Buitenland

Trump heeft iets gedaan wat geen van zijn voorgangers ook maar heeft geprobeerd. Een gesprek over de aanval op de macht van de deep state

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Trump hamerde tijdens zijn verkiezingscampagne steeds op een paar punten: geen regimeverandering meer afdwingen en America First, oftewel de VS moet zich niet langer bemoeien met andere landen.

De recente topontmoeting tussen Trump en zijn Russische ambtsgenoot Poetin kan worden gezien als een voortvloeisel hiervan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Niet onverwacht reageerden de Clinton-groep, de FBI, CIA, Washington Post en New York Times buitengewoon hysterisch op deze ontmoeting.

Hoofdrol bij de cover-up

“Het was namelijk een aanval op de macht van de zogenaamde deep state,” stelt oud-NRC-correspondent Karel van Wolferen in Café Weltschmerz.

Speciaal aanklager Robert Mueller, de man die het Ruslandonderzoek leidt, werd vlak voor de aanslagen op 11 september 2001 aangesteld als directeur van de FBI.

“Hij speelde een hoofdrol bij de cover-up,” aldus Van Wolferen.

Verborgen

Vlak voor de topontmoeting kwam Mueller opeens met een lijstje op de proppen waarop de namen van Russen prijkten die betrokken zouden zijn geweest bij de Russische inmenging in de verkiezingen.

Van Wolferen merkt op dat er binnen de deep state een strijd gaande is en dat veel van wat er gebeurt voor ons verborgen blijft.

Glazen ingegooid

“Niemand weet hoe het gaat aflopen,” zegt hij. “De mensen die aan het vechten zijn willen achteraf niet aan de verkeerde kant eindigen.”

Hij stelt verder vast dat Trump al heel wat glazen heeft ingegooid van de staat achter de gordijnen.

“Trump heeft iets gedaan wat geen van zijn voorgangers ook maar heeft geprobeerd.”

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
6 jaren geleden

Trump is een no-nonsense man. De Iraanse criminele leiders kunnen nog wat beleven.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Het interessante is dat Poetin Trump in Helsinki 160 terabyte (!!!!) aan Russische intel heeft meegegeven over de Deep State. Natuurlijk lees je hier niks over in de MSM. Zij die het meest te verliezen hebben schreeuwen het hardst. Waarom denkt men dat ze allemaal zo hard liepen te krijsen dat Trump niet moest gaan? Een paar dagen geleden klapte James Clapper (voormalig hoofd NSA – National Security Agency uit de school (arikelen op andere ZeroHedge en The gateway Pundit). James Clapper gaf het eindelijk toe: Obama was altijd degene die achter de hele spionageoperatie achter Trump zat. Dit begon al in 2015.Het hele onderzoek van dirty cop Mueller die vroeger ook 9-11 in de doofpot stopte is gebaseerd op het Steele dossier (een nep dossier waar zelfs de Clintons en de FBI diep voor in hun buidel hebben getast om Trump te kunnen wippen. Hillary heeft tegen vertrouwelingen zelfs voor de verkiezingen letterlijk gezegd: ‘If that f*cking basterd (Trump) wins, we all hang from noses’ (vrij vertaald – als Trump wint – hangen we allemaal) en dat begint zich nu ook steeds meer te ontvouwen. Er komen steeds meer misdaden aan het licht van de Deep State. Ze hadden nooit verwacht dat Hillary zou verliezen. Begrijpelijk – want er hebben miljoenen illegalen voor de Democrats gestemd en heel veel stemmachines waren alvast van tevoren door George Soros ‘aangepast’ voor een wenselijke uitslag. Ondanks al het geld – de berichtgeving van Trump door de MSM is 90 procent negatief. Ondanks al deze dingen is het Trump toch gelukt.

Er schijnt met Rusland (zo zei Poetin op de persco) een bilaterale afspraak te bestaan tussen Amerika dat ze elkaar zouden assisteren (lees het uitwisselen van intel) om criminele activiteiten op te sporen. Aangezien de Deep State een wereld op zichzelf is, is daar in de praktijk weinig van terecht gekomen. Kijk die John Brennan (oud CIA hoofd) eens schuimbekken met zijn hoogverraad van Trump. Begrijpelijk. De man heeft heel wat smerige streken achter zijn naam staan en hij – net als al die andere cronies willen niet dat het grote publiek straks gaat horen hoe ongelooflijk diep het verraad gaat en op wat voor een groteske schaal. Het echte grote schandaal waar de MSM niet over praat is het Uranium One schandaal – waar de Clintons 20 procent van Amerika’s uranium aan een Russisch/Canadees bedrijf verkochten. Dat is pas hoogverraad. Het laat zien hoe door en door misdadig de mainstreammedia eigenlijk is dat ze al die schurkenstreken bewust negeren en het enige waarin ze grossieren is desinformatie en je reinste propaganda.

Als men weet dat Amerika en Rusland zo een tachtig a negentig procent van de kernwapens hebben is het toch juist zeer belangrijk om de banden aan te halen, tenminste als je niet wil dat de wereld kan veranderen in een nucleair vuur.

Jolanda
Jolanda
6 jaren geleden

Het is mij een raadsel waarom er hier op een zo positieve en hoopvolle manier over Trump gesproken word?
We weten inderdaad niet goed hoe dit alles gaat uitpakken, maar de sloperij is gaande en uiteraard niet ten gunste van de armen in Amerika. Eerder is er een totale verrechtsing gaande, en die wil uitgebreid worden naar Europa, de lobbymolen draait dag en nacht.
Niet zorgwekkend genoeg?

Interessante blikverruimer:
https://www.youtube.com/watch?v=iSITfEua2fo

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Jolanda
De linkse beweging (Democrats) in Amerika predikt socialisme. Ze willen ICE afschaffen (een organisatie die de grenzen bewaakt om zo drugssmokkelaars, mensensmokkelaars, pedonetwerken en criminele illegalen buiten de deur te houden (denk aan de getatoueerde bendes van MS 13 die niet onderdoen voor de gruwelen van IS). Daarnaast willen de Democrats de gevangenissen sluiten, vinden ze politie maar niks en willen ze de grenzen wagenwijd openzetten. Letterlijk knettergek. Ten eerst – de hele verzorgingsstaat implodeert en alles wordt onbetaalbaar. Als je ongebreideld illegalen laat binnenkomen wordt je land een vrijhaven van ongekende wetteloosheid een criminaliteit. Tendensen die in Zweden, Engeland, Frankrijk en Duitsland al volop aanwezig zijn.

Trump wordt het verwijt gemaakt dat die een racist is. Blatante onzin weer van de linkse mainstreammedia. Onder zijn bewind zijn er juist ongelooflijk veel mensen uit etnische groepen aan het werk gekomen. Trump zegt enkel dat als je een land wil binnenkomen dit op een legale manier moet gebeuren. Als ik wil verkassen naar een ander land verwacht ik ook niet dat ik zo door kan lopen zonder enige check – en ze op hun beurt verwachten dat ik wat ga toevoegen. Laat je niet hersenspoelen door de mainstreammedia. Ze hypnotiseren je. Ze gaan in je hoofd zitten en op een gegeven moment ga je de leugens geloven die ze dag in – dag uit uitkotsen.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x