Universum

Rabbi: “Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde”

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Doemvoorspellingen blijven populair op internet. Er is op dit moment veel te doen rond de potentiële dreiging van Nibiru. Rabbi Alon Anava zei afgelopen week dat de dwergster verantwoordelijk is voor extreme weersverschijnselen op aarde.

Blogger Menachem Robinson wist bovendien aan Breaking Israel News te vertellen dat Nibiru de komende weken zijn dichtste punt tot de aarde zal bereiken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na een recente lezing over de komst van de Messias, linkte rabbi Anava het toenemende aantal tsunami’s, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere extreme gebeurtenissen aan de komst van Nibiru.

Verschillende hemellichamen

Hij zei dat de Amerikaanse overheid al voorzorgsmaatregelen heeft getroffen door het hoofdkwartier van de Federal Reserve en de CIA te verplaatsen.

“Decennialang geloofden astronomen dat er een tiende planeet in ons zonnestelsel moest zijn,” zei Robinson, die al veel over Nibiru heeft geschreven. “De tiende planeet werd Planeet X genoemd. X is het Romeinse cijfer 10. Nibiru en Planeet X zijn echter twee compleet verschillende hemellichamen en bevinden zich niet eens in hetzelfde zonnestelsel.”

Volgens rabbi Anava is het ook mogelijk dat er niets gaat gebeuren. “Er zijn profetieën die spreken van brandende rotsen, maar elke profetie kan ongedaan gemaakt worden.”

Vaticaan

Het zijn niet alleen joodse denkers die speuren naar Nibiru. Volgens Robinson is ook het Vaticaan geïnteresseerd in de dwergster. “Het Vaticaan is geïnteresseerd in Nibiru als de ster die de Messias brengt, en de ster van Jakob in Numeri,” legde hij uit.

“Ik zal hem zien, maar nu niet; ik zal hem aanschouwen, maar niet nabij. Er zal een ster voortkomen uit Jakob, en er zal een scepter uit Israël opkomen; die zal de palen der Moabieten verslaan, en zal al de kinderen van Seth verstoren.” – Numeri 24:17

Rabbi Anava zei dat het Vaticaan 500 jaar geleden is begonnen met de zoektocht naar Nibiru. Volgens hem baseerden astronomen van de Heilige Stoel zich op joodse bronnen, waaronder de boeken van Ezechiël, Jeremia en de Zohar, die verhalen over een planeet van vuur die voor de komst van de Messias verschijnt.

Volgens Robinson kan Nibiru binnen nu en enkele weken zijn dichtste punt tot de aarde naderen. Rabbi Anava noemt geen specifiek tijdstip.

[Breaking Israel News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Quasimodo
Quasimodo
7 jaren geleden

Christenen laten zich vreselijk misleiden door al die zgn voorspellingen uit de bijbel. Zgn staat alles in de bijbel voorspeld, toch konden de christenen noch WOI noch WOII voorspellen of voorkomen. Maar ze blijven wel volharden. Intussen wordt zowat elk jaar voorspeld dat de wereld dit jaar naar haar einde gaat en we zijn er nog steeds. Wat bezielt de gelovigen dat ze niet inzien dat dingen gebeuren wanneer ze gebeuren en dat de bijbel daar geen invloed op heeft?

En dan is er dat andere mooie verhaaltje dat de mens gecreeerd zou zijn door ene Enki of Enlil van ene planeet Nibiru. Ook een ondoordachte onzin. Ze hebben niet kunnen verklaren hoe de kruising tussen Nibiruaans DNA en de DNA van de apen ineens hele mooie vrouwen opleverde waar de Nibiruanen verliefd op werden. Wat hebben ze trouwens gedaan met de lelijke vrouwen? In de zee gedumpt? A la Videla?

leon***
leon***
7 jaren geleden

jammer dat overal wat anders in de bijbel staat, in staten vertaling openbaring 12 staat oa ;

En er werd een ander teken gezien in den hemel; en ziet, er was een grote rode draak, hebbende zeven hoofden, en tien hoornen, en op zijn hoofden zeven koninklijke hoeden.
En zijn staart trok het derde deel der sterren des hemels, en wierp die op de aarde.

en de grote rode draak word gezien als de slang en dat is satan.
en als daar de planeet word bedoeld die in ons zonnestelsel komt.
dan word daarmee bedoeld de thuis haven van de duivel die eens in de 1000 jaar langs komt.
voor 1000 jaar in het duister : buiten ons zonnestelsel.
een planeet die andere planeten mee trekt in zijn baan.

en als ik lees de grote rode draak=1 +de zeven hoofden=8 + de 10 hoornen=samen 18

3×6=18 666

en de 7 koninklijke hoeden zal dan voor 7 leiders staan

Jan
Jan
7 jaren geleden

Klopt ik ben er gister nog geweest op niburu mooie planeet en lieve aliens haha ?

Johan
Johan
7 jaren geleden

Iets over de USA . In het midwesten van de VS wonen vele christenfundamentalisten. Bij tij en ontij vallen ze mensen lastig met verhalen die rechtstreeks uit de middeleeuwen stammen en verhalen verzinnen waar een mens niet goed van wordt van die onzin. Het is gewoon bladvulling.

Veertig jaar geleden waren al de eerste bewijzen dat het klimaat flink zal opwarmen en dat is nu volop aan de gang. Bovendien verschuift het aardmagnetisme dat ook de weersverschijnselen danig in de war schopt.

Maat toen in mijn studententijd, veertig jaar geleden werd uitdrukkelijk gezegd om onze bevindingen over klimaatverandering, na bestudering van de wetenschappelijke stukken, niet teveel te vertellen aan mensen over de klimaatverandering om diverse redenen. Ik vind het leuk om te zien dat we de wetenschappelijke stukken gesnapt hebben en dat we volop de klimaatverandering kunnen meemaken.

Zo ook met de hedendaagse electronica cult waarin duidelijk wetenschappelijk bewezen is hoe gevaarlijk we bezig zijn voor onze gezondheid. Dit maatschappij ontwrichtend gebeuren kan ik nu met volle teugen van genieten en tevens heb ik een bewijs dat de mate van overleving van onze cultuur er belabberd voorstaat. Dit stuk wat ik net opgeschreven heb blijft in een zeer beperkt kringetje en dat vind ik heel goed.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x