UFO

Landde er een ruimteschip in de tuin van de oom van prins Charles?

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Prins Charles (66) en zijn vader prins Philip (93) hebben zich in het geheim geabonneerd op het tijdschrift Flying Saucer Review, nadat Lord Mountbatten in zijn achtertuin een ruimteschip had zien landen. De exemplaren werden in een blanco envelop opgestuurd. Dat heeft de gepensioneerde Amerikaanse arts Steven Greer gezegd.

Dr. Greer (59) zei ook dat hij Charles tijdens de première van de film Star Trek: First Contact in 1996 documenten heeft overhandigd over buitenaardse ontmoetingen. De voormalige arts vertelde aan de Daily Star: “De uitgever van het blad, die voor de Britse inlichtingendienst werkte, Gordon Creighton, heeft me persoonlijk verteld dat de koninklijke familie het regelmatig ontving.”

“Prins Philip en prins Charles waren er erg in geïnteresseerd,” ging hij verder. “Hij vertelde me dat hij er persoonlijk voor zorgde dat ze het kregen. De exemplaren werden opgestuurd in een blanco envelop. Ze wilden niet dat het bekend zou worden.”

Dr. Greer voegde toe: “Dit is terug te leiden tot het object dat in de achtertuin van Lord Mountbatten is geland.” Hij kwam in 1979 om het leven door een Ira-bom toen hij voor de kust van Ierland aan het vissen was.

Greer, die in de buurt van Washington DC woonachtig is, claimt ook dat hij een brief heeft gekregen van de secretaresse van Charles nadat hij hem het dossier had overhandigd. “In de brief bedankte hij me voor het verstrekken van het materiaal en wenste hij me succes bij het naar buiten brengen van deze informatie,” zei hij.

Binnenkort wordt de nieuwe documentaire Sirius van dr. Greer uitgebracht. De film is vanaf 23 februari verkrijgbaar in de iTunes Store en komt op 9 maart uit op DVD. Een woordvoerster van Clarence House, één van de residenties van het Britse Hof, zei ‘geen gegevens te hebben over een abonnement op dit tijdschrift’.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
7 jaren geleden

… hmmm, Greer. Al niet meer geloofwaarig.

rik
rik
7 jaren geleden

Het meeste wat Greer “naar buiten heeft gebracht” en heeft voorspelt, is niet uitgekomen.
Maar wie weet, als je het maar lang genoeg volhoudt, zal er best een keer iets te vinden zijn dat wel klopt.

Lijkt me dat er momenteel wel wereldnieuws en NL nieuws is dat meer in aanmerking komt voor publicatie alhier.

sparkie
sparkie
7 jaren geleden

Wat een slap verhaal, hoe weet die dokter Greer nou dat er ufo in de tuin geland is in de tuin van Lord mount huppeldepup, hoe kan hij dat nou in godsnaam weten is hij erbij geweest? Lijkt mij sterk.
Het is nog weer eens een suggestief l*lverhaal wat op geen enkele manier bewijsbaar is, zo word het hele ufo gebeuren ongeloofwaardig en belachelijk gemaakt.

En hoe kan hij nou weten dat Prins Charles stiekem op een ufo blad geabonneerd is en deze bladen in een blanco envelop ontvangt?
Zo kan je alles wel vertellen het is toch op geen enkele manier te controleren.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Als leden van het Britse koningshuis nu al in Buitenaardsen/UFO’s geloven, dan wordt het de hoogste tijd dat de VS/Obama dito Buitenaardsen/UFO’s openbaar gaan maken. En in die maten dat de mensheid gaan samenwerken met Buitenaardsen/UFO’s, dit ipv. hen aan te vallen. In het laatste geval zou dit het einde van de mensheid betekenen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x