Homepagina » Het Complot » Planeet aarde is een slavenkolonie die wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat
Planeet aarde is een slavenkolonie die wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat

Planeet aarde is een slavenkolonie die wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat

De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven.

Uiteraard vereist het runnen van zo’n misdaadsyndicaat een organisatiestructuur. In de huidige situatie is het syndicaat daarom onderverdeeld in een aantal afdelingen, elk met een eigen functie.

– Het strategisch topmanagement

Hier bevindt zich de top van het syndicaat. Het zijn de eigenaren ervan. Hier worden de strategieën ontwikkeld die de macht en rijkdom van deze top moeten vergroten. Daarnaast wordt hier bepaald hoe de andere afdelingen moeten functioneren. Die andere afdelingen werken als instrumenten ten bate van de macht en rijkdom van deze top. De leden komen met enige regelmaat bij elkaar in de vorm van “denktanks” zoals de Bilderberggroep. Alleen in deze groep is de volledige agenda van het syndicaat bekend.

– Het uitvoerend management

Dat zijn de regeringen van de wereld. Zij zijn de uitvoerende organen van het syndicaat. Deze afdeling vaardigt (op bevel van het topmanagement) de regels (wetten) uit, voert de dagelijkse controle over de slaven, bestuurt het geweld dat op de slaven losgelaten wordt (leger, politie) en int de belastingen die indirect bijdragen aan het verdienmodel van het syndicaat. Het is het dagelijks management en het dient als incassobende, slavendrijver en bestraffer. Deze afdeling vormt een potentieel risico omdat ze beschikt over wapens. Dit risico wordt onschadelijk gemaakt door deze afdeling volledig afhankelijk te maken van het topmanagement door middel van onaflosbare schulden.

– Het commercieel management

Dat is het monetair/kapitalistische systeem. Dit is het uiteindelijke verdienmodel van het syndicaat. Hier wordt zoveel mogelijk waarde die de slaven met hun arbeid leveren, geconfisqueerd door het syndicaat. Deze afdeling gebruikt daarbij de instrumenten banken en rechtspersonen (NV’s, BV’s etc.) waarvan het topmanagement eigenaar is. Hier wordt zowel vrijwel alle arbeid geleverd door de slaven (werknemerschap) als vrijwel alle opbrengst daarvan afgenomen van de slaven. Het middel dat wordt ingezet is geld/schuld.

– Het PR-management

Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de slaven beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de slaven te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de slaven te parasiteren, maar ze te beschermen. Deze afdeling kennen we onder de noemer: media.

De bovenstaande afdelingen moeten natuurlijk bemand worden. Het syndicaat verleent hiervoor privileges aan een aantal slaven. Die privileges variëren van een bescheiden inkomen als ambtenaar, tot een topinkomen in de bancaire sector, of van lokaal bestuurder tot enige bescheiden macht als politicus etc.

In ruil voor die privileges, nemen deze slaven een afgebakende taak op zich. Veruit de meeste van deze slaven zijn zich er niet van bewust dat ze deel uitmaken van het misdaadsyndicaat. Ze overzien alleen hun eigen taak en geloven een eerzaam beroep te hebben.

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig groot dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in aanmerking.

Deze organisatie van het misdaadsyndicaat functioneert op zich prima, maar kent een aantal kwetsbaarheden. Ten eerste werken er bij de verschillende afdelingen betrekkelijk veel mensen. Die moeten allemaal bestuurd worden en dat is niet erg efficiënt. Ten tweede kan het syndicaat alleen voortbestaan zolang de slaven niet beseffen dat het om een misdaadsyndicaat gaat. Dat maakt het hele systeem kwetsbaar voor plotselinge bewustzijnsgroei onder de slaven.

Om die reden, wil het strategisch topmanagement (tevens de eigenaren van het syndicaat) het met minder submanagement gaan doen. Daarnaast wil het minder afhankelijk worden van het geloof van de slaven. Het moet eenvoudiger, efficiënter en (voor de eigenaren) veiliger.

Om deze redenen, moet de organisatiestructuur op de schop. Het nadeel daarvan is dat de slaven gehecht zijn aan deze structuren, en daarom een eenzijdige verandering niet zomaar zullen accepteren. De oplossing hiervoor is het opzettelijk creëren van problemen (crisis) en het hiermee scheppen van een situatie van “overmacht”. En die overmacht moet vervolgens maatregelen rechtvaardigen die zonder die overmacht niet aanvaard zouden worden.

Maatregelen zoals directe individuele elektronische controle over het gedrag van alle slaven en een nieuw elektronisch verdienmodel (100% centraal gecontroleerd, digitaal geld) dat tevens het geweld van het uitvoerend management grotendeels overbodig maakt. De slaven kunnen dan immers bij ieder ongewenst gedrag, individueel en volautomatisch uitgesloten worden van de toegang tot voedsel en andere zaken die een levensvoorwaarde zijn voor die slaven. Zonder te kunnen teruggrijpen op anonieme contante betaling. Niet gehoorzamen betekent dan niet eten.

Daarnaast is het uitvoerend management (regeringen) nu erg versnipperd en dus is het besturen ervan omslachtig. Dit moet dus worden samengevoegd tot één afdeling (één wereldregering, met één wetgeving, één leger etc.)

Op dit moment is er dus een reorganisatie gaande binnen het misdaadsyndicaat. Dit om te voorkomen dat het “wakker worden” van de slaven het einde van het syndicaat zal betekenen.

Dit brengt echter wel een risico met zich mee: door alle veranderingen, zouden de slaven versneld tot ongewenste inzichten kunnen komen. Bijvoorbeeld het inzicht dat ze slaven zijn. Gerund door een misdaadsyndicaat. En dat ze zich – vóór de voltooiing van de reorganisatie – daarvan bevrijden. Ze zijn immers in een overgrote meerderheid en alleen hun geloof houdt ze gevangen….

Spannende tijden dus.

[Pieter Stuurman]

Dit artikel is geschreven door Pieter Stuurman

Wil je dat meer mensen te weten komen wat er achter de schermen op het wereldtoneel gebeurt? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eindhoven
eindhoven
5 jaren geleden

en het maken van ivf jong die ze daarna in de sport duwen voor hun vermaak

Bigolbootay
Bigolbootay
Reactie op  eindhoven
5 jaren geleden

idd, ik hoop dat het volk massaal in actie komt en een vrije wereld sticht

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

heel mooi artikel. en zo waar ook

Gerard
Gerard
5 jaren geleden

Nee – Satan zit hier op troon.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Gerard
5 jaren geleden

Ik zou zo’n termen als satan, lucifer, satanistisch ed niet gebruiken omdat het alles behalve een duidelijke lading dekt. De termen kunnen zo’n beetje het hele spectrum dekken van (ver)licht(ing) brenger tot god van de duistere onderwereld.

Michel
Michel
5 jaren geleden

Ja, en …. Ik denk dat iedereen het wel met me eens is dat dit oud nieuws is. Alleen op een andere manier gebracht. Zolang wij (de slaven) niet leren samen te werken zal er ook niets veranderen maar ook dat is oud nieuws.

Logiter
Logiter
5 jaren geleden

Mooi gezegd Pieter.
In India was er in de jaren zestig een land herstructurering bezig,die ontstond doordat werkers hun werkzaamheden staakten en land terugeisten om voedselonafhankelijk met hun eigen gemeenschap te worden.
Door de vele werkers die staakten moesten de landeigenaren wel,en uiteindelijk waren ze er zelf ook bij geholpen.
Wat deed de overheid?stoken,moorden en uitspelen.
Armoede zowel in India als Nederland is gecreeerd!

Jim
Jim
5 jaren geleden

Geachte redactie,

Het lijkt mij verstandig te benadrukken dat deze publicatie niets meer is dan een (ongefundeerde) mening. Op deze manier zouden lezers de indruk kunnen krijgen dat het hier om feiten gaat.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Jim
5 jaren geleden

LS…

als overheids trol moet je toch met iets beters komen en niet steeds je naam veranderen. Beetje laf en ongefundeerd niet waar !

Ockham
Ockham
Reactie op  Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

Dat kan niet kloppen omdat alle overheidstrollen, samen met de samenzweringsadepten en de gehele aarde zijn vernietigd in het jaar 2012 door een bruine dwergster.

Overigens zouden de Draconiden dit nooit toestaan, samen met de Grey’s en de Pleiadians vinden dit niet meer bestaande pretpark veel te leuk.

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  Jim
5 jaren geleden

Ha, ha, weer zo’n trol die hier iets zinvols meent te zeggen.
Wordt je een beetje goed betaald door jouw superieure elite? Ooit zal je geweten gaan knagen, althans dat hoop ik maar voor je! Slecht karma, wat je zaait zul je straks weer moeten oogsten en al die andere nitwits!

Ockham
Ockham
Reactie op  Vrijheid
5 jaren geleden

Erg slecht voor jouw Karma wanneer je anderen iets slechts toewenst.

Linda
Linda
Reactie op  Jim
5 jaren geleden

Beginnetje:

– NATO’s secret cop killers: Operation Gladio. Paris policeman Helric Fredou murdered? Daniele Ganser
https://www.youtube.com/watch?v=gdtRSQh8tHQ

– Prof. Dr. Daniele Ganser – The Politics of Fear
https://www.youtube.com/watch?v=r2_cgv7uz1c

– Noam Chomsky
https://www.youtube.com/watch?v=9CKpCGjD8wg
https://www.youtube.com/watch?v=oB1q2tdb-Gw

leendert
leendert
Reactie op  Jim
5 jaren geleden

Jouw commentaar is daarmee ook ‘slechts’ een mening…

Zo. is het weer in balans.

Linda
Linda
Reactie op  Jim
5 jaren geleden

Zo is het ongefundeerd te stellen dt Bin Laden 9/11 gepleegd heeft, er zijn geen bewijzen overlegd, was het daarna ongefundeerd dat Irak, WMD zou bezitten.
Is het ongefundeerd te stellen dat het koningshuis een bijdrage levert aan de export enz., enz., enz.

Het enz. vult ieder nieuws builletin in elk land moeiteloos aan, in elk nieus builletin worden “waarheden” geponeerd, zonder enkel bewijs.

rik
rik
5 jaren geleden

Bied een goed alternatief zou ik zeggen.

Gerard
Gerard
Reactie op  rik
5 jaren geleden

Boeken/linken/lezen van de buitenaardsen.

rik
rik
Reactie op  Gerard
5 jaren geleden

Blijf liever Down to Earth. En lees liever oplossingen als het eeuwige geschop van “wakkere” mensjes.

huisheks
huisheks
Reactie op  rik
5 jaren geleden

Praktisch denken wordt tegenwoordig niet meer aangeleerd en een oplossing gericht handelen nog minder.
Ik zie hier alleen maar frustraties en hoor geen oplossingen.
De enige juiste oplossing is; iedereen het werk neerleggen tot de bestuurders eieren voor hun geld kiezen. Maja, WIJ ZIJN BANG !
Bang om onze baan te verliezen, bang om er op welke manier dan ook bij in te schieten, bang voor de publieke opinie.
Want de ervaring leerde, als je met je kop boven het maaiveld uitstak werd hij eraf gehakt !
Stel dat ik een aantal mensen op de been zou kunnen krijgen, wat zal dan de publieke opinie zijn ? Daar heb je er weer een stel oproerkraaiers, of goh ze hebben lef, ik doe mee…
Vul zelf het antwoord maar in, ik denk dat iedereen die hier moppert niet echt staat te trappelen om actie te ondernemen en dat geldt in het bijzonder voor onze overheidstrollen, want die zijn het bangste !

hans van der sluis
hans van der sluis
Reactie op  huisheks
5 jaren geleden

huisheks, je hebt helemaal gelijk, maar niemand wil de eerste zijn die opstaat, iedereen zit een beetje te mopperen achter zijn toetsenbord en beeldscherm en denkt daarmee geholpen te hebben. ( zo ook ik) . en toch denk ik dat het nooit lang meer kan duren voordat er iemand opstaat en het juiste “charisma” heeft en een heleboel mensen laat zien wat leven kan zijn!

bert s
bert s
5 jaren geleden

Wat ik bij al dit soort artikelen mis is dat laatste stapje naar de echte reden van al
deze wereldse ontwikkelingen. Velen begrijpen dat de top een luciferiaanse religie
praktiseren, bohemian grove, kindmisbruik en zelfs kind offers zijn hier enkele
voorbeelden van.
Of je nu christen bent of niet, we mogen bijna concluderen dat er maar één boek
is die de huidige ontwikkelingen perfect heeft voorspeld tot aan isis toe.
Begin te zien mensen dat deze zogenaamde misdaadorganisatie ook weer slaven
zijn van een hogere macht en niet achter ons geld aan zitten maar achter onze
energie en ziel, want uiteindelijk is dat waar alles om draait.

helder
helder
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Terug naar het ontstaan van de wereld. Wat ging er niet goed en waarom zijn we hier???

bert s
bert s
Reactie op  helder
5 jaren geleden

@helder

Alles gaat perfect, wij zijn het fruit, wij zijn de schapen en wat doen
wij met het fruit en de schapen? Op eten t.b.v. de energie. Wij zijn
energie leveranciers voor hen die ons hebben gecreëerd, daarom
zijn we hier.
We kunnen ook niet falen, echter we kunnen wel zelf beslissen naar
wie onze energie gaat.

speedmaster
speedmaster
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

en dat boek is getiteld: ….?

helder
helder
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

maar je faalt niet, je kan niet falen!

math
math
5 jaren geleden

De leugen regeert en het geld dicteert. We leven in een moderne technologische slavernij, gebaseerd op verdeel en heers en geef ze brood en spelen tactiek.

Niemand is hopelozer verslaafd, dan zij die onterecht geloven vrij te zijn. Johann Wolfgang von Goethe 1749-1832.

helder
helder
5 jaren geleden

Licht in duisternis is wat jullie zijn!

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x