BuitenlandCorona

‘Nu pas komt naar buiten: ziekenhuizen manipuleren hun coronacijfers!’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Jeroen Bossaert onderzocht voor HLN of sommige ziekenhuizen hun coronacijfers manipuleren om daar financieel beter van te worden. Wat blijkt? Overheidsdocumenten wijzen in die richting. “We kregen ze na lang aandringen in ons bezit. Wat we ontdekten roept vragen op.”

In de documenten staat dat ze mogelijk aan ‘financiële optimalisatie’ doen via coronacijfers. Bossaert licht op social media toe: “Het blijkt dat het systeem toch wel wat gaten vertoont. Bovendien riskeren sjoemelaars geen sanctie.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ziekenhuizen willen de data hierover niet delen. Eerder vroeg Bossaert al of ze hun coronasterfte openbaar wilden maken. Hij kreeg toen vele bezorgde e-mails, sms’jes en telefoontjes. “Wat ben je van plan?” De meeste weigerden en ook de koepel adviseerde tegen. Ze lijken bang voor transparantie, aldus de journalist.

Al meer dan een jaar worden we belogen

Hij kreeg allerlei verschillende reacties: ‘We mogen niet van de overheid’, ‘we vinden dit geen goed idee’, ‘die informatie ligt te gevoelig voor de nabestaanden’. Bossaert kon zich niet aan de indruk onttrekken dat de overheid onder één hoedje speelt met de ziekenhuizen.

Het bericht over mogelijk gesjoemel met de coronacijfers maakt veel los. Zo schrijft Pascale: “Al meer dan een jaar worden we belogen, bedrogen en onder de knoet gehouden. Een leeg bed brengt niks op natuurlijk.” Peter zegt: “De ‘wappies’ krijgen weer gelijk.”

Corrupt

Ook artsen mengen zich in de discussie. “Nu pas komt naar buiten wat elk weldenkend mens en zeker arts al lang wist. Ziekenhuizen manipuleren hun cijfers! Ze manipuleren hun cijfers louter voor financiële redenen. Zeg ik al lang!” reageert huisarts Conrad Haelterman.

“Het aantal besmettingen: gemanipuleerd met de hulp van vele huisartsen die onnodig veel testen. Opnames in ziekenhuizen: met zeer lichte klachten. Onnodige opnames op de IC en veel te lang daar laten liggen. Vooral universitaire ziekenhuizen zijn rot. Neen, corrupt. Misbruik,” zegt hij.

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rosario scafidi
rosario scafidi
2 jaren geleden

Er zijn heel veel mensen vermoord . Koud vermoord. De gegevens van een dierbare waren gelijk na het overlijden al verdwenen. Ook had hij geen klachten maar er werd gelijk corona geconstateerd. Hij is vermoord ik weet dat en iedereen weet het.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wow, Jeroen Bossaert doet inderdaad GOED werk. En de zoveelste beerput gaat open. What else is new? Ik denk dat er heel veel mensen zijn die dat al lang wisten. Ziekenhuizen krijgen heel veel geld extra voor iedere “coronapatiënt”. Dat is in het leven geroepen door onze eigen regering. Die regering doet dat natuurlijk weer in opdracht van Brussel en Brussel loopt aan de leiband van de WEF. Zo zit dat in elkaar.
Mijn vertrouwen in de hele medische stand is al lang weg. Ik vertrouw huisartsen niet meer, die voor een zootje geld mensen met gif inenten. Ik vertrouw ziekenhuizen niet meer, die liever een coronapatiënt opnemen dan iemand met een andere kwaal.
De nieuwe griepvorm is een verdienmodel geworden, niets meer en niets minder.
O ja, ik wil nog wel even een uitzondering maken voor alle dappere artsen en verpleegkundigen, die NIET meedoen met dit duivelse spel.

Albert
Albert
2 jaren geleden

Klopt. ‘Zeg ik allang’, zeggen we met z’n allen. Met een sterk groeiende groep, met z’n miljoenen wereldwijd! En ook mijn conspiracy-analyses betr. die griep plandemie van ruim een jaar geleden, en wat betreft Trump vijf jaar geleden: alles is waarheid gebleken!

Willem
Willem
2 jaren geleden

Dat weet en wist ieder weldenkend mens al inderdaad, maar ja dan ben je gek en complotdenker zo het met alle waarheden gaat. Maar er zijn intussen in Nederland 7 miljoen die de gifspuit hebben genomen en zich wekelijks laten testen dus het is sowieso einde verhaal. Het is mijn “wereld” al lang niet meer en ik neem aan dat er meer zijn die dat vinden en zich eveneens niet meer prettig voelen.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x