Mens en Dier

Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lange Frans neemt ons dieper mee het konijnenhol in. Hij heeft vandaag een nieuwe videoclip naar buiten gebracht: ‘Een Voor Allen’. Op YouTube gaat het nummer als een speer. Enkele uren geleden gepubliceerd en nu al bijna 100.000 keer bekeken.

Frans veegt de vloer aan met de machthebbers op aarde. Hij rapt naar eigen zeggen ‘op veler verzoek’ over deze gekke tijden. We worden ‘gebrainwasht door tv’, waarschuwt hij. Ook miljardair Bill Gates moet het ontgelden: “Wie de f*ck is Bill Gates en wat moet-ie van me? Laat hem z’n vaccin in zijn eigen moeder rammen. Niemand heeft een chip nodig.” En voor wie het nog niet wist: Mark Rutte is not je homie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vlak voordat de teksten ‘Pizzagate’ en ‘Epstein didn’t kill himself’ in beeld verschijnen, rapt Frans: “Ik steek m’n nek uit en vond die strakke strop. Ik heb het bij het rechte end, ik zet er alles op.”

Er komen veel verhalen die je ziek gaan maken

Hij voorspelt dat het een hele ‘hete’ zomer gaat worden: “Er komen veel verhalen die je ziek gaan maken.” Frans vindt het welletjes en wil dat er dingen gaan veranderen: “Water zonder gif erin, kranten zonder leugens. Druiven met een pit erin, geen pedo’s bij de peuters.”

De rapper sluit af met een waarschuwing aan het adres van de machthebbers: “De jagers worden opgejaagd, de rollen zijn nu omgedraaid. Het volk heeft z’n macht gevonden, het gaat deze zomer prachtig worden.”

Het nummer valt ook in de smaak bij collega-rappers. De videoclip is geliket door onder meer Bizzey, Kevin en Chivv, grote namen uit de business. Frans kan ook rekenen op steun van Jonna Fraser, Jebroer en Paul Elstak. Beluister ‘Een Voor Allen’ hier:

[YouTube]

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De eerste John
De eerste John
3 jaren geleden

Goeie shit ouwe

Marjan Eppingbroek
Marjan Eppingbroek
3 jaren geleden

Dit is een ander soort gangster hop.
Nederrap van de eerst orde.
Deze geloof ik!

Casper
Casper
3 jaren geleden

Dope!

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Hey Lange Frans,
Toppie man!!!!

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x