Universum

Rabbijn: “Sterrenexplosie in 2022 zal gepaard gaan met wederkomst van Jezus”

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De dodelijke dans van dubbelster KIC 9832227 eindigt in 2022 met een enorme explosie. Beide sterren zullen dan op elkaar botsen en met elkaar versmelten.

Door de supernova die deze botsing tot gevolg heeft, zal de ster ongeveer 1000 keer helderder worden aan de nachtelijke hemel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Astronomen van het Amerikaanse Calvin College voorspellen dat de explosie van de dubbelster in het sterrenbeeld Zwaan 1800 jaar geleden heeft plaatsgevonden en dat het licht ervan in 2022 de aarde bereikt.

Wederkomst

Vanaf onze planeet zal er dan een rode flits te zien zijn waarbij een nieuwe, massieve ster ontstaat.

“De kans om zo’n explosie te voorspellen is één op de miljoen,” aldus astronoom Larry Molnar. “Zoiets is nog nooit eerder gedaan.”

Rabbijn Yosef Berger claimt dat de explosie in 2022 gepaard zal gaan met de wederkomst van Jezus Christus, meldt de Daily Express.

Rambam

Rabbijn Berger wijst op een Bijbelse profetie die de verschijning van een nieuwe ster linkt aan de wederkomst:

Wat ik zie is niet in het heden, wat ik waarneem is niet nabij. Een ster komt op uit Jakob, een scepter uit Israël. Hij verbrijzelt Moab de slapen, de kinderen van Set slaat hij neer. (Numeri 24:17)

Berger citeerde ook de 12e-eeuwse rabbijn Maimonides, ook bekend als de Rambam, wiens filosofische werk tot op de dag van vandaag een grote invloed heeft op het joodse denken.

“Volgens de Rambam is dit vers over een ster die verschijnt bewijs dat Jezus op een dag zal komen,” zei Berger tegenover Breaking Israel News.

[AOL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helgoland
Helgoland
7 jaren geleden

Jezus mag dan komen, maar offtopic heb ik tegengesteld..

>> BREAKING nepNEWS!

..want inmiddels is wel duidelijk dat zowel artiesten als genodigden het massaal af laten weten bij de inauguratie van Donald Trump en weg blijven. Daarom heeft het feestcommittee last-minute besloten om tijdens de inauguratie een “Republican’s Got Talent” te organiseren. Aanmelden kan op http://www.yes-we-have.gov en bij deelname zijn gratis consumpties inbegrepen, en de hoofdprijs is natuurlijk Eeuwige Roem.

Eelke Piers
Eelke Piers
7 jaren geleden

Inderdaad een ster die de komst van Jesus aankondigde. Er waren ook drie koningen/wijzen/ sterrenkundigen die die ster 2022 jaar geleden volgden omdat in hun Hindu-geschriften ook opgenomen was dat een ster boven Jacob op zou gaan.
Men heeft dus waarschijnlijk berekend, want er is nu nog niets van te zien, dat 1800 jaar geleden 2 sterren op elkaar gebotst zijn? Ik dacht dat het botsen van 2 zonnen een zaak was van elkaar opslurpen en dat proces kan vele jaren duren.
En dan een rabijn, dus een Jood, die de geboorte van Jesus 2024 jaar geleden ontkent praat wel over een wederkomst?

Henk Terlouw
Henk Terlouw
7 jaren geleden

Joden zijn raar volk.

Richard
Richard
7 jaren geleden

Hèhè. Eindelijk zekerheid.
Hij komt!!!

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x