Buitenaards

‘VS gaan departement buitenaardse zaken vormen’

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens overheidsbronnen staat de Amerikaanse overheid op het punt een nieuw departement of agentschap aan te kondigen dat zich bezig zal houden met buitenaardse zaken.

Een geheime commissie die het beheer voert over buitenaardse aangelegenheden zou hier binnenkort een besluit over nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens dr. Preston James, een columnist van de Amerikaanse website Veterans Today, staat de commissie op het punt te besluiten dat het tijd is om naar buiten te treden en de buitenaardse aanwezigheid op aarde bekend te maken.

Prominente personen

Hij zegt dat deze geheime commissie, Majestic 12 of MJ-12 geheten, de oprichting van een formeel departement van buitenaardse zaken zal goedkeuren.

Naar verluidt zal dit departement een soortgelijke rol vervullen als het ministerie van Buitenlandse Zaken. Waar het ministerie van Buitenlandse Zaken voornamelijk contact onderhoudt met regeringen zal het nieuwe agentschap of departement zich vooral richten op de betrekkingen met buitenaards leven.

Dr. James beweert dat men verschillende prominente individuen op het oog heeft om leiding te gaan geven aan het nieuwe agentschap of departement.

Roswellincident

Hij heeft naar eigen zeggen stukken in handen gekregen over de beraadslagingen van MJ-12, de commissie bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers die in 1947 oorspronkelijk werd gevormd om het Roswellincident te onderzoeken.

Het zijn volgens James vooral de jongere commissieleden die ervoor pleiten om in de openbaarheid te treden. “Sommige stukken suggereren dat deze groep in tweeën is gesplitst, waarbij de jongere leden zich hard maken voor publieke bekendmaking en de oprichting van een officieel departement van buitenaardse zaken,” schrijft hij.

Bron: Exonews.org via Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H. Ermand
H. Ermand
10 jaren geleden

Lijkt me echt supervet!

Ned Kelly
Ned Kelly
10 jaren geleden

Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.

m&m
m&m
10 jaren geleden

je moet wel gek zijn om zo iets op te richten toch?
er bestaan geen buitenaardse en geen ufo,s zeggen ze toch en contact hebben ze al helemaal niet gehad.
ontkennen,ontkennen,ontkennen en nu dit.
stelletje leugenaars.

Ken
Ken
10 jaren geleden

[quote name=”Ned Kelly”]Majestic 12 dat zal dan een mooie bende worden want die horen bij de illuminatie.Gaat het dan zoiets worden als ze toen de tijd de indianen zaken hadden opgericht met de bedoeling ze uit te roeien.[/quote]

Wie zegt dat? Er is niet eens concreet bewijs dat een ‘illuminatie’ bestaat. En een wereldregering hoeft niet eens iets negatiefs te zijn, daar zullen we in de toekomst toch wel naar toe moeten willen we als mensheid naar andere planeten reizen.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x