CoronaBuitenland

Zorgwekkend aantal baby’s komt op intensive care terecht: hoe kan dat?

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Zorgwekkend veel baby’s die zijn geboren tijdens de ‘pandemie’ belanden in het ziekenhuis en op de intensive care, meldt 7News Brisbane. Artsen zeggen dat de baby’s geen afweer hebben tegen luchtwegvirussen en positief testen op zowel griep als corona.

The Children’s Hospital at Westmead in Sydney laat weten dat vijf procent van deze baby’s op de ic terechtkomt. Kinderartsen spreken van een ‘zeer zorgwekkende’ ontwikkeling.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De nachtzuster, een account dat wordt beheerd door twee verpleegkundigen, twittert: “Deze ontwikkeling is opvallend aangezien dit fenomeen zich niet voordeed voor de coronaprikcampagne. Uiteraard tast de wetenschap in het duister. Trust the plan.”

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Natuurlijk is dat allemaal “dom toeval”.

rob
rob
1 maand geleden

word nog veel erger

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Laat me raden…..ehmmm…zou het zo kunnen zijn dat hun moeder zich tijdens haar zwangerschap heeft inspuiten met die Operatie-Depopulatie Experimentele Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxciNazi…Roken, Alcohol, Rauwmelkse Kaas & Drugs zijn toch wel redelijk uit den boze tijdens je zwangerschap dacht ik zo…

Peter
Peter
1 maand geleden

Gifspuit bijwerkingen !!!

En maar blijven ontkennen Roverheid en RIVM

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x