Homepagina » Buitenland » VN: Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika
afrika
Foto: CC0

VN: Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika

In Afrika voltrekt zich momenteel een groot schandaal, maar er is weinig aandacht voor. Dat heeft te maken met de personen en organisaties die erbij betrokken zijn. De Verenigde Naties hebben moeten toegeven dat een vaccin een uitbraak heeft veroorzaakt van een ziekte die het juist zou moeten uitroeien.

Al tientallen jaren proberen internationale organisaties ‘polio uit te roeien’ met vaccins. Bij deze campagne komen talloze onschuldige jonge mensen in arme landen om het leven. Het poliovaccin blijkt het virus juist te verspreiden, met als gevolg dat kinderen verlamd raken.

In Tsjaad en Soedan zijn nu uitbraken van polio vastgesteld die zijn veroorzaakt door een poliovirus type 2 dat afkomstig is uit een vaccin. Gezondheidsfunctionarissen vrezen dat deze gevaarlijke variant zich naar andere continenten zal verspreiden en daar ook uitbraken zal veroorzaken.

De internationale organisaties hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 16 miljard dollar geïnvesteerd in het uitroeien van polio, maar nu verspreidt het virus zich in onder andere Pakistan, Afghanistan en Iran via vaccins. Ethiopië gaf vorig jaar opdracht tot de vernietiging van 57.000 orale poliovaccins na een soortgelijke uitbraak.

Meerdere kinderen verlamd

Daarbij moet opgemerkt worden dat het orale poliovaccin in Afrika wordt verspreid door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat gefinancierd en gesteund wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Diezelfde Gates Foundation probeert nu samen met allerlei farmareuzen zo snel mogelijk een coronavaccin van de band te laten rollen. Gavi, een andere organisatie die geld ontvangt van de Gates Foundation, test het eerste experimentele coronavaccin momenteel in Zuid-Afrika. Dat gebeurt onder toeziend oog van de Universiteit van Witwatersrand in Johannesburg, een door Gates gefinancierd instituut. Dit alles zou reden tot zorg moeten zijn.

Vorige week liet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) weten dat Afrika poliovrij was. Toen bleek dat in Soedan meerdere kinderen verlamd waren geraakt, die onlangs waren gevaccineerd tegen polio, schrijft persbureau AP. Uit onderzoek is gebleken dat de gevallen gelinkt zijn aan een uitbraak in Tsjaad die is veroorzaakt door vaccinaties, zo laat de WHO in een verklaring weten.

[Zero Hedge via 21stCenturyWire.com]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wilfred schreef:

  AIDS in the 1980s.

  Every single fraud technique being used today to “sell” CoVid hysteria was invented in the 1980s and 1990s by Tony Fauci to sell the AIDS fraud.

  Are you surprised to hear AIDS called a fraud? You won’t be after you see this film.

  This is the first and only film to put Fauci where he belongs: squarely in the middle of the AIDS fraud story.

  Share widely.

  https://www.bitchute.com/video/kmKXT2q0abRj/

 • Willem schreef:

  Dat was 10 jaar terug toch ook al zo? Snap de verbazing niet, ze gaan gewoon door het maakt niks uit allemaal. Ja maar Q komt ons redden en ze zijn allemaal gearresteerd, lachen toch om zoveel naïviteit.

 • rrr schreef:

  Vaccins waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen zijn er niet. Ook het poliovaccin, dat pharma veel als succesvoorbeeld gebruikt, werd veel toegepast na de periode dat DDT verboden werd. Het “succes” van het poliovaccin lijkt grotendeels te wijten aan de invoering van het DDT-verbod.

 • exegese schreef:

  Als er geen dreiging meer is van ziektes verliest de W.H.O. zijn bestaansrecht. Dan help je toch een handje ! iedereen weer bang en de W.H.O weer blij !

 • rrr schreef:

  De Kiggs-study laat zien dat ongevaccineerde kinderen aanzienlijk gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen:

  https://www.vaccinedecision.info/cgi-bin/viewcontent.cgi?article_id=52

 • Joyce Ramgatie schreef:

  In Inda komt Gates vaccine niet binnen. Ik heb gehoord dat de echte Bill Gates en zijn vrouw zijn opgehangen in 2013 in India nadat kinderen verlamd raakte met Gates vaccine. De ‘NIEUWE”” Melinda Gates is acteur kevin kline. In Africa is meeste van de leiders makkelijk om te kopen !! Geld is voor ze belangrijker dan kinder levens. En ook is er meer dan genoeg geld om elk verhongerende kinderen op de wereld eten te geven. Bijna alle goede doelen actie voor Africa gaat 80% in de zakken van de criminelen die de actie hebben opgezet.

  Tijd voor een NIEUW begin !!

 • Margot Schlösser schreef:

  Het is zo ontzettend treurig dat het pijn doet. Ik doe, net als jullie wat ik kan in het leveren van mijn bijdrage. Maar ja, dat voorkomt nog niet de ellende die het intussentijd al aanricht. Dank voor alles wat jullie doen. Lieve groet Margot

 • salvar schreef:

  je kan het geen tuig meer noemen.
  wat erop dit moment gebeurt op de wereld is het ultieme kwaad.
  daar horen alle artsen bij die aan de leiband lopen van de WHO/RIVM en natuurlijk ons fijne kabinet en ook diegeen die het weten en de mond dicht houden.
  ze zijn waarschijnlijk bang voor hun baan maar dat hun ziel verrot is maakt ze niet uit maar , daar komen ze later wel achter.
  ik hoop dat een hele hoop artsen tot inkeer komen wat ze aangericht hebben.
  kindertjes naar de verdoemenis helpen is toch wel het laagste wat er is.

 • Tony schreef:

  Wanneer vaccins niet werken, wat volgens mij ook zo, waarom wordt de wereld dan vervuild met alle onnodige afval van spuiten en giftige stoffen die daar in zitten. Die giftige stoffen komen uit chemische fabrieken. Chemie en gezondheid gaan niet samen.

  Bill en Melinda jullie vervuilen de wereld en daarnaast maken jullie mensen ziek en dat allemaal onder het mom om mensen niet ziek te laten worden. Er zijn steeds minder mensen die in deze fabeltjes geloven, m.a.w. jullie houden iedereen voor de gek.

  Door instanties en regeringen om te kopen in de vorm van smeergeld is het tot nu toe gelukt om je jullie boze plannen te verwezenlijken. Nu gebruiken Bill en Melinda de Corona pandemie als excuus om de hele wereldbevolking in te enten, terwijl nooit bewezen is dat er ueberhaupt een (natuurlijk) Corona virus bestaat. Ik blijf bij mijn mening dat mensen vergiftigd zijn. Waarom? Bill Gates heeft alles tot in detail toe voorspeld, maar ook aangekondigd dat dit gaat gebeuren. Dat is met een natuurlijk fenomeen niet mogelijk. Wij leven nu precies in een situatie die hij voorspeld en aangekondigd heeft. Dat is geen toeval. Bill Gates kan liegen alsof het hem gedrukt staat! Vandaar die grijns op zijn gezicht. Dezelfde grijns zie je bij Melinda Gates. Zij houden dus mensen in deze wereld voor de gek.

  Nu is de totale wereld aan banden gelegd door beslissingen die door het WHO en Bill Gates zijn genomen. Politici en regeringen zijn in de val gelopen die met militaire precisie is opgezet en wordt uitgevoerd. Politici, regeringen en hun gezondheidsadviseurs zijn er op dit moment verantwoordelijk voor, dat de Corona maatregelen in stand worden gehouden, terwijl er eigenlijk helemaal geen natuurlijke epidemie is. Inzet van deze Corona pandemie is dan ook om mensen te vergiftigen, ziek te maken en een groot gedeelte van de wereldbevolking uit de weg te ruimen en de totale wereld in een crisissituatie te brengen.

  Dat betekent dat al het geld dat Bill en Melinda Gates en het WHO binnen krijgen en uitgeven, helemaal niet bedoelt is om mensen beter te maken, maar juist om al deze mensen ziek te maken. De farmaceutische industrie lacht zich in het vuistje. Er is nu een oneindig verdienmodel ingevoerd en de regeringen geloven er in en blijven de situatie, namelijk de ondergang van hun bevolking, maar financieren. Wake up!

  Ik vrees dat dit nog maar het begin is en dat de Australische toestanden (Victoria) ook hier komen. U bent gewaarschuwd.

 • Het leugentijdperk schreef:

  Deze mensen zijn simpelweg ziek, verlamd of dood gespoten als laboratoriumratten. Hetzelfde gebeurde met de zogenaamde ‘Spaanse griep’, die er helemaal niet was (virussen zijn nep) en waar miljoenen mensen zijn gestorven door te vaccineren met een experimenteel meningitisvaccin.

  https://www.ellaster.nl/2020/08/27/gates-en-rockefellers-speelden-honderd-jaar-geleden-de-hoofdrol-in-fataal-vaccinatie-experiment/

 • Bart schreef:

  Is deze polio-variant ook bekend onder de naam AFM (Acute Flaccid Myelitis)? Weet iemand met een medische achtergrond dat wellicht?

 • Frans schreef:

  Afrika wordt heus ook wel wakker , in snel tempo zelfs.
  dit continent krijgt als 1e massale hulp in geld, goederen en goede medicijnen als de duistere club kapituleert.

 • Jets schreef:

  WHO = World HORROR Organization.

  Fixed it.

 • x

  Check Also

  hoogleraar

  Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

  Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

  australië

  Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

  Tijdens een vliegreis naar Australië moet je ...

  >