Mens en Dier

Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lange Frans neemt ons dieper mee het konijnenhol in. Hij heeft vandaag een nieuwe videoclip naar buiten gebracht: ‘Een Voor Allen’. Op YouTube gaat het nummer als een speer. Enkele uren geleden gepubliceerd en nu al bijna 100.000 keer bekeken.

Frans veegt de vloer aan met de machthebbers op aarde. Hij rapt naar eigen zeggen ‘op veler verzoek’ over deze gekke tijden. We worden ‘gebrainwasht door tv’, waarschuwt hij. Ook miljardair Bill Gates moet het ontgelden: “Wie de f*ck is Bill Gates en wat moet-ie van me? Laat hem z’n vaccin in zijn eigen moeder rammen. Niemand heeft een chip nodig.” En voor wie het nog niet wist: Mark Rutte is not je homie.

Vlak voordat de teksten ‘Pizzagate’ en ‘Epstein didn’t kill himself’ in beeld verschijnen, rapt Frans: “Ik steek m’n nek uit en vond die strakke strop. Ik heb het bij het rechte end, ik zet er alles op.”

Er komen veel verhalen die je ziek gaan maken

Hij voorspelt dat het een hele ‘hete’ zomer gaat worden: “Er komen veel verhalen die je ziek gaan maken.” Frans vindt het welletjes en wil dat er dingen gaan veranderen: “Water zonder gif erin, kranten zonder leugens. Druiven met een pit erin, geen pedo’s bij de peuters.”

De rapper sluit af met een waarschuwing aan het adres van de machthebbers: “De jagers worden opgejaagd, de rollen zijn nu omgedraaid. Het volk heeft z’n macht gevonden, het gaat deze zomer prachtig worden.”

Het nummer valt ook in de smaak bij collega-rappers. De videoclip is geliket door onder meer Bizzey, Kevin en Chivv, grote namen uit de business. Frans kan ook rekenen op steun van Jonna Fraser, Jebroer en Paul Elstak. Beluister ‘Een Voor Allen’ hier:

[YouTube]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De eerste John
De eerste John
1 jaar geleden

Goeie shit ouwe

Marjan Eppingbroek
Marjan Eppingbroek
1 jaar geleden

Dit is een ander soort gangster hop.
Nederrap van de eerst orde.
Deze geloof ik!

Casper
Casper
1 jaar geleden

Dope!

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Hey Lange Frans,
Toppie man!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x