Buitenland

‘Het lijkt erop dat onze overheid de eigen bevolking wil vernietigen’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Het doel van het Zelenski-regime in Oekraïne lijkt ‘de vernietiging van de eigen bevolking’ te zijn. Dat zegt althans een Oekraïense soldaat die aan het front in Bachmoet diende.

De soldaat doet deze uitspraak in een documentaire van Vice die zaterdag is verschenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Wall Street Journal berichtte afgelopen maand dat het Zelenski-regime arme, ongetrainde mannen als kanonnenvoer naar het front stuurt. Sommigen van hen hebben nog nooit een geweer vastgehouden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gruwelijke video

Maandag verscheen er een gruwelijke video waarin te zien is hoe onervaren Oekraïense soldaten met Amerikaanse Bradley-pantservoertuigen deelnemen aan het tegenoffensief. Terwijl ze een mijnenveld oversteken, worden hun benen weggeblazen.

Eén van de soldaten springt bovenop een mijn, waarna er weinig meer over is van zijn benen. Terwijl een andere soldaat hem het pantservoertuig insleurt, laat hij een enorm bloedspoor na.

Pas op, deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

Smeergeld

Zelenski had ervoor kunnen kiezen om de vredesdeal te accepteren. In plaats daarvan nam hij miljarden aan smeergeld van het Westen aan om de oorlog zo lang mogelijk te rekken.

[Summit News via Information Liberation]

4.8 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Coup d’état du Prigozhin à la Tactique-Mongole overgoten met Sun Tzu-saus is Poetin’s lievelingsgerecht, haute cuisine met veel passie & liefde bereidt door zijn trouwe Chef-kok, tijdens het serveren zag geen van de gasten meer een hand voor ogen door alle rook die opsteeg van dit traditionele Russische gerecht.

Dankzij de blufpoker van Yevgeny Prigozhin, Chef-kok, pitbull en trouwe rechterhand van president Poetin hebben Oekraïne en Westerse inlichtingendiensten al hun kaarten open op tafel gelegd. Zo weten de Russen nu precies waar het zwaartepunt ligt van het Oekraïense tegenoffensief, dankzij alle Oekraïense aanvalspogingen die onheuglijke dag. Het Kastuś Kalinoŭski Regiment verraadde zichzelf en maakte al hun plannen bekend om president Loekasjenko omver te werpen, om die reden is PMC Wagner nu in Belarus gestationeerd. De “Muzikanten” hebben hun oude posities weer ingenomen en staan met de Akmat Special Forces klaar om vanuit de regio Belgorod, een noordelijk front te openen. Om daar een bufferzone te creëren en mogelijk zelfs het regeringscentrum in Kiev in te nemen want dat zal automatisch het einde van deze oorlog betekenen. PMC Wagner wordt opgenomen in het Russische leger en zullen de training verzorgen. Prigozhin wirdt gepromoveerd tot “Joint Chief of Staff” van het leger van Belarus, op die manier heeft Poetin de volledige controle over het leger van Belarus. Logistiek gezien rommelde het al geruime tijd binnen het Russische leger, Gerasimimov en Shoigu presteerden ondermaats, er moest een goede reden zijn om ze te ontslaan. Door de opgelopen reputatieschade van de “Coup d’Etat” is er nubvoldoende reden voor deze twee heren om vrijwillig hun ontslag in te dienen. Kolonel-generaal Sergej Soerovikin (een goede vriend van Prigozhin) wordt waarschijnlijk de nieuwe stafchef van het Russische leger. De OekroNazis dachten slim gebruik te kunnen maken van Prigozhin’s “Mars van Gerechtigheid”, openden met hernieuwde moed weer hun tegenoffensief, zijn spontaan in de valkuil getrapt en werden volkomen afgeslacht.

Op de NAVO-Top in Vilnius van 11 & 12 juli willen de NAVO-lidstaten progressie zien in het tot nu toe dramatisch verlopen tegenoffensief van Oekraïnistan. Dat is op 4 juni begonnen, het is inmiddels 27 juni, in 24 dagen tijd hebben ze nog niet eens de eerste Russische verdedigingslinie bereikt. Führer Zelenskyy heeft nog slechts 13 dagen de tijd om iets te presteren, anders komen zijn Westerse wapenleveranties in gevaar en valt er dus veel minder te verdienen met zijn zwarte handeltje op het Dark Web. Das Viertes Euro-Reich is compleet door al zijn voorraden wapens en munitie heen…Uncle Shmuel & Führer Zelenskyy blijven strijdvaardig OekroNazi-kanonnenvoer & NAVO-huurlingen in de Russische gehaktmolen gooien. Het perfecte script voor een nieuwe Hollywoodfilm gebaseerd op waargebeurde feiten: “The Last of The Ukranians”…dat wordt gegarandeerd een tearjerker van ongekende proporties, de tranen staan nu al in me onderbroek van het lachen…

Avax
Avax
9 maanden geleden

Dat gevoel had ik ook al.

Sandra
Sandra
9 maanden geleden

Lijkt erop!zeker weten dat deze crimeneel, land en volk wil vernietigen. We koken al in de pan en het volk blijft het maar pikken.Wordt tijd voor een revolutie.

Vlinder
Vlinder
9 maanden geleden

Ja,en die idioot krijgt in Europa een staande ovatie! Grote schande!

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x