Homepagina » Buitenaards » ‘VS gaan departement buitenaardse zaken vormen’
VS gaan departement buitenaardse zaken vormen

‘VS gaan departement buitenaardse zaken vormen’

Volgens overheidsbronnen staat de Amerikaanse overheid op het punt een nieuw departement of agentschap aan te kondigen dat zich bezig zal houden met buitenaardse zaken.

Een geheime commissie die het beheer voert over buitenaardse aangelegenheden zou hier binnenkort een besluit over nemen.

Volgens dr. Preston James, een columnist van de Amerikaanse website Veterans Today, staat de commissie op het punt te besluiten dat het tijd is om naar buiten te treden en de buitenaardse aanwezigheid op aarde bekend te maken.

Prominente personen

Hij zegt dat deze geheime commissie, Majestic 12 of MJ-12 geheten, de oprichting van een formeel departement van buitenaardse zaken zal goedkeuren.

Naar verluidt zal dit departement een soortgelijke rol vervullen als het ministerie van Buitenlandse Zaken. Waar het ministerie van Buitenlandse Zaken voornamelijk contact onderhoudt met regeringen zal het nieuwe agentschap of departement zich vooral richten op de betrekkingen met buitenaards leven.

Dr. James beweert dat men verschillende prominente individuen op het oog heeft om leiding te gaan geven aan het nieuwe agentschap of departement.

Roswellincident

Hij heeft naar eigen zeggen stukken in handen gekregen over de beraadslagingen van MJ-12, de commissie bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers die in 1947 oorspronkelijk werd gevormd om het Roswellincident te onderzoeken.

Het zijn volgens James vooral de jongere commissieleden die ervoor pleiten om in de openbaarheid te treden. “Sommige stukken suggereren dat deze groep in tweeën is gesplitst, waarbij de jongere leden zich hard maken voor publieke bekendmaking en de oprichting van een officieel departement van buitenaardse zaken,” schrijft hij.

Bron: Exonews.org via Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Lijkt me echt supervet!

  0 likes
 2. Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.

  0 likes
 3. je moet wel gek zijn om zo iets op te richten toch?
  er bestaan geen buitenaardse en geen ufo,s zeggen ze toch en contact hebben ze al helemaal niet gehad.
  ontkennen,ontkennen,ontkennen en nu dit.
  stelletje leugenaars.

  0 likes
 4. [quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

  Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.

  0 likes
 5. Dat zou tijd worden! MAAR, eerst de misdaden van de oude garde voor een burgergerecht brengen en de misdadigers definitief uit de Aardse samenleving verwijderen. Stel je voor dat het schorriemorrie nog iets te zeggen zou blijven hebben.

  0 likes
 6. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken, maar volgens mij gaat een commissie van wijze mensen buitenaards leven ”onderzoeken”. Om het vervolgens de bevindingen aan het witte huis te rapportteren. Het witte huis brengt vervolgens de conclusie van de commissie naar buiten. Zeer slim!

  0 likes
 7. Eigenlijk hebben Wij al gewonnen, de Cabal zit nu al lang in doodsangst, laten we met elkaar het Licht te uiten door onze Liefde, want beiden zijn immers Verheven.

  Laten we Vol van Liefde, deze zieke Gaia voorgoed te helen met wie we werkelijk zijn, Amen!

  0 likes
 8. gisterenavond laat weer een U.F.O gezien richting vanuit het zuiden naar het noorden.

  0 likes
 9. Jeroen van Gestel

  Klinkt leuk, geloof er alleen geen zak van.

  0 likes
 10. Ik ben benieuwd wie de overheidsbronnen zijn.

  Aan de ene kannt denk ik wow gaaf!!! aan de andere kant denk ik hmmm waarom hebben ze zich niet eerder laten zien aan mij en we aan die rare overheden?

  0 likes
 11. [quote name=”kim”]gisterenavond laat weer een U.F.O gezien richting vanuit het zuiden naar het noorden.[/quote]

  UFO kan dus ook een satelliet zijn.. 😉

  0 likes
 12. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De zoveelste maal oude vaarzen uit de gracht of oude koeien uit de sloot halen…
  De VSA-ufo-coverups sinds 1947 Roswell moet eenmaal van onder de mat op de tafel,op welke manier,wanneer,door wie, waarom….
  Politiek gezien was al sprake over een ministerie voor exo-ruimtevaartzaken sinds de werkvergaderingen van de VN ivm de ufo-resolutie 33-426 dd 16/12/2013,
  met de blijvende politieke beslissingsrechten voor regeringsleiders van elke Aardse soevereine staat, met en voor hun bevolking, de keuze vrijheid al dan niet te willen samenwerken met Extraterrestrials. Dictatoriele drukallures horen niet thuis in de politieke gelederen van democratische rechtstaten!
  De geschiedenis aangaande het ontstaan van het universum, het Aardse zonnestelsel, van Extraterrestrials civilisaties al dan niet van op de Aarde…zullen een voorname rol spelen, eerst informeren, dossiers bestuderen, en later besluitvormingen

  0 likes
 13. Het zijn weer mensen die het roepen. Dus wachten we nog maar even af.

  0 likes
 14. X-files resurrection!

  0 likes
 15. [quote name=”Jeroen van Gestel”]Klinkt leuk, geloof er alleen geen zak van.[/quote]

  Amen.

  0 likes
 16. [quote name=”Ken”][quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

  Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.[/quote]

  Maar…dat begrijpen de mensen ook die op dit moment in het zadel zitten. En die zullen dit zadel niet willen verruilen tegen iets minders Ze zullen dus moeten zorgen dat een nieuwe machtsstructuur begint bij hen. Er zal dus een gemeenschappelijke vijand moeten worden gecreëerd, aangezien het geen landen meer zijn waartegen we dan vechten. Een vijand is nodig om te blijven geloven in het systeem. De vijand zal dus abstracter zijn en in onszelf moeten leven. Eugenetica is tegen deze vijand een handig wapen en aangezien dna straks waarschijnlijk van iedereen onder de loep genomen gaat worden en we in staat zijn bepaalde genen uit te schakelen, is een wereldregering nu niet bepaald zonder risico’s. De enige wijze waarop een wereldregering eerlijk kan ontstaan, is door te starten vanuit complete chaos en door vanuit liefde op te bouwen in plaats van uit materialisme.

  0 likes
 17. Snowden, WikiLeaks, Assange en Manning,…geheimen sijpelen geleidelijk naar buiten. Wij, u en ik, the sheeple, zijn dan eindelijk volwassen genoeg bevonden om dit te mogen weten. Op zich een misdaad tegen de mensheid om dit zolang te verzwijgen. X-aantal godsdienstoorlogen, fanatieke maniakken, onschuldige slachtoffers hadden zo vermeden kunnen worden. bigger than watergate!

  0 likes
 18. [quote name=”Hr”][quote name=”Ken”][quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

  Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.[/quote]

  Maar…dat begrijpen de mensen ook die op dit moment in het zadel zitten. En die zullen dit zadel niet willen verruilen tegen iets minders Ze zullen dus moeten zorgen dat een nieuwe machtsstructuur begint bij hen. Er zal dus een gemeenschappelijke vijand moeten worden gecreëerd, aangezien het geen landen meer zijn waartegen we dan vechten. Een vijand is nodig om te blijven geloven in het systeem. De vijand zal dus abstracter zijn en in onszelf moeten leven. Eugenetica is tegen deze vijand een handig wapen en aangezien dna straks waarschijnlijk van iedereen onder de loep genomen gaat worden en we in staat zijn bepaalde genen uit te schakelen, is een wereldregering nu niet bepaald zonder risico’s. De enige wijze waarop een wereldregering eerlijk kan ontstaan, is door te starten vanuit complete chaos en door vanuit liefde op te bouwen in plaats van uit materialisme.[/quote]

  “Er zal dus een gemeenschappeli jke vijand moeten worden gecreëerd, aangezien het geen landen meer zijn waartegen we dan vechten.”

  Zoals Carol Rosin zei : ” The last card. The last card.”

  0 likes
 19. [quote name=”Jan”][quote name=”kim”]gisterenavond laat weer een U.F.O gezien richting vanuit het zuiden naar het noorden.[/quote]

  UFO kan dus ook een satelliet zijn.. ;-)[/quote]

  kan inderdaad van alles zijn, eergisteren zag ik een gelig lichtje heel hoog en op een gegeven moment gaf het heel fel wit licht een flits als een grote bouwlamp en daarna weer klein gelig en vloog verder, deze van gisterenavond was een licht dat steady vloog geen idee wat het is vandaar u.f.o. We wachten rustig af.

  0 likes
 20. Altijd binnenkort, maar nooit nu…

  0 likes
 21. Dit zal niet gebeuren, veel te veel weerstand van de christelijke Amerikanen. Moeten wij ook niet willen, een orgaan van de Amerikaanse overheid, die weer kunnen bepalen welke informatie ze ons voeden. Lang leve het Internet, bepaal lekker zelf wat je wil geloven… onderzoek dat waar je in gelooft of vraagtekens bij hebt.
  Je bent een kind van het heelal, je bent niet minder dan de bomen en de sterren. Je hebt het recht hier te zijn. En of je het doorgrondt of niet, twijfel er niet aan dat het heelal zich ontvouwt zoals het moet. En wat je ook doet of nastreeft, houdt vrede in je ziel in de luidruchtige verwarring van het leven. Ondanks alle geveinsdheid, geestdodendheid en vervlogen dromen is dit nog steeds een prachtige wereld.

  0 likes
 22. Departement van Buitenaardse Zaken? Hoe kan je nou zaken met figuren doen, die zich nooit in de openbaarheid vertonen?

  0 likes
 23. [quote name=”Ken”][quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

  Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.[/quote]

  Illuminatie bestaat , en een wereld regering word ietsj negatief.

  0 likes
 24. Ik heb bij de U.N. gewerkt.

  De U.N. heeft al jaren een afdeling die zich met aliens bezighoud. Het heet het U.N. Office For Outer Space Affairs. (Unoosa)

  Dit is geen grapje.

  0 likes
 25. Buitenaardse zaken is minder spannend dan het klinkt.

  Een satelliet of ruimtestation is ook een buitenaardse zaak en daar is geen ufo of alien bij betrokken.

  0 likes
 26. [quote name=”kim”]kan inderdaad van alles zijn, eergisteren zag ik een gelig lichtje heel hoog en op een gegeven moment gaf het heel fel wit licht een flits als een grote bouwlamp en daarna weer klein gelig en vloog verder.[/quote]

  Dat waren zeer zeker buitenaardsen die naar jou seinden om contact met jou te krijgen. Hier moet je wat mee doen!

  0 likes
 27. [quote name=”nunki”]Ik heb bij de U.N. gewerkt.

  De U.N. heeft al jaren een afdeling die zich met aliens bezighoud. Het heet het U.N. Office For Outer Space Affairs. (Unoosa)

  Dit is geen grapje.[/quote]
  Helemaal correct.Ik wilde dit schrijven, maar u was mij voor.Uiteraard bedankt en een groen duimpje komt van mij.

  0 likes
 28. [quote name=”bending unit 22″][quote name=”Ken”][quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

  Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.[/quote]

  Illuminatie bestaat , en een wereld regering word ietsj negatief.[/quote]

  Een wereldregering streeft naar een dicatuur van een occulte nieuwe wereldorde. Dat is aan afschuwelijke dictatuur. Zo zie je maar dat er op dit forum vele zijn die dat stiekem aanhangen (zo’n afschuwelijk dicatuur). En ja de illuminati bestaan wel degelijk en zijn satanisten. Rotvolk dus !

  0 likes
 29. Elbert Westerbeek

  Het zal tijd worden. Als de VN een departement voor buitenaardse zaken heeft, waarom hebben ze dan nooit iets naar buiten gebracht?

  0 likes
 30. Het filmpje nr 3 is interessant. Daar wordt gezegd dat god ook aliens heeft gemaakt maar daar niks over heeft gezegd. Klopt niet helemaal. Maar die man wil niet uit zijn comfort zone komen en denken dat aliens wel eens … zouden kunnen zijn. Ja en dan bedenken wat die lui allemaal op hun kerfstok hebben. Aan welk avontuur begin je ?

  0 likes
 31. Waarom de VS? Misschien is het wel zo dat aliëns met Kazachstanen, Zimbabwanen of wat mij betreft met Luxemburgers in contact staan en dat de aliëns de VS maar een rariteitenkabinet vinden. Zitten ze daar mooi met hun ministerie van buitenaardse zaken. Zo’n oude professor die inmiddels op Robinson Crusoe lijkt en in een donkere hal met stoffige apparatuur tussen de spinnenwebben tegen zichzelf praat.

  0 likes
 32. Wijze woorden Zeta..

  [quote name=”ZetaReticulan”]Dit zal niet gebeuren, veel te veel weerstand van de christelijke Amerikanen. Moeten wij ook niet willen, een orgaan van de Amerikaanse overheid, die weer kunnen bepalen welke informatie ze ons voeden. Lang leve het Internet, bepaal lekker zelf wat je wil geloven… onderzoek dat waar je in gelooft of vraagtekens bij hebt.
  Je bent een kind van het heelal, je bent niet minder dan de bomen en de sterren. Je hebt het recht hier te zijn. En of je het doorgrondt of niet, twijfel er niet aan dat het heelal zich ontvouwt zoals het moet. En wat je ook doet of nastreeft, houdt vrede in je ziel in de luidruchtige verwarring van het leven. Ondanks alle geveinsdheid, geestdodendheid en vervlogen dromen is dit nog steeds een prachtige wereld.[/quote]

  0 likes
 33. [quote name=”Elbert Westerbeek”]Het zal tijd worden. Als de VN een departement voor buitenaardse zaken heeft, waarom hebben ze dan nooit iets naar buiten gebracht?[/quote]
  Departement is een groot woord,,, ze hebben in 2010 een astrofysicus genaamd mazlan othman aangesteld,, maar dat gaat meer over het buitenaards leven( zoals bacterie, algen, enz) dan over buitenaardse intelligentie, is nog al een verschil,, allemaal niet te zwaar aantillen klinkt allemaal spannender dan dat het is

  0 likes
 34. [quote name=”lauke”][quote name=”Elbert Westerbeek”]Het zal tijd worden. Als de VN een departement voor buitenaardse zaken heeft, waarom hebben ze dan nooit iets naar buiten gebracht?[/quote]
  Departement is een groot woord,,, ze hebben in 2010 een astrofysicus genaamd mazlan othman aangesteld,, maar dat gaat meer over het buitenaards leven( zoals bacterie, algen, enz) dan over buitenaardse intelligentie, is nog al een verschil,, allemaal niet te zwaar aantillen klinkt allemaal spannender dan dat het is[/quote]
  http://www.oosa.unvienna.org/ United Nations Office for Outer Space Affairs.De door niemand bekeken reactie van #28NCK.

  0 likes
 35. [quote name=”nunki”]Ik heb bij de U.N. gewerkt.

  De U.N. heeft al jaren een afdeling die zich met aliens bezighoud. Het heet het U.N. Office For Outer Space Affairs. (Unoosa)

  Dit is geen grapje.[/quote]

  Kijk maar uit dan, wat je schrijft. Want straks moet jij ook bivakeren op een vliegveld. Big Brother Is Watching You ?

  0 likes
 36. De volgende Falsflag zal zijn dat we worden aangevallen door buitenaardsen en dat we hiertegen beschermd moeten worden.

  We hebben in de recente geschiedenis diverse creaties gezien van het creëren van een zogenaamde gezamenlijke vijand: De Joden (2de WO), Het Rode gevaar, De Zure regen, het Y2K probleem, de CO2, de Moslims, Al Quada, Weapons of Mass Destruction, 9-11 en zo wordt de volgende kaart getrokken:de aanval op de aarde door buitenaardsen.

  De Romeinse truc werkt nog steeds: Verdeel en Heers.

  0 likes
 37. Rogér vdf Lousberg

  FALSE FLAG -> Werner von Braun zei het al 🙂

  0 likes
 38. [quote name=”Soul to Soul”][quote name=”Hr”][quote name=”Ken”][quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

  Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.[/quote]

  Maar…dat begrijpen de mensen ook die op dit moment in het zadel zitten. En die zullen dit zadel niet willen verruilen tegen iets minders Ze zullen dus moeten zorgen dat een nieuwe machtsstructuur begint bij hen. Er zal dus een gemeenschappelijke vijand moeten worden gecreëerd, aangezien het geen landen meer zijn waartegen we dan vechten. Een vijand is nodig om te blijven geloven in het systeem. De vijand zal dus abstracter zijn en in onszelf moeten leven. Eugenetica is tegen deze vijand een handig wapen en aangezien dna straks waarschijnlijk van iedereen onder de loep genomen gaat worden en we in staat zijn bepaalde genen uit te schakelen, is een wereldregering nu niet bepaald zonder risico’s. De enige wijze waarop een wereldregering eerlijk kan ontstaan, is door te starten vanuit complete chaos en door vanuit liefde op te bouwen in plaats van uit materialisme.[/quote]

  “Er zal dus een gemeenschappeli jke vijand moeten worden gecreëerd, aangezien het geen landen meer zijn waartegen we dan vechten.”

  Zoals Carol Rosin zei : ” The last card. The last card.”[/quote]
  The last card was bedoeld voor de olympiche spelen in Londen.dat is niet door gegaan.de koningin keek zuur.

  0 likes
 39. [quote name=”Orion”][quote name=”kim”]kan inderdaad van alles zijn, eergisteren zag ik een gelig lichtje heel hoog en op een gegeven moment gaf het heel fel wit licht een flits als een grote bouwlamp en daarna weer klein gelig en vloog verder.[/quote]

  Dat waren zeer zeker buitenaardsen die naar jou seinden om contact met jou te krijgen. Hier moet je wat mee doen![/quote]
  Wat een onzin. Datzelfde zag ik vorig jaar toen de ISS overvloog. De ISS was voorbij gevlogen en even later zag ik dus hetzelfde als Kim. Een iridium satelliet heeft daar nogal eens een handje van.

  0 likes
 40. Als de MJ-12 het doen, dan vertrouw ik het helemaal niet. Ik vertrouw het zowiezo al niet als het de regering doet.

  0 likes
 41. [quote name=”Charles”]De volgende Falsflag zal zijn dat we worden aangevallen door buitenaardsen en dat we hiertegen beschermd moeten worden.

  We hebben in de recente geschiedenis diverse creaties gezien van het creëren van een zogenaamde gezamenlijke vijand: De Joden (2de WO), Het Rode gevaar, De Zure regen, het Y2K probleem, de CO2, de Moslims, Al Quada, Weapons of Mass Destruction, 9-11 en zo wordt de volgende kaart getrokken:de aanval op de aarde door buitenaardsen.

  De Romeinse truc werkt nog steeds: Verdeel en Heers.[/quote]

  Ik kan best volgen wat Charles hier zegt. Niet geheel uit de lucht gegrepen. Ik kan het niet bedwingen en ‘t staat te popelen om naar buiten te komen…brainfart!

  We shall see…or not or, as usual, only war, destruction, deceit, sickness and last but not least…MONEY!

  Stel je even voor! Het buitenlands beleid van de Amerikanen (onder andere!) heeft nog niet erg veel goeds teweeg gebracht…ik ben ontzettend benieuwd wanneer we deze onzin van start mogen zien gaan.

  Men zou beter eerst de ellende en ongelijkheid hier eens wat aanpakken ipv de grote Jan uit te hangen en doen alsof we ‘t voor elkaar hebben…niet dus.
  Anyway, thumbs up voor bekendmaking.

  0 likes
 42. Het zou kunnen te maken hebben met de aankondiging van Richard Boylan, hij zegt dat in het tijdvak van 24-27 oktober 2013, er een landing van Et’s zal plaatsvinden in Cleveland, USA. Als dit waar zou zijnn, kan ik me voorstellen dat er voor deze datum een bekendmaking zou kunnen zijn dat we bezocht zijn door buitenaardsen. Het zou natuurlijk uitermate handig zijn als het department van buitenaardse zaken dit via het witte huis bekend zou maken. Het witte huis blijft dan buiten schot. Zij zijn dan de boodschapper van dit nieuws.
  Uiteraard zijn ze al lang op de hoogte van het feit dat er buitenaards leven bestaat, maar ze brengen alleen maar de conclusies van het departement naar buiten. Zo kunnen ze voorkomen dat ze al jaren op de hoogte waren van deze zaken, en dat ze dus verrast zijn door deze conclusies.

  0 likes
 43. Richard Boylan…Gohn een mens zou ‘t willen geloven, maar enige scepsis is hier wel op z’n plek. We hebben de onzin van de GF (Galactische Federatie) reeds over én IN het hoofd gekregen, als men weer beweert dat er zogenaamde ET’tjes gaan landen…dan lijkt me dit, en vergeef me, weinig waarschijnlijk.

  Wat de constructie-theorie betreft ivm dat bijzonder departement vs. ‘t Witte Huis, kan ik wel volgen en ‘t zou me niets verbazen.

  0 likes
 44. Wie van ons hier wenst zich daarvoor op te geven? Wie zou graag deel uitmaken van het “Departement van Buitenaardsen door Burgers” ? Zou ik nog wel zien zitten. Haha!
  Hoewel ik ‘t donkerbruin vermoeden heb dat men niet staat te popelen voor Geëngageerde Burgers in deze zaken.
  Stel je voor! Voor een keer géén militaire of andere instanties of instituten, maar écht ‘gewone’ burgers! Dat is pas thinking out of the box!
  Volgens mij is ‘t idee alleen al net ietsje té avangardistisch.
  What a world, isn’t it? 😉

  0 likes
 45. [quote name=”Carpa”]Richard Boylan…Gohn een mens zou ‘t willen geloven, maar enige scepsis is hier wel op z’n plek. We hebben de onzin van de GF (Galactische Federatie) reeds over én IN het hoofd gekregen, als men weer beweert dat er zogenaamde ET’tjes gaan landen…dan lijkt me dit, en vergeef me, weinig waarschijnlijk.

  Wat de constructie-theorie betreft ivm dat bijzonder departement vs. ‘t Witte Huis, kan ik wel volgen en ‘t zou me niets verbazen.[/quote]
  De landing van et’s is een hypothese, ik heb daar ook grote twijfels over. Maar zo’n departement kan een hoop wind uit de zeilen wegnemen van de W.H. Op die manier hoeven niet door het stof te gaan na de disclosure. Het enige wat moeten doen is de bevindingen raporteren, en na het eigen ”onderzoek” bevestigen. De lastige vragen die daarna gaan volgen, en het onvermijdelijke ”zwarte pieten” zullen nog wel lastig zijn maar niet onoverkomelijk.

  0 likes
 46. [quote name=”max1″]Het zou kunnen te maken hebben met de aankondiging van Richard Boylan, hij zegt dat in het tijdvak van 24-27 oktober 2013, er een landing van Et’s zal plaatsvinden in Cleveland, USA.[/quote]
  Er zal geen tijd of datum gegeven worden wanneer onze buitenaardse broeders zullen landen. Wel zijn ze al jaren lang bezig om ons op het bestaan van buitenaards intelligentie voor te bereiden. En er bestaat natuurlijk al lang een departement voor buitenaardse zaken, alleen dat was altijd top secret..

  0 likes
 47. [quote name=”Ankh”][quote name=”max1″]Het zou kunnen te maken hebben met de aankondiging van Richard Boylan, hij zegt dat in het tijdvak van 24-27 oktober 2013, er een landing van Et’s zal plaatsvinden in Cleveland, USA.[/quote]
  Er zal geen tijd of datum gegeven worden wanneer onze buitenaardse broeders zullen landen. Wel zijn ze al jaren lang bezig om ons op het bestaan van buitenaards intelligentie voor te bereiden. En er bestaat natuurlijk al lang een departement voor buitenaardse zaken, alleen dat was altijd top secret..[/quote]
  Daar heb je volkomen gelijk in. Ik refereer aan het project Solar Warden!

  0 likes
 48. Zucht, staan ze alweer ‘op het punt’ alles vrij te geven?

  0 likes
 49. [quote name=”max1″]Het zou kunnen te maken hebben met de aankondiging van Richard Boylan, hij zegt dat in het tijdvak van 24-27 oktober 2013, er een landing van Et’s zal plaatsvinden in Cleveland, USA.[/quote]

  Tsja, en volgens hem is dit een foto van een van de ‘visitors’ die op die dag rond zal lopen in Cleveland.

  http://www.drboylan.com/StarVisitorPictures/amocoet.jpg

  Je moet het maar weer geloven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op

Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op

De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op, ...

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageerde het internet

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageert het internet

Je kent ze wel, die beroemdheden en ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.