CoronaBinnenland

Langzaam gaat de corona-beerput open: ‘Het artikel komt veel te laat, maar beter laat dan nooit in de MSM’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Bijwerkingencentrum Lareb pleit voor meer onderzoek naar ‘longcovidklachten’ na een coronavaccinatie. Het centrum kreeg bijna 2300 meldingen van mensen met klachten die waren ontstaan binnen vier weken na een coronaprik.

Het Lareb onderzocht of de klachten verband houden met de vaccinaties, maar vond onvoldoende bewijs. Lareb-directeur Agnes Kant vindt dat er meer onderzoek nodig is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat na een coronavaccin klachten ontstaan, was al langer bekend, maar het Lareb meldt nu voor het eerst dat daar mogelijk een patroon in zit. De klachten lopen uiteen van kortademigheid en vermoeidheid tot spier- en gewrichtspijn en pijn op de borst. Sommige mensen krijgen last van ‘hersenmist’, concentratieproblemen en geheugenverlies.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg

Lareb heeft 78 meldingen nader onderzocht en ziet daarin een patroon van klachten dat doet denken aan ‘longcovidklachten’.

NRC schreef er een uitgebreid artikel over met de kop ‘Bijwerkingencentrum Lareb erkent patroon van longcovidachtige klachten na vaccinatie – oorzaak niet duidelijk’. Veel mensen zijn verbaasd dat de media dit oppikken, nadat ze er drie jaar over hebben gezwegen.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Het artikel komt veel te laat, maar beter laat dan nooit in de MSM, zegt medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Wat haar opvalt, is dat NRC ook de onderrapportage benoemt. Niet iedere burger zal klachten melden of herkennen, of weten dát ze die kunnen melden, aldus de krant. Bij Lareb blijft een onbekend deel van de gevallen buiten zicht. Bovendien blijken artsen amper te melden, ‘dat zit in de enkele procenten’.

Misschien wel de grootste medische wandaad ooit

Mittemeijer stelt dat de onderrapportage het gevolg is van het blind ontkennen van ernstige bijwerkingen door artsen en overheidsinstanties, stigmatisering en het in de complothoek drukken.

Ze citeert: ‘Velen begonnen er liever niet over, of hielden het vaag. Om discussie te vermijden, beducht voor het stempel ‘wappie’ of antivaxxer. En ook door artsen voelden velen zich niet serieus genomen. ‘Doe alsjeblieft onderzoek’, zei Carla Fonteijn tegen de huisarts. Maar nee, een relatie tussen haar klachten en het vaccin kon volgens de huisarts niet bestaan’.

Partijleider van BVNL Wybren van Haga spreekt van ‘misschien wel de grootste medische wandaad ooit’. “Levens verwoest door misleiding en perverse belangen. Mensen zijn gedwongen tot onvoorziene gezondheidsrisico’s. Dit is slechts het begin. Wij blijven strijden voor de volledige waarheid en verantwoording,” schrijft hij.

Neuroloog Jan Bonte stuitte op een andere opmerkelijke passage in het artikel van NRC: ‘En er waren wel artsen die hun vermoedens over een mogelijke relatie met het vaccin deelden met de patiënt, maar dat niet op papier zetten. Alsof ze hun vingers daar niet aan wilden branden’.

Dertigste bevestiging dat ‘wappies’ al jaren gelijk hadden

“Hoe kan dat nou? Er was toch helemaal geen censuur van kritische artsen, die maanden tot voorzichtigheid? Artsen kregen toch alle ruimte om hun kritiek te ventileren? More misery to come,” waarschuwt Bonte.

“Het lijkt erop dat we de goede kant opgaan en de mainstream media hun taak weer een beetje serieus beginnen te nemen. Langzaam maar zeker gaat de vieze stinkende corona-beerput open,” merkt fotograaf Guus Schooneville op.

“Tienduizenden levens zijn verwoest. Levens van mensen die nul komma nul risico liepen bij een eventuele besmetting. Nu zijn tienduizenden voor het leven getekend,” voegt hij toe.

Volgens psycholoog Fred van ’t Ent is dit alweer de dertigste bevestiging dat ‘wappies’ al jaren gelijk hadden. “Of was het de vijfendertigste keer? Joh, ik ben de tel kwijt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

” “Het lijkt erop dat we de goede kant opgaan en de mainstream media hun taak weer een beetje serieus beginnen te nemen. Langzaam maar zeker gaat de vieze stinkende corona-beerput open,” merkt fotograaf Guus Schooneville op. ”

Ik merk daar verrekte weinig van.
Voor mij hebben ze afgedaan, vooral de artsen.
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
Er is heel heel veel voor nodig om mijn vertrouwen in hen terug te winnen.

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Gelukkig zijn er nog wappies op deze aarde.

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

de beerput is allang open gesprongen… maar onze [vertrouwelijke] instanties samen met de M S M PROBEERDE MAAR OP DE DEKSEL TE SPRINGEN totdat de stront tegen de muren aanspoot.!!!

Psa
Psa
2 maanden geleden

Wie weet voorbeelden van long COVID van mensen die niet gevaccineerd zijn

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x