Buitenland

De CIA vermoordde al verschillende westerse politici. In dit schokkende boek wordt het onthuld

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse onderzoeksjournalist Patrik Baab en voormalig Pentagon-adviseur Robert Harkavy hebben een schokkend boek gepubliceerd waarin wordt onthuld hoe de CIA westerse politici doodde.

De moorden op de Zweedse premier Olof Palme, de West-Duitse politicus Uwe Barschel en voormalig CIA-directeur William Colby zijn aan elkaar gelinkt, zo blijkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Baab en Harkavy baseren zich op geheime documenten van zeven verschillende inlichtingendiensten, gesprekken met oud-agenten, rapporten en interviews met experts.

Geheime legers

“Uwe Barschel, Olof Palme en William Colby hadden iets met elkaar gemeen,” legde Baab uit.

“Ze waren alle drie betrokken bij de internationale wapenhandel en het stay behind-netwerk van de CIA en de NAVO,” voegde hij toe.

Dit netwerk bestond uit geheime legers die waren gevormd om tijdens de Koude Oorlog het verzet te worden, moorden te plegen en provocerende acties uit te voeren.

In Italië, Oostenrijk, Duitsland en Nederland werden later veel wapens gevonden die ter beschikking stonden van deze geheime legers. De bekendste van deze NAVO-operaties was Gladio.

Doofpot

Barschel werd op 11 oktober 1987 dood gevonden in zijn hotelkamer in Genève. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, maar volgens diverse theorieën is hij vermoord door de Mossad.

Uit onderzoek van Baab en Harkavy blijkt dat de zaak in de doofpot werd gestopt. Ze ontdekten dat Barschel banden onderhield met de CIA.

Baab bevestigde dat de CIA de politicus al op jonge leeftijd had benaderd. Vanuit het kantoor van Barschel werden in opdracht van de CIA grote wapendeals gesloten.

“Wij nemen aan dat de CIA betrokken was bij de dood van Barschel en dat hij is vermoord,” zei Baab.

Dubbelagent

Zo bleek de schouwarts die het lichaam van de politicus onderzocht een dubbelagent van de CIA te zijn. Uit nieuw toxicologisch bewijs blijkt dat de Duitse politicus is vermoord.

Op 28 februari 1986 werd de Zweedse premier Olof Palme in Stockholm vermoord. Hij was volgens Baab en Harkavy een slachtoffer van de CIA.

Ze stuitten op documenten over een bijeenkomst over geheime operaties van het stay-behind-netwerk van de NAVO.

“Hieruit concluderen we dat de CIA en MI6, in samenwerking met het stay behind-netwerk, opdracht hebben gegeven voor de moord op Palme,” legde Baab uit.

Verdachte omstandigheden

De diensten gebruikten een Iraanse oud-agent die door de CIA was getraind voor deze operatie.

CIA-directeur William Colby stierf op 27 april 1996 onder verdachte omstandigheden. Hij zou zijn verdronken tijdens een kanotocht.

Baab vertelde dat Colby grotendeels verantwoordelijk was voor het stay-behind-netwerk van de NAVO in Zweden.

Na zijn pensioen ging Colby als advocaat aan de slag bij de Australische Nugan Hand Bank. Die bank werd door de CIA gebruikt om geld wit te wassen dat was verdiend aan de drugs- en wapenhandel.

“We hebben dit opgemaakt uit documenten die we hebben ontvangen van Australische onderzoekers,” zei Baab.

Foto: Falcorian Wikimedia Commons

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
duitinzakje
duitinzakje
6 jaren geleden

Je kan aan het lijstje door de CIA en Mossad vermoorde politici toevoegen Aldo Moro en waarschijnlijk ook Jurgen Haider en onze eigen Pim Fortuin.

Aldo Moro had net een verdrag gesloten met de Palestijnen en dat was tegen het zere been van Israël. Die schietpartij van die Breivik op dat eilandje in Noorwegen ging ook vooraf aan de grote pro Palestijnen manifestatie door die jongeren.

Iedereen die afwijkt van de grote, stille agenda wordt gezien als gevaar en moet uit de weg geruimd.

Uiteindelijk worden mensen met teveel kennis van de agenda, en geen lid zijn van de inner circle ook van kant gemaakt omdat ze een gevaar zouden kunnen worden.

Sunshine
Sunshine
6 jaren geleden

Een ander heel goed boek wat een ieder de ogen zal openen is ‘The economic Hitman’ van John Perkins. Laatste jaren is het er ook in het NL.

Een schokkend boek waarin John Perkins beschrijft waar hij jarenlang z’n geld mee heeft verdiend. Het chanteren en economisch uitknijpen van minder ontwikkelde landen en zo het helpen omgooien van regeringen i.s.m. de CIA.
Niet voor niets worden de letter CIA vertaald naar Crooks In Action.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
6 jaren geleden

Het enige wat ons, en de samenleving kan helpen, is je vibratie/frequentie proberen te verhogen.
En dit kan door goed te doen.

We zijn hier om elkaar te helpen.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x