UFO

Waarom raakt Clinton zo gestrest door UFO’s en ruimtewezens?

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een uitzending van de Amerikaanse talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’ afgelopen maand was oud-president Bill Clinton gespannen, gestrest en op zijn hoede toen presentator Jimmy Kimmel begon over UFO’s. Dat blijkt uit een analyse van de lichaamstaal van de ex-president.

Gedurende zijn tweede ambtstermijn liet Clinton onderzoeken hoeveel informatie de overheid heeft over UFO’s en ruimtewezens. Na het interview met Kimmel werden de beelden bestudeerd door Ben Hansen, presentator van het programma ‘Fact or Faked: Paranormal Files’. Hansen, die is afgestudeerd in criminologie en sociologie, kreeg na afloop van de uitzending met Clinton veel vragen van fans.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hansen ontdekte non-verbale tekens van stress en ontwijkend gedrag. Clinton gebruikte aan het begin van het interview beide handen terwijl hij sprak en zijn beide voeten stonden op de grond. Toen Kimmel hem vragen begon te stellen over UFO’s stelde Clinton zich defensief op, wat wijst op de intentie om iets te verhullen, aldus Hansen.

Clinton greep met beide armen de stoel vast en deed zijn benen over elkaar. Gedurende de rest van het gesprek kwam zijn rechterarm bijna niet meer los van de leuning. Toen hem werd gevraagd of hij als president onderzoek had gedaan naar UFO’s, veranderde Clinton al snel van onderwerp. Hij begon over Area 51, de topgeheime basis in de Nevada-woestijn. De oud-president beweerde dat Amerikanen dachten dat er buitenaardsen werden verborgen omdat werknemers speciale uniformen moesten dragen. Volgens een vooraanstaande expert is deze bewering nooit eerder gedaan.

Hansen ontdekte na de vraag over het Roswellincident tegenstrijdigheden tussen uitspraken van Clinton en zijn lichaamstaal. Terwijl hij Kimmel vertelde dat hij ‘alles’ had onderzocht, schudde hij nee. Hansen wees op een rapport uit 1995 waarin staat dat alle documenten van het Roswell Army Air Field (RAAF) tussen 1946 en 1949 zijn vernietigd.

Op bepaalde momenten knarste Clinton met zijn tanden, keek hij weg en sloot hij zijn ogen, aldus Hansen. Tekens dat de oud-president gestrest was of probeerde zijn gevoelens te verbergen. Op andere momenten begon Clinton te stotteren of veranderde hij plotseling van onderwerp.

De voormalige president zei te denken dat in het universum wel ander leven moet zijn. “Oh, probeer je me een hint te geven dat er buitenaardsen zijn?” vroeg Kimmel. “Nee,” antwoordde Clinton, terwijl hij ja knikte.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ferrimassi
Ferrimassi
10 jaren geleden

Kimmel heeft steward vervangen… erg jammer. Had iets te veel kritiek op Obama ..

Emile
Emile
10 jaren geleden

Heb hem net helemaal gezien.
Zelf denk ik dat ie een groot vermoeden heeft dat er aliens op aarde zijn, of wel samenwerken met instanties of niet.
Het vreemde is dat altijd de Amerikaanse (ex)presidenten deze vragen krijgen , volgens mij zijn er nog honderden wereldleiders die meer kunnen weten.
Uiteraard heeft Amerika Hollywood om ons van alles en nog wat te doen geloven en ze hebben Area 51 wat schijnbaar echt bestaat (duh) en dus op de 1 of andere manier zijn we altijd geneigd naar Amerika te kijken voor antwoorden die betrekking hebben op het bestaan van buitenaards leven.
Kijk naar de achtergronden van de laatste paar presidenten, Carter was een pindaboer, Ronald Reagan was een B acteur uit western films in de 50’s , George Bush Senior is en was altijd al betrokken bij duistere praktijken of wel z’n familie en deze man moest even plaatsnemen ivm de oorlog tegen Irak, daarna komt Billy Boy die zichzelf meerdere keren in de nesten heeft geholpen en niet altijd erg intelligent overkwam en daarna de grootste NITWIT of them all, George Bush Junior met het IQ van een rozijn die no way een diploma van Harvard heeft kunnen halen (dan kon ik ook afstuderen op Harvard).
Kortom: Zou je de NITWIT presidenten uberhaupt ooit iets hebben verteld over Aliens, voordat je het weet flappen ze er wat uit, I would’nt trust them as far as I can throw them !!

Kortom: Dompies geef je niet teveel info en die vragen er ook niet naar, de presidenten die er wel naar gevraagd hebben en hun twijfels hadden over de antwoorden die ze daarop kregen zijn dood of afgezet etc…

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Clinton raakt zo gestrest van Ufo’s en ‘Aliens’ omdat hij weet dat samenwerking met ‘Aliens’ noodzakelijk is om rampen te bestrijden.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Clinton is net zo gestrest als toen met die sex-sigaar-affaire met Monica Lewinsky; dat was ook 1 grote leugen; nu liegt weer over buitenaardsen en is hij daardoor opnieuw gestrest.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x