Buitenland

Franse politie zegt dat ‘we in oorlog zijn met ongedierte’ terwijl rellen zich verspreiden als kanker

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn meer dan 1300 relschoppers gearresteerd in Frankrijk. In hoofdstad Parijs werden alleen al ruim 400 mensen opgepakt.

Tijdens de vierde avond en nacht van protesten naar aanleiding van de 17-jarige Nahel, die werd doodgeschoten door een politieagent, was het onrustig in onder meer Lyon, Toulouse, Parijs en Nanterre.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
45.000 politieagenten

Zo’n 80 agenten raakten gewond, er waren meer dan 2500 branden, 1350 auto’s brandden uit en 235 gebouwen werden in brand gestoken.

Vrijdagavond werden in het hele land 45.000 politieagenten ingezet. Nahel werd zaterdagmiddag onder grote belangstelling begraven in Nanterre.

Ongedierte

De Franse president Macron heeft het geplande staatsbezoek aan Duitsland afgezegd vanwege de sociale onrust, die zich als een kanker verspreidt.

Volgens de krant The Telegraph heeft de Franse politie gezegd dat we ‘in oorlog’ zijn met ‘wilde hordes ongedierte’. “Vandaag staan politieagenten aan het front omdat we in oorlog zijn. Morgen zullen we in verzet zitten,” aldus twee grote politievakbonden in een verklaring.


[Zero Hedge]

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dwd
dwd
10 maanden geleden

Tjaaaaa ze gebben voor Macron gestemd dus jah. You vet what you vote for.

Gene
Gene
10 maanden geleden

Macron volgt de Davos agenda perfect, hij is tenslotte maar een van de vele politieke slaafjes dat op een moment in de toekomst zal zeggen ‘Wir haben es nicht gewußt’ en het volk, of wat daarvoor nog zal moeten doorgaan…zal hem vergeven!

Jill
Jill
10 maanden geleden

Oei wel slecht voor het klimaat… :d

Ron
Ron
10 maanden geleden

Ongedierte ja de regering en politie.
Ongedierte zit in ieder regering wereldwijd. De politie behoord daar ook bij,alleen snappen ze nog steeds niet dat ze in het zelfde schuitje zitten als de rest ven de bevolking.

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x