Buitenland

Las Vegas dodelijkste schietpartij ooit in de VS. Dit zijn vijf dingen die gewoon niet kloppen

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag schoot een man vanuit een hotelkamer in Las Vegas op bezoekers van een openluchtfestival. Hij kon minutenlang zijn gang gaan, totdat het rookalarm in de kamer afging vanwege het schieten.

Het dodental is inmiddels opgelopen tot 59 en er zijn meer dan 500 gewonden. In de hotelkamer lagen zeker 17 geweren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Over het motief van de dader, de 64-jarige Stephen Paddock, is niets bekend. Een claim van Islamitische Staat wordt door de Amerikaanse autoriteiten niet serieus genomen.

Nog nooit in de moderne geschiedenis heeft een aanslag waarbij wapens werden gebruikt in de VS zoveel levens geëist.

Er zijn vijf vreemde dingen die vraagtekens oproepen, zo schrijft Mike Adams voor Natural News.

Tientallen bezoekers maakten melding van meerdere schutters

Hoewel de politie zegt dat er maar één schutter was, hebben meerdere getuigen beweerd dat er meerdere schutters waren.

Het kan natuurlijk zijn dat ze zich door de verwarring en chaos hebben vergist, maar het is ook zeer verdacht dat de schutter volautomatische geweren had, die normaal gesproken alleen door de politie en het leger worden gebruikt.

Na de schietpartij in Aurora in Colorado in 2012 maakten getuigen ook melding van meerdere schutters.

Wie waarschuwde bezoekers 45 minuten voor de schietpartij dat ze ‘allemaal zouden sterven’?

Tijdens het openluchtfestival vertelde een vrouw aan andere bezoekers dat ze ‘allemaal zouden sterven’. Ze werd van het terrein geleid en niemand nam haar serieus.

De vrouw was naar verluidt op het festival om haar 21e verjaardag te vieren. Ze werd afgevoerd samen met een ‘lange man’.

Dit doet vermoeden dat tenminste drie mensen wisten van de schietpartij en dat de dader niet alleen heeft gehandeld.

Volautomatische wapens zijn vrijwel onmogelijk op een legale manier te verkrijgen

In veel filmpjes van de schietpartij is te zien dat tenminste één schutter volautomatische wapens gebruikte. Het is voor burgers vrijwel onmogelijk om zulke wapens te verkrijgen.

Je moet beschikken over de benodigde documentatie, er wordt een achtergrondcheck gedaan en wachttijden kunnen oplopen tot een jaar. Daarnaast kosten ze een slordige 25.000 dollar of meer.

Politieagenten en militairen beschikken wel over volautomatische wapens en de vraag is dan ook waar de wapens vandaan kwamen en hoe ze zijn verkregen.

Waarom werden de uitgangen geblokkeerd, waardoor slachtoffers als ratten in de val zaten?

Meerdere getuigen hebben gezegd dat vrijwel alle uitgangen geblokkeerd waren. Eén getuige zei dat de bezoekers als ‘ratten in de val zaten’.

De mensen zaten gevangen, konden niet weg en konden nauwelijks schuilen.

Russell Bleck, die de schietpartij overleefde, zei op Fox News dat ze werden omringd door metershoge muren. “We konden niet ontsnappen,” zei hij. “Het was een slachtpartij. We konden nergens heen.”

Op het moment dat de schietpartij begon werden de lampen op de menigte gericht, waardoor de bezoekers een gemakkelijk doelwit werden.

Waarom lagen er zeker 17 wapens in de hotelkamer?

Bij de schutter, Stephen Paddock, zijn zeker 17 wapens gevonden, waaronder een aantal geweren. Waarom had hij zoveel geweren? Eén man kan slechts één geweer tegelijk bedienen.

Waarom zou een ouder iemand 17 wapens naar een hotelkamer zeulen? Geweren zijn bovendien best zwaar. Dat is dus veel werk.

Meer details in onderstaande video:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Amerika en zijn Rotschilds en aanverwante psychopaten in het land van onbegrensde mogelijkheden, is als een aap met de rode knop. Dit soort mensen heeft wereldwijd miljoenen/miljarden mensenlevens zwaar laten lijden en over de kling gejaagd en slaapt er geen nacht slechter door. Vanwaar dan nu deze grote ophef in/bij de gecontroleerde westerse media?

Laten de mensen lekker thuis blijven en de boel boycotten, blijf weg waar mensen samenscholen, geen feest, geen concert, geen gezamelijke pleziertjes, geen uitjes, maar dat is slechts tijdelijk of kiest men er liever voor om zo door te gaan en nog lang en gelukkig te leven als (ooit gechipte) en gecontroleerde slaaf, zonder vrijheid, met de kans afgemaakt te worden?
Men kiest er in sommige gevallen voor om slachtoffer te worden!….

Indien zo, waar moet men dan nog om jammeren? Het zijn de keuzes die het klootjesvolk zelf maakt en dat bepaalt ergens wat ze krijgt of kan verwachten van de psychopaten die ze meer en meer controleren en sturen.

De psychopaten zijn nog steeds bezig de wereld onder totale controle te krijgen en dergelijke (nep) aanslagen is ’t plaveien richting één wereldheerschappij met totale onderdrukking.

helder
helder
6 jaren geleden

Misschien had de vrouw die de festivalgangers vertelde dat ze-all going to die- een voorgevoel die ze uitsprak. Zo vreemd is dat niet bij zo”n grote ramp. Komt genoeg voor.

Tedje
Tedje
6 jaren geleden

De ongewassen fascisten van Antifa zijn de daders.
De CIA verzwijgt dit omdat de waarheid tot een ware burgeroorlog kan leiden…

Rosalie
Rosalie
6 jaren geleden

Ik denk dat het een actie is van de elite uitgevoerd door politie met als doel het wapenbezit voor particulieren te verbieden . Mensen met een wapen mogen zich niet kunnen verdedigen en zeker niet de zogenaamde staatsgevaarlijken/ kritische lui etc om ze maar zo makkelijk mogelijk in de Femakampen op te sluiten.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x