaargewichten doen opvallende uitspraken

De voormalige Pakistaanse premier Nawaz Sharif heeft een opvallende uitspraak gedaan. Hij heeft gezegd dat zijn partij, de Pakistan Muslim League (N), het tijdens de aankomende verkiezingen moet opnemen tegen buitenaardse soorten of aliens in plaats van politieke tegenstanders.

Nawaz, die drie keer premier is geweest van Pakistan, wilde hier niet verder over uitweiden, maar wel sprak hij nog van ‘verborgen krachten’.

Verduidelijken

Voorzitter van de Pakistan Muslim League (Q) Chaudhry Shujaat Hussain, een andere ex-premier van het land, heeft Nawaz gevraagd om zich te verduidelijken. Hij wil dat Nawaz de aliens benoemt.

“Nawaz Sharif moet zijn uitspraak over de aliens verduidelijken,” zei hij.

Shehbaz Sharif, partijvoorzitter van de Pakistan Muslim League (N), heeft gezegd dat er geen ‘buitenaardsen’ in de Pakistaanse politieke arena actief zijn.

“Er zijn geen aliens en we zijn er ook niet bang voor,” zei hij.

Gehouden door aliens

De huidige premier van Pakistan, Shahid Khaqan Abbasi, zei echter dat de aanstaande verkiezingen in juni niet zullen worden gehouden door de overheid, maar door ‘aliens’.

“De verkiezingen zullen worden gehouden door aliens, maar zelfs dan zullen we [Pakistan Muslim League] eraan deelnemen,” zei de premier tegen journalisten.

Heeft Nawaz een tipje van de sluier proberen op te lichten door te verwijzen naar de onzichtbare aliens die achter de schermen de boel aansturen?Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Beetje de bron checken kan geen kwaad en dan alles in de juiste context plaatsen-lezen.

  ” Former prime minister Nawaz Sharif has said his party’s real contest is not with Pakistan Tehreek-e-Insaf and Pakistan Peoples’ Party but with the ‘aliens’ – a reference to the so-called establishment.”

  https://nation.com.pk/03-May-2018/our-real-fight-is-aginst-aliens-nawaz

  Zoals gezegd, je moet dat in de juiste context plaatsen, de zgn elite zijn nu eenmaal aliens gezien ze wereld vreemd zijn wat betreft de wereld om zich heen, zij leven nu eenmaal in een gouden toren en kijken met argus ogen neer op de pleps (het gewone voetvolk)
  Tevens hebben zij geen oren laat staan feeling-gevoel met de wereld om zich heen, zij zijn ook diegene met een verborgen agenda (voor de wakkere onder ons is het niet meer zo verborgen)

  24 likes
 2. De Bijbel spreekt over buitenaardse engelen, aartsengelen, serubijnen serafijn enz. dit zijn aliens met een gewoon lichaam maar ook over Geesten, Machten en Krachten. die zouden dus onzichtbaar zijn.

  19 likes
 3. Maar zoals we weten is de Bijbel een verzonnen fantasie verhaal met leuke verhalen uit (Oud Testament) mesopotamië en de rest (Nieuw Testament) vanaf ca. vanaf 100 na christus inelkaar geflansd door de eerste christenen. En in de middeleeuwen (vanaf het jaar 700-800 na Chr.) sterk gewijzigd zodat de mens naar de kerk zou luisteren en angst werd ingeboezemd bij de europese inwoners. Er zijn zo’n 16.000 woorden “vertaald” door monniken die niet juist zijn zoals ze in de oorspronkelijke zogenaamde evangelieën staan alleen maar om de mensheid onder de duim te houden van de kerk. Dus spreek me niet over de bijbel Eelke Piers maar haal iets anders aan wat wel geloofwaardig is…. maakt jezelf ook wat geloofwaardiger…

  12 likes
  • Crionics,

   Veel Britten zijn van mening dat de King James bijbel het meest accuraat is maar daar verschillen de meningen over. Neemt niet weg dat alles wat in de bijbel of Koran staat verzonnen is. Dat is tekort door de bocht omdat universiteiten altijd gebruik maakten van de bijbel als studieobject. Of het nou om historici ging, geologen, archeologen, antropologen, en noem maar op.. Veel wat in de bijbel of Koran staat kon door nauwkeurig onderzoek worden bevestigd.

   Wat de bijbel verder aangaat. Die zou inderdaad herschreven moeten worden om beter in de juiste context te plaatsen. Een beter beeld te krijgen. Dit geld ook voor de Koran omdat het Arabische schrift rond de periode van profeet Mohammed nog geen accenten kende, tekens onder en boven een zin waardoor het ruimte schiep om hetgeen op meerdere manieren te interpreteren.

   Enfin, een geleerde, en ik kan zo even niet op de naam komen. Stelde ooit dat als er geen God was, dan hadden we hem zeker wel uitgevonden. De katholieke kerk besloot in de middeleeuwen tijdens een Concilie in de stad Trente, dat Jezus de drie heilige eenheid was, God. Echter staat nergens in het Nieuwe Testament aangegeven dat Jezus gezegd zou hebben dat hij God was.

   Een aanwijzing hiervoor is de confrontatie van Jezus met de streng orthodoxe Schriftgeleerden, de farizeeërs. De farizeeërs geloofde net zoals zovelen vandaag de dag dat de messias zal terug keren – de verlosser van het volk van Israël. In het Oude Testament die de Joden tot zich nemen stond namelijk geschreven dat profeet Jesaja een paar honderd jaar voor de komst van Jezus had voorspeld dat de messias spoedig zal komen.

   Gezien het gonsde van de geruchten dat er een nieuwe messias was aangekomen in Jeruzalem wilde de farizeeërs hem in de tempel ontmoeten. Ze vroegen Jezus of hij God was? Waarop Jezus vertelde, jij zegt het. Om er aan toe te voegen dat hij niet speciaal voor hun was gekomen, maar voor alle mensen. Dit schoot in het verkeerde keelgat bij de farizeeërs. Ze wilde van hem af en bespoedigde zijn kruisiging.

   5 likes
 4. Aliens….
  Denk eens aan het nummer van Sting

  Oh, I’m an alien, I’m a legal alien / I’m an Englishman in New York / Oh, I’m an alien, I’m a legal alien / I’m an Englishman in New York…

  Dan kun je dus denken aan buitenstaanders….

  Is evengoed slecht nieuws uiteraard…..

  8 likes
 5. Als je beseft dat wij incarneren op deze planeet, dan besef je ook dat wij niet van deze aarde zijn. Wij zijn dus aliens.

  6 likes
 6. Aliens kan ook vertaald worden naar vreemdeling, buitenstaander

  4 likes
 7. Lachwekkend of is het om te huilen,volgende bericht graag!!!

  4 likes
 8. Die beestjes zitten bij vele in hun hooft daar reizen ze door alle kanalen heen, men noemt dat geloof en als je met die beestjes niet meedenkt val er je buiten en dan vallen die beestjes je aan als een ongelovigen .

  4 likes
 9. Pakistani spreken (ook) Engels. Alien betekent gewoon buitenlander/buitenstaander in deze context.

  4 likes
 10. Dit heeft niks meer te maken met “goden”.
  ,maar ik geloof erin..

  3 likes
 11. Hij bedoelt met ‘aliens’ de combinatie Leger-Rechterlijke Macht.
  In Pakistan zijn deze twee 2 handen op een buik.

  3 likes
 12. Ohm namo narai !

  Update over de duistere machten achter de schermen en de overheden .

  Mensen die satan kiezen, satan doen , bijvoorbeeld 9e cirkel , vrij metselaars of Bohemien grove ,
  zullen satan verworden en satan verblijven..
  Bij hen vluchtten de Engelen vandaan , ze zijn door God en alles verlaten en verworden zo langzaam maar zeker tot duivelse zielen en satanische geesten ….

  T.a.v. die gangsters en gangstalkers van de duistere overheden . Over aanslagen uit en met noodweer ;
  En;
  Als ik lief met mijn tsunamitjes, aardbevinkjes en donder en bliksembuien aan het spelen ben waar maak men zich dan zo druk om ? [ Aldus het kleine Engeltje ]

  13 November is inmiddels voor de zoveelste keer , ditmaal een half jaar na dato, geverifieerd !
  Dit middels een donderbui 13 mei j.l. .

  De groeten !
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant .

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pakistan

20 jaar oud sneeuwrecord verpulverd in Pakistan. De autoriteiten zijn hier niet tegen opgewassen

Beloetsjistan, een provincie van Pakistan, heeft het ...

pakistan

25 jaar oud kouderecord gesneuveld in Pakistan, en dat levert indrukwekkende beelden op

In Skardu in Pakistan is een 25 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.