Wereld

Vaarwel, het was fijn jullie gekend te hebben

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Tweede Kamerlid en ondervoorzitter Martin Bosma (PVV) kondigde vandaag zijn ‘afscheid’ aan van de Tweede Kamer, en van de planeet.

“Ik heb de samenwerking de afgelopen 15 jaar als bijzonder prettig ervaren en ik wens iedereen verder het allerbeste. We hebben onze meningsverschillen gehad, maar goed, dat gebeurt nu eenmaal. Ik zal u allemaal missen,” zei Bosma.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dus laten we vooral dit totaal gestoorde meisje serieus nemen

“Ik doel natuurlijk op de tweet van Greta Thunberg van 21 juni 2018 dat de wereld over vijf jaar zal vergaan en dat is vandaag,” vervolgde het Kamerlid. “Volgens de AIVD sta je al met één been in het extremisme als je twijfelt aan de klimaattheorieën, dus laten we vooral dit totaal gestoorde meisje serieus nemen.”

“Ik weet even niet of de aarde vergaat voor of na het diner vandaag, maar dat zien we wel,” aldus Bosma, terwijl Thierry Baudet, die naast hem zat, zijn lach niet kon inhouden.

Echte kwakzalvers

Oud-Statenlid Eelco van Hoecke vraagt: “Vandaag vergaat de wereld volgens Greta Thunberg en een ‘kuch’ top-‘klimaatwetenschapper’. Hoe gaat u uw laatste dag hier op aarde doorbrengen?”

“Vandaag is de dag dat de hele mensheid zal uitsterven door klimaatverandering. Dat was de voorspelling op 21 juni 2018 door een top-klimaatwetenschapper. Tijdens de laatste vijf jaar hebben we namelijk meer fossiele brandstoffen gebruikt. Tja, die klimaatalarm-wetenschappers zijn echte kwakzalvers,” stelt wetenschapper Ferdinand Meeus.

4.8 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Deze jongeman Greta is LAGER dan een varken .. KNOR.. KNOR..KNOR

roro 237
roro 237
7 maanden geleden
Henk
Henk
7 maanden geleden

Uw schadelijke uitstoot zal nooit de hoeveelheden halen als die van de bekenden en de beroemdheden die u terechtwijzen op het uwe.

Join de Discussion
Join de Discussion
7 maanden geleden

Martin Bosma, Zal je missen en bedankt voor je prachtige speeches. Succes.

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x