Homepagina » Gezondheid » Last van irritante opvliegers, of andere overgangsklachten?
opvliegers

Last van irritante opvliegers, of andere overgangsklachten?

Als je een vrouw tussen ca. begin 40 en eind 50 bent, val je in de categorie vrouwen die problemen kunnen ervaren door hormonale veranderingen. Je zit in de overgang…

Wist je dat 80% van de vrouwen last heeft van de overgang? Denk aan opvliegers, waardoor het zweet je uitbreekt op de meest ongepaste momenten, je zit niet lekker in je vel, je voelt je niets meer waard of erger.

Je kunt er gestrest door raken en je kunt er zelfs bang van worden. En dit is meteen één van de meest irritante dingen aan opvliegers. Want hoe gestrester je erover raakt, hoe intenser ze kunnen worden.

Als je tussen de mensen bent en je krijgt ineens een opvlieger, kan je dat in verlegenheid brengen. En dat wakkert je angst er nog een te krijgen alleen maar aan. En zelfs als het voorbij is, zorgt het ervoor dat je nooit weet hoe of wanneer je er weer eentje krijgt. Je staat daardoor altijd op scherp. En dát maakt het alleen maar erger.

Onderzoek

Onderzoek uit 2005 toonde aan dat er een verband bestaat tussen stress en het krijgen van opvliegers. Vrouwen die zich er het meest aan storen, of die er het meest bang voor zijn, hebben drie tot vijf keer meer last van opvliegers dan vrouwen die er onverschillig onder zijn. Dit toont aan dat je mentale houding een fysieke invloed heeft.

Klachten die horen bij de overgang:
 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Slaapproblemen
 • Verminderd libido
 • Minderwaardig gevoel
 • Vaginale droogheid, pijn en/of jeuk tijdens seks
 • Hoofdpijn
 • Stemmingswisselingen
 • Hartkloppingen
 • Stijve en/of pijnlijke gewrichten
 • Verminderde spiermassa
 • Steeds terugkerende urineweginfecties
 • Osteoporose (zwakkere botten)
 • Vergeetachtigheid
 • Gewichtstoename
 • Vermoeidheid
 • Stressmomenten
 • Innerlijke onrust
 • Incontinentie

De overgang is een proces dat bij de ene vrouw anders gaat dan bij de andere. Zodra je de eerste overgangsklachten krijgt, of je zit al wat langer in de overgang, kan er een moment komen dat je het gevoel hebt dat je zou wensen dat het voorbij was. Je bent die overgang en de bijbehorende klachten gewoon zat, toch?

Maar er zijn ook vrouwen die nergens last van hebben. Ze vliegen fluitend door de overgang heen en voelen zich alleen maar beter. Ze stralen en zitten vol levensenergie!

Hoe kom je snel van jouw overgangsklachten af?

Wat minder bekend is, is dat je op een zeer eenvoudige manier snel van een groot aantal overgangsklachten af kunt komen.

Het is namelijk bewezen dat de meeste overgangsklachten een onbewuste (mentale) oorsprong hebben. Het één en ander hangt samen met een verandering in je hormoonhuishouding en dit is een proces dat ook vanuit onbewuste programmering aangestuurd wordt.

De overgang is een verandering in lichaam en geest en komt van dus van binnenuit. Wanneer je met behulp van hypnotherapie je onderbewustzijn aanstuurt op een probleemloze en soepele overgang… dan gebeurt er iets bijzonders in je lichaam.

Trancewerk is specialist en marktleider op het gebied van hypnotherapie en we hebben een speciaal programma ontwikkeld dat je helpt om een positieve en probleemloze overgang te hebben.

Naast dat je met dit programma van opvliegers en andere overgangsklachten afkomt, sta je voortaan mentaal sterker in je schoenen. Je gaat de overgang zien als een fase in je leven waarin een nieuw, mooi ‘seizoen’ aanbreekt!

Je gaat je zelfverzekerder en fijner voelen, want het einde van iets, is altijd het begin van iets nieuws. Onzekerheid verdwijnt en maakt plaats voor een prettig en positief gevoel. Je algehele houding ten opzichte van de overgang verandert hierdoor in positieve zin. Het is dus veel meer dan alleen van opvliegers afkomen.

Het is het krijgen van een compleet positieve overgang!

Wil je er meer over weten, kijk dan nu op www.stopopvliegers.nl.

Begin ermee en binnen enkele dagen kun je je eerste positieve resultaten verwachten.

Bezoek nu www.stopopvliegers.nl en ontdek het geheim van een 100% probleemloze overgang.

Ga naar www.stopopvliegers.nl

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

nfn ua klok terugdraaien

Bizar effectieve methode om veroudering om te keren

Veroudering hoort bij het leven. Bij de ...

arts

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!