Homepagina » Universum » Rabbi: “Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde”
Rabbi: "Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde"

Rabbi: “Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde”

Doemvoorspellingen blijven populair op internet. Er is op dit moment veel te doen rond de potentiële dreiging van Nibiru. Rabbi Alon Anava zei afgelopen week dat de dwergster verantwoordelijk is voor extreme weersverschijnselen op aarde.

Blogger Menachem Robinson wist bovendien aan Breaking Israel News te vertellen dat Nibiru de komende weken zijn dichtste punt tot de aarde zal bereiken.

Na een recente lezing over de komst van de Messias, linkte rabbi Anava het toenemende aantal tsunami’s, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere extreme gebeurtenissen aan de komst van Nibiru.

Verschillende hemellichamen

Hij zei dat de Amerikaanse overheid al voorzorgsmaatregelen heeft getroffen door het hoofdkwartier van de Federal Reserve en de CIA te verplaatsen.

“Decennialang geloofden astronomen dat er een tiende planeet in ons zonnestelsel moest zijn,” zei Robinson, die al veel over Nibiru heeft geschreven. “De tiende planeet werd Planeet X genoemd. X is het Romeinse cijfer 10. Nibiru en Planeet X zijn echter twee compleet verschillende hemellichamen en bevinden zich niet eens in hetzelfde zonnestelsel.”

Volgens rabbi Anava is het ook mogelijk dat er niets gaat gebeuren. “Er zijn profetieën die spreken van brandende rotsen, maar elke profetie kan ongedaan gemaakt worden.”

Vaticaan

Het zijn niet alleen joodse denkers die speuren naar Nibiru. Volgens Robinson is ook het Vaticaan geïnteresseerd in de dwergster. “Het Vaticaan is geïnteresseerd in Nibiru als de ster die de Messias brengt, en de ster van Jakob in Numeri,” legde hij uit.

“Ik zal hem zien, maar nu niet; ik zal hem aanschouwen, maar niet nabij. Er zal een ster voortkomen uit Jakob, en er zal een scepter uit Israël opkomen; die zal de palen der Moabieten verslaan, en zal al de kinderen van Seth verstoren.” – Numeri 24:17

Rabbi Anava zei dat het Vaticaan 500 jaar geleden is begonnen met de zoektocht naar Nibiru. Volgens hem baseerden astronomen van de Heilige Stoel zich op joodse bronnen, waaronder de boeken van Ezechiël, Jeremia en de Zohar, die verhalen over een planeet van vuur die voor de komst van de Messias verschijnt.

Volgens Robinson kan Nibiru binnen nu en enkele weken zijn dichtste punt tot de aarde naderen. Rabbi Anava noemt geen specifiek tijdstip.

[Breaking Israel News]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Christenen laten zich vreselijk misleiden door al die zgn voorspellingen uit de bijbel. Zgn staat alles in de bijbel voorspeld, toch konden de christenen noch WOI noch WOII voorspellen of voorkomen. Maar ze blijven wel volharden. Intussen wordt zowat elk jaar voorspeld dat de wereld dit jaar naar haar einde gaat en we zijn er nog steeds. Wat bezielt de gelovigen dat ze niet inzien dat dingen gebeuren wanneer ze gebeuren en dat de bijbel daar geen invloed op heeft?

  En dan is er dat andere mooie verhaaltje dat de mens gecreeerd zou zijn door ene Enki of Enlil van ene planeet Nibiru. Ook een ondoordachte onzin. Ze hebben niet kunnen verklaren hoe de kruising tussen Nibiruaans DNA en de DNA van de apen ineens hele mooie vrouwen opleverde waar de Nibiruanen verliefd op werden. Wat hebben ze trouwens gedaan met de lelijke vrouwen? In de zee gedumpt? A la Videla?

  18 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   Ik geloof er geen ruk van 🙂

   9 likes
  • ‘Mooi’ is een subjectief begrip. Wel valt mij op dat halfbloed mensen (of positiever: dubbelbloed mense) relatief vaak heel mooi zijn. En mensen die ‘bloed’ hebben van nog meer continenten nog mooier. Wellicht valt daar een bruggetje te maken tussen schepping, evolutie en evolutie met ingrijpen door een buitenaardse intelligentie (ook goden genoemd door religieuzen).

   Een gedachtenexperiment: stel dat wij ooit minder ontwikkelde mensachtigen (apen) ontdekken op een planeet hier ver ver vandaan. Zouden we dan niet gaan proberen ons dna te kruizen met hun dna? Uiteindelijk wel, denk ik, want zo werkt de wetenschap/vooruitgang.

   Waarom zou dat dan hier niet gebeurd kunnen zijn? Het zou in ieder geval een mooie verklaring zijn voor de missing link tussen aap en mens, die nog steeds lijdt onder teleurstellend vaag en multi-interpretabel bewijs.

   6 likes
 2. jammer dat overal wat anders in de bijbel staat, in staten vertaling openbaring 12 staat oa ;

  En er werd een ander teken gezien in den hemel; en ziet, er was een grote rode draak, hebbende zeven hoofden, en tien hoornen, en op zijn hoofden zeven koninklijke hoeden.
  En zijn staart trok het derde deel der sterren des hemels, en wierp die op de aarde.

  en de grote rode draak word gezien als de slang en dat is satan.
  en als daar de planeet word bedoeld die in ons zonnestelsel komt.
  dan word daarmee bedoeld de thuis haven van de duivel die eens in de 1000 jaar langs komt.
  voor 1000 jaar in het duister : buiten ons zonnestelsel.
  een planeet die andere planeten mee trekt in zijn baan.

  en als ik lees de grote rode draak=1 +de zeven hoofden=8 + de 10 hoornen=samen 18

  3×6=18 666

  en de 7 koninklijke hoeden zal dan voor 7 leiders staan

  7 likes
  • De bijbel is ‘slechts’ een selectieve bloemlezing van oude geschriften. Er zijn ook een heleboel belangrijke teksten niet in opgenomen, de zgn apocriefe geschriften.

   Het is niet van 1 schrijver. Ik denk dat er belangrijke gebeurtenissen in worden beschreven die in die tijd als onverklaarbaar werden beschouwd, en aldus niet eenduidig konden woren beschreven.

   7 likes
 3. Als je eventjes nadenkt over wat er zoal over de planeet/dwergster Niburu wordt geschreven, dan zou je toch moeten vaststellen dat dit allemaal nonsens is.

  Probeer maar eens het antwoord te vinden op deze ene heel eenvoudige vraag: “Waar is Nburu? Waar moet je in de hemel kijken of in welke richting je telescoop wijzen om Niburu te zien?” Niemand die je een antwoord zal geven. Niemand dus die Niburu ooit heeft gezien. Maar toch allerlei gel*l dat het “dichterbij komt” dat het “ons beïnvloedt” en dergelijke loze praat!

  10 likes
 4. Welke opwarming van de aarde?.

  5 likes
 5. Klopt ik ben er gister nog geweest op niburu mooie planeet en lieve aliens haha ?

  4 likes
 6. Iets over de USA . In het midwesten van de VS wonen vele christenfundamentalisten. Bij tij en ontij vallen ze mensen lastig met verhalen die rechtstreeks uit de middeleeuwen stammen en verhalen verzinnen waar een mens niet goed van wordt van die onzin. Het is gewoon bladvulling.

  Veertig jaar geleden waren al de eerste bewijzen dat het klimaat flink zal opwarmen en dat is nu volop aan de gang. Bovendien verschuift het aardmagnetisme dat ook de weersverschijnselen danig in de war schopt.

  Maat toen in mijn studententijd, veertig jaar geleden werd uitdrukkelijk gezegd om onze bevindingen over klimaatverandering, na bestudering van de wetenschappelijke stukken, niet teveel te vertellen aan mensen over de klimaatverandering om diverse redenen. Ik vind het leuk om te zien dat we de wetenschappelijke stukken gesnapt hebben en dat we volop de klimaatverandering kunnen meemaken.

  Zo ook met de hedendaagse electronica cult waarin duidelijk wetenschappelijk bewezen is hoe gevaarlijk we bezig zijn voor onze gezondheid. Dit maatschappij ontwrichtend gebeuren kan ik nu met volle teugen van genieten en tevens heb ik een bewijs dat de mate van overleving van onze cultuur er belabberd voorstaat. Dit stuk wat ik net opgeschreven heb blijft in een zeer beperkt kringetje en dat vind ik heel goed.

  4 likes
 7. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  Na een recente lezing over de komst van de Messias, linkte rabbi Anava het toenemende aantal tsunami’s, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere extreme gebeurtenissen aan de komst van Nibiru

  Waarom gebeurt dit niet op de Maan ?

  Geo-engineering is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en in het specifiek de opwarming van de Aarde tegen te gaan. Dit wordt ook wel klimaatengineering genoemd, omdat deze term duidelijker maakt dat de bedoelde technologieën ingrijpen in het klimaatsysteem. Het betreft ingrijpende maatregelen die direct effect hebben op grootschalige systemen

  3 likes
 8. Argh! Waar blijven de infrarood scans van dat stuk van het zonnestelsel. Waarom lees ik over wat in principe wetenschap is weer een stuk bijbeltekst. Ban die peepz uit de observatoria. Jesus is geen Messias, mohammed was het niet en Abraham ging gewoon op zoek naar nieuw land, weetjewel, wat in je opkomt als je thuisland een dorre woestijn wordt. God is de Schumann Resonantie op 7.83 hertz, onze gemeenschappelijke golf waarop onze gedachtes zich vormen en wat diezelfde gelovigen met hun contacten via Cern en Haarp proberen te manipuleren tot hogere frequenties. Aquarius? Man made demonische gedachtes!

  Kunnen we nu gewoon please een wetenschapper neerzetten die daadwerkelijk metingen gaat verrichten. Pic or it didn’t happen! Hou op met de bijbelteksten! Metingen wil ik zien

  3 likes
 9. Doordat al die “knappe koppen” – uiteraard met miljardenverslindende budgetten – het heelal in turen, wordt de Aardkloot “vergeten”. De atoombom werd door Oppenheimer c.s. in 3 jaar ontwikkeld. Laat in het midden of je daar nou blij mee moet zijn. Dus als men wil dat de serieuze problemen worden opgelost; steek de koppen bij elkaar. Kennelijk vindt iedereen het wel best zo. Uiteindelijk weet niemand hoe HET echt werkt.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Minister Sigrid Kaag gezellig op bezoek bij Myanmarese massamoordenaar en genocidepleger. Kijk, dit zijn nou onze volksvertegenwoordigers

Minister Sigrid Kaag gezellig op bezoek bij Myanmarese massamoordenaar en genocidepleger. Kijk, dit zijn nou onze volksvertegenwoordigers

Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en ...

Veel complottheorieën in Turkse media over moord op Jamal Khashoggi. Werd hij vermoord door de CIA, Mossad of Rothschilds?

Veel complottheorieën in Turkse media over moord op Jamal Khashoggi. Werd hij vermoord door de CIA, Mossad of Rothschilds?

De Turkse media hebben veel aandacht besteed ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Op grond van de Algemene Verordering Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt door op de 'Cookies Accepteren' knop te klikken, of door deze site te gebruiken. Wanneer u klikt of scrolt op deze site, wordt dit gezien als gebruik.