Homepagina » Universum » Rabbijn: “Sterrenexplosie in 2022 zal gepaard gaan met wederkomst van Jezus”
Rabbijn: "Sterrenexplosie in 2022 zal gepaard gaan met wederkomst van Jezus"

Rabbijn: “Sterrenexplosie in 2022 zal gepaard gaan met wederkomst van Jezus”

De dodelijke dans van dubbelster KIC 9832227 eindigt in 2022 met een enorme explosie. Beide sterren zullen dan op elkaar botsen en met elkaar versmelten.

Door de supernova die deze botsing tot gevolg heeft, zal de ster ongeveer 1000 keer helderder worden aan de nachtelijke hemel.

Astronomen van het Amerikaanse Calvin College voorspellen dat de explosie van de dubbelster in het sterrenbeeld Zwaan 1800 jaar geleden heeft plaatsgevonden en dat het licht ervan in 2022 de aarde bereikt.

Wederkomst

Vanaf onze planeet zal er dan een rode flits te zien zijn waarbij een nieuwe, massieve ster ontstaat.

“De kans om zo’n explosie te voorspellen is één op de miljoen,” aldus astronoom Larry Molnar. “Zoiets is nog nooit eerder gedaan.”

Rabbijn Yosef Berger claimt dat de explosie in 2022 gepaard zal gaan met de wederkomst van Jezus Christus, meldt de Daily Express.

Rambam

Rabbijn Berger wijst op een Bijbelse profetie die de verschijning van een nieuwe ster linkt aan de wederkomst:

Wat ik zie is niet in het heden, wat ik waarneem is niet nabij. Een ster komt op uit Jakob, een scepter uit Israël. Hij verbrijzelt Moab de slapen, de kinderen van Set slaat hij neer. (Numeri 24:17)

Berger citeerde ook de 12e-eeuwse rabbijn Maimonides, ook bekend als de Rambam, wiens filosofische werk tot op de dag van vandaag een grote invloed heeft op het joodse denken.

“Volgens de Rambam is dit vers over een ster die verschijnt bewijs dat Jezus op een dag zal komen,” zei Berger tegenover Breaking Israel News.

[AOL]


Vind je dit waardevol? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Nu weer deze flauwe kul,is het niet niburu die langskomt (waar bleef die ook alweer??) verzinnen ze wel weer wat nieuwe onzin.

  29 likes
 2. Inderdaad een ster die de komst van Jesus aankondigde. Er waren ook drie koningen/wijzen/ sterrenkundigen die die ster 2022 jaar geleden volgden omdat in hun Hindu-geschriften ook opgenomen was dat een ster boven Jacob op zou gaan.
  Men heeft dus waarschijnlijk berekend, want er is nu nog niets van te zien, dat 1800 jaar geleden 2 sterren op elkaar gebotst zijn? Ik dacht dat het botsen van 2 zonnen een zaak was van elkaar opslurpen en dat proces kan vele jaren duren.
  En dan een rabijn, dus een Jood, die de geboorte van Jesus 2024 jaar geleden ontkent praat wel over een wederkomst?

  12 likes
 3. Hèhè. Eindelijk zekerheid.
  Hij komt!!!

  4 likes
  • Met zoveel vuurwerk.?
   Hou toch op?
   Op het fysieke vlak zal Jezus nooit meer verschijnen.
   Dat was ooit.
   Het volgende waarnemen van de Christus is een etherische waarneming.
   M.A.W. wij moeten ons ‘opwerken’ tot het etherisch gaan waarnemen.
   Als we dat kunnen zijn we al veel meer mens geworden!

   8 likes
 4. Joden zijn raar volk.

  9 likes
 5. o ja een soort 2000 / 2012 maar dan “anders” …

  8 likes
 6. Mooi verhaal maar ergens zit een knik in de kabel, voor zover bekend geloven de joden niet in Jezus.

  Het gekozen volk,Israel, zijn de christenen en niet de Joden. Het NT verteld er alles over. Maar ja, als men de bijbel niet meer leest dan trapt men in de grootste leugens.

  As above so below. Wat zich in de hemel afspeelt, gebeurd ook hier op aarde.

  4 likes
 7. Alweer???………….hij krijgt het heen en weer!!!………DE WERELD BESTAAT UIT ALLEEN MAAR LEUGENS!

  6 likes
 8. Zelfs al komt Jezus, wie gaat dan met zekerheid kunnen zeggen dat het Jezus is? Aan welke 5 voorwaarden moet hij voldoen om als Jezus te kunnen geaccepteerd worden? Want het worst straks zijn woord tegen de bijbel. Volgens de christenen heeft de bijbel het laatste woord, dus kan de komende Jezus maar beter helemaal niets zeggen wat in tegenspraak is met de bijbel (oftewel voortschrijnende inzicht is niet toegestaan) en moet hij ipv opnieuw een kruisiging, nu een kruisverhoor ondergaan. Dan nog zullen er 50% twijfelaars zijn of hij wel de echte Jezus is. Ze zullen hem van alles vragen. Of hij dat allemaaal leuk zal vinden? Misschien keert hij direct weer terug.

  0 likes
  • Je hebt best kans dat zijn vader, hem komt brengen.
   Ik hoop dat hij deze keer niet zo gepest wordt.

   Maar om even serieus te zijn, er lopen op dit moment vele Jezussen rond.
   Jezus was niets meer of minder dan een verlichte man.

   Zo,n iemand heeft zo,n grote inpakt op de wereld dat er een geloofsstroom uit voord kan komen, zoals het christendom, de islam en het bhoedisme.

   Maar zou jij een verlichte herkennen als je hem op straat zou zien lopen.
   Waarschijnlijk niet. Misschien wel als hij lang grijs haar had en een witte baard en op een stoel zit met bloemen aan zijn voeten.
   Om een verlichte te herkennen moet je zelf heel goed bekent zijn met je eerste natuur.

   3 likes
   • zou leuk zijn als het n man zou zijn die n donkere huidskleur heeft chinese ogen enz
    gr

    2 likes
   • @ Sara, even voor de duidelijkheid, het Boedhisme was er voor het Christendom. Het is in de 5e eeuw voor Christus ontstaan in India. Dus kan het Boedhisme nooit zijn voortgekomen uit het Christendom. Er zijn verhalen, als die waar zijn….?, dat Jezus is onderwezen door Boedhisten, voordat hij begon te preken.

    1 likes
 9. ja en het mooiste van alles is …dat een Jezus figuur nooit heeft bestaan , net als god, een sinter klaas de kerstman , roodkapje ,sneeuwwitje , het zijn alle figuren die met concepten van het denken zijn ontstaan en waar mensen een soort van een houvast creëren, het bestaan moet toch ergens een geloof van een houvast hebben anders word het zo doelloos ,of een soort van leegte dat is nou net de grote angst van mensen als ze geen houvast meer hebben er is dat maar een middel geloven in iets wat niet eens bestaat , alleen maar in de gedachten van mensen bestaat deze, maar het is een grote illusie ..elk geloof traditie of wat dan ook is illusie gecreëerd door de geest zelf die met illusies zichzelf in stand houd.. de grootste onzin der aller tijden ..zal voorlopig nog wel blijven bestaan…maar zoals een bloem verwelkt zo zal ook traditie ,geloven in wat dan ook verdwijnen en zal er een ander soort denkwijzen ontstaan laten we maar hopen in nondualiteit ,want deze geloven hebben niets anders gebracht dualiteit waar de mens zich aan vastklemt , zelfs ze gaan zover dan men alle idioten theorieën bedenken .zelfs de sterren gebruiken ze om voorspellingen te doen waarmee , als ze maar ergens aan vast kunnen klampen en er zijn genoeg idioten die het allemaal geloven ..elk geloof is een twijfel maar de geest van de mens mag graag in illusies geloven opdat de leegte de stilte het gewoon Niets wie de mens is, zijn grootste angst is ..

  5 likes
 10. Jezus mag dan komen, maar offtopic heb ik tegengesteld..

  >> BREAKING nepNEWS!

  ..want inmiddels is wel duidelijk dat zowel artiesten als genodigden het massaal af laten weten bij de inauguratie van Donald Trump en weg blijven. Daarom heeft het feestcommittee last-minute besloten om tijdens de inauguratie een “Republican’s Got Talent” te organiseren. Aanmelden kan op http://www.yes-we-have.gov en bij deelname zijn gratis consumpties inbegrepen, en de hoofdprijs is natuurlijk Eeuwige Roem.

  4 likes
 11. De Messias is ruim 2000 jaar geleden op aarde verschenen en toen Hij begon te spreken in het openbaar heeft men Hem na drie jaar bruut aan het kruis genageld. Als de Christus wederom zal komen zal hetzelfde gebeuren als voor 2000 jaar, alleen de methode zal anders zijn.
  Daarom zal Hij niet meer terug komen…
  Lees http://www.Rulof.org

  4 likes
 12. Joden geloven niet in Jezus als de Messias en zij zijn zelfs de mening toegedaan dat de eerste christenen dat ook niet deden. Volgens het jodendom geloofden de eerste christenen niet dat Jezus de Messias was, zij zagen hem als een soort profeet van God. Pas drie eeuwen na de jood van Jezus ontstond er een groep die Jezus als Messias ging zien. Dit was volgens hen de eerste komst van de Messias geweest, maar Hij zou nog een keer terug komen. Zij wachtten dan ook hoopvol op zijn wederkomst.

  Waarom joden Jezus niet erkennen als Messias heeft de volgende redenen:
  Jezus vervulde niet de bijbelse profetieën
  Jezus had niet de kenmerken van de Messias
  Bijbelse verzen die op Jezus moeten duiden zijn foute vertalingen

  bron: http://mens-en-samenleving.infonu.nl

  3 likes
 13. Beetje onzinnig om iedere keer op Jezus te gaan zitten wachten en dat als de enige Messias of all time te beschouwen. Jezus, Buddha, en in onze tijd de laatste Rishi van dit tijdperk: Sri Ramana Maharshi. Ja, die was ons even ontgaan. Maar dichter bij God dan Maharshi was er op deze planeet sinds Christus niks te vinden. Hij verliet het -in zijn ogen niet bestaande- lichaam in 1950.
  Dus in plaats van continu maar op Jezus terug te vallen, kijk ‘s wat dichter bij huis. Blindstarend op Christus weten er veel te weinig wie Sri Ramana was. Exact hetzelfde, maar dichter bij huis, met getuigenissen van mensen die hem gekend hebben en er nog zijn om dat te vertellen.

  2 likes
 14. Anti-NASA/Globehead

  THE EARTH IS FLAT !!

  2 likes
 15. Jezus komt terug als het HEM zint en niet wanneer een rabbi het ‘zeker’ schijnt te weten. God laat zich nou eenmaal niet leiden door menselijke tijdsberekeningen.

  1 likes
  • Keurig artikel, wetenschappelijk opgebouwd. Knap dat ze het hebben kunnen uitrekenen. AlAlleen dat hele wederkomst van Jezus enzo. Moet dat nou. Het is toch prachtig. Mooie flits, leuke nacht met popcorn hopelijk. En dan weer dat gezanik over joden. Jezus. Man wat een geblabla. Het irriteert me mateloos dat dit soort berichtgeving door elkaar loopt.

   Mensen als je allemaal gaat shoppen voor de apocalypse en je trekt je terug in je betonnen bunker en er loopt niemand meer op straat. Niemand om de brand te blussen. Geen electriciteit. Geen supermarkt. En de samenleving vergaat. Was er dan een apocalypse of was de mens zo dom om allemaal tegelijk een (bij)geloof aan te hangen? Ik laat het overduidelijke antwoord even in het midden

   1 likes
 16. -Hij bedoeld de wederkomst van de Maitreya en Jahweh.

  1 likes
 17. Dus er wordt voorspeld dat een voorspelling…..
  Ja ja……ik vind het verder wel best zo….zucht ( met moedeloze blik)

  1 likes
 18. godsdiensten zijn niets meer of minder om het plebs zoet te houden met sprookjes.
  doorlopen! niets te zien.

  echter: die ster lijkt me wel stoer om te zien.

  1 likes
 19. alle mensen die geloven welk geloof ook dat mag zijn, zijn gekooide mensen ze leven in gevangenschap , het is net als een vogeltje in een kooitje, het vogeltje zingt in zijn eigen gevangenschap en speelt zijn eigen fluit niet wetend dat ie gekooid is, zo speelt het geloof zijn eigen lied in een gekooide gevangenschap niet wetend dat ie gevangen is en speelt ieder zijn eigen fluit..zoals het vogeltje gebekt is speelt het zijn eigen lied en weet niet eens dat het gevangen zit . in een concept van vele fluiten en liederen ..speelt ieder geloof zijn eigen melodie nu en dan slaat het weleens een gestoorde toon aan , gekooid en gevangen speelt het zijn eigen lied van vele melodieën.

  1 likes
 20. Het zal wel niet meevallen voor Jezus, eerst twee sterren op elkaar laten botsen ergens in het universum en dan vervolgens 1800 jaar moeten wachten tot het licht de aarde heeft bereikt, en dan pas de aarde bezoeken om een profetie uit te laten komen. Volgens mij is dit zelfs voor Jezus ook een beetje te veel gevraagd.

  1 likes
 21. Ik dacht dat Jezus al onder de mensen was…in de manifestatie ‘Trump’

  0 likes
 22. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Rabbijn Yosef Berger claimt dat de explosie in 2022 gepaard zal gaan met de wederkomst van Jezus Christus
  Deze voortvarendheid zou een enorme teleurstelling kunnen worden.
  *** exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum
  *** bevinden er zich in het universum nog oorlogvoerende civilisaties
  *** in deze zin kunnen tot de Aardse godsdiensten behorende buitenaardse civilisaties zijn vernietigd?
  *** waren de goden kosmonauten van Erich von Däniken
  *** na 2000 jaar terugkeren

  0 likes
 23. Als zijn eigen apostelen al moeite hadden met geloven, dan zal het voor een ieder nu nog lastiger zijn. En nee Jezus komt niet terug, het christusbewustzijn wel, maar Jezus als persoon zullen wij niet meer meemaken. Dat zal een reïncarnatie van zijn bewustzijn worden. En diegene loopt heden ten dage al op de aarde rond.

  0 likes
 24. Mm, op zijn minst bizonder te noemen; een rabbijn die de terugkomst van Jezus voorspelt…… 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jezus

Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders ...

sterren

Nieuw ontdekte ruimtelichten zijn mogelijk tekenen van aliens, zeggen deze wetenschappers

Vrijwel alle sterren sterven op twee manieren: ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.