Buitenland

Europarlementariër veegt de vloer aan met het EU-beleid: ‘Dit kan zo niet langer’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De staat van de Europese Unie is crisis, een crisis van energie, zei Europarlementariër Rob Roos (JA21) in het Europarlement tijdens het debat over de Staat van de Unie.

“Jarenlang hebben deze Commissie en het Parlement kernenergie gesaboteerd en onze eigen fossiele productie onmogelijk gemaakt. We moesten en zouden inzetten op onbetrouwbare zon en wind. Nu dreigt een koude winter en krijgt Rusland de schuld. Maar iedere zelfreflectie ontbreekt,” aldus Roos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel grotere crisis

We bevinden ons ook in een crisis van koopkracht. Door het ECB-beleid bereikt de inflatie dubbele cijfers en gaat het zuurverdiende geld van gewone spaarders in rook op. De Europese Unie heeft geen oplossing, zei het Europarlementslid.

“En in mijn ogen komt dit alles voort uit een veel grotere crisis: een crisis van nationale soevereiniteit. Want nagenoeg alle problemen waarmee de Europese Unie momenteel kampt, worden veroorzaakt door de Eurofederalistische ideologie van deze Commissie,” benadrukte Roos.

Burger is slechts een sta-in-de-weg

“Europese eenmaking is een doel op zich geworden. Alles moet groen en woke. Voor deze Commissie is de burger slechts een sta-in-de-weg. In een Unie die alleen zou draaien om handel, zouden landen ieder hun eigen oplossingen kunnen vinden. Wat werkt voor Nederland werkt niet per se voor Portugal en vice versa, maar in de EU kan dat niet meer. De Commissie trekt steeds meer macht naar zich toe en regeert bij dictaat. Eurofederalisme leidt ons van de ene naar de andere crisis,” zei hij.

Dit kan zo niet langer. Het is de hoogste tijd voor een terugkeer naar een Europa van soevereine landen, besloot de Europarlementariër.

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

de grootste crisis is die communisten wef cult met hun oorlogzucht en parasietengedrag

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Perfect verwoord, weg met die Europese potentaten, die in wezen niet meer zijn dan parasitaire geldverslinders!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Rob Roos zegt hierbij de waarheid m.b.t. de landverraders en volksverraders, die de burgers van Europa bewust tot wanhoop drijven en dat doen zij mede door de oorlog in de Oekraïne te financieren en te ondersteunen.

De inzet is niet alleen de bewuste ondergang van de Oekraïne, maar ook de bewuste ondergang van Europa, terwijl de uitvoerders hun vluchtplannen al lang klaar hebben en vele jaren in atoomvrije bunkers hun satanische en pedofiele feestjes kunnen voortzetten, feestvierend met voorraden die niet te beschrijven zijn.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Het is afgelopen met de EU.. Wij gaan terug naar onze soverein !! Nieuwe gulden ligt al klaar !!

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x