Homepagina » UFO » Waarom raakt Clinton zo gestrest door UFO’s en ruimtewezens?
Waarom raakt Clinton zo gestrest door UFO's en ruimtewezens?

Waarom raakt Clinton zo gestrest door UFO’s en ruimtewezens?

Tijdens een uitzending van de Amerikaanse talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’ afgelopen maand was oud-president Bill Clinton gespannen, gestrest en op zijn hoede toen presentator Jimmy Kimmel begon over UFO’s. Dat blijkt uit een analyse van de lichaamstaal van de ex-president.

Gedurende zijn tweede ambtstermijn liet Clinton onderzoeken hoeveel informatie de overheid heeft over UFO’s en ruimtewezens. Na het interview met Kimmel werden de beelden bestudeerd door Ben Hansen, presentator van het programma ‘Fact or Faked: Paranormal Files’. Hansen, die is afgestudeerd in criminologie en sociologie, kreeg na afloop van de uitzending met Clinton veel vragen van fans.

Hansen ontdekte non-verbale tekens van stress en ontwijkend gedrag. Clinton gebruikte aan het begin van het interview beide handen terwijl hij sprak en zijn beide voeten stonden op de grond. Toen Kimmel hem vragen begon te stellen over UFO’s stelde Clinton zich defensief op, wat wijst op de intentie om iets te verhullen, aldus Hansen.

Clinton greep met beide armen de stoel vast en deed zijn benen over elkaar. Gedurende de rest van het gesprek kwam zijn rechterarm bijna niet meer los van de leuning. Toen hem werd gevraagd of hij als president onderzoek had gedaan naar UFO’s, veranderde Clinton al snel van onderwerp. Hij begon over Area 51, de topgeheime basis in de Nevada-woestijn. De oud-president beweerde dat Amerikanen dachten dat er buitenaardsen werden verborgen omdat werknemers speciale uniformen moesten dragen. Volgens een vooraanstaande expert is deze bewering nooit eerder gedaan.

Hansen ontdekte na de vraag over het Roswellincident tegenstrijdigheden tussen uitspraken van Clinton en zijn lichaamstaal. Terwijl hij Kimmel vertelde dat hij ‘alles’ had onderzocht, schudde hij nee. Hansen wees op een rapport uit 1995 waarin staat dat alle documenten van het Roswell Army Air Field (RAAF) tussen 1946 en 1949 zijn vernietigd.

Op bepaalde momenten knarste Clinton met zijn tanden, keek hij weg en sloot hij zijn ogen, aldus Hansen. Tekens dat de oud-president gestrest was of probeerde zijn gevoelens te verbergen. Op andere momenten begon Clinton te stotteren of veranderde hij plotseling van onderwerp.

De voormalige president zei te denken dat in het universum wel ander leven moet zijn. “Oh, probeer je me een hint te geven dat er buitenaardsen zijn?” vroeg Kimmel. “Nee,” antwoordde Clinton, terwijl hij ja knikte.

[WND]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Heb hem net helemaal gezien.
  Zelf denk ik dat ie een groot vermoeden heeft dat er aliens op aarde zijn, of wel samenwerken met instanties of niet.
  Het vreemde is dat altijd de Amerikaanse (ex)presidenten deze vragen krijgen , volgens mij zijn er nog honderden wereldleiders die meer kunnen weten.
  Uiteraard heeft Amerika Hollywood om ons van alles en nog wat te doen geloven en ze hebben Area 51 wat schijnbaar echt bestaat (duh) en dus op de 1 of andere manier zijn we altijd geneigd naar Amerika te kijken voor antwoorden die betrekking hebben op het bestaan van buitenaards leven.
  Kijk naar de achtergronden van de laatste paar presidenten, Carter was een pindaboer, Ronald Reagan was een B acteur uit western films in de 50’s , George Bush Senior is en was altijd al betrokken bij duistere praktijken of wel z’n familie en deze man moest even plaatsnemen ivm de oorlog tegen Irak, daarna komt Billy Boy die zichzelf meerdere keren in de nesten heeft geholpen en niet altijd erg intelligent overkwam en daarna de grootste NITWIT of them all, George Bush Junior met het IQ van een rozijn die no way een diploma van Harvard heeft kunnen halen (dan kon ik ook afstuderen op Harvard).
  Kortom: Zou je de NITWIT presidenten uberhaupt ooit iets hebben verteld over Aliens, voordat je het weet flappen ze er wat uit, I would’nt trust them as far as I can throw them !!

  Kortom: Dompies geef je niet teveel info en die vragen er ook niet naar, de presidenten die er wel naar gevraagd hebben en hun twijfels hadden over de antwoorden die ze daarop kregen zijn dood of afgezet etc…

  24 likes
 2. I Did Not Have a Relationship With Aliens’

  18 likes
 3. Kimmel heeft steward vervangen… erg jammer. Had iets te veel kritiek op Obama ..

  2 likes
  • Iets te veel kritiek op Obama? Noem eens vijf pluspunten van Obama. Meer mag ook hoor… Ik zet er wel een goed onderbouwd nadeel tegen over.

   5 likes
   • En bij u mening zie je maar.. dat slimheid geen wijsheid is 😉

    3 likes
   • Obama heeft zorgverzekering en de plicht van zorgverzekeraars om iedereen te verzekeren ingesteld.
    Ook is de president druk bezig de macht van de banken in te perken.
    Voila twee speerpunten die alleen een republikein wil weerleggen met ideologiën.

    1 likes
   • Oh ik ben alles behalve een obama fan hehe. Steward stelde meer moeilijke vragen en daarom moest hij weg. Dat was het punt wat ik maakte.

    0 likes
 4. Clinton is net zo gestrest als toen met die sex-sigaar-affaire met Monica Lewinsky; dat was ook 1 grote leugen; nu liegt weer over buitenaardsen en is hij daardoor opnieuw gestrest.

  6 likes
 5. Clinton raakt zo gestrest van Ufo’s en ‘Aliens’ omdat hij weet dat samenwerking met ‘Aliens’ noodzakelijk is om rampen te bestrijden.

  1 likes
  • als er rampen zijn dan zijn die voor 99% door de amerikaanse regering veroorzaakt door chemtrails,drones,etc…..ik zal je uit een droom helpen de machthebbers van de wereld zijn ALIENS!!!!!ik noem ze reptielen!!!!!kijk maar eens naar die reptielenoogjes van joe bidden,george bush sr/jr,obama,prince phillippe u.k,queen elizabeth,bill clinton,hilary clinton,rockefellar family,bill gates,rotschild family…….kijk het kwaad in de ogen…….

   2 likes
 6. Dat heb je als je met demonen wil spelen, zal je weten wat het lot voor je wordt als je sterft en wat je hebt bereikt?

  2 likes
 7. Let ook op de lachband.

  Over het algemeen word er lacherig gedaan over dit onderwerp. Als je het serieus neemt, word je niet meer serieus genomen. Dat weet Clinton ook.

  1 likes
 8. Wat dan? Mag dat ook al niet? 😀 Je mag ook niks tegenwoordig. 😛

  0 likes
 9. Miss Multiuniverse

  Misschien het eens aan Hillary vragen ? Of Monica die twee weten vast meer en zijn niet zo verlegen als Bill.

  0 likes
 10. interessante théorie, vond ook de intro van Hansen goed. Het wordt niet als feit gebracht, maar als opmerkelijk. Je kunt er alle kanten mee op; heb wel zo mijn eigen visie erop

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend onderzoek: er is absoluut niks geks aan complottheoretici, concluderen deze Australische wetenschappers

Er is een studie verschenen over complottheoretici ...

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Er zijn verschillende Facebookpagina’s verschenen die oproepen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.