Homepagina » Buitenland » Het mysterie rond het vreemde object dat op de bodem van de Oostzee ligt
Het mysterie rond het vreemde object dat op de bodem van de Oostzee ligt

Het mysterie rond het vreemde object dat op de bodem van de Oostzee ligt

Toen het mysterieuze object op de bodem van de Oostzee voor het eerst werd gespot, stonden veel experts voor een raadsel. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat het precies is.

Het object doet denken aan een ruimteschip uit een Star Wars-film. Het is in 2011 ontdekt door de Zweedse schatzoekers Peter Lindberg en Dennis Asberg. Duikers die de structuur van dichtbij probeerden te bekijken zeiden dat hun apparatuur uitviel.

Duiker Stefan Hogerborn zei: “Alle elektrische apparaten, inclusief de satelliettelefoon, vielen uit toen we ons recht boven het object bevonden. Zo’n 200 meter bij het object vandaan deed de apparatuur het wel, maar toen we teruggingen viel alles weer uit.”

Niet in de natuur

Veel media besteedden aandacht aan het 60 meter brede en acht meter hoge cirkelvormige object. Volgens sommigen was het een reusachtige paddenstoel. Anderen dachten aan een gezonken Russisch schip of een buitenaards ruimteschip.

Geoloog Steve Weiner concludeerde op basis van monsters die door duikers waren verzameld dat het geen natuurlijke formatie kon zijn. Na analyse van de fragmenten zei hij dat de materialen bestonden uit ‘metalen die niet in de natuur voorkomen’.

UFO

Sommige experts denken dat het een onderdeel is van een oorlogsschip, terwijl anderen menen dat het om een UFO gaat. Hoogleraar geologie Volker Bruchert van de Universiteit van Stockholm zei: “Mijn hypothese is dat dit object, deze structuur, duizenden jaren geleden is gevormd tijdens de IJstijd.”

Maar Lindberg en Asberg zeiden dat de monsters die ze hebben laten analyseren, niet van het object zelf afkomstig zijn, maar uit de omgeving van het object. Het begint erop te lijken dat niemand verder onderzoek naar het object in de Oostzee wil financieren. Het blijft dus de vraag wat daar verborgen ligt.

[The Sun]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freduardo
Freduardo
4 jaren geleden

Dit was al eens gepost op 26 mei 2013.
Zou wel eens willen weten hoe het er nu bijstaat. (april 2016)

Predator
Predator
4 jaren geleden

Het lijkt erop dat niemand dit wil financieren???
Het lijkt erop dat er weer zoals veel andere misterieuze objecten dat de waarheid niet naarboven mag komen en dus reken maar dat de overheid er alles aan zal doen om welke financier dan ook te dwarsbomen.Reken maar dat de overheid weet wat er ligt..Net als voor de kust van Californië..Niet weten wat er ligt.LAAT ME NIET LACHEN.Er is niks op deze aarde wat de overheid niet weet (qua objecten cq krachten)
De wereld is rot

raymond
raymond
Reactie op  Predator
4 jaren geleden

Nee niet de wereld is rot, de mensen die geboren zijn in machtige families, en zich daardoor laten meeslepen, die zijn verrot. Helaas door de macht die ze hebben zijn wij de klos……

De zeven zusters
De zeven zusters
4 jaren geleden

Het lijkt mij eerder een platform waar ufo’s op kunnen landen gezien de trap die ernaast loopt alhoewel de treden dan wel erg groot zijn om te nemen.
Hoe dan ook, dit moet bijna wel buitenaards zijn.

Sathos
Sathos
4 jaren geleden

“Het begint erop te lijken dat niemand verder onderzoek naar het object in de Oostzee wil financieren”

Klinkt als een mooi idee voor een Crowdfunding actie 🙂

sebas0570
sebas0570
4 jaren geleden

Een hele goede gok ga ik nu maken…
Een top van een ingegraven/toren wat onderdeel is van een verzonken stad. Waar er overigens al ruim 200 wereldwijd van zijn gevonden met minstens grote en precieze proporties als b.v. de Egyptenaren Inca’s enz…

Stuur Boskalis of Jan den Nul maar, die zuigen het wel weg. Zand=het nieuwe goud. Een winwin situation. (behalve voor de natuur natuurlijk) 😉

Hansz Pint.
Hansz Pint.
4 jaren geleden

Als de werkelijkheid van talloze zaken op de wereld aan het licht zou komen, zijn `ze`….(kerk, staat en instituten…) hun geloofwaardigheid en dus macht kwijt, dan zal de wereldgeschiedenis herschreven moeten worden, en dat is het laatste wat `ze` willen.

Ook ooit eens gelezen dat er niet, of nooit, iets van `buitenaf`is gekomen, maar dat er vele duizenden jaren oude hoogbeschaafde technische culturen zijn geweest die meer konden dan wij, de wetenschap, van nu…
En dat er dus al decennia objecten gevonden worden zal blijven gebeuren, maar het ontkennen van hoogtechnische beschavingen ook.

De MACHT is here to stay… en zullen daar alles aan doen wat in hun Power ligt, en dat is VEEL !!!

Wat denk je als van Religies de onjuistheid bewezen wordt, of van de oranjes hun leugens… tja, dakanniehè….

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Misschien is het een zegel. Geschreven in dactylische hexameter(Code). Solomons zegel/davidschild/ met naam van god erin? Ook vrijmetselarij heeft dit. Solomons zegel heeft zeven zegels/dezelfde als de bijbel heeft. Ze stellen het begin en einde voor.
Hoe kom ik hierbij? Kijk wel eens naar A space odyssey. Als hij begint te vertellen, dan zie een soort speer/oogvormig object de ruimte in vliegen. Bij Erdogan zie je in zijn vergader kamer een piramide op een speervormig blad(oogvorm)/schild staan. Dat blad beeld de odyssee uit. De klok in de piramide en blad duidt tijd en ruimte aan.
Wat betekent een odyssee? Lees verhaal Odysseus. Het komt erop neer, dat hij terugvalt op zichzelf. Geleidelijk gezuiverd wordt door afstand te nemen van materiële bindingen zoals rijkdom en macht. Angst en verlangen langzaam verdwijnen. Een totale in kering tot zichzelf.
De NWO is niets anders dan de boel afbreken en de mens tot inkering laten komen. Tot en met alles tot as verworden.Uit het as ontstaat er weer nieuw leven en een begin van een tijdperk. Dit is de feniks aanduiding.
Inside out bij aarde.(zie koperen Pomodoro bol(incl.radaren) Vaticaan)
Hoe gaat men dit doen? Via technologie: Ody(ssee)/ODI = Oracle Data Integrator en Mindcontrol. Zo komt ieder tot zichzelf.
Waarom Oostzee/Ostersjon? Bekijk het wiel(8 puntige ster) van het jaar. Noordse mythologie. Oostpunt van de ster is Ostara. Het begin van lente. Nieuwe dingen. Noordse kalender is gebaseerd op de darische zonnekalender(mars). Darisch en draken. De koelbloedigen . De elite/Reptilians(koudbloedig) voeren de agenda/Niburu uit. Belangrijke leiders zijn stieren. Geboren in maart/april(ostara/taurus) Queen Elisabeth/onze koning/Hitler/ etc.
Vergeet dat aliens verhaal over verre buitenaardsen. Het gebeurt gewoon hier op aarde. Het begin tot het einde. Lees oudheid/geschiedenis/mythologie en je begrijpt waarom. Technologie is al eeuwenoud. Zie tekeningen piramides. “Astro”(ster/ostara)nauten/ufo’s/helicopter enz. Alle kennis is gestuurd. En wordt op de zonnekalender(planeten/sterren standen/cycli) uitgevoerd.
Toekomstig Aliens Invasie is een inside job. Via technologie mogelijk gemaakt. Een groot film project in de lucht. Via satellieten/zendmasten/data. Ook dit staat al beschreven op het middenblad van the economist. jan. 2016. Het handelsblad van de vrijmetselarij. Hoe kun je dit weten? Omdat ze het zelf doen. Hoe kun je een bijbel schrijven over de zeven zegels? Omdat men het zelf doet en deze kennis dus al moet hebben.
Connecting de dots.
Ik heb het NWO verhaal voorgelegd bij een algemeen geloofsinstituut. Krijg je het verhaal van de fallen angels enz. Dat elk mens besmoezelt is. Eva at van de appel der kennis enz. Dit is bull(stier)sh*t, want de agenda wordt telkens gestuurd door dezelfde bloedlijnen in alle tijdperken van beschaving en de gewone mens is al eeuwenlang slaaf van een luguber systeem. Dus hoe kan een gewoon onderdrukt mens(groep 3) dan slecht zijn? Die hebben geen keuze. En als dank daarvoor word je opgenomen(sterven) door/voor god. Ja, ja Zo kan ik het ook verzinnen. Lekker makkelijk. Zelf de regels van het spel bepalen.
Onze koning en koningin waren op bezoek bij de paus. Maxima is de zwarte bruid. Is ook een leuk oud verhaaltje over. Gaan de ogen nu echt open? Dat werkelijk alles gestuurd is? Dat de geschiedenis/oudheid zich herhaalt? Dus lees oudheid om alles te begrijpen. Koppel wetenschap daaraan vast en je hebt een onzichtbare masterplan, die Niburu voorstelt. In oude teksten staat beschreven dat de Niburu niet zichtbaar is in de sterren. Kan ook niet, want het gebeurt via technologie.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Prins Bernhard der Nederlanden was grootkruis in de orde van het zegel van Solomo en grootkruis in de orde van de koningin van Sheba.(wiki)
Lees: http://www.abedeverteller.nl/hexagram-het-zegel-van-solomo-of-de- davidsster/
En voila, de cirkel van oudheid naar nu en toekomst is weer rond.
Misschien kan iemand de zeven zegels omschrijven naar streepcode.(dactylische hexameter/lees wiki) en dit vergelijken met de strepen op dit object.

NikkiLauda
NikkiLauda
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Titels en predicaten
Wapen van prins Bernhard als Prins der Nederlanden

Bernhard Graf von Biesterfeld (1911-1916)
Zijne Doorluchtige Hoogheid (Duits: “Durchlaucht”) Bernhard Prinz zur Lippe-Biesterfeld (1916-1937)[67]
Zijne Koninklijke Hoogheid prins Bernhard der Nederlanden, Prins van Lippe-Biesterfeld (1937-1948, 1980-2004)
Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins der Nederlanden (1948-1980)

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Koningin van Sheba was de zwarte bruid.(maxima bij paus) Solomon staat/stond voor 1 god/1 religie. De huidige agenda/NWO is gebaseerd op 1 monotheïstische godsdienst. Obama(vader) stamt ook af van de orde van koningin van Sheba.(Ethiopische orde)Orde werd opgesteld in 1922 door Keizerin Zawditu.
Sheba was getrouwd met Yohannes de IV.
Dus beide ordes zijn opgesteld om een gedragsprotocol door te voeren. Een graad die iemand krijgt om bepaalde stappen door te voeren. De agenda/NWO.

P
P
4 jaren geleden

Wat een reacties zeg….teveel science fiction gekeken??

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x