Buitenland

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa County in de staat Arizona heeft ‘grote verschillen’ aan het licht gebracht tussen het aangetroffen aantal stembiljetten en het aantal stembiljetten dat zou moeten bestaan. Politiek strateeg Boris Epshteyn zei dat het gaat om verschillen tot wel 17,5 procent en dat ‘Joe Biden Arizona waarschijnlijk niet heeft gewonnen’.

Eén batch zou 200 stembiljetten moeten bevatten, maar bevatte er in werkelijkheid 165. Dat betekent dat 35 stembiljetten ontbreken. “Heb je enig idee hoe schokkend dat is? Een verschil van 17,5 procent is niet te geloven,” zei Epshteyn in de podcast van Steve Bannon. Hij zei dat in een andere batch 18 stembiljetten meer zaten dan er zouden moeten zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Criminele activiteit

“Het is verbijsterend,” zei hij, toevoegende dat zelfs een heel klein percentage volgens de Federale Verkiezingscommissie al onacceptabel is. Epshteyn legde uit dat verschillende databases die onderzocht moesten worden, in hun geheel zijn verwijderd, waaronder bestanden die de verkiezingsresultaten bevatten.

“Er is bewijs dat deze databases in maart zijn verwijderd, vlak voordat ze zijn overgedragen,” zei de politiek strateeg. “Dat is criminele activiteit.”

Ze verdoezelen deze ramp

Epshteyn zei dat de raad van toezichthouders van Maricopa County zich fel heeft verzet tegen het dwangbevel. Ook de Democraten en mainstream media vechten terug. “Omdat ze dit verdoezelen. Ze verdoezelen deze ramp en waarschijnlijk het feit dat Joe Biden Arizona niet heeft gewonnen.”

De officiële Twitterpagina, Maricopa Arizona Audit, bevestigt de grote verschillen. De Democraten hebben zich al meerdere keren bemoeid met de audit via de media, rechtbanken en Katie Hobbs, de Democratische minister van Binnenlandse Zaken van Arizona. Hobbs gebruikte de hashtag #fraudit, waarna Maricopa Arizona Audit haar tot de orde riep.


[National File]

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Heeft dit gevolgen?
Neen, daar zorgt de Cabal wel voor.

dna
dna
3 jaren geleden

Boris Epshteyn. Ff serieus. Pffff wanneer stopt dit

Willem
Willem
3 jaren geleden

Ach we staan ondertussen nergens meer van te kijken , hier zijn de verkiezingen ook zeer discutabel , het Kaag effect noemen ze dat , van 11 uit het niets naar 24 zetels ,en een week ervoor steekt partij genoot Jetten heel Nederland een vette dolk in de rug , en kennelijk waren de mensen de val van het kabinet 2 maand ervoor ook alweer vergeten.

Net als hier is de politiek daar helemaal helemaal de weg kwijt , nou eigenlijk is er maar 1 weg de weg van de Globalisten , de wereld regering zal niet lang op zich laten wachten .

Eerst de mensheid nog even decimeren en dan alle bommen op Rusland ….

Sanne
Sanne
3 jaren geleden

Dat is wel het laatste waar we ons druk om moeten maken; of het de ene pion of de andere pion van de ware (geld) machthebbers wordt. Dat is gewoon hoe de wereld in elkaar zit. Klote, maar zo is het nu eenmaal. Een great reset, maar dan op ‘onze’ manier en dan bedoel ik dmv het vechten voor mens te zijn. Dat willen ze afnemen en dat moet zien te worden voorkomen. Dat zal alleen lukken met een keiharde strijdt met alle gevolgen van dien. Waarschijnlijk met idd een gigantische reductie van se wereldbevolking dmv oorlogen. Waarbij de waarheid het op moet nemen tegen het geld.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x