Buitenland

VN: Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Afrika voltrekt zich momenteel een groot schandaal, maar er is weinig aandacht voor. Dat heeft te maken met de personen en organisaties die erbij betrokken zijn. De Verenigde Naties hebben moeten toegeven dat een vaccin een uitbraak heeft veroorzaakt van een ziekte die het juist zou moeten uitroeien.

Al tientallen jaren proberen internationale organisaties ‘polio uit te roeien’ met vaccins. Bij deze campagne komen talloze onschuldige jonge mensen in arme landen om het leven. Het poliovaccin blijkt het virus juist te verspreiden, met als gevolg dat kinderen verlamd raken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In Tsjaad en Soedan zijn nu uitbraken van polio vastgesteld die zijn veroorzaakt door een poliovirus type 2 dat afkomstig is uit een vaccin. Gezondheidsfunctionarissen vrezen dat deze gevaarlijke variant zich naar andere continenten zal verspreiden en daar ook uitbraken zal veroorzaken.

De internationale organisaties hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 16 miljard dollar geïnvesteerd in het uitroeien van polio, maar nu verspreidt het virus zich in onder andere Pakistan, Afghanistan en Iran via vaccins. Ethiopië gaf vorig jaar opdracht tot de vernietiging van 57.000 orale poliovaccins na een soortgelijke uitbraak.

Meerdere kinderen verlamd

Daarbij moet opgemerkt worden dat het orale poliovaccin in Afrika wordt verspreid door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat gefinancierd en gesteund wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Diezelfde Gates Foundation probeert nu samen met allerlei farmareuzen zo snel mogelijk een coronavaccin van de band te laten rollen. Gavi, een andere organisatie die geld ontvangt van de Gates Foundation, test het eerste experimentele coronavaccin momenteel in Zuid-Afrika. Dat gebeurt onder toeziend oog van de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg, een door Gates gefinancierd instituut. Dit alles zou reden tot zorg moeten zijn.

Vorige week liet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) weten dat Afrika poliovrij was. Toen bleek dat in Soedan meerdere kinderen verlamd waren geraakt, die onlangs waren gevaccineerd tegen polio, schrijft persbureau AP. Uit onderzoek is gebleken dat de gevallen gelinkt zijn aan een uitbraak in Tsjaad die is veroorzaakt door vaccinaties, zo laat de WHO in een verklaring weten.

[Zero Hedge via 21stCenturyWire.com]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilfred
Wilfred
3 jaren geleden

AIDS in the 1980s.

Every single fraud technique being used today to “sell” CoVid hysteria was invented in the 1980s and 1990s by Tony Fauci to sell the AIDS fraud.

Are you surprised to hear AIDS called a fraud? You won’t be after you see this film.

This is the first and only film to put Fauci where he belongs: squarely in the middle of the AIDS fraud story.

Share widely.

https://www.bitchute.com/video/kmKXT2q0abRj/

Willem
Willem
3 jaren geleden

Dat was 10 jaar terug toch ook al zo? Snap de verbazing niet, ze gaan gewoon door het maakt niks uit allemaal. Ja maar Q komt ons redden en ze zijn allemaal gearresteerd, lachen toch om zoveel naïviteit.

rrr
rrr
3 jaren geleden

Vaccins waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen zijn er niet. Ook het poliovaccin, dat pharma veel als succesvoorbeeld gebruikt, werd veel toegepast na de periode dat DDT verboden werd. Het “succes” van het poliovaccin lijkt grotendeels te wijten aan de invoering van het DDT-verbod.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Als er geen dreiging meer is van ziektes verliest de W.H.O. zijn bestaansrecht. Dan help je toch een handje ! iedereen weer bang en de W.H.O weer blij !

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x