Homepagina » Binnenland » Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’
corona
Foto: CC0

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de media aandacht voor één van de Nederlanders die na de coronaprik is overleden. Het gaat om de 85-jarige Jan van Hees. Een paar dagen was hij niet lekker van de vaccinatie. Zes dagen na de vaccinatie belandde hij in het ziekenhuis en werd bij hem corona vastgesteld. Nog geen week daarna was hij overleden.

Jan was voordat corona begon nog hartstikke actief. Zo deed hij vrijwilligerswerk voor verschillende stichtingen. Hij had net een nieuwe pacemaker en een hernieuwd rijbewijs.

In Nederland zijn – volgens de officiële cijfers althans – inmiddels 87 mensen overleden na toediening van het coronavaccin. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat minder dan 1 procent van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld. Zijn er in werkelijkheid meer mensen overleden nadat ze de prik kregen? Op social media regent het in ieder geval berichten over ernstige bijwerkingen, vooral sterfte, die vaak worden gecensureerd.

Bam, valt ze neer

Helma Helma schrijft in een bericht op Facebook dat meer dan 13.000 keer is gedeeld: “Komen we net in Geldrop bij mijn ma, zegt een vrouw: ik word niet goed. Bam, valt ze neer. Ik vlug haar geholpen, 112 gebeld. Ze heeft geen gevoel meer in haar armen. Ze kwam net terug van vaccinaties halen. Was zo erg, ze hebben haar meegenomen naar het ziekenhuis. Ga geen vaccinatie halen. Delen mag van de familie.”

Sophie Custers schrijft op Facebook: “Mijn grootmoeder, ‘meter zee’ zoals we haar noemden, is gisteren overleden na het tweede spuitje van het coronavaccin. En nee, ze had geen onderliggende ziekte.” Haar bericht is inmiddels zo’n 2000 keer gedeeld.

Gister hartstikke dood

“Mijn oom, supersterk, supergezond, 90, vorige week gevaccineerd tegen corona. Gister hartstikke dood. Dank je wel slang Hugo de Jonge. Waarom ga je op mensen experimenteren die 90 jaar griep en hongersnood hebben overleefd? Ben in shock,” schrijft Tropical Stings op Twitter.

Marti_Robzoni reageert: “Vader van mijn klant. 96. In prima staat. Twee weken geleden in de ochtend vaccin. ’s Avonds hoge koorts. De dag erna overleden. Na een eenzaam laatste jaar. De waanzin. De horror.” En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. “Ik hoor dit veel te vaak,” schrijft Twitter-persoonlijkheid Jan Bennink.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Verschrikkelijk, maar als de massa alleen maar naar RTLnieuws, RTL boulevard, Nieuwsuur, NOSjournaal, éénvandaag en Hart van Nederland kijken waarin wordt gesteld: het vaccin is veilig en werkt voortreffelijk en de massa het verdomd om zich via andere bronnen te laten informeren dat anno 2021 ondanks de censuur gewoon nog mogelijk is, heb je het dan niet aan jezelf te danken?

Sterker nog, de staat heeft dit in de rechtszaak viruswaarheid tegen de staat over de vaccinpropaganda in wezen zelfs betoogd én is afgelopen vrijdag door de rechter in het gelijk gesteld.
Dus de conclusie is, geheel volgens het VVD principe: alles is eigen schuld (en eigen verantwoordelijkheid).

Pieternella
Pieternella
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

ProAsfalt, als je het verdomt om je via andere bronnen te informeren, bedoel je dat dan positief (je hebt dat eraan te danken) of negatief? In dat laatste geval moet je dan het woord wijten gebruiken.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Iedereen die hier leest en schrijft weet wel beter. Echt géén eigen schuld en vooral géén eigen verantwoordelijkheid. Die heeft immers de regering in de hoedanigheid van de vvd van ons afgepakt…… Dat is de dingen omdraaien. Wie dat nu nòg niet begrijpt, is inderdaad oliedom. Maar er zijn nu een heleboel mensen die het schijnbaar niets kan schelen voor “dom” uitgemaakt te worden. Ze zijn liever “dom” dan besmet…….

Mallehaggie
Mallehaggie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

de slogan “ich habe es nicht gewusst” is nu vervangen door: ik ben bang voor besmetting met algoritmes

Elfin
Elfin
Reactie op  Mallehaggie
1 maand geleden

Gisteravond in Tegenlicht ging het hierover. Zie je nu steeds meer. Net als het volgende stokpaardje het klimaat!

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

En de prik is niet eens op dieren uitgetest en de farmaceutische bedrijven zijn voor niets aansprakelijk!
Het is uitgetest op jonge gezonde mensen, die daar grof voor betaald zijn en zeer waarschijnlijk een zwijgplicht hebben.

bloem
bloem
1 maand geleden

Je kunt hooguit hopen dat de mensen wakker worden en GEEN prik gaan halen.
Las gisteren dat er 0 aanmeldingen van griep waren vorige jaar.

Svalan
Svalan
Reactie op  bloem
1 maand geleden

Afgelopen vrijdag gebeld door de huisarts: “Ik wil u graag uitnodigen om een corona vaccinatie te komen halen”.
Ik: “Dank voor de uitnodiging, ik wil er geen gebruik van maken. Klik”.

Elfin
Elfin
Reactie op  Svalan
1 maand geleden

Netjes.

Mallehaggie
Mallehaggie
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

té netjes denk ik. Zou zeggen: voel me niet geroepen mijn lichaam beschikbaar te stellen voor de wetenschap vóór mijn overlijden in ieder geval!

Elfin
Elfin
Reactie op  Mallehaggie
1 maand geleden

Ja precies. Ik bedoelde het ook ironisch. Ik zou ook even een stevig weerwoord hebben als mijn huisarts het gore lef heeft mij te gaan bellen.

gekke gerrit
gekke gerrit
Reactie op  Svalan
1 maand geleden

vaccinatie komen halen? en moet ik hem dan thuis zelf inspuiten?

R. Meijer
R. Meijer
Reactie op  Svalan
1 maand geleden

Huisarts? Veel huisartsen willen niet meewerken aan de inentingen. Maar ratten heb je er natuurlijk wel tussen zitten.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
1 maand geleden

CRI-MI-NEEL !!!

John Sips
John Sips
1 maand geleden

Transpatie en communicatie is wel op prijs gesteld denk ik. Het verbaasd mij telkens weer wat de vaccinatie aanricht bij mensen terwijl men zegt dat er gedegen onderzoek is gepleegd.

Dat de farmaceutische industrie niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, is op zichzelf wel heel apart… en jaren geleden werd vast gelegd in een wetswijziging, zonder daarbij de democratie in acht te nemen.

De verborgen agenda’s waar belangrijke mensen aangekoppeld zitten wordt steeds meer geopenbaard.

De waarheid komt altijd aan het licht…

Pieternella
Pieternella
Reactie op  John Sips
1 maand geleden

Dat gebeurde omdat ze hun handen vol hadden aan rechtszaken over schade, ze kwamen niet meer aan het echte werk toe. Toen hebben ze de overheden gesmeekt om de verantwoordelijkheid over te nemen. Die willen maar al te graag die vaccinaties hebben.

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  John Sips
1 maand geleden

Er ‘kan’ geen gedegen onderzoek zijn gepleegd, omdat het normaal 10 à 15 jaar er over heen gaat en nu nog geen jaar.
En de ervaring met dieren in het verleden ging altijd mis, dus…..

Mallehaggie
Mallehaggie
Reactie op  John Sips
1 maand geleden

de waarheid komt aan het licht, Godzijdank zou ik zeggen. Wat zou er nog meer aan staan te komen? Dat we niet met z’n allen Lost At Sea zijn? Dat verklaart namelijk ook zéér veel!

Geoffrey
Geoffrey
1 maand geleden

Hier vreesde ik al voor. Gezonde mensen die worden geruimd in het kader van ‘een betere aarde’. De mensen hier weten het, maar ga nou eens GOED na wat Bill Gates wil en waar hij voor staat….?? Ik zal je even een shortcut geven, maar uitzoeken is aan jou!

Hij is grootgebracht door ouders, waarvan de vader directeur was van Planned Parenthood. Planned Parenthood is een pleitbezorger van abortus. Ze zijn recent in opspraak gekomen vanwege de handel in organen van geaborteerde babies. The Bill & Melinda Gates Foundation ondersteunen Planned Parenthood met giften.

Op dit moment zet B. Gates dit next level voort door mensen in Afrika en India verminkt en/of onvruchtbaar te maken dmv vaccinaties. WHO wordt grotendeels betaald door Bill Gates via diverse bedrijven en stichtingen onder ZIJN paraplu.

DAARNAAST is ome Bill ook nog eens LANDBOUWGROND aan het opkopen in heel AMERIKA en is nu de grootste landbouwgrond bezitter van de VS. MAAR hij zit ook in de GMO (monsanto nu beyer) en rarara wat hij gaat doen met de landbouwgronden in oa de VS. De vraag is heeft hij niet al veel meer grond gekocht in europa en zuid amerika?

Geloofd u nog steeds dat u er goed aan doet om ook maar in welke vorm dan ook nog langer mee te werken aan dit soort PROBLEMEN……?

STOP met mondkapjes op te zetten
STOP met testen
STOP met vaccineren/experimenteren

BEGIN met leven
BEGIN met elkaar te helpen (WIJ ZIJN 1)
BEGIN met burgelijke ongehoorzaamheid

DWING de (R)overheid op een dwingende maar nette manier

TOT DIE TIJD

STOP met belasting betalen totdat wij weer normaal mogen leven
STOP met angst voor boetes, want zonder ons zijn ze NIETS
STOP met verdeeldheid want dat willen ze

WIJ ZIJN 1

Ikke
Ikke
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Goed gesproken Geoffrey!!

Lies
Lies
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

De meeste mensen zijn bang

Elfin
Elfin
Reactie op  Lies
1 maand geleden

En van díe mensen ben ik juist bang! Want die zijn voor uitsluiting van ongevaccineerden straks en het coronapaspoort.

Perm
Perm
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Volkomen mee eens. Nu nog de daden. Daar ontbreekt het aan. Zo komen we geen stap verder en blijven we de wappies.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

De oplossing:
Laat 1 iemand de regels overtreden, als die persoon wordt beboet: gezamelijk steunen via crowdfunding zodat die persoon meer krijgt dan de boete hem/haar heeft gekost. Blijf dit steeds opbouwen met meerdere personen, net zoals een virus zich ontwikkeld en de vrijheden worden herwonnen.

JaJa
JaJa
1 maand geleden

Deze huisarts is blijkbaar niet in staat, of te lui om zelf logisch te denken want hij praat over duizenden doden aan Corona en over een pandemie. Als hij even iets verder zou kijken dan zijn neus lang is dan zou hij ontdekken dat hij onzin papagaait!.
Hij is waarschijnlijk bang om geschorst te worden, met zijn gedraai.
Over de hele wereld zie je een golf van overlijden binnen 2 weken na vaccinatie. In Duitsland zijn er in januari 2021 meer >80 jarige overleden als in heel 2020.
Deze vaccinatie is NIETS anders dan MOORD op onze kwetsbare oudere die we van de regering zo goed moeten beschermen, dat we ze niet meer mogen bezoeken en dat we zelf niets meer mogen omdat anders die kwetsbare ouderen een vreselijke dood sterven. Als onze kinderen geen mondkapjes dragen dan gaan pappa en mamma dood en ook opa en oma. Dat wordt aan onze kleine kinderen vertelt. Deze kinderen zijn voor de rest van hun leven psychisch zeer belast en dat is nog heel zacht uitgedrukt. DIT IS MISDADIG!
Hoe ver moeten ze nog gaan voordat we massaal ons mond opendoen en dit laten stoppen.

Ikke
Ikke
Reactie op  JaJa
1 maand geleden

Niets meer aan toe te voegen. Amen.

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  JaJa
1 maand geleden

Zoek per omgaande een andere huisarts!

Rob
Rob
1 maand geleden

Als mensen nu nog niet wakker worden zijn we reddeloos verloren. Wakker worden gaat soms met een schok maar in dit soort gevallen vallen er eerst doden voor. Als dit mensen niet wakker schudt wet ik het ook niet meer.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Nee hoor, ze slapen gewoon verder (man en zijn familie o.a.). Hij vindt dit allemaal fake news. Nou, dan moet ie het zelf maar weten. Ik zeg niets meer.

Edward
Edward
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Die gaan zeker ook op Rutte stemmen, 32 zetels in de peiling dankzij het bange schapenvolk.

Ikke
Ikke
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Nee niet waar via de bedrijven en de multinationals

Elfin
Elfin
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Op d666 in dit geval. Is net zo kwalijk. Maar ze doen maar. Ik ben er zat van iedere keer weer voor wappie uitgemaakt te worden. Ik heb vrienden genoeg die aan mijn zijde staan en ook wakker zijn. Ik bereid me in stilte voor op wat komen gaat.

Nina
Nina
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Zo lang ze het zelf niet ervaren, willen ze het niet geloven. En vaak dan nog niet, zo triest is het. Ze hebben alle vertrouwen in de regering en in de eerlijkheid van de farmaceutische industrie. Ze gebruiken dan uitspraken als: ik ga er vanuit dat….., ze zullen wel…. etc

Elfin
Elfin
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Ja dat is exact wat ik van hen hoor! Mijn man is echt ziende blind en horende doof. Ik heb geaccepteerd dat hij verloren is. Hij moet dat vaccin maar nemen. Zijn goed recht. Ik ben aan het loslaten waar ik geen invloed op heb. Heb het al druk genoeg om zelf staande te blijven te midden van deze nachtmerrie.

Ikke
Ikke
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Zo is het en niet anders ..ik heb het zelfde ..jjammer dan maar als ze wakker worden dan is het voor hun te laat

Elfin
Elfin
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Zo denk ik er ook over. Het js niet gezegd dat iedereen er onmiddellijk dood bij neervalt maar er kunnen allerlei rare en nare bijwerkingen optreden zoals auto-immuun reacties en kanker zelfs, ook op wat langere termijn. En ik heb heel duidelijk gezegd; “jouw keuze, als je ziek wordt en afhankelijk van hulp dan ben ik er niet”. Hard maar waar.

Elfin
Elfin
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

IK heb gezegd dat hij maar vast een kist bij de Dela moet uitzoeken. Tja, ik word er zó recalcitrant van!

Klaas
Klaas
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Mensen worden pas wakker als er iets erg gaat gebeuren.
Wat niet onder de pet gehouden kan worden.
Of anders gezegd, men wordt wakker als zij de laars van de soldaat in hun rug voelen.

Stay Positive
Stay Positive
1 maand geleden

Pure genocide, de dag dat deze slangen veroordeeld worden gaan één van de mooiste zijn.

Maar we moeten sneller zijn, kunstmatige intelligentie loert om de hoek.

joop
joop
1 maand geleden

Dit wordt bewust gedaan door Rutte en de Jonge met van Dissel en de andere klaplopers is moord op de bevolking Neurenberg wetten toepassen op deze regering met de uitvoerders.

Jacky
Jacky
1 maand geleden

Verschrikkelijk gewoon!!!! Waar zijn ze in dit land in godsnaam mee bezig, wat zeg ik, in de hele wereld. Het lijkt wel of we in een horrorfilm terecht zijn gekomen.
MENSEN, LAAT JEZELF AUB NIET VACCINEREN, IK BEDOEL, LAAT JEZELF NIET EUTHANASEREN.

Alle artsen die patiënten ongeïnformeerd naar de slachtbank leiden voor een spuit zouden ook terecht moeten staan!!!
Slapen jullie lekker s’nachts wetende dat je medeplichtig bent aan moord?????

Hebben jullie geen opleiding gehad???
Nooit gehoord van Informed Consent???
Om van de Code van Neurenberg nog maar te zwijgen.
Jullie zouden per direct uit je ambt ontzet moeten worden!!!
Die arme oude mensjes die een arts onvoorwaardelijk vertrouwen, een grote schande is het.

STOP RUTTE, STOP DE JONGE EN OOK DIE KAAG MET HAAR VACCINATIEPASPOORT!!!!

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

In Belgenland maken ze o.a. reclame voor een vaccinatiecentrum dat gevestigd is ( houd je vast ) in de SLACHTHUISSTRAAT.
En dan nog snapt men niet dat men weldra geen last meer gaat hebben van corona want een dode hoor je niet klagen.

Elfin
Elfin
Reactie op  De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
1 maand geleden

Hahaha. Sorry hoor maar hier moet ik even hard om lachen hoe triest ook. Hoe verzinnen ze het?

C.C.
C.C.
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Ja, prachtig, net als de prothesen fabrikant genaamd, Beenhakker.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

Ik vind dat iedereen die hier aan meewerkt ter verantwoording moet worden geroepen, ook de artsen, zij hebben ook kunnen lezen bij Pfizer, dat het vaccin niet geschikt is voor ouderen, omdat hun immuun systeem niet meer goed werkt!
Dat het niet geschikt is voor zwangere vrouwen, of vrouwen die nog zwanger willen worden! Dat op kinderen helemaal geen proeven zijn genomen.
Bij dierproeven enkele jaren geleden gingen alle proefdieren dood bij besmetting met het echte virus. Leuk vooruitzicht.
Dat het voor de meeste mensen totaal overbodig is, die gaan er niet aan dood.
Uit alles blijkt dat er een ander doel is waarom mensen gevaccineerd moeten worden. de WHO heeft ook al het begrip herd immunity veranderd, eerst kon het door besmetting nu alleen door vaccineren!
De WHO zegt inmiddels de PCR test kan geen besmetting aantonen!
De hele wereld blijft gewoon de PCR test gebruiken.
In Duitsland is er door Dr.Wilfried Stöcker een normaal griepvirus ontwikkeld en uitgeprobeerd op ruim 100 Mesen met goed resultaat. maar mag niet gebruikt worden en ze zijn een onderzoek tegen hem gestart!
Uit alles blijkt dat het een totaal corrupte bende is die aan het roer staat.

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

Ja maar ja maar: ik wil weer op vakantie kunnen en naar het café en festivals! Dan maar die prik hoor. Zo erg kan dat nooit zijn want de overheid heeft het beste met ons voor en zou nooit een middel op de markt brengen dat zo slecht is. -Sarcasme modus weer uit-

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

142
0
We lezen graag je reactie!x