Homepagina » Mens en Dier » Ice Cube sloopt Bill Gates, roept artsen op ‘de waarheid te vertellen’
ice cube
Foto: Eva Rinaldi CC BY-SA 2.0

Ice Cube sloopt Bill Gates, roept artsen op ‘de waarheid te vertellen’

Ice Cube heeft op Twitter fel uitgehaald naar miljardair Bill Gates, schrijft The Sun. Hij noemde hem een ‘bunker b*tch’ en suggereerde dat hij banden had met pedo Jeffrey Epstein.

De bekende rapper en acteur stelt verder dat Gates microchips in zijn coronavaccins wil doen om mensen te volgen. Uit een recente peiling is gebleken dat maar liefst 44 procent van de Republikeinen gelooft dat Gates een microchip in het coronavaccin wil stoppen. De techmiljardair ontkent dat hij mensen wil chippen. De theorieën hierover noemt hij ‘stom en vreemd’.

Ice Cube meent verder dat de Microsoft-oprichter meerdere keren op Epsteins ‘pedo-eiland’ is geweest. In 2019 kon de New York Times de naam van Gates niet terugvinden op de passagierslijsten van de privéjet van Epstein.

Wel vloog Gates eens met Epstein naar Palm Beach, waar de veroordeelde pedofiel een huis had. Een woordvoerster van Gates claimde dat ‘hij niet wist dat het vliegtuig van Epstein was’.


De rapper riep artsen bovendien op om ‘de waarheid te vertellen’ over het coronavirus. Veel van hen uitten tegenover de rapper hun zorgen over ziekenhuizen en medisch toezicht. Ice Cube waarschuwde voor het risico van beademingsapparaten.


[The Sun]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

Ice Cube sloopt Bill Gates?
nou dan moet er wel meer gebeuren , die man de hele wereld achter zich.

Ron
Ron
1 jaar geleden

We blijven te lang ziek rondlopen zeggen homeopaten en roepen op om bij eerste symptomen meteen te behandelen. Tot minstens 5 dagen na de besmetting en zelfs daarna is corona perfect te behandelen.
Wetenschap? We staren ernaar, maken grafiekjes lezen ze voor in het nieuws en deden niks hetzij hopen, we denken, als, volgens de statistieken en in het buitenland. Voor de rest mag de patient het zelf opknappen.Corona valt te genezen met homeopathie Kost een fractie en is natuurlijk niet patenteerbaar. Dat is de kostprijs als plus therapie, je hoeft de dr voorschriften niet opzij te zetten. Natuurlijk staan dokters , virologen en politici niet te springen het zijn zij die het verboden.
Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel.

Cleoptra
Cleoptra
1 jaar geleden

Ice cube sloopt Gates? Hij komt met inmiddels oud en bestaand nieuws aangescheten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Beter ten halve gekeerd als ten hele gedwaald zoals in 99,9% van de BNers in onze contreien die lafjes achter de politiek en corrupte media aanlopen.

x

Check Also

fda

Geheime opnames: functionaris Amerikaanse FDA wil ‘nazi-Duitsland’-register voor ongeprikten

Een functionaris van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA ...

fvd

FVD dient meer dan 100 vragen in over ‘vaccins’, ADE & mondkapjes: ‘We hebben ze op de inhoud schaakmat gezet’

Forum voor Democratie heeft woensdag meer dan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x