Homepagina » Het Complot » Planeet aarde is een slavenkolonie die wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat
Planeet aarde is een slavenkolonie die wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat

Planeet aarde is een slavenkolonie die wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat

De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven.

Uiteraard vereist het runnen van zo’n misdaadsyndicaat een organisatiestructuur. In de huidige situatie is het syndicaat daarom onderverdeeld in een aantal afdelingen, elk met een eigen functie.

– Het strategisch topmanagement

Hier bevindt zich de top van het syndicaat. Het zijn de eigenaren ervan. Hier worden de strategieën ontwikkeld die de macht en rijkdom van deze top moeten vergroten. Daarnaast wordt hier bepaald hoe de andere afdelingen moeten functioneren. Die andere afdelingen werken als instrumenten ten bate van de macht en rijkdom van deze top. De leden komen met enige regelmaat bij elkaar in de vorm van “denktanks” zoals de Bilderberggroep. Alleen in deze groep is de volledige agenda van het syndicaat bekend.

– Het uitvoerend management

Dat zijn de regeringen van de wereld. Zij zijn de uitvoerende organen van het syndicaat. Deze afdeling vaardigt (op bevel van het topmanagement) de regels (wetten) uit, voert de dagelijkse controle over de slaven, bestuurt het geweld dat op de slaven losgelaten wordt (leger, politie) en int de belastingen die indirect bijdragen aan het verdienmodel van het syndicaat. Het is het dagelijks management en het dient als incassobende, slavendrijver en bestraffer. Deze afdeling vormt een potentieel risico omdat ze beschikt over wapens. Dit risico wordt onschadelijk gemaakt door deze afdeling volledig afhankelijk te maken van het topmanagement door middel van onaflosbare schulden.

– Het commercieel management

Dat is het monetair/kapitalistische systeem. Dit is het uiteindelijke verdienmodel van het syndicaat. Hier wordt zoveel mogelijk waarde die de slaven met hun arbeid leveren, geconfisqueerd door het syndicaat. Deze afdeling gebruikt daarbij de instrumenten banken en rechtspersonen (NV’s, BV’s etc.) waarvan het topmanagement eigenaar is. Hier wordt zowel vrijwel alle arbeid geleverd door de slaven (werknemerschap) als vrijwel alle opbrengst daarvan afgenomen van de slaven. Het middel dat wordt ingezet is geld/schuld.

– Het PR-management

Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de slaven beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de slaven te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de slaven te parasiteren, maar ze te beschermen. Deze afdeling kennen we onder de noemer: media.

De bovenstaande afdelingen moeten natuurlijk bemand worden. Het syndicaat verleent hiervoor privileges aan een aantal slaven. Die privileges variëren van een bescheiden inkomen als ambtenaar, tot een topinkomen in de bancaire sector, of van lokaal bestuurder tot enige bescheiden macht als politicus etc.

In ruil voor die privileges, nemen deze slaven een afgebakende taak op zich. Veruit de meeste van deze slaven zijn zich er niet van bewust dat ze deel uitmaken van het misdaadsyndicaat. Ze overzien alleen hun eigen taak en geloven een eerzaam beroep te hebben.

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig groot dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in aanmerking.

Deze organisatie van het misdaadsyndicaat functioneert op zich prima, maar kent een aantal kwetsbaarheden. Ten eerste werken er bij de verschillende afdelingen betrekkelijk veel mensen. Die moeten allemaal bestuurd worden en dat is niet erg efficiënt. Ten tweede kan het syndicaat alleen voortbestaan zolang de slaven niet beseffen dat het om een misdaadsyndicaat gaat. Dat maakt het hele systeem kwetsbaar voor plotselinge bewustzijnsgroei onder de slaven.

Om die reden, wil het strategisch topmanagement (tevens de eigenaren van het syndicaat) het met minder submanagement gaan doen. Daarnaast wil het minder afhankelijk worden van het geloof van de slaven. Het moet eenvoudiger, efficiënter en (voor de eigenaren) veiliger.

Om deze redenen, moet de organisatiestructuur op de schop. Het nadeel daarvan is dat de slaven gehecht zijn aan deze structuren, en daarom een eenzijdige verandering niet zomaar zullen accepteren. De oplossing hiervoor is het opzettelijk creëren van problemen (crisis) en het hiermee scheppen van een situatie van “overmacht”. En die overmacht moet vervolgens maatregelen rechtvaardigen die zonder die overmacht niet aanvaard zouden worden.

Maatregelen zoals directe individuele elektronische controle over het gedrag van alle slaven en een nieuw elektronisch verdienmodel (100% centraal gecontroleerd, digitaal geld) dat tevens het geweld van het uitvoerend management grotendeels overbodig maakt. De slaven kunnen dan immers bij ieder ongewenst gedrag, individueel en volautomatisch uitgesloten worden van de toegang tot voedsel en andere zaken die een levensvoorwaarde zijn voor die slaven. Zonder te kunnen teruggrijpen op anonieme contante betaling. Niet gehoorzamen betekent dan niet eten.

Daarnaast is het uitvoerend management (regeringen) nu erg versnipperd en dus is het besturen ervan omslachtig. Dit moet dus worden samengevoegd tot één afdeling (één wereldregering, met één wetgeving, één leger etc.)

Op dit moment is er dus een reorganisatie gaande binnen het misdaadsyndicaat. Dit om te voorkomen dat het “wakker worden” van de slaven het einde van het syndicaat zal betekenen.

Dit brengt echter wel een risico met zich mee: door alle veranderingen, zouden de slaven versneld tot ongewenste inzichten kunnen komen. Bijvoorbeeld het inzicht dat ze slaven zijn. Gerund door een misdaadsyndicaat. En dat ze zich – vóór de voltooiing van de reorganisatie – daarvan bevrijden. Ze zijn immers in een overgrote meerderheid en alleen hun geloof houdt ze gevangen….

Spannende tijden dus.

[Pieter Stuurman]

Dit artikel is geschreven door Pieter Stuurman

Wil je dat meer mensen te weten komen wat er achter de schermen op het wereldtoneel gebeurt? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eindhoven schreef:

  en het maken van ivf jong die ze daarna in de sport duwen voor hun vermaak

 • wolfje schreef:

  heel mooi artikel. en zo waar ook

 • Gerard schreef:

  Nee – Satan zit hier op troon.

  • eNdEmiOn schreef:

   Ik zou zo’n termen als satan, lucifer, satanistisch ed niet gebruiken omdat het alles behalve een duidelijke lading dekt. De termen kunnen zo’n beetje het hele spectrum dekken van (ver)licht(ing) brenger tot god van de duistere onderwereld.

 • Michel schreef:

  Ja, en …. Ik denk dat iedereen het wel met me eens is dat dit oud nieuws is. Alleen op een andere manier gebracht. Zolang wij (de slaven) niet leren samen te werken zal er ook niets veranderen maar ook dat is oud nieuws.

 • Logiter schreef:

  Mooi gezegd Pieter.
  In India was er in de jaren zestig een land herstructurering bezig,die ontstond doordat werkers hun werkzaamheden staakten en land terugeisten om voedselonafhankelijk met hun eigen gemeenschap te worden.
  Door de vele werkers die staakten moesten de landeigenaren wel,en uiteindelijk waren ze er zelf ook bij geholpen.
  Wat deed de overheid?stoken,moorden en uitspelen.
  Armoede zowel in India als Nederland is gecreeerd!

 • Jim schreef:

  Geachte redactie,

  Het lijkt mij verstandig te benadrukken dat deze publicatie niets meer is dan een (ongefundeerde) mening. Op deze manier zouden lezers de indruk kunnen krijgen dat het hier om feiten gaat.

 • rik schreef:

  Bied een goed alternatief zou ik zeggen.

  • Gerard schreef:

   Boeken/linken/lezen van de buitenaardsen.

   • rik schreef:

    Blijf liever Down to Earth. En lees liever oplossingen als het eeuwige geschop van “wakkere” mensjes.

    • huisheks schreef:

     Praktisch denken wordt tegenwoordig niet meer aangeleerd en een oplossing gericht handelen nog minder.
     Ik zie hier alleen maar frustraties en hoor geen oplossingen.
     De enige juiste oplossing is; iedereen het werk neerleggen tot de bestuurders eieren voor hun geld kiezen. Maja, WIJ ZIJN BANG !
     Bang om onze baan te verliezen, bang om er op welke manier dan ook bij in te schieten, bang voor de publieke opinie.
     Want de ervaring leerde, als je met je kop boven het maaiveld uitstak werd hij eraf gehakt !
     Stel dat ik een aantal mensen op de been zou kunnen krijgen, wat zal dan de publieke opinie zijn ? Daar heb je er weer een stel oproerkraaiers, of goh ze hebben lef, ik doe mee…
     Vul zelf het antwoord maar in, ik denk dat iedereen die hier moppert niet echt staat te trappelen om actie te ondernemen en dat geldt in het bijzonder voor onze overheidstrollen, want die zijn het bangste !

     • hans van der sluis schreef:

      huisheks, je hebt helemaal gelijk, maar niemand wil de eerste zijn die opstaat, iedereen zit een beetje te mopperen achter zijn toetsenbord en beeldscherm en denkt daarmee geholpen te hebben. ( zo ook ik) . en toch denk ik dat het nooit lang meer kan duren voordat er iemand opstaat en het juiste “charisma” heeft en een heleboel mensen laat zien wat leven kan zijn!

 • bert s schreef:

  Wat ik bij al dit soort artikelen mis is dat laatste stapje naar de echte reden van al
  deze wereldse ontwikkelingen. Velen begrijpen dat de top een luciferiaanse religie
  praktiseren, bohemian grove, kindmisbruik en zelfs kind offers zijn hier enkele
  voorbeelden van.
  Of je nu christen bent of niet, we mogen bijna concluderen dat er maar één boek
  is die de huidige ontwikkelingen perfect heeft voorspeld tot aan isis toe.
  Begin te zien mensen dat deze zogenaamde misdaadorganisatie ook weer slaven
  zijn van een hogere macht en niet achter ons geld aan zitten maar achter onze
  energie en ziel, want uiteindelijk is dat waar alles om draait.

 • math schreef:

  De leugen regeert en het geld dicteert. We leven in een moderne technologische slavernij, gebaseerd op verdeel en heers en geef ze brood en spelen tactiek.

  Niemand is hopelozer verslaafd, dan zij die onterecht geloven vrij te zijn. Johann Wolfgang von Goethe 1749-1832.

 • helder schreef:

  Licht in duisternis is wat jullie zijn!

 • […] …die wordt beheerd en gerund door één misdaadsyndicaat. Voor een duidelijke analyse klik hier […]

 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De mens in wording is een creatie van criminele buitenaardse entiteiten. Ook wel goden genoemd. De mens is gecreëerd om als slaaf te dienen. Maar net als een Pitbull die gecreëerd is om te doden en kan veranderen in een leuke huishond, wordt de mens wakker en zal uiteindelijk volledig mens worden en meester van het universum. In de goede zin van het woord…

 • gijs schreef:

  op dit moment is er nog geen wereldregering, en het zou helemaal geen zin hebben om legers en politie en ambtenaren te ontslaan.
  het gaat juist steeds meer richting de chaos en de situatie dat er juist een wereldleider nodig zou zijn om alle problemen op te lossen
  hoe zou een leider in deze situatie van achteruitgang juist mensen willen missen?
  usa en rusland en andere landen ff soldaten ontslaan
  het zijn dan ook geen spannende tijden maar er komt eerder juist onrust en angst

  • Faith schreef:

   Op dit moment is er nog geen wereldregering omdat ze overal met deserteurs te maken hebben. Soldaten willen niet meer vechten, bij de multinatioanals lopen mensen massaal weg, bij banken is er niemand wil meer die voor ze wil werken. Zo komt het systeem stil te leggen, maar niet door de cabal geregiseerd. Die zijn/worden allemaal opgepakt. Hoog tijd voor iets nieuws.

 • Elise49 schreef:

  We moeten eerst gaan prepperen enz.(minimaal voor 1 jaar/sabbatjaar) Veel Amerikanen verwachten de financiële val in september.(15de). Wat doen dan alle banken/beurzen? Die gaan dus op slot.(dit is het moment dat we lichamelijk gechipt kunnen worden, om iets te kunnen kopen/verkopen of het begin daarvan).
  Uit de chaos in de wereld krijg je oorlog. Ook daar moet je voor prepperen. Tel daarbij de natuurrampen op en de immigraties van chaos, dan is het gewoon heel verstandig om je te gaan voorbereiden. Sowieso al geestelijk, want niks zal meer hetzelfde zijn.
  Geniet er nog maar even van!

 • JohnSmith schreef:

  jupiter ascending ??? precies die film haha geloof je toch zelf niet

 • Richard schreef:

  Om over te mediteren:

  Waarom heerst de zee over alle rivieren?
  Omdat zij lager ligt.
  Doordat zij zich terugtrekt, stroomt alle water naar haar toe.
  Investeer in verlies om winst te behalen.

 • Boerenkool schreef:

  Lees David Icke!
  Deze man wordt al decenia uitgelachen en voor gek verklaard, maar wat hij verteld lijkt steeds meer waarheid te worden. Bizar!

 • wolfje schreef:

  pieter stuurman kan briljant pieken

 • reality check schreef:

  Geen keihard bewijs, wel een intuitieve zienswijze:
  Donkere “krachten” (Xterr?) hebben heel lang geleden de Hebrews al die onzin ingefluisted, die je in het Oude Testament kunt vinden ( het schepp. verhaal – Mozes – Abraham/Isaac – uitverkoren volk – beloofde land, etc). Doorspekt met “voorspellingen”, die ze later netjes uit laten komen, zodat hun kracht/macht bevestigd wordt.
  Daarna hebben ze het nog eens dunnetjes over gedaan met het Nieuwe Testament, inclusief de voorspellingen voor een “eindtijd” en dat geheel wordt nu keurig als een draaiboek gebruikt. Alle drie Abraham religies zijn hierop gebaseerd.
  En wij – arme domme sloebers – geloven dat allemaal, want het staat toch in de bijbel!
  Dit is het toppunt van hoe alles is omgedraaid en op z’n kop gezet kan worden.
  Een groep “ingewijden”, die achter de schermen aan de touwtjes trekken voeren dit plan (draaiboek) nu keurig uit.

  Als je dit plaatje goed binnen laat komen dan worden heel veel dingen duidelijk.
  Niets is incidenteel of toevallig – er zit een plan achter, waarvan de bijbel het script is, dat tot in detail wordt gevolgd.
  Voorbeeld: De zo gevreesde Shemitah van 2015……. is dat de kip of het ei?

  • rietje schreef:

   maar Abraham komt terug om die drie religies samen te voegen en een meer liefdevoller geloof neer te zetten waar christus centraal staat……of dit zaadje is al geplant in de antroposofie en zal uitgroeien tot een boom des levens als meer mensen dit uit vrijheid willen op pikken…….dus hangt van ons allen af…..

 • @ schreef:

  Zonder religies / geloof zou er op heel de aarde geen oorlog zijn! Denk daar maar eens over na! Moslims, Joden, christenen etc.

  • Faith schreef:

   Gooi het maar weer op religies. Zonder machts- en geldwellustige haantjes, het zijn nooit vrouwen, die religies doelbewust tegen elkaar uitspeelden/spelen, zouden er nooit oorlogen geweest zijn. Om hele landen leeg te roven en complete volksstammen op de vlucht te laten slaan en een gigantische chaos te bewerkstelligen kun je idd. niets met welke religie dan ook.

 • x

  Check Also

  corona

  Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

  Als we stoppen met testen, merken we ...

  arts

  Arts voert felle strijd tegen coronaleugens: ‘Het is oorlog’

  Er gaan op dit moment beelden rond ...

  >