Homepagina » Paranormaal » Buitenzintuiglijke waarneming wetenschappelijk bewezen
ontwikkel extrasensory perception

Buitenzintuiglijke waarneming wetenschappelijk bewezen

Studies over buitenzintuiglijke waarneming (Extra Sensory Perception (ESP)) worden vaak gemarginaliseerd. Dat komt niet zozeer door het ontbreken van empirisch bewijs, maar meer door het gebrek aan theoretische ondersteuning.

Buitenzintuiglijke waarneming kan door middel van de traditionele definities van perceptie en cognitie niet gemakkelijk worden begrepen.

De kwantummechanica kan wel deuren openen naar uitgebreidere ESP-modellen. Sinds het midden van de twintigste eeuw zijn experimenten uitgevoerd om de aard van ESP te onderzoeken.

Wetenschappelijk bewezen

Vandaag de dag is ESP met behulp van moderne experimentele methoden en meta-analytische technieken wetenschappelijk bewezen ondanks de conventionele neurowetenschappelijke aannames.

Parapsychologen hebben het bestaan van ESP tussen 1974 en 2008 aangetoond in 108 publicaties. Het onderzoek is gedaan in laboratoria over de hele wereld.

Waarom wordt dit belangrijke empirische bewijs niet benoemd door iedere grote nieuwszender of krant? ESP wordt om twee redenen niet geaccepteerd door de wetenschappelijke gemeenschap.

  • De reguliere wetenschap meent dat dergelijk empirisch bewijs niet bestaat
  • Hoewel wordt geaccepteerd dat er mogelijk enig bewijs bestaat, meent de reguliere wetenschap dat de experimenten niet kunnen worden herhaald

In december 2010 onthulden Patrizio E. Tressoldi en zijn collega’s in het wetenschappelijke tijdschrift NeuroQuantology dat deze overtuigingen onjuist zijn, dat bewijs voor ESP wel degelijk bestaat en dat de waarnemingen herhaalbaar zijn.

Bron en het gehele paper Extrasensory Perception and Quantum Models of Cognition: Psy.unipd.it

ESP is te leren

Nu aangetoond is dat ESP gewon bestaat is het interessant om te weten dat het gewoon te leren is. Net zoals je kunt leren autorijden kun je leren om buitenzintuiglijk waar te nemen. Omdat de buitenzintuiglijke waarneming via met menselijk onderbewustzijn plaatsvindt, kun je met een hypnosesessie het vermogen om buitenzintuiglijke signalen waar te nemen activeren en verbeteren.

Michel Lejeune van Trancewerk.nl heeft een speciale hypnosesessie om ESP te activeren ontwikkeld. Hiermee zijn vele honderden mensen buitenzintuiglijk gaan waarnemen.

Onlangs maakte Lejeune een korte video over ESP en hoe iedereen het kan leren.

Klik hier voor meer informatie:

https://www.trancewerk.nl/blog/esp-buitenzintuiglijk-waarnemingsvermogen-wat-is-het-en-wat-kun-je-ermee

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

Ik heb geen bewijzen nodig.Voor mij is het al een bewezen feit.Zeker asl je iemand heel goed kent, zal het je vanzelf opvallen, dat als de ander iets zegt,en jij daar toevallig aan zat te denken.Dus datzelfde vindt ook plaats bij onbekenden, en wordt bij je wakker als INTUÏTIE gevoelens.Nu praten we nog, maar als de evolutie zijn tijd krijgt, doen we dit vanzelf met hersengolven overdracht!!

Linda
Linda
8 jaren geleden

Ik heb ook geen bewijzen nodig.

legaal
legaal
8 jaren geleden

Ik heb ook geen bewijzen nodig.

T R Hunter
T R Hunter
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb geen bewijzen nodig.Voor mij is het al een bewezen feit.Zeker asl je iemand heel goed kent, zal het je vanzelf opvallen, dat als de ander iets zegt,en jij daar toevallig aan zat te denken.Dus datzelfde vindt ook plaats bij onbekenden, en wordt bij je wakker als INTUÏTIE gevoelens.Nu praten we nog, maar als de evolutie zijn tijd krijgt, doen we dit vanzelf met hersengolven overdracht!![/quote]
Yep het is inderdaad bewezen en aangetoond. Sterker nog de Cia heeft gebruik gemaakt van paranormale fenomenen waaronder RV remote viewing, een vorm dus van helderziendheid en partiele uittreding en de SRV is bewezen !

Monique
Monique
8 jaren geleden

Het maakt me blij te lezen dat spiritualiteit en wetenschap steeds dichter bij elkaar komen. Er zijn nog zoveel mensen die nog niet genoeg in verbinding met zichzelf staan en de wetenschap nog zo hard nodig hebben. Het universum is creatief om het ontwaken te laten geschieden. Vele wegen leiden naar……. eenheidsbewustzijn!!!

Delfia
Delfia
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb geen bewijzen nodig.Voor mij is het al een bewezen feit.Zeker asl je iemand heel goed kent, zal het je vanzelf opvallen, dat als de ander iets zegt,en jij daar toevallig aan zat te denken.Dus datzelfde vindt ook plaats bij onbekenden, en wordt bij je wakker als INTUÏTIE gevoelens.Nu praten we nog, maar als de evolutie zijn tijd krijgt, doen we dit vanzelf met hersengolven overdracht!![/quote]
Komt vaak ook doordat beide personen in kwestie dezelfde logische sprongen maken: A, B -> C. De een in gedachte, de ander in gedachte en woord. Ik ben bij tijd en wijle extreem telephatisch (geweest?), maar probeer in eerste instantie een logische verklaring te vinden.

jolanda
jolanda
8 jaren geleden

Ik wil erg graag bewijzen zien, blind geloven of zelf ervaren is voor mij onvoldoende. Dit moet verklaarbaar zijn, maar misschien zijn we daar nog niet toe in staat?

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9335

Paardenliefhebber
Paardenliefhebber
8 jaren geleden

Ach kom nou even, één vaag PDFje en alles is gelijk bewezen…

Hee Hunting, geloof je zelf wel wat je zelf schrijft? > Nu praten we nog, maar als de evolutie zijn tijd krijgt, doen we dit vanzelf met hersengolven overdracht!!

Dream on!

nella
nella
8 jaren geleden

[quote name=”legaal”]Ik heb ook geen bewijzen nodig.[/quote]
Ik ook niet Tieneke,Voorlopers?

Chris van Kalken
Chris van Kalken
8 jaren geleden

[quote name=”jolanda”]Ik wil erg graag bewijzen zien, blind geloven of zelf ervaren is voor mij onvoldoende. Dit moet verklaarbaar zijn, maar misschien zijn we daar nog niet toe in staat?

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9335%5B/quote%5D

Het is verklaarbaar als je uitgaat van een holografisch universum en daar komt steeds meer bewijs voor.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kabinet

‘Vrijdag valt het kabinet-Rutte, de beslissing is genomen’

Twee Kamerleden hebben aan vastgoedondernemer Erik de ...

kroatische

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x