UFO

Video toont vreemd object bij Amerikaanse legerbasis in UFO-hotspot

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het internet was afgelopen weekend in de ban van een vreemd object in de lucht bij een legerbasis in Dayton in de Amerikaanse staat Ohio. Velen vragen zich af of het een UFO is. Dat meldt het tv-programma Fox & Friends.

“Het lijkt alsof het met de wolken meebeweegt,” zegt een vrouw in het filmpje. De 13 minuten durende video toont een object dat boven vliegbasis Wright-Patterson hangt en vervolgens verdwijnt. De luchtmacht deed tussen 1947 en 1969 onderzoek naar UFO’s en aliens op de basis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een stel spotte het object toen ze vanuit hun huis naar de zonsondergang keken, meldde de Daily Mirror zaterdag. De Britse krant stuurde het filmpje naar Tyler Glockner van Secure Team 10, die zichzelf omschrijft als iemand die aandacht besteedt aan alles wat te maken heeft met het buitenaardse en zij die proberen informatie daarover verborgen te houden voor het volk.

Glockner claimt dat hetzelfde object twee keer eerder is gezien in de lucht boven Dayton, aldus de krant. Vooral in het westen van de Verenigde Staten worden veel UFO’s gezien, zo blijkt uit onderstaand kaartje.

[Foxnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Er zouden veel meer UFO’s in de ‘mainstream’-media moeten verschijnen.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Fox en “friends”. Haha.. Ook de disclosure is gepland. (zie “the economist”)Vraag is dan: wat gebeurt er dan met ons/die dan nog leeft? Worden we dan opnieuw met DNA gemixed enz. Krijgen we weer een mix mens en dier zoals bij de farao’s. Aangezien de huidige machthebbers bloedlijnen hebben met de farao’s. Alle kennis al in huis hebben.(technologie) Spelen die gasten dan niet zelf als Avatar’s? Wie moet je nog vertrouwen? Bekijk eens het filmpje van Erich von Daniken Lost Technology and Ancient Alien.

Arend62
Arend62
7 jaren geleden

UFO lijkt verdacht veel op de black satellite.
Google maar eens en zie de overeenkomsten!

Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Yep black knight sattelite

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x