BinnenlandCorona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden was er in de media aandacht voor één van de Nederlanders die na de coronaprik is overleden. Het gaat om de 85-jarige Jan van Hees. Een paar dagen was hij niet lekker van de vaccinatie. Zes dagen na de vaccinatie belandde hij in het ziekenhuis en werd bij hem corona vastgesteld. Nog geen week daarna was hij overleden.

Jan was voordat corona begon nog hartstikke actief. Zo deed hij vrijwilligerswerk voor verschillende stichtingen. Hij had net een nieuwe pacemaker en een hernieuwd rijbewijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

In Nederland zijn – volgens de officiële cijfers althans – inmiddels 87 mensen overleden na toediening van het coronavaccin. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat minder dan 1 procent van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld. Zijn er in werkelijkheid meer mensen overleden nadat ze de prik kregen? Op social media regent het in ieder geval berichten over ernstige bijwerkingen, vooral sterfte, die vaak worden gecensureerd.

Bam, valt ze neer

Helma Helma schrijft in een bericht op Facebook dat meer dan 13.000 keer is gedeeld: “Komen we net in Geldrop bij mijn ma, zegt een vrouw: ik word niet goed. Bam, valt ze neer. Ik vlug haar geholpen, 112 gebeld. Ze heeft geen gevoel meer in haar armen. Ze kwam net terug van vaccinaties halen. Was zo erg, ze hebben haar meegenomen naar het ziekenhuis. Ga geen vaccinatie halen. Delen mag van de familie.”

Sophie Custers schrijft op Facebook: “Mijn grootmoeder, ‘meter zee’ zoals we haar noemden, is gisteren overleden na het tweede spuitje van het coronavaccin. En nee, ze had geen onderliggende ziekte.” Haar bericht is inmiddels zo’n 2000 keer gedeeld.

Gister hartstikke dood

“Mijn oom, supersterk, supergezond, 90, vorige week gevaccineerd tegen corona. Gister hartstikke dood. Dank je wel slang Hugo de Jonge. Waarom ga je op mensen experimenteren die 90 jaar griep en hongersnood hebben overleefd? Ben in shock,” schrijft Tropical Stings op Twitter.

Marti_Robzoni reageert: “Vader van mijn klant. 96. In prima staat. Twee weken geleden in de ochtend vaccin. ’s Avonds hoge koorts. De dag erna overleden. Na een eenzaam laatste jaar. De waanzin. De horror.” En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. “Ik hoor dit veel te vaak,” schrijft Twitter-persoonlijkheid Jan Bennink.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Verschrikkelijk, maar als de massa alleen maar naar RTLnieuws, RTL boulevard, Nieuwsuur, NOSjournaal, éénvandaag en Hart van Nederland kijken waarin wordt gesteld: het vaccin is veilig en werkt voortreffelijk en de massa het verdomd om zich via andere bronnen te laten informeren dat anno 2021 ondanks de censuur gewoon nog mogelijk is, heb je het dan niet aan jezelf te danken?

Sterker nog, de staat heeft dit in de rechtszaak viruswaarheid tegen de staat over de vaccinpropaganda in wezen zelfs betoogd én is afgelopen vrijdag door de rechter in het gelijk gesteld.
Dus de conclusie is, geheel volgens het VVD principe: alles is eigen schuld (en eigen verantwoordelijkheid).

bloem
bloem
2 jaren geleden

Je kunt hooguit hopen dat de mensen wakker worden en GEEN prik gaan halen.
Las gisteren dat er 0 aanmeldingen van griep waren vorige jaar.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
2 jaren geleden

CRI-MI-NEEL !!!

John Sips
John Sips
2 jaren geleden

Transpatie en communicatie is wel op prijs gesteld denk ik. Het verbaasd mij telkens weer wat de vaccinatie aanricht bij mensen terwijl men zegt dat er gedegen onderzoek is gepleegd.

Dat de farmaceutische industrie niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, is op zichzelf wel heel apart… en jaren geleden werd vast gelegd in een wetswijziging, zonder daarbij de democratie in acht te nemen.

De verborgen agenda’s waar belangrijke mensen aangekoppeld zitten wordt steeds meer geopenbaard.

De waarheid komt altijd aan het licht…

Back to top button
156
0
We lezen graag je reactie!x