Homepagina » Universum » Rabbi: “Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde”
Rabbi: "Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde"

Rabbi: “Nibiru zorgt voor extreme weersverschijnselen op aarde”

Doemvoorspellingen blijven populair op internet. Er is op dit moment veel te doen rond de potentiële dreiging van Nibiru. Rabbi Alon Anava zei afgelopen week dat de dwergster verantwoordelijk is voor extreme weersverschijnselen op aarde.

Blogger Menachem Robinson wist bovendien aan Breaking Israel News te vertellen dat Nibiru de komende weken zijn dichtste punt tot de aarde zal bereiken.

Na een recente lezing over de komst van de Messias, linkte rabbi Anava het toenemende aantal tsunami’s, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere extreme gebeurtenissen aan de komst van Nibiru.

Verschillende hemellichamen

Hij zei dat de Amerikaanse overheid al voorzorgsmaatregelen heeft getroffen door het hoofdkwartier van de Federal Reserve en de CIA te verplaatsen.

“Decennialang geloofden astronomen dat er een tiende planeet in ons zonnestelsel moest zijn,” zei Robinson, die al veel over Nibiru heeft geschreven. “De tiende planeet werd Planeet X genoemd. X is het Romeinse cijfer 10. Nibiru en Planeet X zijn echter twee compleet verschillende hemellichamen en bevinden zich niet eens in hetzelfde zonnestelsel.”

Volgens rabbi Anava is het ook mogelijk dat er niets gaat gebeuren. “Er zijn profetieën die spreken van brandende rotsen, maar elke profetie kan ongedaan gemaakt worden.”

Vaticaan

Het zijn niet alleen joodse denkers die speuren naar Nibiru. Volgens Robinson is ook het Vaticaan geïnteresseerd in de dwergster. “Het Vaticaan is geïnteresseerd in Nibiru als de ster die de Messias brengt, en de ster van Jakob in Numeri,” legde hij uit.

“Ik zal hem zien, maar nu niet; ik zal hem aanschouwen, maar niet nabij. Er zal een ster voortkomen uit Jakob, en er zal een scepter uit Israël opkomen; die zal de palen der Moabieten verslaan, en zal al de kinderen van Seth verstoren.” – Numeri 24:17

Rabbi Anava zei dat het Vaticaan 500 jaar geleden is begonnen met de zoektocht naar Nibiru. Volgens hem baseerden astronomen van de Heilige Stoel zich op joodse bronnen, waaronder de boeken van Ezechiël, Jeremia en de Zohar, die verhalen over een planeet van vuur die voor de komst van de Messias verschijnt.

Volgens Robinson kan Nibiru binnen nu en enkele weken zijn dichtste punt tot de aarde naderen. Rabbi Anava noemt geen specifiek tijdstip.

[Breaking Israel News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

Christenen laten zich vreselijk misleiden door al die zgn voorspellingen uit de bijbel. Zgn staat alles in de bijbel voorspeld, toch konden de christenen noch WOI noch WOII voorspellen of voorkomen. Maar ze blijven wel volharden. Intussen wordt zowat elk jaar voorspeld dat de wereld dit jaar naar haar einde gaat en we zijn er nog steeds. Wat bezielt de gelovigen dat ze niet inzien dat dingen gebeuren wanneer ze gebeuren en dat de bijbel daar geen invloed op heeft?

En dan is er dat andere mooie verhaaltje dat de mens gecreeerd zou zijn door ene Enki of Enlil van ene planeet Nibiru. Ook een ondoordachte onzin. Ze hebben niet kunnen verklaren hoe de kruising tussen Nibiruaans DNA en de DNA van de apen ineens hele mooie vrouwen opleverde waar de Nibiruanen verliefd op werden. Wat hebben ze trouwens gedaan met de lelijke vrouwen? In de zee gedumpt? A la Videla?

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
Reactie op  Quasimodo
4 jaren geleden

Ik geloof er geen ruk van 🙂

Dolex
Dolex
Reactie op  Quasimodo
4 jaren geleden

‘Mooi’ is een subjectief begrip. Wel valt mij op dat halfbloed mensen (of positiever: dubbelbloed mense) relatief vaak heel mooi zijn. En mensen die ‘bloed’ hebben van nog meer continenten nog mooier. Wellicht valt daar een bruggetje te maken tussen schepping, evolutie en evolutie met ingrijpen door een buitenaardse intelligentie (ook goden genoemd door religieuzen).

Een gedachtenexperiment: stel dat wij ooit minder ontwikkelde mensachtigen (apen) ontdekken op een planeet hier ver ver vandaan. Zouden we dan niet gaan proberen ons dna te kruizen met hun dna? Uiteindelijk wel, denk ik, want zo werkt de wetenschap/vooruitgang.

Waarom zou dat dan hier niet gebeurd kunnen zijn? Het zou in ieder geval een mooie verklaring zijn voor de missing link tussen aap en mens, die nog steeds lijdt onder teleurstellend vaag en multi-interpretabel bewijs.

leon***
leon***
4 jaren geleden

jammer dat overal wat anders in de bijbel staat, in staten vertaling openbaring 12 staat oa ;

En er werd een ander teken gezien in den hemel; en ziet, er was een grote rode draak, hebbende zeven hoofden, en tien hoornen, en op zijn hoofden zeven koninklijke hoeden.
En zijn staart trok het derde deel der sterren des hemels, en wierp die op de aarde.

en de grote rode draak word gezien als de slang en dat is satan.
en als daar de planeet word bedoeld die in ons zonnestelsel komt.
dan word daarmee bedoeld de thuis haven van de duivel die eens in de 1000 jaar langs komt.
voor 1000 jaar in het duister : buiten ons zonnestelsel.
een planeet die andere planeten mee trekt in zijn baan.

en als ik lees de grote rode draak=1 +de zeven hoofden=8 + de 10 hoornen=samen 18

3×6=18 666

en de 7 koninklijke hoeden zal dan voor 7 leiders staan

Dolex
Dolex
Reactie op  leon***
4 jaren geleden

De bijbel is ‘slechts’ een selectieve bloemlezing van oude geschriften. Er zijn ook een heleboel belangrijke teksten niet in opgenomen, de zgn apocriefe geschriften.

Het is niet van 1 schrijver. Ik denk dat er belangrijke gebeurtenissen in worden beschreven die in die tijd als onverklaarbaar werden beschouwd, en aldus niet eenduidig konden woren beschreven.

leon***
leon***
Reactie op  Dolex
4 jaren geleden

de 7 zegels gaat het over die mensen hebben proberen te onthullen
maar er was er maar 1tje die dat kon en dat was de leeuw uit de stam juda
nageslacht van david

Jan
Jan
4 jaren geleden

Klopt ik ben er gister nog geweest op niburu mooie planeet en lieve aliens haha ?

Johan
Johan
4 jaren geleden

Iets over de USA . In het midwesten van de VS wonen vele christenfundamentalisten. Bij tij en ontij vallen ze mensen lastig met verhalen die rechtstreeks uit de middeleeuwen stammen en verhalen verzinnen waar een mens niet goed van wordt van die onzin. Het is gewoon bladvulling.

Veertig jaar geleden waren al de eerste bewijzen dat het klimaat flink zal opwarmen en dat is nu volop aan de gang. Bovendien verschuift het aardmagnetisme dat ook de weersverschijnselen danig in de war schopt.

Maat toen in mijn studententijd, veertig jaar geleden werd uitdrukkelijk gezegd om onze bevindingen over klimaatverandering, na bestudering van de wetenschappelijke stukken, niet teveel te vertellen aan mensen over de klimaatverandering om diverse redenen. Ik vind het leuk om te zien dat we de wetenschappelijke stukken gesnapt hebben en dat we volop de klimaatverandering kunnen meemaken.

Zo ook met de hedendaagse electronica cult waarin duidelijk wetenschappelijk bewezen is hoe gevaarlijk we bezig zijn voor onze gezondheid. Dit maatschappij ontwrichtend gebeuren kan ik nu met volle teugen van genieten en tevens heb ik een bewijs dat de mate van overleving van onze cultuur er belabberd voorstaat. Dit stuk wat ik net opgeschreven heb blijft in een zeer beperkt kringetje en dat vind ik heel goed.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
4 jaren geleden

Space Scientific Politics and Monetary Systems
Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

Na een recente lezing over de komst van de Messias, linkte rabbi Anava het toenemende aantal tsunami’s, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en andere extreme gebeurtenissen aan de komst van Nibiru

Waarom gebeurt dit niet op de Maan ?

Geo-engineering is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en in het specifiek de opwarming van de Aarde tegen te gaan. Dit wordt ook wel klimaatengineering genoemd, omdat deze term duidelijker maakt dat de bedoelde technologieën ingrijpen in het klimaatsysteem. Het betreft ingrijpende maatregelen die direct effect hebben op grootschalige systemen

Predator
Predator
4 jaren geleden

Welke opwarming van de aarde?.

Freba
Freba
4 jaren geleden

Doordat al die “knappe koppen” – uiteraard met miljardenverslindende budgetten – het heelal in turen, wordt de Aardkloot “vergeten”. De atoombom werd door Oppenheimer c.s. in 3 jaar ontwikkeld. Laat in het midden of je daar nou blij mee moet zijn. Dus als men wil dat de serieuze problemen worden opgelost; steek de koppen bij elkaar. Kennelijk vindt iedereen het wel best zo. Uiteindelijk weet niemand hoe HET echt werkt.

Denk.na
Denk.na
4 jaren geleden

Als je eventjes nadenkt over wat er zoal over de planeet/dwergster Niburu wordt geschreven, dan zou je toch moeten vaststellen dat dit allemaal nonsens is.

Probeer maar eens het antwoord te vinden op deze ene heel eenvoudige vraag: “Waar is Nburu? Waar moet je in de hemel kijken of in welke richting je telescoop wijzen om Niburu te zien?” Niemand die je een antwoord zal geven. Niemand dus die Niburu ooit heeft gezien. Maar toch allerlei gel*l dat het “dichterbij komt” dat het “ons beïnvloedt” en dergelijke loze praat!

Aluhoedje
Aluhoedje
4 jaren geleden

Argh! Waar blijven de infrarood scans van dat stuk van het zonnestelsel. Waarom lees ik over wat in principe wetenschap is weer een stuk bijbeltekst. Ban die peepz uit de observatoria. Jesus is geen Messias, mohammed was het niet en Abraham ging gewoon op zoek naar nieuw land, weetjewel, wat in je opkomt als je thuisland een dorre woestijn wordt. God is de Schumann Resonantie op 7.83 hertz, onze gemeenschappelijke golf waarop onze gedachtes zich vormen en wat diezelfde gelovigen met hun contacten via Cern en Haarp proberen te manipuleren tot hogere frequenties. Aquarius? Man made demonische gedachtes!

Kunnen we nu gewoon please een wetenschapper neerzetten die daadwerkelijk metingen gaat verrichten. Pic or it didn’t happen! Hou op met de bijbelteksten! Metingen wil ik zien

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

saint vincent

‘Horror’ op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting

Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x