Buitenland

Trump is nog in de race, bewijzen voor fraude stapelen zich op

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We bevinden ons momenteel in een opmerkelijke situatie. De media hebben Joe Biden uitgeroepen tot president-elect, terwijl bronnen waar zij zich op baseren nog geen winnaar hebben aangewezen. Zo schrijft de NOS in een artikel over de Amerikaanse verkiezingen: “De NOS maakt steevast gebruik van het gemiddelde van landelijke peilingen en peilingen in afzonderlijke staten. De twee belangrijkste bronnen hiervoor zijn RealClearPolitics en website FiveThirtyEight.” Op website RealClearPolitics staat Joe Biden op 257 kiesmannen. Dat zijn er minder dan 270, het benodigde aantal om te winnen. Waarom hebben de media hem dan toch uitgeroepen als winnaar?

Op de verkiezingsdag gebeurde er iets opvallends: nadat 73 procent van de stemmen was geteld, wees Fox News de staat Arizona toe aan Biden. De kans was namelijk groot dat hij zou winnen, aldus de zender. Toch moest ruim een kwart van de stemmen nog worden geteld. Op RealClearPolitics is Arizona nog aan niemand toegewezen. Waarom wachtte Fox niet tot alle stemmen waren geteld? Het was immers nog mogelijk dat Trump zou winnen. “Fox loog tegen het Amerikaanse volk,” zegt Christina Bobb van One America News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

We zien een soortgelijk beeld in Pennsylvania, een staat die door de media is toegewezen aan Biden, maar die door RealClearPolitics nog niet is ingekleurd. Trump stond in die staat op grote voorsprong, maar na de verkiezingsdag ‘ontdekten’ de Democraten honderdduizenden stembiljetten voor Biden die ze wilden meetellen. Trump spande een rechtszaak aan, maar gouverneur Tom Wolf stak daar een stokje voor.

Er is nog veel meer

De Australische oud-politicus Cory Bernardi zei op Sky News dat Donald Trump de verkiezingen nog kan winnen, aangezien een aantal staten nog niet toegewezen zijn. “Hij kan nog steeds winnen. Er zijn vraagtekens rond Pennsylvania en Michigan. Arizona, Georgia, Alaska en North Carolina zijn nog niet toegewezen.”

“Laten we dus wachten tot 14 december en kijken wat er gebeurt,” zei hij.

Ondertussen stapelen de bewijzen voor verkiezingsfraude zich op. In Detroit hebben mensen onder ede verklaard dat ze stembiljetten moesten antedateren, 8 klokkenluiders uit Nevada zeggen getuige te zijn geweest van stemfraude en in diverse staten brachten overleden mensen hun stem uit. “Dit is echt,” lichtte Fox News-presentator Tucker Carlson toe. “We hebben het hele weekend onderzoek gedaan. Dit klopt echt en er is nog veel meer.”

4.5 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
3 jaren geleden

Altijd al gedacht

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Let maar op,
Trump gaat winnen en de Democraten hebben massaal gefraudeerd.
Biden en consorten zullen allemaal worden aangeklaagd.
Eindelijk gerechtigheid.

The don killuminati
The don killuminati
3 jaren geleden

Gas erop dan. Ik wil concrete aantijgingen van die fraude zien. Wel is me al duidelijk dat het een vooropgezet plan tussen de dems en de media was. Joe ging al twee keer heel gereserveerd reageren op tv om zo de schijn te wekken dat hij integer is. Om zaterdag schaamteloos te accepteren wat al vooropgezet was en helemaal niet door CNN word bepaald. Ik hoop zo dat ze hard door de mand vallen. Dan zal ik iedereen in mijn omgeving nogmaals duidelijk maken dat ik het toch echt wel goed zie, dat zou na de voorspelling van lockdown in ons land toen het pas net in Italië was de tweede maal zijn dat ze mij eerst paranoia noemen om vervolgens hun aantijgingen in te moeten trekken en gelijk te moeten erkennen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Ik heb gisterochtend vroeg nog deze email gestuurd naar verschillende medias zoals AD.nl, DPG etc..

Denk aan de toekomst van je kleinkinderen

Beste…
U moet wel beseffen dat de democraten/MSM zijn overgenomen door China Communist Party.. En Nederland/Europe ZIJN in de handen van de gevaarlijke China Communist Party, dankzij de MEDIA. COVID-19 is gebrijkt voor deze overname. IK WEET DAT PRESIDENT TRUMP VECHT VOOR JOUW VRIJHEID. DUS VOORDAT JULLIE TRUMP VIA JULLIE MEDIA AFSLACHT, denk dan toch aan de toekomst van JOUW kinderen.

DE MAIN STREAM MEDIA HEEFT MEINEED GEPLEEGT.. HET IS EEN STRAFBARE FEIT!!
De media selecteren de president niet. Het kiescollege kiest de president. Biden IS GEEN Elect President. Hij is nog steeds kandidaat Biden. De verkiezing is nog niet beslist!
Biden is niet gecertificeerd als de winnaar van een staat!! Telling is nog niet gedaan !!

Sidney Powell laat een bom vallen: ‘We hebben 450.000 stembiljetten geïdentificeerd die op wonderbaarlijke wijze ALLEEN een stem hebben voor Joe Biden’.. IN ALLE STATEN ZIJN ER FRAUDE GEPLEEGT
Computer hack programma Hammer en Scorecard zijn ook gebruikt om Trump stemmen te stelen

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x