Homepagina » Buitenland » Trump is nog in de race, bewijzen voor fraude stapelen zich op
trump
Foto: CC0

Trump is nog in de race, bewijzen voor fraude stapelen zich op

We bevinden ons momenteel in een opmerkelijke situatie. De media hebben Joe Biden uitgeroepen tot president-elect, terwijl bronnen waar zij zich op baseren nog geen winnaar hebben aangewezen. Zo schrijft de NOS in een artikel over de Amerikaanse verkiezingen: “De NOS maakt steevast gebruik van het gemiddelde van landelijke peilingen en peilingen in afzonderlijke staten. De twee belangrijkste bronnen hiervoor zijn RealClearPolitics en website FiveThirtyEight.” Op website RealClearPolitics staat Joe Biden op 257 kiesmannen. Dat zijn er minder dan 270, het benodigde aantal om te winnen. Waarom hebben de media hem dan toch uitgeroepen als winnaar?

Op de verkiezingsdag gebeurde er iets opvallends: nadat 73 procent van de stemmen was geteld, wees Fox News de staat Arizona toe aan Biden. De kans was namelijk groot dat hij zou winnen, aldus de zender. Toch moest ruim een kwart van de stemmen nog worden geteld. Op RealClearPolitics is Arizona nog aan niemand toegewezen. Waarom wachtte Fox niet tot alle stemmen waren geteld? Het was immers nog mogelijk dat Trump zou winnen. “Fox loog tegen het Amerikaanse volk,” zegt Christina Bobb van One America News.

We zien een soortgelijk beeld in Pennsylvania, een staat die door de media is toegewezen aan Biden, maar die door RealClearPolitics nog niet is ingekleurd. Trump stond in die staat op grote voorsprong, maar na de verkiezingsdag ‘ontdekten’ de Democraten honderdduizenden stembiljetten voor Biden die ze wilden meetellen. Trump spande een rechtszaak aan, maar gouverneur Tom Wolf stak daar een stokje voor.

Er is nog veel meer

De Australische oud-politicus Cory Bernardi zei op Sky News dat Donald Trump de verkiezingen nog kan winnen, aangezien een aantal staten nog niet toegewezen zijn. “Hij kan nog steeds winnen. Er zijn vraagtekens rond Pennsylvania en Michigan. Arizona, Georgia, Alaska en North Carolina zijn nog niet toegewezen.”

“Laten we dus wachten tot 14 december en kijken wat er gebeurt,” zei hij.

Ondertussen stapelen de bewijzen voor verkiezingsfraude zich op. In Detroit hebben mensen onder ede verklaard dat ze stembiljetten moesten antedateren, 8 klokkenluiders uit Nevada zeggen getuige te zijn geweest van stemfraude en in diverse staten brachten overleden mensen hun stem uit. “Dit is echt,” lichtte Fox News-presentator Tucker Carlson toe. “We hebben het hele weekend onderzoek gedaan. Dit klopt echt en er is nog veel meer.”

4.5 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
1 jaar geleden

Altijd al gedacht

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Let maar op,
Trump gaat winnen en de Democraten hebben massaal gefraudeerd.
Biden en consorten zullen allemaal worden aangeklaagd.
Eindelijk gerechtigheid.

The don killuminati
The don killuminati
1 jaar geleden

Gas erop dan. Ik wil concrete aantijgingen van die fraude zien. Wel is me al duidelijk dat het een vooropgezet plan tussen de dems en de media was. Joe ging al twee keer heel gereserveerd reageren op tv om zo de schijn te wekken dat hij integer is. Om zaterdag schaamteloos te accepteren wat al vooropgezet was en helemaal niet door CNN word bepaald. Ik hoop zo dat ze hard door de mand vallen. Dan zal ik iedereen in mijn omgeving nogmaals duidelijk maken dat ik het toch echt wel goed zie, dat zou na de voorspelling van lockdown in ons land toen het pas net in Italië was de tweede maal zijn dat ze mij eerst paranoia noemen om vervolgens hun aantijgingen in te moeten trekken en gelijk te moeten erkennen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Ik heb gisterochtend vroeg nog deze email gestuurd naar verschillende medias zoals AD.nl, DPG etc..

Denk aan de toekomst van je kleinkinderen

Beste…
U moet wel beseffen dat de democraten/MSM zijn overgenomen door China Communist Party.. En Nederland/Europe ZIJN in de handen van de gevaarlijke China Communist Party, dankzij de MEDIA. COVID-19 is gebrijkt voor deze overname. IK WEET DAT PRESIDENT TRUMP VECHT VOOR JOUW VRIJHEID. DUS VOORDAT JULLIE TRUMP VIA JULLIE MEDIA AFSLACHT, denk dan toch aan de toekomst van JOUW kinderen.

DE MAIN STREAM MEDIA HEEFT MEINEED GEPLEEGT.. HET IS EEN STRAFBARE FEIT!!
De media selecteren de president niet. Het kiescollege kiest de president. Biden IS GEEN Elect President. Hij is nog steeds kandidaat Biden. De verkiezing is nog niet beslist!
Biden is niet gecertificeerd als de winnaar van een staat!! Telling is nog niet gedaan !!

Sidney Powell laat een bom vallen: ‘We hebben 450.000 stembiljetten geïdentificeerd die op wonderbaarlijke wijze ALLEEN een stem hebben voor Joe Biden’.. IN ALLE STATEN ZIJN ER FRAUDE GEPLEEGT
Computer hack programma Hammer en Scorecard zijn ook gebruikt om Trump stemmen te stelen

x

Check Also

de jonge

De Jonge veroordeeld voor onjuiste, eenzijdige en te rooskleurige campagne voor ‘Dansen met Janssen’

De Reclame Code Commissie heeft minister Hugo ...

van meijeren

Strijdbare Gideon van Meijeren: ‘Wij zullen nooit zwichten voor tirannen. Wij zullen nooit zwijgen’

Het schaapachtige deel van de bevolking – ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x