Homepagina » UFO » Landde er een ruimteschip in de tuin van de oom van prins Charles?
Landde er een ruimteschip in de tuin van de oom van prins Charles?

Landde er een ruimteschip in de tuin van de oom van prins Charles?

Prins Charles (66) en zijn vader prins Philip (93) hebben zich in het geheim geabonneerd op het tijdschrift Flying Saucer Review, nadat Lord Mountbatten in zijn achtertuin een ruimteschip had zien landen. De exemplaren werden in een blanco envelop opgestuurd. Dat heeft de gepensioneerde Amerikaanse arts Steven Greer gezegd.

Dr. Greer (59) zei ook dat hij Charles tijdens de première van de film Star Trek: First Contact in 1996 documenten heeft overhandigd over buitenaardse ontmoetingen. De voormalige arts vertelde aan de Daily Star: “De uitgever van het blad, die voor de Britse inlichtingendienst werkte, Gordon Creighton, heeft me persoonlijk verteld dat de koninklijke familie het regelmatig ontving.”

“Prins Philip en prins Charles waren er erg in geïnteresseerd,” ging hij verder. “Hij vertelde me dat hij er persoonlijk voor zorgde dat ze het kregen. De exemplaren werden opgestuurd in een blanco envelop. Ze wilden niet dat het bekend zou worden.”

Dr. Greer voegde toe: “Dit is terug te leiden tot het object dat in de achtertuin van Lord Mountbatten is geland.” Hij kwam in 1979 om het leven door een Ira-bom toen hij voor de kust van Ierland aan het vissen was.

Greer, die in de buurt van Washington DC woonachtig is, claimt ook dat hij een brief heeft gekregen van de secretaresse van Charles nadat hij hem het dossier had overhandigd. “In de brief bedankte hij me voor het verstrekken van het materiaal en wenste hij me succes bij het naar buiten brengen van deze informatie,” zei hij.

Binnenkort wordt de nieuwe documentaire Sirius van dr. Greer uitgebracht. De film is vanaf 23 februari verkrijgbaar in de iTunes Store en komt op 9 maart uit op DVD. Een woordvoerster van Clarence House, één van de residenties van het Britse Hof, zei ‘geen gegevens te hebben over een abonnement op dit tijdschrift’.

[Daily Star]


Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. … hmmm, Greer. Al niet meer geloofwaarig.

  14 likes
  • … hmmm, m.b. Trol!

   Greer ongeloofwaardig? Wat doe jij dan op deze website?

   Wij hebben veel te danken aan Dr. Steven Greer. Dankzij zijn uitgebreide onderzoek weten wij veel meer over dit onderwerp.

   10 likes
   • … een andere mening en dan meteen trol ? …. 🙂

    15 likes
   • Helemaal mee eens, ik heb wat werk van Greer gelezen en m.b. weet blijkbaar niet waar hij/zij het over heeft.

    5 likes
    • M.B. weet heel goed waar het over gaat. Greer is een Hoaxer en Geldwolf. Hij maakte indruk op mij met zijn persconferentie in 2001, maar hij is alleen nog maar op geld uit en beweerd onder andere van een foto van een mot dat het een alien is.
     Op ATS (Above Top Secret) kun je dat en nog veel meer over hem nalezen.

     Helaas, Greer is een desinformant, net als vele anderen. Ik hou het overigens wel goed voor mogelijk dat een aantal van hen dit mogelijk onder druk van de CIA o.i.d. doet.

     4 likes
   • Dit is toch niet de ‘Dr Steven Greer’ website ? Anders zou ik inderdaad niet meer langskomen.

    8 likes
 2. Als leden van het Britse koningshuis nu al in Buitenaardsen/UFO’s geloven, dan wordt het de hoogste tijd dat de VS/Obama dito Buitenaardsen/UFO’s openbaar gaan maken. En in die maten dat de mensheid gaan samenwerken met Buitenaardsen/UFO’s, dit ipv. hen aan te vallen. In het laatste geval zou dit het einde van de mensheid betekenen.

  7 likes
  • Dat zou wel erg wreed zijn van de aliens om de gehele mensheid uit te roeien omdat er kleine groepen zijn die willen vechten. De meeste mensen willen vrede. Dat gaat echt nooit gebeuren, er is geen enkel motief.

   0 likes
 3. Het Britse koningshuis is zowiezo ongeloofwaardig , het zijn niet eens de echte troon houders.
  Corrupt zooitje is het , kijk naar Elizabeth de II , mens is bijna 300 jaar oud, denk ik dan.

  Vind het persoonlijk enge mensen, het gedrag , het gepraat.

  Misschien komen ze wel van een ander planeet!!!

  6 likes
 4. Wat een slap verhaal, hoe weet die dokter Greer nou dat er ufo in de tuin geland is in de tuin van Lord mount huppeldepup, hoe kan hij dat nou in godsnaam weten is hij erbij geweest? Lijkt mij sterk.
  Het is nog weer eens een suggestief l*lverhaal wat op geen enkele manier bewijsbaar is, zo word het hele ufo gebeuren ongeloofwaardig en belachelijk gemaakt.

  En hoe kan hij nou weten dat Prins Charles stiekem op een ufo blad geabonneerd is en deze bladen in een blanco envelop ontvangt?
  Zo kan je alles wel vertellen het is toch op geen enkele manier te controleren.

  5 likes
 5. Het meeste wat Greer “naar buiten heeft gebracht” en heeft voorspelt, is niet uitgekomen.
  Maar wie weet, als je het maar lang genoeg volhoudt, zal er best een keer iets te vinden zijn dat wel klopt.

  Lijkt me dat er momenteel wel wereldnieuws en NL nieuws is dat meer in aanmerking komt voor publicatie alhier.

  3 likes
 6. Dan kan onze koning Willem de bierKing eindelijk een biertje met een alien drinken….. Zijn tante sprak ook met bomen …

  2 likes
 7. Juliana was een 5D mens, veel te eerlijk en liefdevol voor deze wereld. Ze baalde er dan ook van koningin te zijn maar het was niet anders. Wat had ze graag van Bernhard (darkie) gescheiden maar de wet stond het niet toe. Makkelijk he? Domineren. Je hoeft er nieteens hersen voor te hebben om van gevoel, empatie en medeleven maar te zwijgen. Maar nu zitten we in de Cardinal Grandcross met Pluto en Uranus die de boel flink door elkaar schudden en vervolgens iets beters voor in de plaats komt.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

greta thunberg

Greta Thunberg is nu ook al een corona-expert: ‘Dit is schandalig’

Greta Thunberg moet wel over buitengewone gaven ...