Buitenland

Het mysterie rond het vreemde object dat op de bodem van de Oostzee ligt

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen het mysterieuze object op de bodem van de Oostzee voor het eerst werd gespot, stonden veel experts voor een raadsel. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat het precies is.

Het object doet denken aan een ruimteschip uit een Star Wars-film. Het is in 2011 ontdekt door de Zweedse schatzoekers Peter Lindberg en Dennis Asberg. Duikers die de structuur van dichtbij probeerden te bekijken zeiden dat hun apparatuur uitviel.

Duiker Stefan Hogerborn zei: “Alle elektrische apparaten, inclusief de satelliettelefoon, vielen uit toen we ons recht boven het object bevonden. Zo’n 200 meter bij het object vandaan deed de apparatuur het wel, maar toen we teruggingen viel alles weer uit.”

Niet in de natuur

Veel media besteedden aandacht aan het 60 meter brede en acht meter hoge cirkelvormige object. Volgens sommigen was het een reusachtige paddenstoel. Anderen dachten aan een gezonken Russisch schip of een buitenaards ruimteschip.

Geoloog Steve Weiner concludeerde op basis van monsters die door duikers waren verzameld dat het geen natuurlijke formatie kon zijn. Na analyse van de fragmenten zei hij dat de materialen bestonden uit ‘metalen die niet in de natuur voorkomen’.

UFO

Sommige experts denken dat het een onderdeel is van een oorlogsschip, terwijl anderen menen dat het om een UFO gaat. Hoogleraar geologie Volker Bruchert van de Universiteit van Stockholm zei: “Mijn hypothese is dat dit object, deze structuur, duizenden jaren geleden is gevormd tijdens de IJstijd.”

Maar Lindberg en Asberg zeiden dat de monsters die ze hebben laten analyseren, niet van het object zelf afkomstig zijn, maar uit de omgeving van het object. Het begint erop te lijken dat niemand verder onderzoek naar het object in de Oostzee wil financieren. Het blijft dus de vraag wat daar verborgen ligt.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freduardo
Freduardo
6 jaren geleden

Dit was al eens gepost op 26 mei 2013.
Zou wel eens willen weten hoe het er nu bijstaat. (april 2016)

Predator
Predator
6 jaren geleden

Het lijkt erop dat niemand dit wil financieren???
Het lijkt erop dat er weer zoals veel andere misterieuze objecten dat de waarheid niet naarboven mag komen en dus reken maar dat de overheid er alles aan zal doen om welke financier dan ook te dwarsbomen.Reken maar dat de overheid weet wat er ligt..Net als voor de kust van Californië..Niet weten wat er ligt.LAAT ME NIET LACHEN.Er is niks op deze aarde wat de overheid niet weet (qua objecten cq krachten)
De wereld is rot

De zeven zusters
De zeven zusters
6 jaren geleden

Het lijkt mij eerder een platform waar ufo’s op kunnen landen gezien de trap die ernaast loopt alhoewel de treden dan wel erg groot zijn om te nemen.
Hoe dan ook, dit moet bijna wel buitenaards zijn.

Sathos
Sathos
6 jaren geleden

“Het begint erop te lijken dat niemand verder onderzoek naar het object in de Oostzee wil financieren”

Klinkt als een mooi idee voor een Crowdfunding actie 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x