Spiritueel

Reïncarnatie ‘is echt’: Bewustzijn wordt na de dood ‘bewaard’ in het heelal

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een psychiater is reïncarnatie mogelijk omdat bewustzijn eenvoudigweg energie is die na de dood weer in een nieuw lichaam terechtkomt.

Dr. Jim Tucker interviewde 15 jaar lang kinderen die claimden te zijn gereïncarneerd. Hij bestudeerde in totaal 2500 gevallen.

De psychiater van de Universiteit van Virginia zegt dat reïncarnatie mogelijk is omdat bewustzijn op kwantumniveau bestaat uit energie en in het lichaam resideert.

Mysterie

Voor veel wetenschappers is het bewustzijn nog altijd een mysterie.

Sommigen van hen claimen dat de kwantummechanica het bewustzijn in staat stelt om na de dood verder te gaan.

Dr. Robert Lanza spreekt in dit opzicht van ‘biocentrisme’, een theorie dat het bewustzijn na de dood in het universum wordt vrijgelaten met behulp van subatomaire deeltjes.

Voortbestaan

Dr. Tucker heeft deze theorie enigszins aangepast en zegt dat deze stroom van energie weer in een nieuw lichaam terecht kan komen.

Hij vertelde aan NPR: “Sommige vooraanstaande wetenschappers zoals Max Planck hebben gezegd dat ze bewustzijn zien als iets fundamenteels waar alle materie uit voortkomt.”

“Dat zou betekenen dat bewustzijn niet afhankelijk is van een fysiek brein om te overleven en na de dood van het fysieke lichaam kan voortbestaan,” vervolgde hij.

Vasthecht

“In deze gevallen lijkt het erop dat een bewustzijn zich vasthecht aan een nieuw brein en vervolgens herinneringen uit een vorig leven toont,” zei hij.

Tucker interviewde onder meer een jongen genaamd James Leininger. Hij was op 2-jarige leeftijd geobsedeerd door speelgoedvliegtuigjes en kreeg nachtmerries over een vliegcrash.

“Hij zei dat hij piloot was geweest en was gestationeerd op een schip, de Natoma,” zei dr. Tucker.

Neergeschoten

James vertelde ook dat hij was neergeschoten door de Japanners bij Iwo Jima en dat zijn vriend Jack Larsen heette.

Het bleek dat het vliegdekschip de USS Natoma Bay in de Tweede Wereldoorlog was gestationeerd rond Iwo Jima.

Precies

Bij de slag om Iwo Jima was een piloot omgekomen, een jongeman genaamd James Huston. Die was precies neergestort op de plek die Leininger had aangewezen.

“Net zoals in de meeste andere gevallen verdwenen deze herinneringen toen hij vijf of zes jaar oud was,” lichtte Tucker toe.

In onderstaande video presenteert de psychiater zijn bewijs voor reïncarnatie:

[Express]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikzelf
ikzelf
5 jaren geleden

One Two Three

wmn
wmn
5 jaren geleden

Bewijs of hypothese?

Loki
Loki
5 jaren geleden

Toch gek dat doodgewone mensen dit van nature weten en dat een psychiater daar 15 jaar voor nodig heeft. Kort geleden heb ik dit nog uitgelegd. Het onderbewustzijn is een etherische energie die na de dood het lichaam verlaat. Weer die fout die gemaakt wordt door het bewustzijn te noemen. En dus begrijpt onze vriend uit het stuk het nog niet helemaal en zal het wel weer een paar jaartjes duren voordat hij dat heeft ontdekt.

Richard
Richard
5 jaren geleden

Steeds maar weer gevangen in die matrix.
Gedoemd om te komen en te gaan, en om altijd weder te keren.
Totdat…
Totdat wij deze fase van materie overstijgen naar zuiver spirituele wezens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x