Homepagina » Buitenland » Trump is nog in de race, bewijzen voor fraude stapelen zich op
trump
Foto: CC0

Trump is nog in de race, bewijzen voor fraude stapelen zich op

We bevinden ons momenteel in een opmerkelijke situatie. De media hebben Joe Biden uitgeroepen tot president-elect, terwijl bronnen waar zij zich op baseren nog geen winnaar hebben aangewezen. Zo schrijft de NOS in een artikel over de Amerikaanse verkiezingen: “De NOS maakt steevast gebruik van het gemiddelde van landelijke peilingen en peilingen in afzonderlijke staten. De twee belangrijkste bronnen hiervoor zijn RealClearPolitics en website FiveThirtyEight.” Op website RealClearPolitics staat Joe Biden op 257 kiesmannen. Dat zijn er minder dan 270, het benodigde aantal om te winnen. Waarom hebben de media hem dan toch uitgeroepen als winnaar?

Op de verkiezingsdag gebeurde er iets opvallends: nadat 73 procent van de stemmen was geteld, wees Fox News de staat Arizona toe aan Biden. De kans was namelijk groot dat hij zou winnen, aldus de zender. Toch moest ruim een kwart van de stemmen nog worden geteld. Op RealClearPolitics is Arizona nog aan niemand toegewezen. Waarom wachtte Fox niet tot alle stemmen waren geteld? Het was immers nog mogelijk dat Trump zou winnen. “Fox loog tegen het Amerikaanse volk,” zegt Christina Bobb van One America News.

We zien een soortgelijk beeld in Pennsylvania, een staat die door de media is toegewezen aan Biden, maar die door RealClearPolitics nog niet is ingekleurd. Trump stond in die staat op grote voorsprong, maar na de verkiezingsdag ‘ontdekten’ de Democraten honderdduizenden stembiljetten voor Biden die ze wilden meetellen. Trump spande een rechtszaak aan, maar gouverneur Tom Wolf stak daar een stokje voor.

Er is nog veel meer

De Australische oud-politicus Cory Bernardi zei op Sky News dat Donald Trump de verkiezingen nog kan winnen, aangezien een aantal staten nog niet toegewezen zijn. “Hij kan nog steeds winnen. Er zijn vraagtekens rond Pennsylvania en Michigan. Arizona, Georgia, Alaska en North Carolina zijn nog niet toegewezen.”

“Laten we dus wachten tot 14 december en kijken wat er gebeurt,” zei hij.

Ondertussen stapelen de bewijzen voor verkiezingsfraude zich op. In Detroit hebben mensen onder ede verklaard dat ze stembiljetten moesten antedateren, 8 klokkenluiders uit Nevada zeggen getuige te zijn geweest van stemfraude en in diverse staten brachten overleden mensen hun stem uit. “Dit is echt,” lichtte Fox News-presentator Tucker Carlson toe. “We hebben het hele weekend onderzoek gedaan. Dit klopt echt en er is nog veel meer.”

4.5 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
2 maanden geleden

Altijd al gedacht

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Let maar op,
Trump gaat winnen en de Democraten hebben massaal gefraudeerd.
Biden en consorten zullen allemaal worden aangeklaagd.
Eindelijk gerechtigheid.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

He Petrus,
Als je gelijk heb trek ik fles open en die maken wij samen soldaat

Ik hoop zo dat jij gelijk krijg, ik haat die gasten tot op het bot, stelletje hypothiek links tuig is het.

Hebben wij een deal

Melder
Melder
Reactie op  Wim Q
2 maanden geleden

Ja: feest dan, de straat op allemaal! Wordt een knalfeest voor 82 procent van Holland.

Petrus
Petrus
Reactie op  Wim Q
2 maanden geleden

@WimQ,
Goed plan, gaat zeker gebeuren, maar kan nog wel even duren, want het gaat stapje voor stapje.
De molens werken langzaam maar zeker.
Groet Petrus.

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Wim Q
2 maanden geleden

Beste Wim Q, wat bedoel je met “stelletje hypothiek links tuig”? Kun je dat uitleggen? En waarom “tuig”?

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

misschien wel, laten we er op hopen..maar..dan ben je er nog niet…meteen zal dan een burgeroorlog gaan uitbreken, zoveel staat wel vast nu.

Pieter
Pieter
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Petrus, Als Trump alsnog gaat winnen dan zal de media het volk wel zo opstoken, dat enorme chaos gemaakt wordt en Trump krijgt hiervan de schuld. DemocRatten hebben hun soldaten BLM en Antifa al klaar staan. En toch zal Trump moeten winnen, want anders heeft de NWO gewonnen en worden wij China 2.0 met totaal geen vrijheid meer.

The don killuminati
The don killuminati
2 maanden geleden

Gas erop dan. Ik wil concrete aantijgingen van die fraude zien. Wel is me al duidelijk dat het een vooropgezet plan tussen de dems en de media was. Joe ging al twee keer heel gereserveerd reageren op tv om zo de schijn te wekken dat hij integer is. Om zaterdag schaamteloos te accepteren wat al vooropgezet was en helemaal niet door CNN word bepaald. Ik hoop zo dat ze hard door de mand vallen. Dan zal ik iedereen in mijn omgeving nogmaals duidelijk maken dat ik het toch echt wel goed zie, dat zou na de voorspelling van lockdown in ons land toen het pas net in Italië was de tweede maal zijn dat ze mij eerst paranoia noemen om vervolgens hun aantijgingen in te moeten trekken en gelijk te moeten erkennen.

karton
karton
Reactie op  The don killuminati
2 maanden geleden

@ The don klluminati.
Ik hoop van harte dat u gelijk heeft; ik heb echter zo m’n twijfels over de grootscheepse fraude. Als ik bijv. lees dat een vrachtauto vól met Trump-stemmen nabij de Canadese grens zou zijn gepakt, maar ik zie hier verder helemaal niks van, dan verbaast mij dat ; er is immers áltijd wel een Trump-fan in de buurt die een filmpje met z’n iPhone maakt en vervolgens online zet ?!
Maar nogmaals : ik ben Trump-fan en hoop op uw gelijk !

RayOflight
RayOflight
Reactie op  karton
2 maanden geleden

Als je ook maar iets online zet dan is er censuur.
misschien dit interessant
https://www.bitchute.com/video/hfAoEGzOwhoe/

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Ik heb gisterochtend vroeg nog deze email gestuurd naar verschillende medias zoals AD.nl, DPG etc..

Denk aan de toekomst van je kleinkinderen

Beste…
U moet wel beseffen dat de democraten/MSM zijn overgenomen door China Communist Party.. En Nederland/Europe ZIJN in de handen van de gevaarlijke China Communist Party, dankzij de MEDIA. COVID-19 is gebrijkt voor deze overname. IK WEET DAT PRESIDENT TRUMP VECHT VOOR JOUW VRIJHEID. DUS VOORDAT JULLIE TRUMP VIA JULLIE MEDIA AFSLACHT, denk dan toch aan de toekomst van JOUW kinderen.

DE MAIN STREAM MEDIA HEEFT MEINEED GEPLEEGT.. HET IS EEN STRAFBARE FEIT!!
De media selecteren de president niet. Het kiescollege kiest de president. Biden IS GEEN Elect President. Hij is nog steeds kandidaat Biden. De verkiezing is nog niet beslist!
Biden is niet gecertificeerd als de winnaar van een staat!! Telling is nog niet gedaan !!

Sidney Powell laat een bom vallen: ‘We hebben 450.000 stembiljetten geïdentificeerd die op wonderbaarlijke wijze ALLEEN een stem hebben voor Joe Biden’.. IN ALLE STATEN ZIJN ER FRAUDE GEPLEEGT
Computer hack programma Hammer en Scorecard zijn ook gebruikt om Trump stemmen te stelen

Frank
Frank
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Helemaal waar. Het gebeurde zelfs op live TV (CNN). Daar hebben ze van die live tickers die de stand bijhouden en plots gingen er 20.000 af van Trump en Biden kreeg er meteen 20.000 bij. Toen zijn al die omroepen gestopt met het tonen van real time tickers.
https://www.naturalnews.com/2020-11-09-all-media-outlets-pull-voting-total-update.html

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Frank
2 maanden geleden

Dit is al de tweede keer dat het live op tv was, al eerder waren ook op CNN twee presentatoren bezig met het uitleggen van het e.e.a., toen er ook een update kwam met een gigantisch verschil. De presentator aan de rechterkant was verbijsterd en bleef stil, die aan de linkerkant mompelde even en praatte toen er snel overheen, knullig.

Het stemprogramma dat ze in 47 counties gebruikten, Dominion, haalde in Michigan tijdens een “glitch” 6000 stemmen weg bij Trump en verplaatste die naar Biden. Wie weet hoeveel stemmen er in de andere counties zijn gewisseld. De CEO van het bedrijf dat Dominion maakt, is een medewerker van Hilary Clinton…

Bert
Bert
2 maanden geleden

Wat een ongelooflijke afgang van die Europese politiek leiders. Of zijn het “lijders”. Juridisch heeft Biden nog steeds niet gewonnen. Echt voorbarig om nu al te feliciteren. En wat ze schrijven dat er geen bewijs is voor de malversaties rond het stemmen is eveneens voorbarig. Laat justitie het maar tot de bodem uitzoeken hoe het zit. En als Biden toch gewonnen heeft, dan is het nipt. De Trump factor zal ook onder Biden dominant blijven. Een van Biden’s eerste wapenfeiten is de muilkorf plicht. En daar zal het niet bij blijven. De belastingen zullen omhoog vliegen en de middenklasse nog armer dan ze al zijn.

Bas
Bas
Reactie op  Bert
2 maanden geleden

Zullen zij ook overspoeld raken door economische vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika? Dan wordt de EU ontzien.

Realistic
Realistic
Reactie op  Bas
2 maanden geleden

Nee,die komen dan uit Mexico,Honduras,El Salvador,Columbia,Bolivia,Peru bv. Geen enkele smokkelaar die met een rubberboot de grote vijver oversteekt.
Maar die anderen waar ik het over heb zingen allemaal….I walk 500 miles and i walk 500 more… Maar de Dem’s zien ze graag komen hun nieuwe slaven. De zwarten in de VS zijn wakker en hebben door dat ze elke 4 jaar worden gebruikt door die Dem’s.
Ik ben zelf half Amerikaans en mag helaas niet stammen maar mocht Trump winnen denk ik er over na om weer eens naar huis te gaan want hier hebben ze het verstand verloren. Maar voor ik dat doe zet ik nog eerst ”leugenaars” op mijn stembiljet in Maart.

BAS
BAS
Reactie op  Realistic
2 maanden geleden

Zij kunnen eventueel een vliegtuig naar Afrika sturen en die mensen opvangen in bepaalde democratische staten. Geef deze mensen huisvesting, een uitkering, zorg (net als in de EU). De EU wordt dan een beetje ontzien. Dat lijkt mij wel eerlijk.

NXD
NXD
Reactie op  Bert
2 maanden geleden

Ja, niet voor nix dat Poetin nog geen felicitaties heeft overgebracht.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Bert
2 maanden geleden

Het is te hopen dat Biden niet wint, want dan wordt de ondergang van de wereld, die als Corona 19 in de wereld is ingezet, verder worden uitgevoerd. Zie daarvoor het uitgelekte plan in Canada. Trump is denk ik de enige persoon die de macht en inzicht heeft, dit proces dat tot ondergang van de mensheid zal leiden, te stoppen. Daar zullen wij ook in Europa dan de vruchten van plukken.

Het is dan ook te hopen dat de protesten die door Soros worden gefinancierd, snel zijn afgelopen. Wanneer dit niet gebeurd en flink tegengas wordt gegeven, kan het in de USA tot een burgeroorlog komen. Dan heeft de USA de handen vol aan zichzelf.

Dan kan het zo maar zijn dat wij in Europa overgeleverd zijn aan vreemde machten die van die situatie gebruik willen maken. Ik geloof niet dat wij dan op Biden (die naar mijn mening onderdeel is van de nieuwe wereldorde, World Economic Forum, Klaus Schwab) moeten rekenen, maar Trump zal wel te hulp schieten. Dat kan alleen als hij de handen vrij heeft.

Wanneer Biden door de mand valt, zal hij niet de enige zijn. Er zal dan een sneeuwbal effect komen die niet voor te stellen is. Dat zou een positieve ontwikkeling zijn voor de hele wereld en dan is het einde van deze pandemie snel in zicht.

Want zeg eerlijk, wij zijn het allemaal zat om continue voor de gek te worden gehouden. Dat moet zo langzaam toch wel duidelijk zijn.

Realistic
Realistic
Reactie op  Bert
2 maanden geleden

Ze gaan proberen om de Amerikanen hun wapen af te pakken net zoals ze dat hier hebben gedaan.Doel is machteloosheid om te onderdrukken. Een crimineel krijgt altijd wapens en daar zijn ze bang voor. Voor ons machteloze burgers hebben ze wel lef en tijd.Het zijn angsthazen en een stelletje schijtbakken.

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Let maar op,
Trump gaat winnen en de Democraten hebben massaal gefraudeerd.
Biden en consorten zullen allemaal worden aangeklaagd.
Eindelijk gerechtigheid.

Alex
Alex
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

Beijing Biden… Trump 2020!

Gerard van Rijswijck
Gerard van Rijswijck
2 maanden geleden

Goed artikel.
Geeft precies weer hoe de MSM het nieuws manipuleren en aan stemmingmakerij doen.
Heldere uiteenzetting van de wettelijke procedure!

Alex
Alex
2 maanden geleden

One word.

Constitution…

rop
rop
2 maanden geleden

Stembus fraude, nou als dat daar al gebeurt,[ en ook in het verleden is het al gebeurt] zal het straks ook wel in Nederland gebeuren fraude, en wie weet hoe vaak dat al is gebeurt?[in het verleden van het Nederlandsen volk] dat een partij, en meestal ook de al heersende partij, als winnaar uit de bus komen, Weet het wel zeker dat het in Nederland het ook is gebeurt, en dat de media ook al een grote vinger in de Pap had om deze te beïnvloeden. Nee overheden en de mediatieve kanalen zijn de grootste misleiders van [bijna]elk volk en van elk land, als het volk toch gaat stemmen[en dat gebeurt toch wel] zijn ze ziende en horend blind, absoluut mogen we deze vormgevende misleiders, absoluut geen Stem meer geven, dat houd in als er toch wel een stem erheen gaat, naar welk leider ook, zal deze het volk toch altijd zo beamen, wat het volk zelf wil zien, dan willen ze gewoon niet horend en niet blind zijn, en dat is nu toch wel zekeren een feit dat het volk zelf deze misleiders in stand houdt. door hun eigen blindheid op wie dan ook te Stemmen.

Mark
Mark
2 maanden geleden

Er is letterlijk geen bewijs. Nergens is concreet bewijs te zien. De beste man roept constant fraude zonder iets te laten zien.

Bas
Bas
Reactie op  Mark
2 maanden geleden

Als er überhaupt bewijs te vergaren is, dan presenteer je dat te zijner tijd in de rechtbank en niet elders. Op voorhand alle kaarten op tafel liggen lijkt mij niet zinvol, aangezien je de tegenpartij in de kaart speelt (zij kunnen dan eerder bewijsmateriaal vernietigen en zij zijn beter voorbereid).

jantjeuitnederland
jantjeuitnederland
Reactie op  Mark
2 maanden geleden

Er is zat bewijs. Het moet alleen nog geconcretiseerd worden en in hapklare brokken aan de rechters worden voorgedragen.
– Denk aan computerlogs.
– Mocht het waar zijn, ballots zonder watermerk. Steve Pieczenik, een zeer gerenommeerd persoon op het gebied van inteligence, geeft aan dat hij er aan heeft deelgenomen en dat de watermerken er zijn.
– Vele andere anomalieën die hebben plaatsgevonden.

Melder
Melder
Reactie op  Mark
2 maanden geleden

https://banned.video/watch?id=5fa61c18d3c7821df7492cde
0.48: I see dead people…?
Epic Voter Fraud Compilation: All Election Theft Caught On Tape In One Place
´We have it all, popcorntime.´

Revolutie
Revolutie
Reactie op  Mark
2 maanden geleden

Als je de msm volgt is er geen bewijs.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Revolutie
2 maanden geleden

Dat is nog al logisch! Wanneer ik het mij goed herinner was dat een slogan die vele decennia geleden werd gebuikt om tampons te promoten, dus gaten te dichten. Dan is het logisch, dat het nu weer gebruikt wordt, begrijpt U, logisch toch!

Melder
Melder
Reactie op  Mark
2 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=K-54DOem0d0
Voter FRAUD for Joe Biden CAUGHT on Video in Detroit, Michigan
Luister vooral vanaf 1.34 en verder want Joe is zo trots erop! Moeten we allemaal even horen hoor!

Diny
Diny
Reactie op  Mark
2 maanden geleden

Geduldig afwachten,Trump roeptoetert niet zoals Markje.
Als Trump zegt:de onderste steen bedoelt hij dé onderste steen.

x

Check Also

rellen

Politici schuiven rellen in de schoenen van FVD en PVV: ‘Lager dan laag’

Demissionair premier Rutte veroordeelt de onrust en ...

biden

Biden verbreekt meteen al zijn eerste verkiezingsbelofte

Maandenlang bekritiseerde Joe Biden tijdens zijn verkiezingscampagne ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x