Homepagina » Buitenland » Trump heeft iets gedaan wat geen van zijn voorgangers ook maar heeft geprobeerd. Een gesprek over de aanval op de macht van de deep state
Trump heeft iets gedaan wat geen van zijn voorgangers ook maar heeft geprobeerd. Een gesprek over de aanval op de macht van de deep state

Trump heeft iets gedaan wat geen van zijn voorgangers ook maar heeft geprobeerd. Een gesprek over de aanval op de macht van de deep state

Trump hamerde tijdens zijn verkiezingscampagne steeds op een paar punten: geen regimeverandering meer afdwingen en America First, oftewel de VS moet zich niet langer bemoeien met andere landen.

De recente topontmoeting tussen Trump en zijn Russische ambtsgenoot Poetin kan worden gezien als een voortvloeisel hiervan.

Niet onverwacht reageerden de Clinton-groep, de FBI, CIA, Washington Post en New York Times buitengewoon hysterisch op deze ontmoeting.

Hoofdrol bij de cover-up

“Het was namelijk een aanval op de macht van de zogenaamde deep state,” stelt oud-NRC-correspondent Karel van Wolferen in Café Weltschmerz.

Speciaal aanklager Robert Mueller, de man die het Ruslandonderzoek leidt, werd vlak voor de aanslagen op 11 september 2001 aangesteld als directeur van de FBI.

“Hij speelde een hoofdrol bij de cover-up,” aldus Van Wolferen.

Verborgen

Vlak voor de topontmoeting kwam Mueller opeens met een lijstje op de proppen waarop de namen van Russen prijkten die betrokken zouden zijn geweest bij de Russische inmenging in de verkiezingen.

Van Wolferen merkt op dat er binnen de deep state een strijd gaande is en dat veel van wat er gebeurt voor ons verborgen blijft.

Glazen ingegooid

“Niemand weet hoe het gaat aflopen,” zegt hij. “De mensen die aan het vechten zijn willen achteraf niet aan de verkeerde kant eindigen.”

Hij stelt verder vast dat Trump al heel wat glazen heeft ingegooid van de staat achter de gordijnen.

“Trump heeft iets gedaan wat geen van zijn voorgangers ook maar heeft geprobeerd.”

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nehemia schreef:

  Het interessante is dat Poetin Trump in Helsinki 160 terabyte (!!!!) aan Russische intel heeft meegegeven over de Deep State. Natuurlijk lees je hier niks over in de MSM. Zij die het meest te verliezen hebben schreeuwen het hardst. Waarom denkt men dat ze allemaal zo hard liepen te krijsen dat Trump niet moest gaan? Een paar dagen geleden klapte James Clapper (voormalig hoofd NSA – National Security Agency uit de school (arikelen op andere ZeroHedge en The gateway Pundit). James Clapper gaf het eindelijk toe: Obama was altijd degene die achter de hele spionageoperatie achter Trump zat. Dit begon al in 2015.Het hele onderzoek van dirty cop Mueller die vroeger ook 9-11 in de doofpot stopte is gebaseerd op het Steele dossier (een nep dossier waar zelfs de Clintons en de FBI diep voor in hun buidel hebben getast om Trump te kunnen wippen. Hillary heeft tegen vertrouwelingen zelfs voor de verkiezingen letterlijk gezegd: ‘If that f*cking basterd (Trump) wins, we all hang from noses’ (vrij vertaald – als Trump wint – hangen we allemaal) en dat begint zich nu ook steeds meer te ontvouwen. Er komen steeds meer misdaden aan het licht van de Deep State. Ze hadden nooit verwacht dat Hillary zou verliezen. Begrijpelijk – want er hebben miljoenen illegalen voor de Democrats gestemd en heel veel stemmachines waren alvast van tevoren door George Soros ‘aangepast’ voor een wenselijke uitslag. Ondanks al het geld – de berichtgeving van Trump door de MSM is 90 procent negatief. Ondanks al deze dingen is het Trump toch gelukt.

  Er schijnt met Rusland (zo zei Poetin op de persco) een bilaterale afspraak te bestaan tussen Amerika dat ze elkaar zouden assisteren (lees het uitwisselen van intel) om criminele activiteiten op te sporen. Aangezien de Deep State een wereld op zichzelf is, is daar in de praktijk weinig van terecht gekomen. Kijk die John Brennan (oud CIA hoofd) eens schuimbekken met zijn hoogverraad van Trump. Begrijpelijk. De man heeft heel wat smerige streken achter zijn naam staan en hij – net als al die andere cronies willen niet dat het grote publiek straks gaat horen hoe ongelooflijk diep het verraad gaat en op wat voor een groteske schaal. Het echte grote schandaal waar de MSM niet over praat is het Uranium One schandaal – waar de Clintons 20 procent van Amerika’s uranium aan een Russisch/Canadees bedrijf verkochten. Dat is pas hoogverraad. Het laat zien hoe door en door misdadig de mainstreammedia eigenlijk is dat ze al die schurkenstreken bewust negeren en het enige waarin ze grossieren is desinformatie en je reinste propaganda.

  Als men weet dat Amerika en Rusland zo een tachtig a negentig procent van de kernwapens hebben is het toch juist zeer belangrijk om de banden aan te halen, tenminste als je niet wil dat de wereld kan veranderen in een nucleair vuur.

  37 likes
 • Nehemia schreef:

  Jolanda
  De linkse beweging (Democrats) in Amerika predikt socialisme. Ze willen ICE afschaffen (een organisatie die de grenzen bewaakt om zo drugssmokkelaars, mensensmokkelaars, pedonetwerken en criminele illegalen buiten de deur te houden (denk aan de getatoueerde bendes van MS 13 die niet onderdoen voor de gruwelen van IS). Daarnaast willen de Democrats de gevangenissen sluiten, vinden ze politie maar niks en willen ze de grenzen wagenwijd openzetten. Letterlijk knettergek. Ten eerst – de hele verzorgingsstaat implodeert en alles wordt onbetaalbaar. Als je ongebreideld illegalen laat binnenkomen wordt je land een vrijhaven van ongekende wetteloosheid een criminaliteit. Tendensen die in Zweden, Engeland, Frankrijk en Duitsland al volop aanwezig zijn.

  Trump wordt het verwijt gemaakt dat die een racist is. Blatante onzin weer van de linkse mainstreammedia. Onder zijn bewind zijn er juist ongelooflijk veel mensen uit etnische groepen aan het werk gekomen. Trump zegt enkel dat als je een land wil binnenkomen dit op een legale manier moet gebeuren. Als ik wil verkassen naar een ander land verwacht ik ook niet dat ik zo door kan lopen zonder enige check – en ze op hun beurt verwachten dat ik wat ga toevoegen. Laat je niet hersenspoelen door de mainstreammedia. Ze hypnotiseren je. Ze gaan in je hoofd zitten en op een gegeven moment ga je de leugens geloven die ze dag in – dag uit uitkotsen.

  30 likes
  • Berjan schreef:

   Dat zeggen jullie continue. Trump is de beste! Hij zal voor verandering zorgen. Hij heeft info dat de Aarde op de grondvesten zal laten schudden.
   En de normalen en leken wachten en wachten, tot ze een ons wegen. Het is dus een worst die ons allemaal voorgehouden wordt.

   Ontopic:

   Waarom worden hier steeds positieve berichten over Trump gepost? Zonder bewijzen ook maar ergens voor?

   Aan Nehemia:

   Je hebt het over hypnotiseren van de msm. Maar volgens mij ben je zelf gehypnothiseerd. Door de alternatieve sites namelijk. Als je teveel van 1 kant leest en volgt dan is de kans op hypnose groot. Je moet gewoon open staan voor beide kanten. Dat is zo logisch als de pest.

   5 likes
 • René van Zalk schreef:

  Trump is een no-nonsense man. De Iraanse criminele leiders kunnen nog wat beleven.

  7 likes
  • Gezinusk schreef:

   René van Zalk,

   Iran heeft geen ander land kwaad aan gedaan. Dat kan je over Amerika en dat zionistisch bolwerk niet zeggen.

   10 likes
   • René van Zalk schreef:

    @Gezinusk

    Je kraamt onzin. Je weet duidelijk niet wat er speelt, en welke info er beschikbaar is.

    3 likes
    • Gezinusk schreef:

     Hoi René van Zalk,

     Eerst echt hard bewijs zien, dan pas geloven! Zeker als je bekijkt wat de Angelsaksische oligarchen met Iran vanaf de jaren vijftig hebben uitgespookt. Dat was grofweg asociaal.

     Enfin, door de nieuwsperikelen van de westerse mainstream media de afgelopen decennia vertrouw ik ze het minst van allemaal. Helaas weliswaar, maar er is gegronde reden voor.

     Neem ook Noord Korea bijvoorbeeld. Ook dat land werd gepositioneerd als een serieuze bedreiging voor de wereld, maar is dat werkelijk zo? Want in potentie stelt het land niks voor.

     Of zoals Gerald Celente enige tijd geleden opmerkte; heeft Noord Korea een Bruto National Product (BNP) die minder is dan de staat Virginia en een kleinere populatie dan de staat Texas.

     Een serieuze dreiging voor de wereld? Laat me niet lachen. Ik denk en we zien het continu om eens heen gebeuren waar Amerika\Brussel oorlogen voert, en of landen gemeenschappelijk demoniseert, dat er geopolitieke belangen spelen. Grondstoffen, met name olie en het gas.

     3 likes
  • Derek schreef:

   Jij bent een typisch slachtoffer van het ”heers en verdeel”

   4 likes
  • Frans2 schreef:

   “geen regimeverandering meer afdwingen en America First, oftewel de VS moet zich niet langer bemoeien met andere landen.”

   Maar eerst moet Iran nog even een behandeling ondergaan? Wordt Trump Junior de nieuw sjah van Perzië?

   4 likes
 • Jolanda schreef:

  Het is mij een raadsel waarom er hier op een zo positieve en hoopvolle manier over Trump gesproken word?
  We weten inderdaad niet goed hoe dit alles gaat uitpakken, maar de sloperij is gaande en uiteraard niet ten gunste van de armen in Amerika. Eerder is er een totale verrechtsing gaande, en die wil uitgebreid worden naar Europa, de lobbymolen draait dag en nacht.
  Niet zorgwekkend genoeg?

  Interessante blikverruimer:
  https://www.youtube.com/watch?v=iSITfEua2fo

  7 likes
 • Mr.X schreef:

  Duurt allemaal niet zo lang meer…!!!
  Nieuwe goude eeuw voor de mensheid is opkomst!

  Wees niet doof en blind meer mensheid…!!!
  Onze vrijheid is nabij…

  Mr.X

  10 likes
 • PIETJE schreef:

  Poetiin en trump zijn voor mij de wereld hervormers de rest was alleen maar uit op geld ! Busch en zijn vader en de rest vN DE smeerlappen ! de enige eerlijke was Kennedy ja……. die werd afgeschoten ! denk na waarom omdat de waarheid voor veel mensen niet te beseffen is !Eerlijkheid wordt bestraft ! Dan ga je gewoon dood ! Want de elite wil niet dat de waaarheid naar buiten komt zE ZIJN BANG VOOR ONS HET VOLK !!! dAT IS OOK JUIST WANT WE GAAN ZE VERNORZELEN !! hELP ONS DIE SMEERLAPPEN TE VERNIETIGEN !

  8 likes
 • Peter 7 schreef:

  Waarom toch deze onnozelaar van een Trump bijzondere machten en krachten toekennen?
  Zijn afwijkende gedragingen zijn te wijten aan incompetentie en niets anders.
  Dus maak jezelf niet belachelijk door iets anders te veronderstellen.

  4 likes
 • tonny schreef:

  blablablabla we weten helelmaal niks ,juist NIKS!

  2 likes
 • BSB schreef:

  Google naar Henoch – boek werd in 396 verboden door RK.
  Onderin staat de- inhoud.
  Je ziet alles zo voor je uitrollen.
  Het verleden, het heden en wat er nog gaat komen.

  1 likes
 • Maarten V schreef:

  Wel huh… volgens mij is Trump de loopjongen van de tegenhanger van de zogenaamde “Deep State” genaamd: “Deep Business” (of The “Deep Industry”) die er alles aan doet om de verantwoordelijkheid te ontlopen van klimaatsveranderingen, het belang van massaconsumptie verheerlijkt, de wapenindustrie omarmd en algemene vervuiling die de industrie veroorzaakt vergoelijkt. En dit allemaal uit egocentrische winstbelang.

  1 likes
 • m.gordens schreef:

  Hallo mensen,
  Verdiep je er eens echt in als je de moeite kunt opbrengen. Lees b.v. de info op de NL site ELLASTER m.b.t. de Truth, Honor & Integrity show (TH&I). van Thomas Williams.

  En show klinkt als “theater” maar zo noemen de Amerikanen nu eenmaal deze uitzendingen, afleveringen e.d. dingen in het algemeen.

  Start eens bij het begin en verdiep je erin!! Zeer de moeite waard.

  Niet perse allemaal over Trump maar in het algemeen voor deze wereld en zijn toekomst. De gouden eeuw breekt aan! Neem er de tijd voor als je durft!
  Het gaat om de INNERLIJKE verandering in de mens als beginpunt.

  En sla de standaard nieuws informatie van de TV en kranten alsjeblieft over want die kunnen moeten kunnen alleen maar LIEGEN en BEDRIEGEN a la RUTTE!
  Veel sterkte en DOET HET NU
  m.gordens

  1 likes
 • base36 schreef:

  Trump en Putin hebben helemaal gelijk. Miljarden worden uitgegeven aan de wapenwedloop tussen Amerika en Rusland de 2 grootste machten. Waarom? Geld voor Elites die aandelen in de wapenmarkt. De grootste op olie na.
  Bizar zei Trump ook in Helsinki.. Maar even een eigen inbreng. 40 miljoen per jaar word uitgegeven aan het zoeken naar astroiden en dergelijke. (40 miljoen, de kosten om 1 mac filliaal in new york draaiend te houden excl. winst.
  Maar onze aarde vliegt 2x per jaar door een astroide pluim alsof je blind een 6 baans autosnelweg oversteekt! Vandaar dat Trump ook een space marine wil beginnen, en dat is echt wel een van de gesprekken geweest tussen Trump en Putin..
  Als we niet oppassen gebeurd hetzelfde als 11.600jr. geleden. Totale vernietiging en kunnen we weer opnieuw opstarten terwijl we nu de technologie hebben om onszelf te redden.

  Het enigste wat deep state wil, is geld verdienen en anders restart van de mensheid en de rijke satanisten blijven over. Aint gonna happen….

  1 likes
 • Kees schreef:

  Aardige feitenvrije stellingnames hier voor en tegen Trump. Ik plaats mezelf maar in het midden, want ik weet vrijwel niets. Als ik Trump alleen beoordeel aan z’n tweet gedrag dan doe ik de waarheid te kort. Als ik Trump als een soort verlosser ga beschouwen dan doe ik de waarheid te veel. Nergens in de geschiedenis heeft één mens de loop der dingen alleen bepaald, altijd met hulp van anderen. Waar ik wel redelijk van overtuigd ben is dat het alternatief van Trump, Hillary, angstaanjagender zou zijn geweest gezien wat er allemaal boven water komt nu. Nu blijkt ook Obama van z’n heiligheid te worden ontdaan. Wat een deceptie die man. http://verenoflood.nu/the-memo-verbindt-russiagate-met-obama/

  0 likes
  • faya schreef:

   Hoezo deceptie? Eigenlijk is alles wat onder Obama bekokstoofd en tot stand gekomen is van nul en gener waarde, hij was niet eens een Amerikaan maar een Keniaan.
   Die nazi’s lappen werkelijk alle regels aan hun laars en bedonderen, schizofreen als ze zijn, de mensheid waar we bij staan.
   Dat je ze niet meteen door hebt komt hierdoor: Het zijn in de omgang net gewone mensen, maar dat is listig want dat lis niet zo.

   0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  >