CoronaBinnenland

De gehele coronawaanzin verwoord in 1 tweet

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Vrijdag slingerde het ministerie van VWS een opmerkelijke tweet de wereld in. “Heb je het Janssen-vaccin en een booster gehad? Dan kun je vanaf 16 maart een extra mRNA-prik krijgen. Hiermee kunnen problemen met inreizen in sommige landen worden opgelost. Voor de extra prik is geen medische noodzaak,” twittert het ministerie.

Het bericht doet wenkbrauwen fronsen. Kamerlid Pieter Omtzigt vraagt: “Dus een extra vaccinatie nodig om te kunnen reizen en dat zonder medische noodzaak?” Hij vroeg hier een maand geleden naar en toen was het antwoord nog: met Janssen plus booster kun je met de Europese coronapas reizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Journalist Wouter van Noort schrijft: “Een prik om te mogen inreizen. Niet omdat die medisch nodig is, maar omdat je anders niet kan reizen.”

Ziek gewoon

De Belgische huisarts Frank Peeters reageert verbaasd: “Het ministerie van Volksgezondheid in Nederland promoot de mRNA-prik als reisvaccin zonder medische noodzaak.”

“Je zet mensen aan tot het nemen van een experimenteel medicijn, zonder de specifieke gezondheidssituatie van die mensen te kennen. Neem een zeer, zeer waarschijnlijk overbodig medicijn met mogelijke bijwerkingen omdat we je anders niet kunnen bespioneren. Ziek gewoon,” schrijft freelance journalist Arno Wellens.

Waterbouwkundige Auke Terlouw stelt: “In één tweet de gehele coronawaanzin verwoord.”

‘Hier blijft het wel bij’

Ondertussen laat Bijwerkingencentrum Lareb weten dat ontsteking van de kleine bloedvaten in de huid – cutane vasculitis – wordt toegevoegd als bijwerking aan de bijsluiter van het coronavaccin van Janssen.

De beslissing is genomen op basis van de wereldwijde meldingen die bij het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) zijn binnengekomen.

Cutane vasculitis kan zich uiten in huiduitslag of bloeduitstortingen. Soms kunnen ook de inwendige organen worden bereikt. Dit kan dan leiden tot andere klachten, waaronder maag-, darm- en spierklachten.

Eind vorig jaar kopten de media nog: In jaar tijd 36 nieuwe bijwerkingen coronavaccins ontdekt: ‘Hier blijft het wel bij’.

4.8 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liberty
Liberty
2 jaren geleden

En in deze context is het aanbieden van een experimenteel eiwitvaccin Novovax door rivm even gestoord. Als je hier nog intrapt dan ben je echt gebrainwashed of oliedom.

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
2 jaren geleden

Nog korter: Bullshit.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Ik heb nog steeds geen prik genomen omdat ik mijn gezondheid belangrijker vindt dan reizen naar het buitenland.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Mensen die deze psychopaten nog geloven die vragen er zelf om
Als je een gif spuit neemt om op vakantie te gaan dan spoor je in mijn ogen zo wie zo niet

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x