BuitenlandCorona

Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe studie die deze maand is verschenen in The American Journal of Medicine blijkt dat een vroege behandeling van coronapatiënten met hydroxychloroquine leidt tot een lagere sterfte, schrijft website The Gateway Pundit. Eerder bleek al uit een studie in 14 Nederlandse ziekenhuizen dat het malariamiddel een gunstig effect heeft bij coronapatiënten. Het risico om op de IC te belanden was ruim de helft (53 procent) lager.

Foute beslissing

Een onafhankelijke toezichtraad van Facebook heeft daarnaast geoordeeld dat Facebook een foute beslissing maakte door een bericht over de effectiviteit van hydroxychloroquine te verwijderen. Het bericht, dat betrekking had op het gebruik van het middel in Frankrijk, werd verwijderd vanwege het beleid voor ‘desinformatie en het risico op directe gezondheidsschade’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Je kunt je nu afvragen hoeveel mensen er zijn overleden als gevolg van de onjuiste beweringen van techreuzen en gezondheidsinstanties over hydroxychloroquine, aldus The Gateway Pundit. In Nederland zijn inmiddels zo’n 14.000 mensen overleden met corona. Huisarts Rob Elens behandelde zijn patiënten er succesvol mee, maar werd teruggefloten door de inspectie. Hij mocht het niet langer voorschrijven.

Censuur is dodelijk

De Amerikaanse arts Simone Gold, al geruime tijd bevlogen pleitbezorger van het middel, reageerde: “Facebook heeft zojuist aangekondigd ‘een fout te hebben gemaakt’ door studies te censureren die aantonen dat HCQ levens redt. Censuur is nooit ‘een fout’. Techdirecteuren hebben er maandenlang bewust voor gekozen om artsen te censureren. Censuur is dodelijk.”

Thierry Baudet twittert: “Ik weet ook nog goed hoe Hugo de Jonge op mij reageerde toen ik erover begon in de Kamer. ‘Kwakzalverij’. Pff.” De FVD-voorman diende vorig jaar een motie in om hydroxychloroquine beschikbaar te stellen voor huisartsen omdat het een ‘verbluffend middel’ is. Coronaminister De Jonge sprak toen van een ‘kwakzalvermotie’.


[The Gateway Pundit]

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

alleen de spuit is heilig je zal maar eens blijven leven.

Linda
Linda
3 jaren geleden

Het ene schandaal na het andere. De “great reset” begint langzaam in te storten?

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Sleep dat tuig van de inspectie voor de rechter, aanklacht Dood door schuld !!!

Annemiek B.
Annemiek B.
3 jaren geleden

Nu moeten we dat getal van 14.000 wel relativeren, want waar zijn de gebruikelijke, jaarlijkse griepdoden gebleven? Er zijn ook veel mensen gestorven mèt corona, maar niet per se áán corona.
Maar inderdaad, er hadden heel veel mensen kunnen blijven leven met dit middel. Een Amerikaanse arts heeft er zelfs oudere mensen mee gered, die toch wel het een en ander al mankeerden. Dit kabinet heeft echt doden op zijn geweten en ik hoop dat ze zich daar een keer voor moeten verantwoorden. Niet uit wraakgevoelens, maar vanwege de gerechtigheid, die al heel lang heel erg zoek is.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x